Hmm.

Hur kommer det sig att jag, trots min sämsta uppdatering, ändå har ett ganska högt antal läsare varenda dag? Faktiskt kul att se att såpass många gillar min blogg (eller hatar den).

Bjöd Damien på käk idag. Kan kom vid 18:30 eller något, maten var klar vid 19:00.
Vi slängde upp en varsin portion och satte oss framför filmen "inte utan min dotter" som är så fruktansvärt hemsk men ändå så ruskigt jävla bra!

Damien drog för typ 20 minuter sedan och jag ska la slänga i mat till fiskarna för att sedan göra... Ingenting?


So Long.Testar.

Nu har blogg.se äntligen ordnat en bloggapp så jag tänkte att jag skulle testa på att göra ett inlägg via telefonen.

I helgen var det fullt hus här och både jag och Henke lyckades bli smittade, så nu har jag hela denna veckan legat dyngförkyld. Hostar, nyser och snorar som satan, inte okej! Har dessutom feber >.<.
Brukar alltid duscha eller bada i asvarmt vatten när jag har feber (jag vet att det inte är bra) men igår fick jag fan inget varmvatten... :@ Högsta temperaturen låg väl på ca 37 grader... Ibland hatar jag våra hyresvärdar som är så förbannat snåla med vissa saker...

Skitsamma, nu ska jag försöka orka med städningen, hörs sedan!

So Looong!Kattproblem!

Har provat med alla möjliga olika lösningar och trots det inga framsteg.
Det började redan för ungefär 1½ år sedan. Gucci fick mask och spydde mer eller mindre ner hela lägenheten. Jag avmaskade henne och hon blev bra för ett tag. Några månader senare började hon med samma beteende. Nu för ca en månad sedan började hon återigen spy upp mask. Trots avmaskning så blir hon inte bra?
Hon är smal & benig som tusan trots att jag inte sett att hon spytt något mer & att hon äter hur mycket som helst. Dosering av maten till en vuxen katt är ungefär 2dl/dag, men hon äter kanske 6-7dl så det verkar inte som att hon får i sig all den näring som hon behöver.

Har läst att mask kan bli immuna mot avmaskningsmedel om man avmaskar för mycket? Finns nog en sanning i det. Rekommenderat är ju att man ska avmaska två gånger om året ungefär. Men vad ska man göra om katten spyr upp mask? Då borde man väl ändå avmaska?

Första avmaskningen jag körde med var Axilur, tre dagars kur och hon blev bra.
Sedan fick hon sin första kull kattungar. För det första var kullen stor för att vara hennes första kull. 5 kattungar fick hon men två stycken dog. Dom fick inte i sig den näring dom behövde och veterinären ville ha ett "par 3000" för att undersöka vad som var fel, vilket jag som student inte hade då. Men de tre andra kattungarna klarade sig iallafall & veterinären rådde mig att avmaska både Gucci & kattungarna. Jag berättade för veterinären att jag tidigare kört med Axilur som inte verkade hjälpa, och hon tyckte att jag istället skulle testa med Milbemax till Gucci & flubenol till kattungarna. Sagt och gjort, jag köpte dessa avmaskningsmedel och Gucci började gå upp i vikt igen.

Milbemax var ett enkelt och effektivt avmaskningsmedel. Riktigt små tabletter & behövde inte avmaska i flera dagar.
Flubenolen var enkel den med då det var en sorts "pasta" som man antingen kunde lägga i mjukmaten till kattungarna. Trots att det handlade om en tre dagars kur så gick det ändå enkelt och smidigt.

Nu är Gucci, som jag tidigare skrev, hur smal och benig som helst. Hon har blivit agressiv mot min andra katt & hunden. Hon ignorerar för det mesta kattungarna trots att dom piper för fulla halsar. Hon vägrar att gå på kattlådan? Åtminstone för det mesta.

Varje morgon och kväll rensar jag kattlådan, och trots det så får jag torka upp både kattpiss och kattskit i antingen köket eller i badrummet på morgonen när jag går upp. Och anledningen till att jag vet att det är hon är för att jag ett x antal gånger "tagit henne på bar gärning" när hon står och krafsar i golvet, samt att hon mitt framför ögonen på mig sätter sig och pissar. Kan ju även tillägga att innan jag avmaskade henne så var skiten snarare "slemhögar", vilket det inte är längre.

Alla olika saker jag gjort för att försöka lösa problemen är bland annat att byta ut fodret till katterna och även bytt kattsand ett antal gånger. Brukar alltid köra med "Ever Clean" kattsand, och det har alltid funkat hur bra som helst och hon har aldrig förut "protesterat" mot den. Nu har jag testat med "Pussi klumpbildande kattsand" som jag alltid körde med innan jag gick över till Ever Clean, den protesterade hon aldrig heller emot förut, men nu gör hon det.
Jag har provat sätta ut två kattlådor, men inte ens det hjälper.

