Söndag,

Har varit lite dålig uppdate under helgen men det har sina orsaker eftersom jag typ har haft fullt upp. Har även träffat käre bror, E.K & AliCia i helgen, och ännu roligare var det att även min andre bror & Lilja var där. :)
Nu är det iaf seg söndag och skola imorgon precis som i sin vanliga ordning. Sitter för tillfället och kollar på TV, på hur det går för de olika partierna. Och tänk att jag var så duktig och röstade idag oxå, så får väl hoppas att jag påverkat lite granna iaf, hehe. :)


Hur många andra har röstat idag?

Tjolahopp,

Har inte hunnit uppdatera så mkt idag, har haft fullt upp med annat,.. Fortfarande grejer som jag absolut inte kan skriva, men usch vad det kliar i fingrarna >.< Men jag har lovat mig själv och andra att jag ska hålla fullständigt tyst och inte berätta för någon, så den som lever får väl se.

Ska börja röja bland mina grejer, rensa och sån skit nu, vilket verkligen behövs!
Man måste ju börja någonstans... *SUCK*!

Hemma,

Kom hem för typ en timme sedan och har under tiden bara hunnit missbruka kaffe, som vanligt.
Försöker få tag på käre systeryster men hon verkar inte vilja svara, får väl helt enkelt försöka om ett tag igen. Ska nu passa på att kika upp lite grejer, stora planer på G, men absolut ingenting som jag kan skriva om för tillfället. Måste vara helt säker först, men jag lovar, ni får nog veta i sinom tid. :)


Hörs senare,

Fortsättning, varför snackar du skit?

Vilka är alla dessa gubbar som springer upp och ner i trapporna? Vilka är alla bilar som tar upp parkeringarna? Vad är det för typer som hälsar skumt?

Grannen snackar skit om precis allt och alla! (undra hur mycket skit hon snackat om mig egentligen :O... Care face?)
Den där "T" som förut sprang här, han som enligt dig är både psyopat och impotent och allt vad fan det är du kallar honom... Varför sitter du och snackar illa om honom till oss när du sedan någon timme efter sitter hemma hos honom?

Eller "P" som sprang här ett tag, han som du kallade både det ena och det andra... "idiot" "psykopat" "gubbjävel" och allt vad fan det var. Men du har väl inte glömt pubafton förra året då jag skulle leta efter Zizzi? Då jag satt uppe hos dig med massa folk och snackade innan jag drog iväg, och du sa till mig att komma tillbaka om jag inte hittade henne. Men inte FAN räknade jag med att du (inom loppet av 10 minuter) skulle öppna dörren spritt språngande naken :O! (Du visste ju att jag kanske skulle komma tillbaka, och man kan ju åtminstone dra på sig något när någon knackar på dörren oavsett). Och framför allt inte att jag skulle få se en gammal gubbröv med vita gubbkallingar indragna mellan skinkorna :O! Och inte heller att både du och din FD vän tjatade på mig att jag skulle lägga mig med er tre :O EUW! HAHAHA! (Jag fick ganska bråttom därifrån och hittade Zizzi ganska så snart därpå, och hon skrattade minst lika mkt som jag åt händelsen, samtidigt som vi satt och var äcklade till max!)

"K" & "H" som du klängde på i samma veva, som båda två ignorerade dig, och OJ vad skitsnacket gick när "K" hade hittat en tjej, oj oj oj. Då var han både det ena och andra.

Dom andra gubbarna som sprungit här kan jag inte yttra mig så mkt om eftersom du inte pratat om dom.

Henkes ena brors tjej, vad vet du om henne? Vad ger dig rätten att ha åsikter om henne?

Henkes morsa, varför snackar du skit om henne?

Min farsa, varför har du rätten att påstå att han ska betala ut pengar till mig i månaden när du aldrig i hela ditt liv tänkte betala underhåll (vilket du var skyldig till) till din son så det slutade med att han fick hota med att gå vidare med det. Farsan ger pengar när jag än vill, räcker att ringa honom så ordnar han det, det är något som du aldrig skulle kunna göra för din son.

