Starten på nyårsdagen.

Kan man ens säga så?
Hur som helst så är det nyår nu, planerna har sviktat fram och tillbaka på vad tusan man ska hitta på en dag som denna, men i ärlighetens namn så har det inte så stor betydelse. Jag skulle nog till och med kunna sitta hemma och inte göra ett skit just för att jag inte längre tycker att det är så fruktansvärt märkvärdigt som man tyckte förut. Att sitta hemma vore ju fint då man slipper allt tänkande och all stress, samtidigt som det vore förbannat dumt eftersom man gärna känner för att vara åtminstone lite social en dag som denna. Någon som har bättre planeringar än mig? Jo, jag kan tänka mig det.

Nu ligger jag här i sängen och behöver inte ens fundera över vad jag ska slänga igång för rulle då jag fortfarande håller på med mitt tre kronor tittande, men det märks ju iaf att jag har ganska mkt att göra på dagarna eftersom jag nu efter ca fem veckors tid fortfarande inte är klar med dessa 10 säsonder, fast sedan kan det ju även bero på att hela serien är på ca 130 timmar... Jag har åtminstone sett 75 timmar av det. Ska iaf bli skönt när jag väl har sett allt eftersom den sista tiden i skolan innan lovet inte var så roligt då jag låg uppe till ca 4 på morgonen och glodde tre kronor innan jag skulle få nana i 1½/2 timmar innan det var dags att gå upp igen. Men det finns även en fördel med det då jag kunde fördriva min tid när jag var tokgalet sjuk för ett tag sedan, skitsamma, tre kronor är lika bra som det var då jag såg det när det gick på TV på 90-talet.

För övrigt så borde jag nog gå någon kurs i psykologi då jag har märkt att så många människor vänder sig till mig så fort det är minsta problem, eller kanske borde jag bli präst? HAHA! Näe, men allvarligt talat, jag tycker om att hjälpa människor, men när det blir samma skit dagarna i ända så är det ganska tröttsamt, och att sedan avvisa personen i fråga kan jag inte heller med eftersom jag ändå har ett samvete precis som vilken annan människa som helst.

Näe hörrni, jag babblar på allt för mkt nu känner jag, antingen beror det på motörheads förrädiska vin som Lemmy så fint förklarar det, eller också så handlar det enbart om att jag har för mycket tankar som snurrar i mitt huvud just nu.

Vi hörs imorgon, Nattinatti.



En suddig bild från när vi var i GBG i söndags.

MÅNDAG.

Har som vanligt inte haft varken ork, lust eller tid att uppdatera, men nu har Henke börjat jobba igen och då finns inte så mkt att göra på dagarna.
Idag ska vi kanske in till fkp och köpa fiskar till mitt akvarie, om inte annat så ska vi hämta akvariet hemma hos Rickard eftersom han inte längre vill ha sitt, så snart ska vi ha två akvarier, skoj! :) Frågan är bara hur katterna och hunden kommer reagera på det eftersom dom redan nu är helt facinerade av det haha.
Hero är ju dessutom rädd för malen som Rickard har i sitt akvarie som vi ska ta över, men det är dock inte så konstigt eftersom den är GIGANTISK!
Frågan är bara vad jag ska ha för fiskar, men det är något jag får komma på senare.

TORSDAG.

Imorgon är det julafton, vart tog November månad vägen? Och vart fan har December tagit vägen!? Tiden bara rusar iväg och jag hinner knappt med, jösses! Imorgon kommer att bli en bra dag känner jag, men måste ändå säga att jag känner medlidande för andra nära som inte vet riktigt vart dom ska ta vägen på julafton, man är ju trots allt bara människa, om vi hade varit hemma imorgon så hade personen i fråga jätte gärna fått komma hit, men vi lär ju inte vara hemma förän jävligt sent... Synd!


Hörs senare,
håller på att förbereda mitt akvarium nu :)

TISDAG.

Har Danko Jones på högsta volym och har precis skottat balkongen, är dock inte klar men snön sitter ju som aset i golvet så det får duga sålänge. Nu har man äntligen jullov oxå, skippar att gå imorgon. Igår var nog den mest meningslösa dagen på länge tror jag, kom till skolan vid 8:00 och hade inte lektion innan 14:30, men fick mkt gjort iaf. Svenskan & religionen som oroat mig hela förra veckan lyckades jag göra klart inom loppet av två timmar igår, svenskan var att läsa ut en bok och svara på olika saker angående den, och i religionen skulle jag skriva mellan 650-900 ord om spiritism, men fick allt klart och kunde lämna in det, kändes jävligt bra faktiskt.

