Hata mig om ni vill,

Men det jag skriver är rent av mina åsikter, & jag anser att jag borde ha fullaste rätten till att ta upp det i min blogg. Sedan finns det väl säkert dom som kommer hålla med mig oxå, det tvivlar jag inte på.

Har sett att en text skickas runt på FB, Facebook, som lyder:

EFTERLYSNING!! Fredrik Reinfelt söker med ljus och lykta efter "Kroniska sjukdomssymtom" och handikapp. Då han i höst kommer att bli arbetslös måste han på något vis försörja sig och då tycker vi att han kan ta våra sjukdomar och handikapp. Sen ska han jobba minst 24 tim/dag och leva på 3500:-/mån i socialbidrag då han... går in i väggen. Vågar du kopiera detta?? Jag vågar.



Då kan man ju ha olika tankar angående detta.
Jag tycker det är fel att skicka runt en sån här text, inte för att jag gillar Reinfelt, definitivt inte, men kolla bara på detta spårade jävla samhälle vi lever i. Öppna ögonen!
"Då tycker vi att han kan ta våra sjukdomar & Handikapp"
Frågan är ju bara hur mkt av alla sjukdomar & handikapp som faktiskt är ärlighet? Alla ljuger inte om det, men säkert 60% av befolkningen som är sjuk/förtidspensionerade drar till lögner för att slippa jobba, så enkelt är det.
Folk vill inte jobba, & dom slipper bara dom säger att dom mår dåligt på ett eller annat sätt, och får dessutom pengar för att sitta hemma hela dagarna.
Det är dom som arbetar som betalar för att ni ens ska få ha tak över huvudet i princip, jag har aldrig, och kommer aldrig se socialbidragstagare som något positivt, varesig ni vill eller inte, och ni ska definitivt inte klaga på eran "extremt lilla summa" ni får i månaden, för egentligen ska ni inte ha ett jävla skit, eftersom ni inte ens gör någonting bra för samhället.

"Jobba minst 24 tim/dag & leva på 3500:- /mån."
Oavsett vad han än gjort, gott som ont, så har han nog jobbat mer än vad socbidragstagande någonsin kommer att göra i hela sitt liv.
Ni ska vara glada över att folk ens bryr sig om er och faktiskt ger er pengar för att sitta hemma, medan andra får slita som djur för att få ihop ekonomin!

Och kom dessutom ihåg, inte en jävel har tvingat någon att hoppa av skolor, skita i utbildningar, supa sönder skallen, halvt punda ihjäl sig and you name it. Det har varit erat egna val, så gnäll INTE!

Cancersjuka är ju enligt dig knarkare,

Så sympatisera inte om skit du inte har en aning om.

Blev inte mkt skrivande igår, inte konstigt eftersom jag hade hög feber,
senare under dagen fick jag migrän, vilket resulterade i, (som alltid) att jag mådde piss och spydde och hade kraaaftig jävla helvetesvärk, inte okej! Känner mig iaf lite bättre idag och har gett mig fan på att jag ska till skolan imorgon, hatar att bara gå hemma! Finns nog ingenting värre än det.
Ska försöka få ihop ett mer läsvärt inlägg senare, men nu måste jag försöka komma ur sängen, för "eftervärkarna" jag får efter att ha haft migrän är inte speciellt kul, tänk er värsta bakruset ni haft, att det känns som att huvudet ska explodera av minsta rörelse, uhh!
Hepp, nu ska jagsluta tycka synd om mig själv!



So long,

Sååå förbannat härligt!

Har varit underbart skönt att bara strunta i bloggen i några dagar faktiskt, men nu ska jag väl förhoppningsvis vara back on track, om inte annat så skiter jag i det.

Just nu i skrivande stund ligger jag i hög feber och jag fryser som satan. Huvudvärk har jag så det både räcker och blir över, jävla skit!

Har inte hänt speciellt mkt denna veckan över huvud taget, men skönt är väl kanske det?
På fredag tar jag och älskling tåget till skövde för att sedan åka vidare till min faster & mina kusiner, och OM det ska bli skönt att bara komma bort ett tag, jag längtar!

Ska fixa lite kaffe nu och sedan lägga mig framför Top Model,


So long,

Inte ens värt ursäkterna!