Sedan kan vi ju även ta ett exempel som min gamla vän L och hennes pojkvän som du framförallt inte ens har en aning om, vad vet du egentligen om dom mer än att L skickade ett sms till dig? Möjligtvis att L umgicks med R.L som bodde här, men du kan ju knappast ha anledning eller rätt till att döma när du faktiskt inte känner dom.

Och hur kommer det sig att du aldrig kan handla i Åsarps affär? Att det beror på att dom som jobbar där är alldeles för förvetna är rena skitsnacket! Anledningen till att du inte kan handla där beror enbart på att du sedan barndomen varit sjuk i huvudet och trakasserat alla i din omgivning, och några av dessa äger/jobbar nu i åsarps affär!

Kul var det förresten den gången då vi alla satt på baksidan och den ena alkisen här i byn kom förbi och vräkte ur sig "Jaha, och här sitter byhoran!", och vad bråttom du fick att gå därifrån!

Näe allvarligt, detta är min blogg och jag har inte längre någon anledning att framstå som om jag vore någon ängel som aldrig skriver något dumt, nu har jag äntligen lagt upp den rena, eller snarare smutsiga sanningen om hur en vuxen människa kan beté sig, så nu kanske även fler kan förstå hur hatisk och frustrerad man blir av det.

Btw, är det någon som kan förklara för mig hur man tänker om man:
Äger en bil, röd vw Golf, 91:a, diesel som man vill byta bort för att förnya sig. Säljer den och kommer sedan rullandes i en grön vw Golf, 91:a Bensin. Hur i helvete tänker man då? Hahaha!


Over and out!

God morgon,

Nu pyser jag iväg till skolan, slutar ganska tidigt idag och det är la skönt det.
Ska nog enbart hålla på med UF idag, gött!

Hörs senare,

Nanedags.

Blev en lång runda innan och var inte hemma innan 18:00 ungefär.
Har iaf fått mkt gjort idag, vilket jag inte trodde att jag skulle få imorse, men efter ca 6 samtal senare så har ja ordnat upp en hel del, så förhoppningsvis kan man sova med gott samvete inatt höhö. Nu ska jag lägga mig och kolla på film så imorgon slänger jag upp ännu mer fortsättning på förgående inlägg jag slängt in, Hörs då.


Nattinatti. :)

Besök är aldrig fel.

Om ett tag kommer Zizzi hit och dricker kaffe, och efter några koppar och mycket skitsnack så ska vi ut på en långpromenix, men hur lång den blir vet jag inte än.
Ska försöka ta mig iväg till skolan imorgon iaf, och jag längtar som satan till måndag då jag får ta ut skiten som just nu förstör mer för mig än vad den borde. Jag börjar tro att det är p-staven som bråkar med mig och gör så jag får nedsatt imunförsvar, eftersom jag har haft kasst imunförsvar i typ 3 år, och jag satte in skiten i november 07. Nu har det dock blivit värre då jag ständigt har ont i ryggen, alltså så ont så jag knappt klarar att ta mig ur sängen. Jag går dessutom som en 80 åring om jag inte rör på mig hela tiden, därav att jag är ute och går väldigt mkt nu på dagarna. Sedan har jag även kraftig huvudvärk 24/7 och har svårt för att sova på nätterna. Humörsvängningar utan dess like med mycket mer.

Hur som helst så kommer Zizzi snart så jag ska slänga igång kaffe,
hörs senare.

Och btw, ska försöka fixa nyare bilder så snart jag har tid.
Sålänge kommer favorit i repris ;)





Denna tussen flyttade hemifrån i början av September,



So long, SuCkers!

Fortsättning, vad är felet?

