God kväll,

Återigen var det ju det där med min uppdate,.. Jag kommer nog aldrig att kunna skärpa till den, inte just nu när det är så mkt på G iaf.
Helgen har tillbringats med mkt trevligt folk och jag är mer än nöjd med den. Christian har varit här hela helgen och igår bjöd vi hit Micke & Zizzi på mat, och självklart var charmtrollet Lovis med, :) Idag har det varit en utedag då Zizzi kom hit på en kopp kaffe för att vi sedan skulle promenixa till gården och borsta hundarna, fy tusan vad dom fäller! Kom hem vid 4 och har bara plockat och grejat lite här hemma typ. Imorgon ska jag upp tidigt så det blir nog nanedags snart.

Jag kan ju även påpeka att det där med att ställa om klockan är något jag nog aldrig kommer att tycka om, jag blir helt snurrig av det! Alltså, halvt panik då man inte vet om vissa grejer ställs om automatiskt eller inte, men nu ska nog alla klockor vara fixae iaf ;)

Jag ska försöka att bli bättre på det där med att uppdatera, men just nu finns det inte så mkt jag kan skriva om, men får väl se hur det blir iaf.


Hörs,

Tidsfördriv.

1.är du beredd? - Yes
2.okej då börjar vi - Okidoki,
3.vad heter du? -Jessica
4.hur gammal är du? - 20
5.hår färg ? - Jag kallar det brunt, andra kallar det mörkblont. Brunt med mkt ljusa slingor helt enkelt.
6.lång / kort ? - jag är kort. 1.65, oooh!
7.skostorlek? - 35,36
8.använder du bh? - Dagtid, of course. Kvällar, nej!
9.om ja vilken storlek har du? - 70C vanligtvis, men nu vet jag inte med tanke på omständigheterna...
10. vad har du för färg på dina underkläder? Alla möjliga färger, men just nu, svarta hipsters & röd BH.
11.är du Tjej? - Jaoo.
12.är du tjej? - Of course.
13.runkar du ofta? - Of course I do!
14.är du singel? - Nej.
15.skulle du kunna starta ett förhållande nu? - Har varit i ett i över tre år and I love it!
16.är du intresserad av nån tjej/kille? - Min Henke!<3
17.är du oskuld? Ja. :O
18.om nej hur gammal va du när du förlora den? - 25
19.har du ett förhållande? - Of course.
20.är du tjock? - Ja jävla tjock asså!
21.kan dina föräldrar lita på dig? - Klart de kan!
22.har du glasögon? - Nope.
23.har du bra självförtroende? - Yes, why not!?
24.har du blivit sviken nån gång? - Njae... Jag vill inte kalla det sviken med tanke på att det är jävligt svårt att knäcka mig psykiskt. :)
25.hur är ditt humör just nu? - Nykär och gosenödig.
26.har du testat på knark? - Yes, varje dag, mumma! <3
27.tycker du om jordgubbar? - Ja.
28.har du druckit dig full nån gång? - Jodå.
29.har du testa snusa? - Jodå.
30.har du rökt någon gång? - Varje dag.
31.har du några syskon? - Ja.
32.vad har du för mobil? - Sony Ericsson U1i Satio.
34.tycker du om att sola? - Jodå.
35.gillar du grillat? - Ja.
36.går du på någon sport? - Ja.
37.spelar du nå instrument? - Ja.
38.favorit film? -  Halloween, alla. Michael Myers asså! <3
39.hur mår du? -  Great! Om man bortser från alla irritationer jag får av alla stavfel, punkt, kommamissar & särskrivningar. Jag mår bra!
40.vad skulle du offra allt för? - Familjen & nära och kära.
41.lunarstorm eller bilddagboken? - Nada.
42.vad har du gjort idag? - Gosat med älskling, varit hos farsan, varit hos brorsan & E.K, träffat gosAlicia Spelat/spelar med Henkes lillebror mm.
43.är du snygg? - JA :O
44.vad är de bästa med dig - Jag är ärlig & står för mina åsikter, något jag hört i i princip hela mitt liv.
45.vad är de sämsta med dig? - Jag är för snäll, & ibland för lättlurad, inte okej!
46.kan du cykla utan händer? - Yes.
47.har du moppe? - Nope.
48.har du körkort? - Va?
49.trivs du med det? - Vilket då?
50.har du magrutor ?- Ja fan, 13½ pack, inte illa du!
51.vart bor du ? - In da skog.
52.trivs du där? -  Som satan.
53.favorit stad? - Skövde.
54.hip hip hora eller fjorton suger? - Nada. Fjorton suger påminner dessutom för mkt om två gigantiska bulor i huvudet.
55.är du bisexuell? - Nope.
56.vad tycker du om bögar? - Euuw?
57.ska din tjej/kille helst va lång eller kort? - Längre än mig, men inte för lång... Henke är perfekt! <3
58.vad tycker du om fotbolls-vm? - Är inte så intresserad av det.
59.vilket lag i allsvenskan håller du på? - Vad vet jag?
60.om du fick välja vart du skulle bo vad skulle du välja? Spanien.
61.grönalund eller liseberg? - Liseberg.
62.dricker du? - Yes.
63.har du tröttnat på frågorna? - Njaa... Tidsfördriv.
64.bra då fortsätter vi - Jahaja.
65.har du egen dator? - Jo, för många... 4 just nu men kanske borde sälja någon!?
66.egen tv? - Ja, 3 st.
67.har du dvd? - Inbyggd i min ena platt-TV, sedan en "stationär" till andra TV:n. Har även x-box som jag använder till vardagsrummet. (Borde nog göra mig av med en del där med).
68.har du boxer? - Jodå.
69.har du stor säng ? -Subbel of course.
70.har du stort rum? - Lägenhet.
71.hur många kuddar sover du med? - En kudde & Henkes bröst! <3
72.har du bra kontakt med dina föräldrar - Klart!
73.sova ensam eller med någon? - Med Henke! <3
74.vem sov du senast med? - Henke! <3
75.när la du dig inatt? - Ca 1. Vi låg och kikade film ganska långt in på natten.
76.när vakna du imorse? - Vid 10.
77.vad heter du på msn? - Nickname "JessiCa" Osv.
78.vet du någon som äger en blogg? - Of course.
79.vad har du för mobil nummer? - 0736-24****



