Fortsättning, varför snackar du skit?

Vilka är alla dessa gubbar som springer upp och ner i trapporna? Vilka är alla bilar som tar upp parkeringarna? Vad är det för typer som hälsar skumt?

Grannen snackar skit om precis allt och alla! (undra hur mycket skit hon snackat om mig egentligen :O... Care face?)
Den där "T" som förut sprang här, han som enligt dig är både psyopat och impotent och allt vad fan det är du kallar honom... Varför sitter du och snackar illa om honom till oss när du sedan någon timme efter sitter hemma hos honom?

Eller "P" som sprang här ett tag, han som du kallade både det ena och det andra... "idiot" "psykopat" "gubbjävel" och allt vad fan det var. Men du har väl inte glömt pubafton förra året då jag skulle leta efter Zizzi? Då jag satt uppe hos dig med massa folk och snackade innan jag drog iväg, och du sa till mig att komma tillbaka om jag inte hittade henne. Men inte FAN räknade jag med att du (inom loppet av 10 minuter) skulle öppna dörren spritt språngande naken :O! (Du visste ju att jag kanske skulle komma tillbaka, och man kan ju åtminstone dra på sig något när någon knackar på dörren oavsett). Och framför allt inte att jag skulle få se en gammal gubbröv med vita gubbkallingar indragna mellan skinkorna :O! Och inte heller att både du och din FD vän tjatade på mig att jag skulle lägga mig med er tre :O EUW! HAHAHA! (Jag fick ganska bråttom därifrån och hittade Zizzi ganska så snart därpå, och hon skrattade minst lika mkt som jag åt händelsen, samtidigt som vi satt och var äcklade till max!)

"K" & "H" som du klängde på i samma veva, som båda två ignorerade dig, och OJ vad skitsnacket gick när "K" hade hittat en tjej, oj oj oj. Då var han både det ena och andra.

Dom andra gubbarna som sprungit här kan jag inte yttra mig så mkt om eftersom du inte pratat om dom.

Henkes ena brors tjej, vad vet du om henne? Vad ger dig rätten att ha åsikter om henne?

Henkes morsa, varför snackar du skit om henne?

Min farsa, varför har du rätten att påstå att han ska betala ut pengar till mig i månaden när du aldrig i hela ditt liv tänkte betala underhåll (vilket du var skyldig till) till din son så det slutade med att han fick hota med att gå vidare med det. Farsan ger pengar när jag än vill, räcker att ringa honom så ordnar han det, det är något som du aldrig skulle kunna göra för din son.

Sedan kan vi ju även ta ett exempel som min gamla vän L och hennes pojkvän som du framförallt inte ens har en aning om, vad vet du egentligen om dom mer än att L skickade ett sms till dig? Möjligtvis att L umgicks med R.L som bodde här, men du kan ju knappast ha anledning eller rätt till att döma när du faktiskt inte känner dom.

Och hur kommer det sig att du aldrig kan handla i Åsarps affär? Att det beror på att dom som jobbar där är alldeles för förvetna är rena skitsnacket! Anledningen till att du inte kan handla där beror enbart på att du sedan barndomen varit sjuk i huvudet och trakasserat alla i din omgivning, och några av dessa äger/jobbar nu i åsarps affär!

Kul var det förresten den gången då vi alla satt på baksidan och den ena alkisen här i byn kom förbi och vräkte ur sig "Jaha, och här sitter byhoran!", och vad bråttom du fick att gå därifrån!

Näe allvarligt, detta är min blogg och jag har inte längre någon anledning att framstå som om jag vore någon ängel som aldrig skriver något dumt, nu har jag äntligen lagt upp den rena, eller snarare smutsiga sanningen om hur en vuxen människa kan beté sig, så nu kanske även fler kan förstå hur hatisk och frustrerad man blir av det.

Btw, är det någon som kan förklara för mig hur man tänker om man:
Äger en bil, röd vw Golf, 91:a, diesel som man vill byta bort för att förnya sig. Säljer den och kommer sedan rullandes i en grön vw Golf, 91:a Bensin. Hur i helvete tänker man då? Hahaha!


Over and out!
Therese

Jag måste ju bara säga att hon är rätt underhållande ändå, men det är ju bara för att jag slipper träffa henne lyckliga jag tacka gudarna för det, ca tre år sen jag såg henne! woohoo!Snack, snack och lite mer snack...

Hon är lite som min styvfar, de hade ju nästan passat bra ihop, men ändå är inte min styvfar lika illa som henne..Hur går det med Zizzi och Micket underverk då? :)

Datum: 2010-09-16 Tid: 12:56:47
URL: http://thereseanderssonstankar.blogg.se/
Kommentera inlägget här:
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?