Henke och Damien kom hem för ett tag sedan och jag ska väl fortsätta med mitt tre kronormaraton, någon som kommer ihåg den serien? Den gick på 90-talet och redan då var jag galen i det. "Bara" 130 timmar långt sammanlagt, så jag har att göra ;). Skriver nog senare.

Black Tower,

Sitter och smuttar Black Tower för tillfället. Kom i säng ganska så väldigt sent "igår"... Jag & Henke la oss klockan 5 imorse och då hade Christian redan varit avdeckad i typ en timme.
Var iväg i fkp igår och handlade lite, och sedan fick Henke för sig att vi skulle åka på en liten "se oss runt" tur, vilket slutade med att vi körde fast och fick gräva fram bilen, putta på, kräla omkring och försöka få bort mesta snön runt om, putta på, o.s.v, men efter ca 90 minuter så var vi loss iaf, och det känns i kroppen idag!

Idag har vi flängt runt som dårar igen, men kom till sist hem vid 7 för att sedan bara kunna relaxa, underbart!
Skriver la kanske senare,

Wake up!

Open your eyes!
En del människor är jävligt svåra att förstå sig på, men vissa vill man inte ens försöka sig på att förstå. Skulle vissa människor bara öppna upp ögonen, komma till verkligheten och inse det som är sanning och inte leva i sina lögner så skulle ett antal problem minska, synd nog så är vissa för rädda för sanningen... Det bästa vore la kanske att tänka tillbaka på varför ingenting blev som det borde, varför det blev katastrof av någonting som vanligtvis skulle ha varit bra. Ödsla inte energi på att hålla på och kommentera, för detta är min blogg där jag har rätt till att skriva precis vad jag känner och vet, inte för att folk ska tro sig veta saker och ting de inte har en blekaste aning om.



Kass uppdate för övrigt, så ja, då kan man la säga att allt är i sin vanliga ordning.
Näe men allvarligt talat, har fullt upp i skolan, arbeten mm...
Sitter i tele just nu så jag kanske skriver mer senare,


So Long SuCkers,

Isch!

Min förkylning vill fan inte ge med sig!
Igår var jag barnvakt och febern ville bara stiga och stiga, oavsett om jag slängde i mig ipren. Jag har halft nysit sönder både lungor och hals, och på det så började hostan krypa sig på igår kväll när det var nanedags. Min underbaraste Henke gick iaf iväg och handlade nässpray till mig igår.. Nässpray som är för barn mellan 2-7 år (Y) Jag tål ju inte vuxennässprayen då jag får så förbannat ont i hela näsan av det, men barnsprayen funkade perfekt, och det var ju tur det.


Ska försöka få ordning på tvätten nu iaf, oavsett om energin är på bott just nu, >.<

December dag 7 - Min bästa vän.

Ska jag vara helt ärlig så har jag ingen person som jag sätter som bästa vän. Jag har många vänner som står mig väldigt nära så det vore synd att enbart sätta dom som bästa vänner för dom betyder mycket mer än så.
Kanske inte så roligt inlägg om ämnet, men jag kan faktiskt inte säga så mkt mer om det...

UTMANING,

Kommer lite sent, men bättre sent än aldrig.

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Förtydligande: Man skriver alltså ett inlägg om ovanstående tema.

Horförkylning.

Jag har nu bestämt för att skippa den där skitkalendern då jag inte har tid till någonting knappt.
Nu har jag inte varit i skolan på över en vecka, dels för att jag varit ledig, och sedan åkte på en jävla skitförkylning i söndags, så mitt tidsfördriv är att räkna nysar tills jag kvävs i dom.. Typ.
Helgen förövrigt bestod av flyttande, jäkligt jobbigt men har ÄNTLIGEN kommit iordning trots att energin ligger på bott just nu.
Uppdateringen ska jag återigen skärpa till men nu är det time för att sluta babbla. Ska passa på att nysa ut till köket och fixa iordning lite kaffe, uuh!

Bjuder på flumbilder från helgen.






HAHA!
Tänk Henke som alltid VÄGRAR vara med på bild, men i fredags kväll så var det andra bullar höhö.

Nejmen hallååå!

Nu är det så att jag vet att min uppdatering suger och att jag ligger efter med min så kallade "julkalender" men sanningen är inte att jag bara varit lat eller skitit i det... Sanningen är snarare att jag inte varit hemma på hela veckan, och jag har faktiskt helt fullständigt skitit i att sitta vid datorn. Okej... Jag ska inte ljuga, för jag loggade in i 3 min på Facebook i söndags, men inget mer. Har faktiskt ändå varit jävligt skönt!

Har grejat flytt hela dagen och ska fortsätta imorgon.

Får väl se när jag hinner med att skriva och fixa det där med julkalendern, men ska försöka göra inlägg även för 1, 2 & 3 december som får komma upp lite för sent.