Påkörd & svullen, Haha!

Uppdaten är kass, och jag ser inte längre någon mening i att ursäkta mig för det, eftersom jag alltid tar dagarna som kommer och inte som dom går, haha! Näe men allvar i saken, jag har faktiskt anledning till min kassa uppdate denna helgen, det ligger nämligen till så att vi har varit iväg på tävling från igår till idag, just därför så blev det inget bloggande igår.

Sammanfattning av helgen:

Fredag: Storhandlade, packade upp, frös in och hela den skiten, började dricka bärs klockan 1 på natten, somnade vid 3 halv 4 typ.

Lördag: Micke kommer och tokplingar på dörren, jag är så jävla bakis så jag kan inte komma ur sängen, slänger i mig ipren & hoppas på att det ska hjälpa så jag kan ta mig upp och fixa lördagens mat, vilket jag gjorde till sist.
Åkte iväg till tävlingen, kollade på starten som var klockan 10 på kvällen, gick omkring, drack bärs och hade allmänt kul med min bästa Henke & Mögel. Vi lägger oss vid 3? något sådant, men jag kan inte sova för det är förbannat kallt, så jag och Mögel låg och asgarva åt massa sepegrejer till 6 på morgonen eller ngt?

Söndag: Vaknar vid 9, har kramp i mitt ben så jag kan inte röra mig, kom ut ut bussen till sist & vi ska börja gå mot kiosken. På vägen dit så går Henke & Mögel framför mig, och jag hör bara att någon ropar till, Henke och Mögel hoppar åt sidan och jag försöker göra detsamma, men misslyckades totalt eftersom någon körde på min fot, så jag kom ingenstans, och i samma veva så vrider den där typen i styret och kör rakt på mig, AJ! När vi varit ute ett tag och ska gå tillbaka så är ambulanspersonal och hela skiten där, Henkes farsa skadade sig riktigt jävla illa på tävlingen och fick åka ambulans in till sjukhuset och kommer bli kvar där minst en natt, men jag tror det blir mer, hoppas det går bra för honom iaf, aldrig kul när något sådant händer...

På vägen hem idag så kändes det som att hela ansiktet kokade på mig, & läpparna var så extremt svullna så jag såg fan värre ut än Kissie, och det är inte första gången jag får denna sjuka reaktion av öl/sprit. Så nu ska jag kolla upp vad fan skiten innehåller så jag får veta vad det är som är så farligt för mig. Skiten kommer krypandes, man blir kokande het i ansiktet, skakar som fan, & man fryser i samma veva, läpparna svullnar upp och man blir helt röd, Hemskt!


Skit samma, detta blir nog mitt längsta blogginlägg på jävligt länge, men folk som vill får gärna läsa.
Helgen har varit bra, men med vissa undantan. Jag ångrar åtminstone ingenting.



So long,

Utmanad!

Ny kategori.

Jag är utmanad av Jeanette!

Blogg jag följer som jag läser först:

Hmm, går inte att svara på eftersom jag läser via BlogLovin, så jag börjar alltid längst ner och går uppåt.
Men bloggar jag följer är bland annat:

E.K
Brorsan
Syrran
Jeanette
Therese
Malin M

Och några till

 

Blogg jag har hört talas mycket om men aldrig läst:

BlondinBella, tro det eller ej!

 

Kändisblogg jag följer:

Kissies, Paow och läser ibland Dessies,
Varför jag gör det är mest för att deras bloggar är jävligt underhållande & för att bråken är förbannat kul,
Me Like!
Sedan har jag nu på senare tid börjat läsa Jackie Ferms blogg.


Mest kända bloggare jag sett IRL:

Gunilla.

 

Första bloggen jag började följa:

E.K

 

Bloggare jag beundrar och varför:

Finns nog ingen som jag direkt beundrar, kan bero på att jag tycker att hela den så kallade "bloggvärlden" har gått över styr.

 

Fördelar jag fått tack vare bloggen:

Fördelar? Snarare nackdelar, eftersom man inte kan skriva vad man vill längre, för man vet inte vilka som läser eftersom läsarantalet ökar mer och mer varje dag, vilket jag INTE klagar över, en blogg utan läsare hade ju bara varit skit och ingenting.