Efter incidenten med tidningen var jag så förbannad så jag satt och skakade, gick ut på balkongen för att lugna mig med en cigg, och började komma på bättre tankar, såsom att jag inte ska bry mig om hennes patetiska betéende utan bara tänka och fokusera på mig själv. Efter ca en halvtimmes tänkande och mycket bättre humör så går jag in och sätter mig vid datorn och får på facebook se att en av mina nära vänner gått bort i bilolycka, & att hon var gravid gjorde definitivt inte saken bättre. Och jag kunde inte annat än att beskylla grannen för det, med tanke på vilken glädjedödare hon är. För eftersom hon verkar ha ett så förbannat uselt liv så måste hon trycka ner andra så gott hon kan för att hon åtminstone ska få ha det bättre än någon annan. Hur som helst så har det gått lite mer än en vecka nu sedan Martinas död och jag har lyckats bearbeta känslorna såpass bra att jag inte tänker så mkt mer på det.
Men åter igen det där med grannen... Nu har hon helt plötsligt slutat att hälsa, jag menar, det vore ju livsfarligt? Haha! Näe men häromdagen satt jag på balkongen då hon kom i bilen, och tro det eller ej, jag satt nog på balkongen i iallafall en kvart utan att hon gick ur bilen, men när jag väl hade gått in så klev hon ur bilen. Men att hälsa och vara trevlig mot Henke är definitivt inga problem, även om Henke totalt hatar kärringen minst lika mycket som jag gör. Men det är nog som Henke säger, grannen ser mig som ett hot.

Personer som ott här förut men som flyttat härifrån som man fortfarande har kontakt med har inte ett enda bra ord att säga om grannen. Det enda dessa 9 personer (från 12 år - 30+) kan säga är:

"man trodde bra om henne och hon verkade så trevlig, men det visade sig vara helt tvärtom, en sådan person ska man inte komma för nära! Och det är inte heller konstigt att hon inte har några vänner med tanke på hur hon betér sig."

"Jag & några kompisar plockade äpplen från äppelträdet på baksidan då hon kom ut och skällde ut oss för att sno hennes äpplen" - Ingen av oss som bor här äger äppelträdet, & alla har lika mkt rätt till det!

"Hon måste ju på fullaste allvar ha något fel i huvudet eller något? Hon har ju dubbelmoral så det skriker om det!"

"Hon är så fruktansvärt förveten och nyfiken, största jävla skvallerkärringen man kan tänka sig"

"Vad kan det egentligen vara för fel på människan? Hennes betéende är ju inte friskt!"

"Vad jag har hört så var hennes morsa likadan & var jätteelak mot hennes farsa, så det är ju mycket möjligt att hon har tagit efter sin morsa!"

Med mera, med mera, med mera!

God morgon,

Vaknade för typ två timmar sedan, mår inte helt okej, sprängande huvudvärk & ont som satan i ryggen och magen... Tror det är min förbannade p-stav som bråkar med mig, jävla skit är det! Men nu har jag iaf beställt tid för att ta ut den så på måndag åker den ut, och det gillas skarpt! Sitter för tillfället i telefonen och ska väl vara social där.
Snart kommer fortsättningen upp i bloggen, så håll utkik! :)

Nattinatti,

Skippar att lägga upp fler inlägg idag, jag anser att det blir väääldigt mkt text annars, men håll utkik, ska, som jag sa innan, försöka ladda upp ett inlägg imorgon bitti innan jag åker till skolan.


Hörs imorgon iaf,
Natti,

Precis hemkommen,

Har varit i garaget dom senaste timmarna och kikat när Henkehar grejat med bilen, gick väl inte riktigt som vi tänkt oss. Skulle fixa högtalarna i fram som inte är på topp just nu, men efter att ha skruvat och grejat i en timme så visade det sig att dom andra högtalarna inte passade, rena skiten hörni!

Nu ska jag in i duschen och sedan slänga mig framför en film eller något.
Fortsättning på inlägget under kommer la upp antingen senare ikväll eller också imorgon bitti om jag hinner innan jag drar till skolan.





Fuck You, I´m back on track.