Trött & Jävlig.

Blir sängen tidigt idag känner jag! För lite sömn och för mkt arbetande är ingen bra kombination, (där även inräknat skola & APU).

Det där med bloggbråk är so last year, men vill ändå bara snabbt och enkelt klargöra en sak. Om du bara kan ta reda på saker och ting innan du skriver för mycket så hade jag varit fruktansvärt tacksam. Att farsan skrev till din morsa var ingenting jag bad om, och som jag även sa till honom var jävligt onödigt, (läs JÄVLIGT!), & jag fick veta igår att han hade skickat iväg det. Jag behöver egentligen inte ens sitta här och försvara mig, men anledningen till att farsan klickade iväg ett mail till din morsa var enbart för att han är trött på hennes påhopp på mig på nätet. Jag har inte gjort någonting nu, så jag vill överhuvudtaget inte bli inblandad, okej? Och det där med att "bråka" via bloggarna lägger jag ner, bildbevis finns om så önskas, men jag tror inte ens att det behövs.
Jag är trött på påhopp, trött på bråk, trött på lögner, trött på det passiva nätet, och detta skriver jag rakt från hjärtat, för jag är inget mer än människa, och jag har samvete. Jag ser framåt och vill inte gräva upp gammal skit igen.

För övrigt så har jag varit iväg på APU idag igen, funkar finfint, :) Sista dagarna är nästa vecka, mindre kul, men vi ska la iaf handla med fika och bjuda personalen där eftersom man alltid blivit så bra bemött.

Nu ska jag krypa ner till världens bästa älskling som ropar på mig, men vi får väl se om det dyker upp något mer inlägg senare ikväll eller om jag totaldeckar när jag lägger mig ner höhö, näe men den som lever får väl se. :)



Take Care,

Tjo,

Tänker inte ens skriva om min kassa uppdate.