 

Då älskar jag att blogga:

När man har något att skriva om utan att behöva tänka så det ryker ut öronen och luktar bränt, ungefär.

 

Person som ofta kommenterar hos mig som förtjänar lite uppmärksamhet:

Hmm, personen som kommenterar mest i min blogg (av dom jag känner) är nog Therese, så uppmärksamhet till henne! =)

 

Nu utmanar jag följande:

Dom som vill göra det, glöm bara inte att skriva att det är jag som utmanat, ;)

Trist blogg, kass uppdate, skitinlägg!

Nu ska det jävlarimej bli en ändring på hela den förbannade rubriken!
Har dock inte haft någon blogglust och inget vettigt att skriva, därav min kassa uppdate,
idag ska jag verkligen ta mig en funderare på vad jag ska hitta på för att förbättra min blogg, kom gärna med tips, för tips uppskattas alltid!

Förövrigt så vet jag inte helt hur dagens planer ser ut.
Förmodligen så ska vi dra och storhandla idag, OM jag längtar, för här är både skafferi, kyl & frys så äckligt tomma så det ekar från dom, inte OK!

Vet inte heller vad jag kan hitta på nu,
Top Model är inget roligt idag eftersom det är reprisen från 16:00 programmet igår som jag faktiskt lyckades se.
Wellwell, det ger sig nog.

Nu ska jag fixa kaffe!




Kaffenarkoman!

Har sedan jag vaknat dragit i mig nästan två kannor kaffe, helt otroligt.
Men måste ju tänka på vad min käre bror sa, att man kan dö om man dricker fööör mkt, fast då handlar det iofs om typ 100 koppar, och så överdriven är jag inte,.. ÄN, iaf. Haha!

Kollade nyss på Top Model & funderar på vad fan jag kan hitta på nu.
Det löser sig!

Ska passa på att svara på alla kommentarer sedan oxå tänkte jag, missar det lite väl för ofta nu känns det som, men det är något jag ska göra sedan.
Ledig imorgon dessutom, känns bra, känns bra!



Hörs sedan,

Fytusan,

Är jävla trött faktiskt, ligger här och i princip gäspar ihjäl mig, haha.
Ska snart till tvättstugan och hämta sista tvätten och sedan lägga mig med älskling och glo film.
Uppdateringen är kass, jag VET, men jag har helt enkelt inte tid att sitta vid datorn 24/7, och det känns lite smått som att en förkylning är på G att bryta ut vilken timme som helst,..
Jag är trött, slö, seg, huvudvärk, halvsnuvig, nyser halft ihjäl mig, och konstig i halsen & fryser typ ihjäl. Visserligen har det varit såhär hela veckan, men jag tror nog att den kommer snart, eller oxå går den till ide igen, men men, det återstår att se.

Tröttheten kaaan ju faktiskt oxå bero på att jag knappt sover längre,.. Dessa förbannade sömnproblemen gör mig tokig, och när jag väl håller på att somna så ska ju såklart andra idioter sms:a mig ist, jävla oflyt.

Näe, känner att det bara blir massa negativ skit här nu,
nu är det dags att ta fram mitt positiva.

Tvättstugan väntar.



So long,

Snö!?

Igår snöade det, och nu snöar det igen, förbannat!
Kan inte den där förbannade snön ge med sig!?

Och angående inlägget igår,
ja, jag var jävligt sur, eller rättare sagt, jag ÄR jävligt sur, för folk verkar inte ha något bättre för sig än att ge mig falska anklagelser? Ytterst jävla löjligt! Skulle helt ärligt inte förvåna mig om det är personen själv som sitter och kommenterar för att sedan anklaga mig för att jag ska bli sur, och om det nu INTE skulle vara så, så ta reda på saker och ting innan du lämnar ut mitt namn i skiten!
Köra med saker som "hur länge orkar du hålla på?"
Inse att jag la ner för längesedan, och detta är det sista jag tänker skriva, för mitt liv är mer meningsfullt än så. Jag anser inte att jag ska behöva ödsla mer energi på skit och ingenting, på det!
Jag bytte blogg för att slippa er, men likförbannat så ska du ta reda på min nya adress och sitta som en igel på mig,..
Jag är  ä c k l a d !



F ö r s v i n n  u r  m i t t  L i v !


Over and Out!