Fortsättning,

För ca tre veckor sedan ville grannen att vi skulle dela på råtobak, vilket jag gick med på eftersom det ändå inte var speciellt dyrt. På torsdagen åkte jag & Henke iväg för att storhandla, mm, då jag fick ett sms av grannen som löd: "När kommer ni hem? Har fått slänga ut katten tre gånger nu". Jag svarade tillbaka att jag inte visste någon direkt tid men att vi bara skulle in på Willys. Kom hem efter ca en timme och tog in katten. Efter att ha varit hemma i typ 10 min så ringde min faster, efter att ha pratat med henne i ungefär en kvart så ringer min mobil och jag ser att det är grannen som ringer, skippar att ta samtalet eftersom jag sitter i hemtelen med min faster, och tänkte att jag lika gärna kunde ringa upp när jag pratat klart. När jag varit hemma i 50 minuter så har jag pratat klart med min faster och ringer grannen, där hon gjorde bort sig ganska rejält!

Jag: - Hej, du hade ringt.
Grannen: - Ja, jag undrar när fan ni kommer hem egentligen, för jag fick precis nu slänga ut katten igen!
Jag: - Uhm... Katten är inne...
Grannen: - Det går fan inte ha det såhär, ni måste göra någonting åt det!
Jag: - Jo, men katten är ju inne...
Grannen: - Jag börjar bli jävligt trött på att slänga ut henne nu! Fick slänga ut henne precis nu!! Hon sprang ända upp och satt utanför min dörr!
Jag: - MEN KATTEN ÄR JU INNE!!!!
Grannen: - Eeh... Uhm... Men.. Är ni Heeeeemmaaaah!?
Jag: - Ööh, ja ^o) Vi har la varit hemma i nästan en timme ^o)

Grejen är den att hon trodde inte vi var hemma eftersom bilen inte var hemma, därför så ljög hon ihop att hon fick slänga ut katten som faktiskt varit inne ett bra tag. Sedan snackade vi bara lite om råtobaken, men jag sa till henne att jag skulle hämta det dagen efter (fredag) vid 15.00 - 15.30 ungefär.
Slutade tidigt på fredagen och var hemma redan vid halv 1 och började med en gång städa och greja i lägenheten då det plingar på dörren, jag öppnar och där står grannen som ett frågetecken och slänger ur sig "Öööh, är du heeeemmaah!?" Och d tänker man ungefär "Ja, vad fan ser det ut som? Och varför i helvete plingar du på dörren när jag sagt att jag skulle komma upp vid tre ehalv fyra!?. Hur som helst så gick hon som vanligt bara in i lägenheten,

Grannen: - Aah! Här har du tobaken och det! Så kan du ju låna tobakskvarnen också!
Jag: - Aah okej, ska fixa det så fort jag hinner.
Grannen: - Vadåå Hinner!? Du har la för fan all tid i världen eller!?
Jag: - Ööh... Nej! :S
Grannen: - Nähä, och vad fan har du att göra som är så viktigt då!?
Jag: - Gaaanska mkt!

Så fortsatte gnället lite granna. Sedan när jag skulle ge henne pengar för tobaken så hade Henke tagit med sig kontanterna, >.< men jag sa till henne att jag skulle gå och ta ut pengar till henne, då hon vräker ur sig
"Är det verkligen säkert att du gör det!? Du är ju så jävla bra på att hitta på saker och ljuga och skita i saker!! Det vet man ju hur det var med nummerplåten, du sa att det inte var du, men sedan erkände du att det var du när jag hade fått smset!!"
Det roligaste är att första gången hon ens tog upp det här med nummerplåten var när hon hade fått smset! Enda personen hon hade snackat med om det innan var Zizzi, som inte ville lägga sig i.
Jag försökte förklara det för henne, men att förklara eller att ens försöka prata med henne är som att prata med en kulspruta ungefär, man får ingen syl i vädret helt enkelt.
Jag svarade enkelt: - Bekymra dig inte, du ska få både tobakskvarnen och pengarna inom en timme (vilket hon fick), så du kan vara lugn. När jag en vecka senare behöver mala mer tobak så fick hon för sig att inte svara när jag kontaktade henne, alltså ville hon längre inte låna ut sin tobakskvarn, och i samband med det så hade någon hängt en tidning utanför våran dörr som inte tillhörde oss, därav lät vi den hänga kvar på räcket. Den hängde väl där i 5 dagar kanske, innan någon varit och sparkat ner alla våra skor igen och tryckt ner den förbannade tidningen i en av mina skor, jag såg det inte, som tur var, men Henke såg det och blev förbannad och tog den förbannade tidningen och kastade upp den i trapphuset och ställde tillbaka skorna, sedan åkte han iväg och strax därpå plingade det på dörren och är stod återigen grannen och började gapa om tidningen. Jag förklarade att det inte var våran och då beskyllde hon mig för att ha slängt upp den i trapphuset, så jag fick förklara för henne hur det faktiskt låg till. Då sa hon att det ändå var våran skyldighet att ta in tidningen och slänga den, och för att slippa mer skit så slet jag tag i den och sa enbart OKEJ!