Fullt upp som vanligt! Igår var jag igång med städning i 6 timmar, inte dåligt alls! Nu har jag iaf packat upp allt jag packat från Nitta + att jag & Henke gick igenom och rensade som satan i hyllor och lådor, så nu börjar det bli riiiktigt fint här :) Har även fått upp lite mer lampor och så, mysigt.

Jag har stora planer på G nu, och har man stora planer så har man även ett mål man ska nå, iaf om det gäller mig, så nu jävlar har jag verkligen något att sträva efter. Jag kräver förändringar, och det är vad det kommer bli nu, underbart!

Sitter även fortfarande och tänker på alla människor jag var med i helgen, det kommer jag leva på jävligt länge. Jag mår helt enkelt bäst just nu, även om mitt humör sviker ibland.

Har suttit i någon timme och tjötat med Zizzi och druckit kaffe, även skådat Hennes & Mickes underverk som har ett fruktansvärt temprament, (man vet ju vart hon fått det ifrån iaf, och jag vågar inte tänka på om min bebis skulle fått mitt temprament, woohooo). Hur som helst, jättesöt och växer som tusan!

Alltså, jag har egentligen hur mkt som helst som jag kan skriva, men när jag väl slänger mig över tangenterna så blir jag helt lost, jag tappar i princip allting, men det är väl inte heller meningen att jag ska skriva en hel bok.




På tal om ingenting, mina drömmar är helt sinnessjuka nu. I torsdags natt drömde jag att en gammal kompis till mig åkte förbi mig, fram och tillbaka hur mkt som helst och grimascherade, och att jag till slut pekade finger, då kom dom hem till mig och gick rakt in i lägenheten och tog mitt marsvin (som jag inte ens har?) och hotade med att döda det? Så hon la marsvinet i en kofertlucka och skakade det för att det tydligen hypnotiserade det. Helt sick!
Sedan i lördags natt drömde jag att jag bråkade med en nära vän till mig. Hon hade sminkat sig helt wierd och tyckte att hon var ful och blev då arg på mig, som tur var så vaknade jag av att jag pratade i sömnen, så kunde jag sova vidare i lugn och ro sedan, och ett tag efter det blev jag väckt för att sitta eldvakt.
Inatt drömde jag att jag skulle bleka håret men att det blev missfärgat och blev illgrönt ist, snacka om lättnad när man vaknade igen, haha!
För att inte tala om alla gånger man drömmer att man är jagad och antingen kan ta enooorma kliv så man typ flyger fram, eller oxå att man springer så in i helvete men att kroppen är så tung och man springer i slowmotion  och man ser hur sin fiende eller vad det nu är bara kommer närmare och närmare.

Näe, nog pratat om drömmar, jag känner att jag bara sitter och skriver till ingen nytta alls just nu, men bättre mkt än ingenting alls. Nu ska jag laga mat och efter det blir det dusch.
Imorgon är det APU som gäller, näst sista veckan, UUH! :(


Haaaare gutt, PUSS!

Back in 2010.

Helgen har varit förbannat kul faktiskt. Har kommit ifrån allt som har med IT-världen och parasiter att göra. Jag är fruktansvärt förvånad över hur man kan träffa en så stor grupp som jag gjort i helgen, där alla är samarbetsvilliga och alla är trevliga mot alla. En enorm kamratskap och jag kan med en gång säga att denna helgen är extremt värd att minnas. Sa jag första & sista gången? Näe, så är det nog inte. Känns skönt & jävligt bra att veta att det åtminstone finns några människor med hjärna kvar.

Näe men nu stänger jag av,
för som sagt så är man tillbaka i 2010, och då är det skitsnack som gäller.


PUSS!

Min söndag,

Ska nu öven skriva om söndagen som var ganska händelselös. Passar ju bra såhär på måndag eftermiddag.

Igår gick jag upp vid 13:00 :O Jösses! Men la mig dock jävligt sent så det var la kanske inte så konstigt + att jag var jävligt trött efter ullaredstrippen dagen innan. Sedan var det bara att packa, packa mer, och packa ännumer för att sedan bege oss till byn som gud glömde haha. Fast... Man kanske snarare borde skriva "byn med den sunkna kärringen som gud glömde". Näe, nog pratat om det.