GODNATT!

Har inte skrivit ett skit varken igår eller idag, men har inte orkat med datorn över huvudtaget, och jag känner heller ingen lust till att skriva speciellt mkt nu.

Folk kan fortsätta snacka sin jävla skit, men låt för i helvete mig bara vara.
Nu ska jag sova, för det är la antagligen bara i drömmarna som man kommer ifrån dessa idioter, om ens det?


NATTI!!

Sorry...

Än en gång måste jag be om ursäkt för min otroligt kassa uppdate.
Jag ska definitivt inte ljuga, men saken är den att jag har varit bakis as hell hela dagen i princip...
Gick upp imorse halvslö men ingen fara, drack kaffe med Zizzi & när hon väl hade åkt så började det snurra rätt rejält i huvudet och jag blev illamående till och från hela tiden. Sedan skulle jag & Henke åka med Rickard & handla, och tro det eller ej, men jag gick omkring i affären och nojjade mig som satan för att spy, just därför var jag tvungen att sätta mig PÅ GOLVET inne i affären tills Rickard och Katja plockat det dom skulle ha,.. Jobbigt!
Har la iofs mig själv att skylla för att det förbannade vinet som så gärna ville slinka ner & jag inte satte stopp, men så är det nog alltid när man druckit en del så dricker man vad som än serveras, eller hur? ;)
Vitt vin är inga problem, eller, jag får bakrus av det, men det där hemska röda vinet... För mkt av det och jag blir totalt utslagen >.<



Nu väntar ciggen,

Hörs sedan I think, men jag lovar ingenting, för det är det inte värt.

Dagens Garv,

Eller vad ska man kalla det?

Skrev mkt i min förra blogg om vårdcentralen jag är inskriven på, hur illa dom behandlade sina patienter.
I veckan har jag fått hem ett papper där det står "Vårdcentralen upphör".
Att jag skrattade när jag läste det, det kan jag garantera er att jag gjorde, men man kanske oxå ska vara jävligt glad och hoppas på att dessa läkare inte får jobb någon annanstans.

Jag var inne hos dom ett antal gånger,

en morgon när jag skulle upp ur sängen så ramlade jag bara ihop, så gick jag i en vecka ungefär, med knappt balans, deras förklaring var "det kanske kan vara en infektion i balansnerven, men vi kan inget göra, kom tillbaka om någon vecka om det inte försvunnit" i samband med det så hade jag ont i öronen, det sved, kliade och allt möjligt, och dom skrev ut någon skitsalva terracortril (stavning?) vilket inte hjälpte ett skit.

Gången därpå gik jag dit för att problemen med öronen inte försvann, dom sa samma skit igen "det är bara en vanlig infektion" Och skrev ut terracortril igen.

Gången efter det var jag än en gång inne för samma problem och bad dom kolla lite bättre, och att jag inte ville ha terracortril eftersom skiten inte hjälpte, dom svarade "det är det enda läkemedlet vi har för dina problem, så du får nöja dig med det"

Efter det gick jag till skolan, skolsystern kollade på det och blev förbannad och ringde lasarettet, och när jag väl kom dit så konstaterade dom att det var en hörselgångsinflammation jag hade, som jag hade gått med i över ett år... Bra koll på dessa läkare!

Efter den skiten har jag fått gå på massa kurer och skit, och det är fortfarande inte helt okej,
jag måste egentligen oxå duscha med fettvadd? i öronen, men det är något jag alltid glömmer av.

Jag är nog jävligt glad att denna vårdcentral upphör, helt ärligt.

Kass uppdate,

Och det var ju jävla ovanligt att mina rubriker heter så? Eller inte...
Ni får helt enkelt stå ut.

Har varit inne i borås en sväng idag och hälsat på brorsan & E.K och lille AliCia, sedan kom även min andra bror och hans tjej Lilja upp, var roligt att träffa dom allihopa. :)
Snart kommer min älskade faster hit, OM JAG HAR LÄNGTAT! Så det blir väl lite bärs och en jävla massa tjöt skulle jag tro, har ju inte träffat henne på 2 år? Ungefär iaf.
Ska försöka uppdatera bloggen bättre nu ikväll iaf :)




Hörs senare,

"God morgon"

Vaknade vid halv 9 imorse och har gjort lite allt möjligt,
varit ute med hunden, druckit liter med kaffe, rökt äckliga helvetescigg och lite till.

