Nattblogg,

Är uttråkad till max, vill lägga mig och nana, men det kan jag nog glömma eftersom jag precis druckit upp kaffet. Jag är väl inte så smart som dricker 6 koppar kaffe såhär dags antar jag, men det är satans gott och svårt att motstå. Har i princip levt på kaffe sedan igår,.. 99 koppar ska tydligen vara dödligt, så jag nöjer mig med 98. Skämt åsido.

Är det något jag hatar i ensamheten så är det tystnad, och eftersom planerna blev ändrade så kommer Henke inte hem fören imorgon någon gång, så jag har tvingat E.K att prata i tele med mig i lite mer än två timmar, men hon behöver oxå nana, och jag har inte ett piss att göra...

Skit!

Nu ska jag iaf bomba lite granna med bilder på kissebebisarna. :)



Lille Kurtis ligger och steker i soffan.


Gizmo är tokig i att leka med flugsmällan.


GosKurt igen.


Kurt tar för sig i sängen.


Även skeppisen tar för sig.


Och sist men inte minst, Gizmo som precis har vaknat.




Denna plutten ville inte vakna alls utan sover fortfarande haha.


Något lurt i kikarn?


Vet inte om det syns så väl, men om ni ser den gules morrhår och undrar varför dom ser ut som dom gör så beror det enbart på hans käre syskon som tuggar av dom. Ser jävligt lustigt ut, men man har väl blivit van efter 5 veckors tid, haha!


Monstertassar, <3


Någon mer än jag som tycker att denna bilden är oerhört söt?




Bus.


Gos.


Ännumera gos,


Och väldigt mkt mer sova.






Hepp, nu ska jag kika om det finns något sevärt på TV.


Nattinatti,

Lördag,

Här suger uppdaten, jag vet, men har inte orkat eller haft lust att skriva faktiskt. Sedan är det även mitt egna val om jag vill skriva eller inte. Sedan är det ganska drygt att skriva inlägg när datorn fuckar ur lite hur som helst, tror nog att en del kan hålla med iaf.

Henke kommer la hem senare ikväll skulle jag tro, och jag är uttråkad så in i helvete, så ska la passa på att städa när jag ändå är ensam hemma och inte har någon som springer runt höhö. Nää men allvarligt, jag vill faktiskt att Henke ska komma hem!

Farsan är iväg hos sin syster och hennes barn, mina kusiner, så att åka hem till farsan hade inte heller förbättrat situationen.

Kanske ska kolla på hus i veckan, hoppas det iaf, för jag vill inte bo här mer, inte Henke heller. Jag trivs bra som satan med lägenheten vi har nu, men jag trivs inte med klimateriekossorna som bor runt omkring.

Hepp, åter till städandet, men nu fick ni iaf en liten uppdate.


So long,

Woah,

Fy satan vad jag är seg idag.
Efter att ha plockat och diskat lite så la jag mig i sängen för att kolla simpsons, sedan kom Henke hem och la sig brediv, vilket resulterade i att jag somnade så sött på hans arm och han somnade därefter. Vaknade igen vid 8 och är fortfarande helt seg i huvudet.
Vet inte heller vad man kan hitta på, funderar på att ta ett bad men vet inte. Dricker la en bärs eller två och bara tar det lugnt.


Hepp, har inte speciellt mkt att skriva,
Hörs senare eller imorgon.

Jobbigaste bussresan på länge!

Kass uppdate, men skolan har iaf kommit igång, vilket är nice!

Förrförra veckan eller något så tömde jag min stora laptop på alla bilder och filer som fanns i den, slängde in allt i mobilen eftersom den har stort minne, har inte tänkt mer på det, men idag när jag satt på bussen och lyssnade på musik så kommer musik som jag inte lagt in i mobilen... Jag tittade på telefonen och just då kom "w.a.s.p - fuck like a beast" och albumsomslaget var ju inte vad jag räknat med... Det var en bild på Henkes bror Lasse, som stod i en ståtlig pose, OM jag garva. Sedan satt jag fridfullt och lyssnade igenom låtarna en efter en, så hör jag helt plötsligt massa prat...
"Men du får inte stoppa upp räkorna i rooompan Petäääär"

Eller
- Vi sitter här och tar en öööl.
- PRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRT
- Sen går vi upp mot pluto sen efteråt.
- Dä ä bra Petär, ja kommer snart, vi syns snart PetÄr.
- Jajjemän, vi hörs,
- Hejdå hejdå Petär hejdåhejdå HEEEJDÅÅÅ Petär hejdå hejdå
- *förvirrat* aahh... Hejdå... hejdå...

Folk måste tro att jag är sjuk i huvudet som sitter och garvar för mig själv, HAHA!