Var i skolan idag iaf,
och efter att jag kom hem så har jag i princip inte gjort ett skit mer än att sitta på facebook.
Drog bort till posten en sväng, men som vanligt så var det bara en jävla massa reklam och två ynka brev till mig, som dessutom innehöll preciis samma skit.


Nu ska jag in i duschen,


PUSS!

Dooh!

Missar bloggen totalt, har 1000 saker som snurrar i huvudet och för tillfället så får bloggen komma i... Sista hand? Jag vet inte, men har för mkt annat viktigt att göra så jag skriver helt enkelt när det finns tid för det.

Tänkte iaf berätta om helgens bravader,
Jag & Henke åkte i fredags först in till bolaget och sedan vidare till Nitta. På lördagen gick jag upp vid 07:00 (alldeles för tidigt en lördag, speciellt om man druckit öl och vin på fredagskvällen) gjorde mig iordning och väckte sedan Henke & farsan. Kom iväg vid 8:00, hämtade upp syrran och sedan vidare för att hämta upp E.K. Åkte mot ullared och jag säger då det... Jag åker ALDRIG mer dit en helg! >.< Vi fick först köa i typ 1 timme & 50 minuter för att ens få sätta foten i butiken, och under den tiden så fick Johanna & E.K först köa, så gick jag & Henke för att käka, jag beställde enbart pommes med kebabsås eftersom kebaben kostade 80 (!!) spänn. Dock så smakade kebabsåsen fisk (YÄÄÄCK!) & efter att ha käkat lite så hittade jag både lökringar & hår i maten, så där tappade jag aptiten och slängde skiten. Henkes hamburgare var som att tugga i grus sa han, tur att jag inte äter sån skit dårå.

Hur som helst, kom in i butiken till sist iaf. Och där inne fanns inget annat än respektlösa kärringar som knuffades och slogs i princip, jag missade säkert halva butiken minst? Eftersom jag tappade tålamodet gång på gång.

Johanna & E.K ville inte kika mer så dom valde att gå till kassan vid kvart i 4, så skulle dom vänta utanför på mig och Henke. Jag & Henke kikade runt ett tag till och ställde oss la i kön ca 20 min senare, och när vi kommer ut så ser vi inte en käft!? Eller jo, det var ju stora hysteriska folkmassor, men inte Johanna & E.K? Och mitt batteri i telen var urladdat & Henke hade sin tele i bilen. Så vi gick fram och tillbaka ett tag, gav upp, gick till bilen för att hämta Henkes tele (som inte heller hade batteri längre!), lämna det vi hade handlat och ställa tillbaka kundvagnen. Gick tillbaka till utgången men såg dom fortfarande inte.
Då skulle vi gå till en teknikbutik som ligger vid sidan av för att inhandla en bil-mobilladdare, men tro det eller ej, då hade den förbannade butiken stängt och jag blev rasande! Gick åter igen in på Gekås för att kolla om det fanns möjlighet att låna telefon, pratade med väktarna där inne som hade en telefon liggande precis bredvid sig, men tror ni att dom lånade ut den? NEJ! I sista stund så tänkte jag gå och ta ett abonnemang, för tre stod precis vid utgången, men Henke fick mig att inte göra det, Tack! <3 Så jag & Henke gick och handlade lotter för att ha någonting att göra... handlade upp alla kontakter på det men vann inte ett skit, gick sedan och handlade lite käk och gick tillbaka till bilen igen för att käka och när vi väl går tillbaka, då sitter E.K utanför och ser förvånad ut... Då visade det sig att dom har fått stå i kö i 50 minuter (!!) medan vi gick till kassan 20 minuter senare än dom och fick köa i ca 10 min, hur sjukt är inte det eller!?
Näe, jag säger dådet, aldrig med ullared en helg iaf! Men men, lite motion fick vi ju allt efter att ha gått "kundvagnsmilen" höhö.


Näe, blev mycket text nu märker jag, berättar mer sedan...