Fick ett paket Prince för längesedan, smuggelcigg, men konstigt nog så är det svensk text på paketen och dom smakar rööööv, men har bara 4 normala cigg kvar som jag gärna sparar på lite till, därav röker jag äckelciggen, men det är la ändå ett litet plus eftersom jag bara rökt en cigg idag p.g.a det haha.

Ska kolla Top Model nu tänkte jag,
sedan ta mig en snabbdusch och göra mig iordning.



Hörs senare,

Seg uppdatering,

Har inte orkat skriva idag faktiskt, har varit i skolan och kom hem för ett tag sedan.
Har inte så mkt att skriva om nu heller dessutom,
ska kolla klart Top Model iaf, sedan får vi väl se vad tusan jag hittar på.



So long,

Clean,

I brist på någonting att göra så passade jag på att storstäda, så nu är det riktigt rent och fint här.
Mina stackars växter fick äntligen vatten oxå :O haha! Näe men jag brukar faktiskt vara snäll mot dom och vattna dom ofta, men senaste tiden har jag glömt av att vattna vissa av dom så dom såg inte så väldans lyckliga ut kanske.

Zizzi har varit här ett tag med, men hon åkte nyss för hon skulle byta däck på bilen, så jag ska la sticka ner till tvättstugan och slänga sista tvätten i torktumlaren, efter det blir det duuuusch!


Btw, ska passa på att svara på alla kommentarer ikväll,
har bara inte hunnit det under dagen.


So long,

Onsdag!

Jag är på förbannat bra humör idag, ovanligt bra humör.
Slutade vid 9 idag och drog förbi min gamla praktik en sväng och drack kaffe med dom och snackade lite, tog sedan bussen hem och kom hem för en stund sedan.

Orkade inte skriva så mkt igår,
men angående det där med 4h 30 bussresa var för att vi skulle på studiebesök på volvo i GBG som är enormt stort, tog alltså bussen härifrån, vilket tar 40 min till skolan (ungefär) för att sedan ta nästa buss med klasserna till GBG som tog 1h 45min, var framme vid 10 var inne på volvo i en timme drygt, käkade och åkte tillbaka till skolan igen (1h 45min hem också) för att sedan rusa ner till bussen för att åka hem (40min).

Kändes jävla meningslöst att åka sååå mkt buss för ett studiebesök på en timme.
Vi fick åka omkring i ett tåg inne i alla verkstäder på volvo, men tåget stannade aldrig så man fick se hur saker och ting gick till, utan såg man något intressant så varade det i två sekunder kanske.
Och en del saker  fick vi inte ens se med tanke på att det var sekretessbelagt, vilket iofs är förståeligt, men men, nu vet ni hur det ligger till iaf.



Kaffe och cigg på balkongen nu,


So long,

Bloglovin'

Efter 4 timmar & 30 minuters bussresa...

Jag är helt död!
Trött som satan och känner att jag inte fick ut ett skit av denna dagen, ÄNsålänge iaf.
Är tillbaka senare när jag har mer energi för att blogga.



Take Care,

Mer Besökare?



Vill du också ha mer besökare i din blogg? Mitt rekord just nu är 363 st :) Jag är medlem på Bloggtrafik och Bloggplus, Det är två sidor som ger trafik till bloggen och dom fungerar faktiskt. Bli medlem du också och höj din statistik. Klicka på länkarna under för att bli medlem på sidorna.

Hamnar i otakt totalt!

Har varit i skolan hela dagen, suttit vid datorn har jag gjort en hel del men har faktiskt inte hunnit uppdatera bloggen ÄNDÅ, dåligt av mig va? Näe men det är nog ingen fara, är la inte så kul att läsa mina inlägg där jag enbart skriver
"Sitter i skolan och håller på med program, ville bara uppdatera bloggen"
som det vanligtvis brukar låta när jag bloggar från skolan.
Kom iaf hem för drygt en timma sedan, drog i mig lite kaffe och ska väl snart försöka svara på alla kommentarer, innan det blir för sent.


Hörs senare,

Här har det inte hänt så mkt.