Är det någon som vet vad sånahär beteenden kan bero på?
Är det någon som vet bättre lösningar än det här?

Börjar seriöst bli trött på att torka upp piss och skit varje dag, det är ju varken fräscht eller kul + att det luktar F*N!
Dessutom så ogillar jag starkt att se att katten av någon anledning inte mår bra...

Torsdag!

Äntligen är det torsdag och Henke kommer hem senare i eftermiddag. Det har jag minst sagt längtat efter. Mer nu än vanligtvis faktiskt. Nog brukar jag vara glad varje torsdag, men inte såhär glad som jag är nu. Tror nog att det har blivit lite allt för ofta han är borta nu... Förut kom han ju hem imellanåt på en tisdag eller något, och dom hade inte alls planerade veckor utan det var pendling som gällde då, men nu är han verkligen borta från måndag - torsdag och det känns... Det känns väldigt mycket!

Själv gick jag upp vid 07:00 imorse och kunde inte somna om, så jag har väl druckit kaffe och städat lite granna. Ska fortsätta med det sedan. Känns bara ganska så meningslöst att dammsuga och skura golven för min ena katt har börjar missköta sig något enormt. Återkommer med det sedan & alla tips är välkomna.


So Long.

Snabbt inlägg!

Om ett fåtal minuter hoppar jag på bussen in till falköping. Ojja möter väl i vanlig ordning upp mig vid busstationen.
Trots att jag har varit hemma hos henne 1000 gånger och för övrigt varit i fkp ett miljontals gånger så hittar jag inte där... Jag hittar till stationen och till olika affärer där, men vad det gäller att hitta lägenheten där Ojja bor är nnäst intill omöjligt! Jag och mitt förbannade lokalsinne alltså! Finns det inget sätt som gör att man kan få ett bättre sådant? För det är jag i ganska väldigt stort behov av!


Hörs senare för nu sticker jag!
Kvällning.

Sitter här i mörkret för mig själv och smuttar på mitt kaffe och funderar på att ta mig en dusch innan jag lägger mig.
Imorgon har jag planer på att ta min veckliga tripp in till Falköping och umgås med Ojjsipojjs & Charmtrollet Esmeralda! ♥ Sedan åker jag väl hem med Damien senare på kwellen.

På tal om ingenting och allting!
Igår kväll var jag helt slut efter den överspända, ivriga dagen så jag orkade inte uppdatera något mer.
Förlossningen för E.K hade åtminstone gått kanoners ♥


Mottogs igår.


Mottogs idag.


Så fruktansvärt lik Andreas så det är helt sjukt!

Återigen stolt faster till världens charmtroll! ♥
Vill ni veta kön så gå in på E.K´s blogg!

Och by the way så fick jag under dagen idag veta att min andra bror Mathias och Lilja kanske åker in redan ikväll.
S P Ä N N A N D E ! !

Dör av nyfikenhet!

Fick imorse veta att bror (Andreas) & E.K åkt in till förlossningen vid 05 imorse. Nu har man ivrigt gått och väntat heeeela dagen på att någonting ska hända, och nu när man väl ringer runt som en dåre så är det upptaget överallt eller avstängda telefoner.


JAG TROR JAG SPRICKER SNART!!

För övrigt så är det bara en tidsfråga till min andre bror (Mathias) & Lilja får sin boll. Liljas beräknade datum var idag, så vem vet.

E.K var beräknad i lördags så hon var bara två dagar sen.


Ni överger mig inte!

Trots min sämsta uppdatering och mycket skäll och klagomål från olika håll om min uppdatering så ser jag ändå att ett flertal dagligen är inne på min blogg iallafall, kul att se. Fast kanske ganska dumt då att jag inte skriver.

Hur som helst så händer det inte mycket här för min del. Henke är som vanligt iväg på jobb mellan måndag-torsdag så här lallar jag runt i min ensamhet och antingen städar ihjäl mig eller också dricker kaffe i mängder. Fast nu fick jag det lite att låta som att jag inte gör ett skit på dagarna, men så är inte fallet. Jag har bärt flyttlådor, rensat lådor, städat, röjt, sökt jobb, varit sjuk och en jävla massa därimellan. Har varit mycket hos Henkes moder och fikat och hjälpt henne med olika saker så denna veckan är det hennes tur att hjälpa mig! :)