So Long,

Känner mig bättre igen,

Förvånar mig faktiskt inte ett skit, men men, kan åtminstone åka iväg imorgon vilket är bra.
Imorgon ska vi nog enbart syssla med UF och slutar tidigt, ännu bättre. :)

Min vardag är ganska lugn för tillfället, därför har jag inte speciellt mkt att skriva om heller, men det ska nog bli bättre under helgen, för då ska vi åka iväg och shoppa! Skulle egentligen åkt med syrran, hennes gubbe & E.K, men Henke ville så gärna hänga med så vi ska åka på lördagen ist, och tro det eller ej, E.K kunde inte åka med Johanna imorgon, så henne drar vi med oss :) Och som pricken över I:t, så ska Johannas gubbe spela bowling, så Johanna hakar på hon oxå! :D

Näe nu ska jag leta efter någon nice film, får se om det blir något mer skrivande, annars så hörs vi imorgon.


So long,

Typiskt...

Har gått och blivit sjuk... IGEN! Fy fan vad irriterande. Jag vill helt ärligt att jag ska bli riktigt sjuk, alltså extrem feber & förkylning, för det rensar kroppen, vilket det inte gör nu när jag har feber och halsont... Halsfluss hade suttit fint, någon som vill ge mig det? För det vet jag att man mår prima fisken av efteråt när man frisknat till igen. Äsch!

Ska iaf försöka ta mig upp lite igen och fixa lite,
hörs senare,

Den som väntar på något gott,

Väntar inte för länge?
Har faktiskt varit riktigt duktig idag, när jag kom hem efter min APU så tillbringade jag enbart en kort stund framför datorn och satte därefter igång att städa, efter det drog jag bort till affären & handlade, gick till posten och var ganska irriterad när jag gick därifrån eftersom jag fortfarande inte fått mina papper från skatteverket >.< Kom hem och gick in i duschen och när jag väl var klar så har jag suttit resten av kvällen och fixat klart med svenskauppgiften som ska vara klar till på tisdag, så nu slipper jag tänka mer på den, SKÖNT!

I vanlig ordning när jag varit på APU så brukar jag bara komma hem, diska & sedan sitta vid datorn och slöa, men så var det inte idag.


Nu förtjänar jag faktiskt att bara lägga mig i sängen och glo film höhö.


Hörs imorgon.

Botten är nådd.

Jag måste börja inlägget med att berätta för er mina kära läsare att jag är på G att gräva upp stridsyxan igen, och denna gången extremt!

Har varit på APU hela dagen, kom hem för typ en timme sedan och har plockat & grejat lite här hemma. Ska snart in i duschen och sedan blir det väl en promenix till affären skulle jag tro. Kan säga att jag har sjukt jävla ont i mina fötter, visste inte ett tag vart jag skulle ta vägen, men det gav med sig tillslut i alla fall, så det var väl tur det.
Har väl för tillfället inte så mkt mer nyheter men vi hörs väl antagligen senare eller något.


So long,

Lång dag.

Slutade på tok för sent idag tycker jag allt! Oavsett om det kanske inte var så sent, men känns ibland som att tiden inte räcker till, men så är det nog väldigt många som känner väldigt ofta, rätta mig om jag har fel.

Svetslektionen var ungefär lika kul som igår, enda skillnaden var la att det gick bra igår & bäst idag, + att vi även fick roa oss lite med att ändra inställningar på svetsarna... Dom flesta förstår nog inte varför det skulle vara kul, men att öka trådmatningen till max & sätta på lägsta amper är väldigt rogivande då dom flesta inte förstår felet och ist blir arga för att det brötar och lever jävel och att resultatet blir åt helvete. Nog om det, jag & andra har skrattat tillräckligt åt det.

Sedan fick jag vänta på buss hem ett jäävla tag för att sedan komma hem och snabbt fixa käk & sedan duscha, och efter det har jag & Henke suttit barnvakt åt lilla Benjamin, vilket funkade super :) Inga problem alls med någonting, så barnvakt kan jag absolut ställa upp med vid fler tillfällen. :)


Hepp, ska kika lite på nätet nu, för väl se om jag kastar in ett inlägg till sedan, den som lever får se.