Har mest tagit det lugnt, varit och handlat, käkat, kollat film, duschat, kollat Wallander på TV och inget mer, typ. min dag kortfattad.

Näe men ska jag vara helt ärlig så har jag helt och hållet glömt av att skriva, och nu är klockan såpass mkt så jag ska nana eftersom det är skola imorgon som gäller, vilket som faktiskt ska bli skönt.
Har fått en hel del kommentarer under dom senaste dagarna, men ska väl ta och svara på alla kommentarer imorgon, för som sagt så ska jag lägga mig nu.



hörs imorgon helt enkelt,


Take Care,

God morgon,

Rubriken är ganska uttjatad, men kom inte på något bättre!

Första gången på hela mitt lov som jag sov såhär länge faktiskt, fast det kan ju iofs bero på att jag var uppe till tre inatt eller ngt. Slängde nyss igång kaffet så nu väntar jag på att det ska bli klart.
Kanonväder ute idag dessutom, vilket som gör mig förjävla glad och positiv faktiskt, synd bara att et inte kunde vara så fint väder hela helgen, men men, man ska inte klaga iaf.



Hörs senare,


Take care,

Kom in för ett tag sedan,

Känner att jag inte har så mkt att skriva om faktiskt,
har ont överallt efter att ha fått både det ena och det andra i huvudet, bland annat träd och en bänk, inte så skönt, men som tur är så har jag ju inte så många hjärnceller, så mindre smärta för det haha!
Näe, allvarligt, jag ÄR smart! ;)

Nu ska jag ta mig tiden til latt svara på kommentarer,
vilket lär ta ett tag,
Men vi hörs senare :)

Seg uppdate,

Har varit iväg hela dagen hos brorsan & E.K, blev en hel del kaffe.
Hjälpte även brorsan en del med massa sepe sjuka frågor om CNC, men men, efter många om och men och en hel del bränd lukt efter allt tänkande så kom vi fram till rätt svar, (tror vi iaf) haha.

Kom hem nyss och ska la snart ut tänkte jag, ska bara installera lite grejer i datorn eftersom den är nyformaterad igen, skönt!
så det jag behöver fixa är typ MSN, Winamp, något videoprogram och annat skit,
inget intressant!


Hörs senare,

Ut med hunden en sväng!

Var ute med min gos för ett tag sedan och ska snart ta mig en långpromenix till med honom.
Börjar allt mer och mer älska att vara ute, konstigt nog faktiskt haha.
Har alltid varit den typen som går ut en promenad med hunden och sedan håller mig inne några timmar innan jag går ut igen, men nu, jag har i princip varit ute hela dagen och så har det varit nu i två veckors tid typ.
Kom hit vid halv 4, drack massa kaffe, gick ut vid 5 och grejade i trädgården, vid 7 gick jag in, kopplade hunden, kom hem vid 9, och vill UUUUUT igen, älskar det!

Heeelg!

Visserligen har jag ju varit ledig hela veckan, men helg är ändå helg!
Henke kom för ett tag sedan och håller för tillfället på att tjata hål i huvudet på mig, farsan kommer hem om ett tag.
Bad honom köpa med några bärs också, eftersom tanken är att vi ska röja och fixa iordning i trädgården denna helgen, vilket jag ser fram emot.

Jag och E.K har dessutom kommit överens om att jag ska slå besöksrekordet denna helgen,
tror ni att jag kommer lyckas med det?
Jag hoppas på det iaf.

Att slå besöksrekord innebär alltså att jag måste ha över 363 besökare,
önska mig lycka till! ;)



(Anledningen till att det går ner så mkt är för att printen gjordes tidigt på morgonen)

God morgon,

Asså, jag drömmer helt jävla sjukt varenda natt,
tror jag ska kolla upp på nätet om det finns någon drömtydare, för det skulle vara jäkligt kul att kolla upp vad dessa drömmar beror på, eftersom dom är så störda haha.

Ska iaf läsa inlägg på BL nu, sedan ut med hunden en sväng, och kanske fixa någonting att käka, om jag orkar dvs.


Hörs sedan,


Take care,

Owsch,

Är trött som satan och huvudet känns som att det ska sprängas snart, I NEED IPREN!
Tur nog så har jag det i badrummet så jag får väl pallra mig dit snart och slänga i mig en jävel.