Fredag,

Nu ska jag jävlarimej komma igång med städning på allvar! Har ju bara blivit halvklar på dagarna, men det är la ändå ganska bra för det är inte sååå mkt som behövs göras iaf. :) När jag är klar med städningen så funderar jag på att jobba lite och tjäna extra cash, det vore nice iaf.

Börjar bli riktigt trött på våra grannar, dom brötar långt in på nätterna, spolar massa vatten, grejar med bilar, brummar omkring med moppar och allt möjligt, och det är alltså 50+ människor som håller på sådär, inte normalt någonstans asså! Fortsätter dom så när jag börjar skolan igen så kommer jag säga till dom, den saken är klar. Och lägger dom inte av så blir det ett lätt samtal till hyresvärdarna.


Hepp, nu ska jag se till att få någonting gjort, så jag är väl antagligen tillbaka senare,

Helt orkeslös,

Förstår inte riktigt vad det är med mig, är slö hela tiden, kanske kan det bero på vädret? Jag har ingen aning. Ska iaf baka lite om en stund, göööött!När jag är klar med det så blir det en långpromenix på en timme eller mer.

Det är jävligt bra med långpromenader innan natten, man somnar hur bra som helst, så hej då till sömnproblem!
Tur att jag kom på det för en vecka sedan så jag slipper sömnproblem när Henke kommer vara ute på jobb 4 dagar i veckan!


Hepp, nu blir det bak,

Torsdag,

Hua, jobbigaste med ledighet är nog att man blir rastlös & att man glömmer dagarna heeela tiden. Vanligtvis brukar man inte behöva kolla vilken dag det är utan det vet man, men inte som läget är nu... Jävla skit!

Funderar på att baka idag faktiskt,
jag brukar inte göra det men jag har ju förtusan ingenting att göra, så därför kan jag fördriva tiden med bakande ist, men det får jag se hur det blir med det. Har massa annan skit som jag borde göra oxå, men som jag inte orkar. Nog om det, det löser sig, sa han som sket i badkaret.



Hörs senare,

Pyss,

Besök, och snart besök igen,

Zizzi kom hit innan idag, men skulle åka hem eftersom dom skulle få besök, men hon skulle komma tillbaka hit sedan. Sitter för tillfället och väntar på att Henke ska komma hem, så jag har passat på att "bråka" om rekordet på "colorballs" på facebook... Ja, jag & MarCus bråkar typ på allvar om det förbannade rekordet. Först låg jag etta, sen kom Lilja och tog min plats, sedan kom MarCus och gick om mig, och efter det gick jag om dom båda och låg etta ett bra tag, så var MarCus jävla dum och knuffa ner mig på andra plats och idag lyckades jag slå honom, MEN, så knuffar han ner mig IGEN, men nu jävlar har jag ett bra resultat som han, iaf kanske, får bråka med ett tag, eftersom vi båda har haft jävligt svårt för att få våra förra rekord som låg på 68.000, men nu är jag uppe i 74.000 och slår han det nu så blir jag ledsen!

Jävligt intressant inlägg må jag säga, nu ska jag ut och röka.

Kan slå vad om en sak,

Vågar nästan till 100% säga att det kommer bli bra väder när skolan börjar igen, för den oturen har man fan alltid, så jävla typiskt! Fast det är samtidigt lite småmysigt med dåligt väder med, + att man inte behöver ha dåligt samvete för att man är inne och städar ist för att vara ute, så idag blir en inomhusfixardag.

Har varit ute och gått en jävla runda för en stund sedan, hade inget bättre för mig så jag kopplade hunden och traskade på, men sedan började det regna som satan, så jag fick vända och gå hem igen, men lite över en timme gick jag iaf.

Hepp, nu ska jag börja med städningen så här har jag inte tid att sitta mer,
Hörs sedan.

PUSS!

God morgon,

Idag är man verkligen uppe med tuppen.
vaknade när Henke åkte imorse, så har jag legat och kollat Simpsons en stund, sedan slängde jag på kaffe och hoppade in i duschen. Börjar arta sig med att vara mer hälsosam nu höhö. Jag & Henke har varit ute på långa rundor varje dag nu dom senaste dagarna. Har väl blivit sträckor på 1 och en halv timme minst, och OJ vad man sover gött efter att ha varit ute och gått så långt innan sängdags.

Har kollat på samma film två kvällar i sträck, Case 39, den rekommenderar jag starkt, riktigt bra var den faktiskt.
Fick tipset från Jeanettes blogg.

Handling:
Emily Jenkins är en socialarbetare som har tilldelats det ovanliga och obehagliga fallet Lillith Sullivan - en flicka med ett märkligt och mystiskt förflutet. När Emily välkomnar Lillith i sitt hem för att försöka hjälpa henne förvandlas hennes tillvaro till en mardröm där hon själv sätter livet på spel. "Case 39" är en omskakande rysare fylld av obehagliga överraskningar som leder fram till ett chockerande och olycksbådande slut.