Dubbelmoral utan dess like?

Lovade att jag skulle skriva lite mer nu, och eftersom jag inte har något bättre för mig så ska jag ta och börja berätta lite om varför min uppdate har varit som den vart.
Jag är trött på att bara sitta och beklaga mig och vara förbannad och sedan låta det rinna ut över tangenterna. Jag vill inte att min blogg ska handla om mitt hat för vissa människor, men först idag så tänkte jag till över detta, och istället för att bara hålla käften så kan jag lika gärna låta er ta del av det, eftersom att detta är MIN blogg, MINA åsikter, MITT tänkande och jag har rätten att skriva vad jag vill.

Vill först och främst varna er läsare för att det kommer att bli mycket text.
Men jag har åtminstone fått det fullständigt bekräftat att det är inte jag som är sjuk i huvudet utan det är personen det handlar om som har grova, allvarliga problem, och denna person är ingen mindre än våran vidriga granne som jag förut har skrivit långa inlägg om. Efter ca 1½ år så lyckades jag lösa konflikterna med henne, strax därpå fick hon sms av En gammal vän till mig, L, där L påpekade att jag hade brytit av grannens nummerplåt & lämnat ut hennes nummer på olika hetalinjen nummer, och visst var det jag, och ack vad roligt jag och L hade åt det! Men konstigt nog så blev det inte så mkt mer av det utan grannen tyckte att jag var så bra som erkände omgående och tog på mig skulden när hon visade upp smset, och nog var det svårt att hålla sig för skratt när jag såg det, men jag lyckades. Hur som helst så har allt varit lugnt tills typ i Mars? Eller något... För rätt som det var när jag kom hem från skolan så hade någon slängt mina nytvättade lakan & mattor utanför våran dörr, och denna person var ingen mindre än grannen. Lustigaste är att jag kände på tvätten innan jag drog till skolan, och den var inte torr, så jag kollade tvättavlan och ingen var uppskriven så jag tänkte att jag lika gärna kunde ta det när jag kom hem (ca 14:30), men iiinte då! Den grejen hände väl några gånger efter det också. När jag storstädar lägenheten så brukar jag ställa ut skorna i trapphuset, alltså vid sidan av så att dom inte ska stå i vägen, men rätt som det är så är det någon som sparkat ner dom framför våran dörr, och det är inte så svårt att lista ut vem det är, eller hur?. Senare kan hon komma och plinga på dörren, och som vanligt bara klampa in, för att sedan säga "ni får ta in era skor, för du ställer ju bara ut dom när du städar, och jag tycker att du städar jävligt länge om skorna står här ute så länge". Själva grejen är den att jag har aldrig sagt till henne att jag bara ställer ut dom när jag städar, utan det har hon fått från ingenstans, precis som allt annat. Lika anmärkningsvärt är det att när Zizzi & Micke bodde här och alltid hade sina skor utanför på exakt samma ställe, då var det fan ingen som sparkade ner dom eller klagade. Och hon om någon ska inte yttra sig som har ALLA skor utanför sin dörr, spela roll om hon bor ensam högst upp eller inte, man får likförbannat flytta på varenda skojävel när man ska städa i trapphuset!


Fortsättning följer för er som orkar läsa.

Dags för en klackspark.