Kom för ett tag sedan ut från duschen och väntar för tillfället på samtal,..
Det värsta är bara väntan, men men, får väl försöka fördriva tiden lite smått iaf.

Har tagit mig tiden till att svara på alla kommentarer nu iaf,
kul att se att så många kikar in här, absolut! :)

Hepp, pallar inte,

IPREN nästa!

Hörs senare ;)




CraaaZy!

Sent inlägg,

Vaknade vid 10 imorse av att Zizzi skickade sms till mig och frågade om jag ville hänga med henne & Emelie till stan för att först fixa lite grejer och sedan fika, så det var bara att kasta sig upp, slänga på sig kläder, koppla hunden och rusa ut med honom, sedan kom Zizzi & Emelie.

Efter fikat drog vi hem hit och drack ännumer kaffe och tjötade och spelade kort, sedan åkte vi för att hämta Henke på jobbet, kom hem, fixade käk och sedan drog Henke iväg för att träna, så ja, det har varit ganska mkt i vägen för att blogga idag.

Var dessutom inne i en djuraffär en sväng när vi ändå hade vägarna förbi, och Zizzi köpte en sorts hundkam som var kanonbra för att dra bort fälld päls, (kan man säga så?) Haha, men men, en sådan borde jag nog införskaffa mig när jag har pengar, helt klart!

Me, myself and I,

Eftersom läsarna rullar in mer och mer så tänkte jag att jag kunde berätta lite om mig själv.
En del står ju i vänsterspalten men inte allt.

Jag går ju som sagt i gymnasiet (fortfarande) eftersom jag varit såpass dum och inte tänkt mig riktigt för när jag var yngre. Dels lekte jag bort tiden i 7-9, vilket resulterade i att jag gick IV första året på gymnasiet, kom in som reserv på industriprogrammet väldigt sent andra året och hoppade därför av och började om på nytt och tog tag i allting året därpå och började Industriprogrammet på allvar. Från att gå ur nian med enbart 1 VG, och 3 G så har jag nu arbetat upp mina betyg riktigt bra och har minst 5 VG & resten G, men bättre ska det bli.

Mina intressen är bland annat djur, och skulle säkert (om jag haft ekonomi och tid) kunnat skaffa alla möjliga djur, men jag får nöja mig med min underbara hund Hero (Rottweiler, Schäfer, Collie) Och min underbara katt (som inte är så underbar för tillfället) Gucci, skeppskatt.

Vad jag skriver i min blogg är enbart mina tankar och åsikter, håller inte tyst om saker och ting utan vill gärna dela med mig utav det jag har att säga, som man säger: Ärligheten varar längst, och det är lika sant som det är skrivet.

Håller mig helt enkelt till sanningen, vad jag än skriver.



Take Care,

Halvt sömnlös natt,

Katten har jamat och gapat i princip hela kvällen igår, under natten & hela morgonen, men nu har hon fått sista tabletten för avmaskningen så nu fick hon gå ut, så nu slipper man höra henne gapa.

Håller på med städning som vanligt, blir ju aldrig klar, vilket retar mig ganska mkt, men nu har jag blivit klar med disken och ska väl göra klart allt för dammsugning och skurning, för jag hatar när det är orent.

Skriver lite senare när  jag har mer tid till det,

Take Care,

Är helt slut,

Sov ganska länge idag men är trött som satan nu,
har spelat en hel del Super Mario på Wii nu, har kommit till värld 7 och banorna blir djävulskt svåra, inte okej!
Zizzi kom förbi en sväng innan, som alltid typ, blev en del kaffe och fika.
Har inte så mkt att skriva för tillfället, ska väl fixa klart tvätten, gå ut med hunden och duscha.
Senare har jag ingen aning om vad som händer, men det finns ju inte så mkt att göra när vädret är kasst & Henke är igång med jobbet igen.


Hörs senare,





Jösses :)

Jösses! Vad mkt besökare det kom igår i bloggen, Nice! Jag är medlem på bloggtrafik och det verkar som att det fungerar, Statistiken har höjts. Skulle vara roligt om ni stannade kvar och kanske till och med vill följa min blogg =)

Vill ni följa min blogg med bloglovin så kan ni klicka här :)

Vill du ha mer besökare på din blogg?
Klicka här och bli medlem i bloggtrafik.