Helgen spenderades i vårat garage. Vi rensade ur den mesta skiten därifrån så nu har vi gott om utrymme där igen. Blir väl att röja ut det sista och hjälpa Alf att flytta alla fyrhjulingar och mopeder och allt bröt som står där. Vintern närmar sig ju trotsallt (jag klagar inte) och då vore det bra om det gick att få in bilen där så man slipper samma olycka som förra året då hela bakrutan sprack.
Hur som helst, när vi var klara med garaget så fortsatte vi med förråden och fick ut det mesta därifrån. Fick låna en hästtransport av Micke & Carro. Vi tänkte köra all skit till tippen redan på lördag förmiddag men hamnade så mycket efter i tidsschemat så vi tänkte att vi skulle avvakta och köra allt på tisdag kväll istället (Alf kommer hem från arbetet då), men då kommer Micke på lördag eftermiddag och säger att Carro behöver sin kärra, så det var bara att dumpa av skiten i garaget igen och köra tillbaka kärran som kom tillbaka igår eftermiddag. Mycket skrivande känner jag, men vi slängde återigen in skiten i kärran igen, och slängde även ut ungefär halva vårat vardagsrum. Börjar likna någonting nu. Känner även att jag skulle vilja ha vit målarfärg och ljusa upp en del av våra tråkiga möbler.

Idag är det städning som står på schemat. Ska städa klart vardagsrummet och rensa ut det sista. Och om energin vill hålla i sig så ska jag väl även rensa ut mina garderober.

Hörs senare.
Tisdag.

Gick och la mig redan vid 20:30 igår men somnade inte innan ca 01:30. Det regnade som satan ute och blåste storm typ, men mysigt var det eftersom jag låg inomhus nedbäddad i sängen och kollade på film och hörde regnet smattra i bakgrunden. Allra helst hade jag nog velat legat i en husvagn inatt haha!

Var ute med Hero för ett tag sedan, gick en promenix för att sedan gå till posten där mitt nya iPhoneskal låg, *Tack Christian*! Sedan såg både jag & Hero ut som dränkta katter när vi kom in igen.

Nu ska jag lägga mig ner och kolla på "Jag saknar dig". Läste boken när jag gick i 8:an om jag minns rätt. Boken var så fruktansvärt rörande så jag blir inte förvånad om jag bryter ihop av filmen... Jag har blivit så känslig haha!


Såhär ser det egentligen ut.Men testade ta av bygeln på skalet och orkade inte plocka av det igen för att sätta dit bygeln igen.
Så jäkla sött! :D

Skalet kommer ifrån JBUTIKEN & dom har massa roliga, fina & fräcka skal + andra tillbehör!

Lördag.

Idag har jag fått tummen ur och städat iordning hela lägenheten, blev la klar för några timmar sedan så nu kan jag bara relaxa resten av eftermiddagen/kvällen.
Uppdateringen har varit ganska väldigt kass och det ber jag om ursäkt för, men har inte haft sådär jättemycket att skriva om. Var ju på arbetsintervju i Torsdags, men mer om det sedan.


So Long.

TÄVLING.

VINN EN VALFRI ONE PIECE!


hos Linnéa- Ebbas mamma i samarbete med
Snowandmotion


Tävlingen avslutas 10/9 21:00

Falköping.

Snart tar jag bussen in till falköping. Har en del att fixa och så ska jag dessutom träffa OjjsiPojjsi, trevligt! Händer ju inte så ofta att vi ses efter våran tripp i karlsborg på 4 dagar, tråkigt nog. Saknar faktiskt den veckan vi hade där, blev aldrig många timmars sömn, en hel del skratt, en jävla massa soppspillande på golven i lokalerna, förnedring av försvarsmakten och mycket mer, vi hade kul!

Nu ska jag få på mig kläder och sådär, vore ju dumt att åka dit naken.


Hörs senare.

Tisdag.

Gick upp vid klockan 08:00 idag, sådär onödigt vetande. Hur som helst så har jag en ny arbtsintervju på G. Ska dit redan på torsdag, så se nu till att hålla alla tummar och tår för mig! :)

Kvällsnöje.

Sitter i videosamtal med avstängda högtalare och mickar med Christian. Som vanligt består våra samtal av helt onödiga saker eller också ingenting, meningslöst kanske, men oftast så brukar det komma ett nytt, jävligt kul ord som man sedan kan leva länge på, så därför sitter vi i telefonerna istället.

Borde nog sova snart, har en hel del att göra imorgon.

Har iaf fått iväg mitt CV idag, så plus på det!Just nu!

Mysväder!

Ska väl så småningom pallra mig iväg till affären. Måste bara få orken till det först. :)
Förövrigt så har dagen mestadels bestått av städning, spelning, telefonsnack, besök och en jävla massa kaffedrickande.

Har typ inte ett skit att skriva just nu så får väl se om jag kan komma på något vettigt till nästa inlägg.So Long.

Höst på min planet!