Lars Winnerbäck i högtalarna,

Har hittat en hel del awsome låtar med Winnerbäck som jag inte hört förut, tro det eller ej, men sedan 2006 har jag i princip ägt alla hans album i datorn och har en hel del originalskivor med honom, men han har ju släppt nya låtar som jag totalt missat, skamligt av mig att missa det!

Btw, ett jävla tjatande om min dator, men den funkar fortfarande felfritt, heelt fucking great!

Inte långt kvar till skolan börjar nu, skönt! Och ännu mindre tid kvar till Zizzi får bebis. Hon ska ha om exakt 5 dagar beräknat, men sedan kan det ju komma om två timmar eller två veckor, det är ju så olika det där.

Måndag,

Här händer inte alls mkt för tillfället, håller på att städa och plocka lite granna, har även grejat lite med mina växter, vattnat och duschat dom o.s.v, intressant eller? Henke var på en kurs idag angående arbete på väg, så snart ska väl dom börja arbeta lååångt bort, vilket kommer resultera i att han kommer vara borta 4 dagar i veckan, :( Men jag ska nog överleva. Och så får vi ju hoppas på att det kommer gå bättre för mig med väckarklockan denna terminen höhö.

Kattungarna har blivit helt tokiga, jag kan inte stå och diska utan att dom klättrar på mina ben, ONT! Jag kan nog inte ens räkna rivmärkena på mina ben på två händer, isch! Tur nog så ligger dom och nanar nu så jag kan städa ostört.


Hörs senare, för nu måste jag fortsätta med det jag påbörjat.



So long,

Stänkare,

Har varit iväg typ hela tiden sedan jag skrev förra inlägget. Kom hem och sedan suttit i telefonen, sedan hämtade vi Micke så han kunde hämta in bil. Efter det så kom Peter & Lasse på besök och nu sitter vi här och dricker "stänkare" (ja, så som jag skrev i ett gammalt inlägg, "Han frågade om vi ville ha en stänkare precis så som Becks granne frågar)". Börjar bli förbannat trött så sängläge är väl att tänka på snart skulle jag tro.


Hörs,

Tja helvete,

Vaknade väldigt sent idag, inte okej kanske, men skitsamma, det gör inte mig något iaf.
Var uppe till jävligt sent, somnade kanske klockan 4 inatt, eller imorse kanske man ska säga. Var iväg hos några här och fiskade kräftor, träffade trevligt folk mm. Vi ska la snart åka iväg till Henkes morsa och hälsa på, senare ikväll ska jag nog bara glo film, om inte dagen tar mig någon annanstans, men det lär man ju märka isf. Och nu behöver ingen pervers jävel tro att jag menar något annat. Skämt åsido.

Nu ska jag borsta mitt skrothår & få på mig kläder.



So long suCkers,

Hmm..

Får ta och svara på kommentarer imorgon ist. Känner att tiden idag har runnit iväg ganska rejält.
Kom in för en stund sedan efter att ha varit ute på promenix i det härliga vädret. Frisk luft är alltid efterlängtat när det är kvavt och jävligt. Och dra på trissor, min stora dator har fungerat felfritt i 9 och en halv timme nu, heeelt otroligt. Och farsan och hans ena jobbarkompis var helt fachinerade av att jag lyckades skruva ihop den helt själv. (Farsan vet hur illa isärskruvad den var eftersom han hjälpte till att skruva isär den)... Jag kan om jag vill, höhö!

Imorgon ska jag upp tidigt och tvätta, och senare på kvällen kommer första personen för att kika på kattungarna, så får väl se hur det går, men ingen kan motstå sådana extrema charmtroll! :) Dom börjar dessutom bli så gott som rumsrena, stort + på mina små troll.

Nu ska jag lägga mig och kika film & nana.


Hörs imorgon,

Huua!

Min stora dator har fungerat felfritt sedan jag satte ihop den, känns bra :) Men jag vågar inte tro för mkt eftersom rätt som det är så kan den slockna. Den lille datorn har jag tömt fullständigt och efter det stängde jag av den och startade upp den igen, sedan tryckte jag in två knappar precis när "Acer" kommer upp, vilket gjorde att jag kunde välja att starta som vanligt eller göra en "formatering", alltså göra så den blir som den var precis när den kom ut från fabrik, så nu är även den helt intakt :) Det är trotsallt lite framsteg mitt i allt oflyt.

Här åskar och dundrar det som fan för andra gången idag,.. Det regnar men är helt vindstilla.
Hoppas på att det slutar snart... Är så förbannat typiskt att jag har blivit åskrädd helt plötsligt, men kanske inte så konstigt med tanke på vad som hände förra året. Hua!