Har varit alldeles för lat den senaste tiden, och inte blir det bättre av att man sitter och inte gör ett skit. Vet inte hur många gånger jag loggat in på blogg.se och tänkt "nu ska jag allt slänga in ett inlägg" för att en minut senare kryssa ner sidan och tänka "Jag gör det lite senare" och sedan skiter det sig som vanligt.
Nu ska det bli ändring på det! Eller ja, jag ska åtminstone försöka bättra på mig, kanske slänga in minst tre inlägg om dagen, (hur det nu ska gå till?), den som lever får väl se hur bra det kommer att gå.

Har faktiskt inte haft så stor blogglust på grund av många olika orsaker, mitt humör har gått både upp och ner, psykiska påfrestningar, depp perioder, förbannad titt som tätt, ja, jag skulle nog kunna skriva en hel bok om jag så vill, men jag kan sammanfatta i olika inlägg om hur det varit den senaste tiden... Senare! (Sedär, där kom det igen). Näe, men jag lovar,.. LOVAR att skriva lite mer om saker och ting senare.



Hörs då,


Beslutsångest.

Jag vill göra någon förändring med mitt hår. Tycker bara att håret är jobbigt och i vägen, men jag vill ändå inte klippa av det för då vet jag att jag kommer ångra mig enormt! Vad finns det egentligen att göra med hår som är i princip svanklångt? Att klippa upp det är nog oxå dumt för då lär håret se tunt ut,.. Dessa problem asså!

Life is a Bitch!

Learn to live with it!

Life is a Bitch!

Learn to live with it!

Vad är livet egentligen?

Just nu har jag ingen koll på mina känslor, jag kan inte styra dom så som jag vanligtvis kan.
Jag är både ledsen, arg, besviken, upprörd, chockad, och fullkomligt jävla förbannad!

Alla gånger min älskade syster har ringt mig och berättat att hon sett på facebook att en nära vän till henne har dött, så har jag aldrig kunnat visa direkt medkänsla, klart att jag förstått att situationen är jobbig och att man är fruktansvärt ledsen över vad man precis fåt veta, men jag har aldrig kunnat förstå det så väl som jag gjorde först idag.

Jag läste ett inlägg idag  från en tjej där hon skrivit "vila i frid Martina" och jag sökte genast på hennes vänner för att se om jag kunde hitta denna person för att se om jag kände till henne. Sökresultatet av Martina blev bara en person under namnet Angelica, som faktiskt är en nära vän till mig. Min första tanke var "Det kan ju inte vara hon", men när jag väl går in på hennes sida så ser jag enbart inlägg där det står "R.I.P" "vila i frid" och mycket mer.

Chocken går omöjligt att beskriva, det enda jag kan säga är att det totalt slocknade för mig & luften tog slut för stunden.

Jag HATAR facebook!
Jag vill aldrig vara med om en sådan hemsk nyhet igen, framförallt inte via facebook!

Livet är så förbannat meningslöst ibland!
Varför är det alltid dessa bra, fina och underbara människorna som ska behöva lämna oss så tidigt?
Helt ofattbart, det känns helt overkligt...

Får väl tacka mig själv för att jag är så bra på att förtränga hemska minnen & trycka tillbaka alla känslor som just nu snurrar i hela mitt huvud.

Vila i Frid Martina,
kommer aldrig glömma våra sjuka, roliga och underbara stunder vi hade.


Hehe,

Fan vad jag är kung på att uppdatera... Tänk att det faktiskt finns folk som orkar uppdatera en jävla massa varje dag, helt otroligt!

Vet inte vad planerna är idag, men får väl ta dagen/kvällen som den kommer.

Skolan funkar annars finfint och jag är mer än glad. Nu börjar det bli ordning på allt. Visserligen har det hela tiden varit ordning, men nu går det extra bra, vilket gör mig på förbannat bra humör!

Har även bestämt mig för att köpa en ny dator efter den 25:e då jag fått in pengar, för nu har denna fuckat ur fullständigt.. Dels för att luckan smälldes igen på den för några veckor sedan + att alla katter har fått nöjet att hoppa på den >.< Skit det där!

Hepp, kanske uppdaterar senare, får väl se hur mkt tid jag har till det.



So long,