What´s up?
Vaknade för några timmar sedan, gick upp och fixade kaffe, promenix med hunden och nu har jag hamnat i sängen igen. Finns inte sådär väldigt jättemycket att göra såhär i arbetslöshetstiderna, haha! Ska jag vara helt ärlig så saknar jag faktiskt skolan. Jag saknar det där äckligt morgontrötta och ställa sig framför spegeln och fixa sig. Saknar att stå ute tidigt i mörkret och vänta på bussen i regn. Saknar att gå in i skolan och ta vara på varenda ynga minut innan man går in i klassrummet. Känns gammalt att säga att "då jag gick i skolan", usch! Men alla kommer väl till det stadiet någon gång haha.

Ska väl fortsätta skicka ut mitt CV om en stund och se om jag får någon som nappar, för övrigt så tänker jag bara sitta här och vänta på regn så jag återigen kan gå ut. Älskar att gå i regn! ♥Jag vill se frost ur varje sommardagg.
Jag vill se skymning mitt i rusningen.
Jag vill se vimlet byta ytterplagg.
Jag vill se löven byta färg igen.
Du säger att jag har en liten värld,
men den är större än begär.
Jag vilar under himmelen
i höst på min planet.
Jag sjunger för mig själv,
fastän jag vet
att sånt kan kallas ensamhet.Tjo, tja, tjenare!

Vaknade för typ två timmar sedan och har sedan dess inte gjort mycket mer än att kolla mina olika spel på min ajfån och sedan läst runt lite på olika sidor på nätet. Vissa saker kan faktiskt vara intressant att läsa, så då kan man tillbringa en timme eller två av att bara läsa i forum. :)

Dricker för tillfället kaffe och ska väl snart upp och göra lite mer nytta än att bara bädda sängen.


So Long,

Vet ni vad?

Vet ni vad jag upptäckte i tisdags?
På morgonen när jag skulle tända upp akvarierna i vardagsrummet så hörde jag konstiga krafsande ljud. Min första tanke var att det var någon fiskrackare som brötade i gruset, men icke då! Så jag smög runt i vardagsrummet för att finna det krafsande ljudet och började få för mig att det var råttor där inne :O Till sist fann jag vart ljudet kom ifrån, och även om det inte var råttor så kunde man åtminstone anse att det fanns en liknelse.Skåda de små snuttetussarna! ♥
Tre små skeppisar & en normaltassad. :)
Är det någon som är intresserad så skicka kommentar!
Den mörkaste är redan tingad.

Här står det still.

Har nämligen fått min nya bästa vän så har ägnat mesta delen åt den faktiskt.

Förra helgen var ju möllerödsdagarna och jag, liksom många andra hade riktigt kul! Träffade en hel del nya människor. Trevligt trevligt!

Orkar inte lägga upp alla tusentals bilder.

I måndags var jag ju iväg hela dagen vilket jag skrivit om. Var på en, hör och häpna, arbetsintervju. Hur det gick vet jag faktiskt inte, men det är väl bara att vänta och se. Sista ansökningsdatumet var den 22 September och det är ju ett tag kvar till det.
Ska ändå fortsätta söka jobb på andra ställen för att vidga vyerna, det är ju inte helt fel. :)

Måndag kväll - Torsdag har jag spenderat tiden åt min fiiina fina Ajfån, eller okej, nu låter det som att jag absolut inte har gjort någonting annat, men självklart har jag gjort massa andra viktiga saker med.
Henke kom dessutom hem på torsdagen! ♥

Igår tog vi det bara lugnt. Jag storstädade lägenheten medan Henke körde Damien till tåget. Senare åkte Henke med Egorov och fiskade medan jag låg hemma och spelade och kollade film. Sedan kom Henke hem och satte sig vid datorn med en bärs eller fler och spelade medan jag fortsatte att bara spela och glo på film.

Idag kom älskade Papi på besök. ♥ Han lagade kött och potatis till oss allihopa. OM JAG HAR LÄNGTAT EFTER HANS MAT!!! Synd nog så var det en spontangrej så han kunde inte stanna så jättelänge utan åkte för ett tag sedan. :( Får allt se till att åka till borås snart och hälsa på alla nära & kära!

Senare kanske vi återigen får besök av Egorov som kanske inte hade någonting att göra senare ikväll, men det återstår väl att se. Han skulle höra av sig någongång ikväll iallafall.

Långt inlägg, men nu vet ni alla hur det står till iallafall.
Och btw, nu har jag nytt nummer, så är det någon av mina läsare som jag känner som känner sig i behov av att ha mitt nummer, skicka kommentar så svarar jag tillbaka med nummer.So Long!


Förra helgen var ju möllerödsdagarna och jag, liksom många andra hade riktigt kul! Träffade en hel del nya människor. Trevligt trevligt!