Bloglovin'

 

 

 

Vill du följa min blogg med bloglovin' ? Klicka här :)

Jag HATAR oflyt.

Jahaja. Mitt vanliga oflyt... Sitter vid den stora datorn just nu. Tro mig, jag lyckades helt på egen hand att skruva ihop den, MEN jag vågar knappt röra den för då finns risken att den slocknar och det har jag inte tid med nu eftersom jag får hjälp via msn hur jag ska fixa min lilla dator... JA, den har pajjat den med... Eller pajjat och pajjat, den har fått sig ett rejält virus från Telia som gör att internetet inte går att använda. Trött på att allting bara ska pajja. Okej, jag har inte varit så snäll mot min stora dator så det är inte konstigt att den inte vill vara min vän, men den lilla? Den har jag aldrig varit elak och hård emot. Hur som helst, jag är antagligen tillbaka senare.

Myskväll faktiskt.

Henke har varit iväg och tränat men det har inte gjort mig så speciellt mkt.
Har sedan senaste inlägget varit borta i affären, hämtat posten, duschat och enbart legat framför TV:n, fruktansvärt skönt faktiskt. Nu är det någon dryg film som rullar på TV:n så jag valde att gå därifrån.
Klockan är inte lastgammal men jag funderar ändå på att lägga mig och nana snart för jag är jävligt trött.

Ska fortsätta svara på kommentarer imorgon.

Hare gutt sålänge,

Här suger uppdaten,

Idag har varit en riktigt slö dag. enke ringde och väckte mig imorse, så jag gick upp vid 10 för att käka lite och la mig sedan i sängen igen och glodde runt på nätet. Försökte även hjälpa min käre syster som har så förbannad beslutsångest över vad hon ska tatuera, men kräsen som hon är så kom vi ingen vart med det heller. Kom iaf ur sängen helt klockan två! :O Skärpning på mig höhö.

Vet inte alls vad jag ska hitta på nu.
Måste bort till affären och handla cigg och även gå bort till posten och hämta ut den, men som sagt, idag är jag riktigt slö och orkar knappt lyfta ett finger... Inte okej det där.

Glöm godmorgon,

Har varit vaken alldeles för länge för att skriva det. Konstigt nog så blir jag alltid väckt av att någon ringer och då kan jag inte somna om igen, eller kan kan jag säkert om jag bara vill, men känns ganska meningslöst att sova bort hela dagarna oxå.
Fick även besök innan idag av Zizzi, Micke & Mögel, men dom drog för ett tag sedan och då gick jag ut en runda till med hunden. Vet inte alls vad jag ska hitta på nu faktiskt. Är smått irriterad och känner för att klargöra några saker rakt av, men tror nog jag får vänta med det iallafall, precis som med allt annat.


Hörs senare,

Jag har kommit på en sak,

Jag är verkligen urkass på att lägga in bilder från min telefon till datorn. Jag är även urkass på att tömma våra kameror oxå, förstår mig inte på folk som orkar ta massa bilder och lägga in dom i datorn en timme efter, fast det kan bero på att jag lägger in mina bilder kanske ett halvår efter haha. Funderar på om jag ska få tummen ur idag och skruva ihop min stora laptop, den funkar ju trots allt liiiite lite granna om man håller den väldigt knepigt... Skulle iaf vilja komma åt min hårddisk i den, men min käre broder har råkat skruva sönder ena skruven till den så det är ganska svårt att få ut den ur datorn, asch, det löser sig nog!

Tja,

Vädret är fortfarande piss, fast det börjar faktiskt klarna upp nu, så man får väl åtminstone hoppas att det blir fint väder nu. Började dagen med kaffe och började sedan att städa, är dock inte klar än, men det är lugnt för det är bra att ha någonting att göra när man ska fördriva tiden, eller hur. Vad som händer mer idag har jag ännu inte en aning om, men det blir nog att ta det lugnt iaf eftersom Henke har börjat jobba igen, så det får nog bli en jävla massa film, hade varit niCe iaf.

Hepp, åter till städandet så det blir gjort,
hörs la kanske senare igen.

Söndag.

Fy satan vad tråkigt väder det har varit dom senaste dagarna, men tur nog så höll vädret upp igår på cruisingen i FKP. Äntligen så ska det bli lite mer anständigt nu, Henke börjar jobba imorgon & jag får vänta i ytterligare någon vecka innan jag börjar skolan vilket faktiskt suger för jag börjar mer än gärna redan imorgon. Hur som helst, att komma in i vardagen igen ska bli så förbannat skönt!

Just nu mår jag inte speciellt bra. Skulle kolla ett videoklipp med farsan så nu sitter vi båda illamående. UÄÄK!
För er som vill se den så lägger jag ut länk, MEN jag VARNAR för känsliga tittare, och är du under 18 år så bör du inte titta på den! HÄR är klippet.