So long,

God morgon,

Idag var jag minsann uppe med tuppen. Börjar inte innan klockan 10 så fick iaf en timmes sovmorgon vilket man får känna av ganska rejält även om det bara handlar om en timme hehe.
Nu ska jag iaf fixa klart mitt hår & sedan dra ut till bussen, och även hoppas på att mina & Jockes planer i svetsen funkar bättre idag, gick ju ingen vidare igår av vissa olika anledningar, men kul har vi, och även Henke tycker att det är förbannat kul, så det är ju ett plus, med tanke på att Henke vanligtvis enbart roar sig med att jävlas med sina polare vanligtvis höhö. Nää så illa är det inte, men kan nog berätta vad det handlar om senare, eller jag rättare sagt SKA berätta senare, om jag lyckas formulera mig på ett bra och förstående sätt, för det är inte lättaste saken att förklara.



Hörs senare,

Fartfylld dag.

Äntligen hemma nu efter en jävla massa spring i skövde. Inhandlade två datorer, (en laptop & en stationär) och även tre par skor, vilket var väldigt behövligt.
Känns ganska skumt faktiskt att man helt plötsligt kan sitta i lugn och ro utan att oroa sig för att datorn ska slockna vilken sekund som helst hehe. Hur som helst så är jag jävligt nöjd med dagen, och det borde jag faktiskt förtjäna.

Nu är det även andra saker som kommer hända snart, men som vanligt så kan jag inte skriva om det ÄN, ha tålamod höhö! :)




Hörs antagligen imorgon efter schkoolan.


So long,

Ny pärla.

Om ett tag ska vi åka iväg så jag äntligen kan få köpa en ny dator, det har jag väntat på allt för länge nu tycker jag. Och passar perfekt nu efterso jag lät min dator somna in i förrgår, och med det menar jag att jag inte tänker starta den mer, fast sanningen är mer att jag faktiskt inte VåGAR starta den eftersom det typ,.. Poppar? Knastrar och sprakar i den när man startar den, så det är nog ganska extrem brandrisk på den eftersom den dessutom blir skållhet på en minut kanske? Nää, ny dator idag och det gillas skarpt!

Nu ska jag fördriva tiden lite genom att plocka och städa iordning, hörs väl kanske senare från en nyare pärla. :)


"Man blir nog aldrig nöjd,.. Och man slutar nog aldrig att förvånas av människor..."

Fredag & sleten!

Här suger uppdaten i sin vanliga ordning, men jag har i princip fuuullt upp 24/7, och det där är ingen överdrift. Vad har hänt sedan sist då?
Ännumera bråk och tjaffs med grannen, (varför blir ni inte förvånade?), fyllde 20 i lördags, har kommit ut på APU igen, denna gången på IRO och jag stormtrivs, fyllt i papper hejvilt och ska inom kort vara klar med vissa grejer. Tagit ut P-staven, och ajjj vad ont det gjorde, eftersom det blev jävligt stressigt eftersom läkarna låg efter i schemat så hade vi knappt någon tid alls, därför fick jag låtsas att bedövningen hade börjat verka, men det ångrade jag lite när hon väl skulle börja skära i armen >.< Fick även veta att de förra p-pillerna jag ätit har varit en enormt stor risk för stroke för mig, känns lagom kul att få veta det när man ätit skiten i typ tre år, + ca 6 månader under p-stavstiden.

Hon: Har du ätit p-piller förut? Och vilka har du isf ätit?
Jag: Jag käkade först trionetta 28, men sedan när jag hadesatt i p-staven så fick jag neovletta 28 för att stabilisera p-staven.
Hon: Okej, men då ska du inte ha några problem med att äta dom igen nu när vi tar ut p-staven.
Jag: Nejdå, det är inga problem.
Hon: Fast... Du har inte migrän eller något?
Jag: Joo? :S
Hon: O.O... *ser chockad ut*... Men... Inte  med flimmerseende va?
Jag: Jo? Alltså, min migrän märker jag av synen, det värker och det flimmrar...
Hon: Men... O.O Då ska du INTE äta dessa p-piller! Ny forkning har visat att det är enort hög risk för stroke för de som har migrän med flimmerseende! :O

Kan ju säga som så att jag är glad att jag sluppit det, samtidigt som jag var chockad resten av dagen över vad jag fick höra.

Blev jävligt mkt text nu, men ska försöka skriva mer sedan, och så ska jag även hålla tummarna på att min sprängande huvudvärk vill släppa någon jävla gång! >.<