"God morgon"

Har varit uppe ett bra tag men har inte haft tiden att skriva, har bland annat käkat frukost & varit ute med hunden, och sist men inte minst kollat på Top Model.

Har ju skrivit förut att min katt gärna hoppar ut från balkongen & har varit ute under nätterna några gånger,
nu får hon inte vara ute på tre dagar, eller två dagar kvar nu, håller på med avmaskning på henne och hunden nu, och då är det bäst att ha henne inne, MEN, jag tror vi kommer få kattungar snart, för igår när jag stog ute på balkongen så såg jag grannens katt ufsa omkring här utanför och "leta" efter någonting, jag tror nog att katten har gått och blivit kär haha.

nog om det,
är hon dräktig (heter det så?) så lär jag ju få märka det om ca 8 veckor, för som det är nu så är hon bara extremt lugn och ganska spänd över magen.



Hörs senare,


So long,

Oj, :)

Har fått in en hel hög med besökare idag, roligt ju, hoppas ni stannar :)
Har dessutom fått en del kommentarer som jag lovar att jag ska svara på sedan, har för tillfället en hel del att göra, bland annat städa, vika all tvätt och så, ska nämligen vara barnvakt senare så det är lika bra att få det gjort innan hon kommer så hon slipper bli uttråkad. :)

Eftersom jag sett nu att jag fått en hel del besökare så tänkte jag att jag ska passa på att skriva lite roligare inlägg också, och inte bara om sånt som händer i min vardag,

Kom gärna med era åsikter om vad ni vill se mer av i bloggen, kan dock säga att videoinlägg blir lite svårt, eftersom det är förbannat svårt med det där och för att jag inte har någonstans där jag skulle kunna lägga upp det hehe.


Hörs senare,
Take Care,

Trist...

Ska jag vara helt ärlig så har jag inte så extrem blogglust längre, men det beror nog på att jag förlorat alla mina prenumeranter & läsare, boring.
Ska la försöka göra någonting åt saken, att bli bättre på uppdateringen är ju alltid ett plus, men har ju inte varit hemma ett skit knappt på flera dagar och har därför inte haft tiden.
Nog om det, nu ska jag upp.



Hörs senare,

Eheheh.

Fortfarande kass uppdate, men nu ska jag faktiskt ta och skärpa till mig.
Igår drog vi till Rickard & Katja, käkade grillat och drack lite bärs och annat.
Jag och Henke delade på en liter utblandad grogg som Rickard inte ville ha, men jag fick en extrem reaktion av skiten när vi väl hade druckit upp den, haha, såg ut som att jag nyss hade gjort en läppförstoring, men det är borta idag iaf, och det är ju tur.


snart kommer zizzi & Emelie på besök så ska la slänga bort datorn nu,


Hörs senare,

Uppdaten suger märker jag.

Var knappt hemma igår,
gick upp vid 9, käkade frukost och åkte sedan iväg med Micke, Zizzi & Anton för att röja runt dammen dom fixat.
Väl framme så fick jag och Zizzi åka vidare för att hämta Emelie, och sedan var vi igång med röj och eldning.
Blev några bärs på det och lite whiskey, kom hem sent.

Idag vaknar man med solen i ögonen och det är hur varmt som helst ute,
skööönt, känns ju att våren äntligen är här nu.
Har inga planer alls för dagen, men tror att Zizzi & Emelie skulle ta sig en cykeltur hem till oss, men det märker vi väl sedan.

Nu ska jag kika lite på nätet & sedan käka.



So long,

Hemma nu,

Vilket innebär att jag inte kommer ha skola på 10 dagar, fruktansvärt skönt!

Senare idag så hade jag faktiskt tänkt att ladda upp mitt första åsiktsinlägg, kände att det kanske är dags nu,
hade faktiskt planerna på att skriva om det i min gamla blogg innan jag lösenskyddade den, men så blev det inte, så senare idag kommer det upp här.
Ni som är intresserade av vad det kan vara kan ju hålla utkik här iaf. :)

Tänkte att jag skulle läsa igenom alla inlägg på BL nu, och sedan sätta mig ner och spela lite Super Mario på Wii,
Hörs senare,



Take Care,