Tänk om jag ångrar mig, och sen ångrar mig igen...

Då har man blivit sjuk igen men har ändå hållt igång här hemma för att få pjäserna att flytta sig, men om det går framåt, det vettefan! Just nu ser i princip hela jävla vardagsrummet ut som en bombnedslag, och det är så jäva lätt att lova saker, men dessvärre är det så jävla svårt att hålla det. Humöret är på bott just nu, troligtvis för att man bara flyttar skiten från ena stället till det andra och för att man plockar upp skiten men ändå är det fortfarande lika stökigt. Att knarka ipren verkar inte heller fungera för febern vill inte lägga sig...

Jag borde nog egentligen ta det lugnt när jag inte är okej, men när fan ska jag hinna med det!? Till råga på allt så skulle jag egentligen varit på APU idag, och jag hittar inget nummer jag kan ringa för att berätta att jag är sjuk...

Kan inte bara denna dagen ta slut ist?

Jaevla Drit!

Bilder på kattbollarna.

Nu har jag äntligen fått bilder på kattbebisarna. :) Hade det inte varit för Elin så hade det säkert tagit någon vecka till haha!

Kattboll 1, Skeppis.


Kattboll 2, vanlig.


Kattboll 3, ser likadan ut som katt 2 och är också vanlig.Får även tillägga att det är bland det svåraste att få bra bilder på kattisar som vägrar vara stilla.

Underbara små liv!

God jul...

Och lite sånt! Här sitter jag och är fortfarande vaken! Christian verkar ge upp nu så nu sitter jag här helt själv! Henke deckade för längesedan.
Får väl fortsätta med min goda blandning, kaffe, vin och ö, perfekt! Somnar jag så kommer jag bara få ett jääävla bakrus, bättre att hålla sig uppe dårååå!

Borde lära mig att få med kameran...

Hela veckan har jag gått långa underbara rundor med hunden. Har bland annat varit iväg och badat honom, kastat pinnar (tro mig, Hero är pinngalen, minst sagt), och bara haft det allmänt mys i naturen. Jag gillar naturen, eller snarare älskar den. Framförallt när det är VÅR! Tråkigt nog så har jag alltid missat kameran, vilket är riktigt synd. Nu när jag äntligen har en riktigt bra kamera så borde jag ju inte missa den, eller hur? Sedan med mitt vanliga oflyt så är det ju även så att de få gånger jag faktiskt kommer ihåg den så tar batterierna slut efter första klicket, jävligt bra! Näe, nu ska jag ge mig ut på en lång promenix och se till att få med mig kameran för en gång skull!Puss!
Härliga hund!

Onsdag.

Är fruktansvärt sugen på att klicka nya bilder, men som det ser ut just nu så blir det jävligt svårt. Slängde precis i blekningsmedel och då är man ju knappast som snyggast.
Är även sugen på att klippa mig. Gjorde det för ett tag sedan då jag tröttnade på håret innan jag skulle till skolan, det var bara att dra fram saxen och dra av håret. Dock bara en bit i topparna. Får väl se hur fan jag ska göra.

För övrigt så händer inte allt för mycket här just nu. Henke spelar TV-spel och Calle tittar på.


Hörs senare.

Här står det still.

Har varit iväg hela helgen. Hade det riktigt roligt faktiskt, synd bara att min ryggjävel är som den är, men bortsett från den så var helgen BÄST! Och det ska väl inte en rygg kunna förstöra? Nädå!

Idag står det städning på schemat. Såndär extrem städning som tar några timmar alltså. Ska först plocka iordning allt, sedan damma, putsa, dammsuga, skura och till sist försöka sy lite (haha!). Om inte hela dagen rinner iväg på städning så ska jag väl försöka sätta mig ner och designa blogg, för en person väntar ivrigt på att den ska bli klar, men av ren klantighet så har jag lyckats spara headern i JPEG format, vilket blir helt fel, så jag fick helt enkelt börja om på en ny header, som jag lyckades spara i PNG, och jo, det var rätt så sett, men den var ju inte klar, så jag borde sparat den i photoshop egentligen för att få behålla alla lager... Till sist gör jag en ny header ÅTERIGEN, och stänger inte ner photoshop, men då får min dator för sig att installera uppdateringar på natten, och där var ännuflera timmar på headerpillande åt h e l v e t e !

Jag och mitt oflyt!


Näe, städning var det ja,
syns i dammet!

...

Denna dagen har varit betydligt mkt bättre än igår. Oflyt på oflyt tar fan kol på mig alltså! Hemska dag igår och jag känner fortfarande att jag är helt slut efter gårdagen. Hur som helst så gick det bra med nationella idag, och ja, jag kom till skolan idag kanske jag ska tillägga. Fick låna pengar av farsan så jag kunde betala bussen. Rusade snabbt till den där som har hand om busskort och sånt när vi hade en liten paus från skrivandet. Tro fan att dom inte ville bevilja ett intyg till mig!? Men efter en del tjat så fick jag iaf ett intyg och mitt nya kort skickas hem till mig på posten, härligt. Börjar det vända nu tro?


Utan fötter går jag inte, men ändå tar jag mig fram.
Utan armar håller jag inte emot, ändå orkar jag.
Utan ögon ser jag inte, ändå förstår jag.

Varje morgon ger du mig skäl att stiga upp.
I min dag stärker du mig.Gå under jorden kanske!?

Denna dagen började helt perfekt! Helt motiverad till att åka till min APU-plats dag.1. Går upp perfekt i tid, gör mig iordning, dricker massa kaffe och går sedan ut till bussen. Bussen var inte försenad och åkte inte förbi mig, stort plus där. Sedan kom jag till APU:n. Fick denna platsen i akutsituation då min andra planerade inte blev som det skulle. På min APU fanns absolut iiingenting att göra... Folket där var jättetrevliga, absolut! Så det ska jag absolut inte klaga på, men att stå på ett betonggolv flera timmar i sträck och göra... Ingenting... Näe, det funkar inte. Så jag pratade med dom och kollade om det var OK om jag gick lite tidigare idag för att förbereda mig inför nationella provet imorgon (skrivning i 6 timmar) och det var helt okej.
Jag pallrar mig till skåpet, tar jackan, går ut och ska plocka upp busskortet, men VART FAN var det!? Jag måste tappat busskortet... Antingen PÅ bussen, eller när jag väl gick av, så det var bara till att börja gå hem från Blidsberg, men Henke hämtade mig när jag hade kommit nästan till Trädet.

Nu till den stora frågan...
Jag sitter nu i skrivande stund utan busskort. Henke övertrasserade mitt konto för att kunna hämta mig i Trädet. Nationella är imorgon klockan 07:50 och jag kan inte åka med bussen! Henke har inte fått in sin reseersättning så jag kan inte betala in pengar för studenten som ABSOLUT SENAST ska vara inne imorgon.

Jag ger seriöst upp snart... Jag ger upp nu!

Åååååh!

Idag kom kattbollarna! :D Har än sålänge bara sett två stycken och kan inte se om det är skeppisar eller inte och vill inte heller störa för mkt. Hur som helst så har en av dom Guccis teckning och en är svartvit. Spännande att se sedan om det blir fler. :)
Bild från första bollkullen hon fick! :)

Destroyer.

Rensat lite bland mina prenumeranter och tagit bort dessa meningslösa bloggar som enbart handlar om... Ja.... vad fan handlar dom egentligen? Kasst väder? "Blää, vill inte uuut", näe men allvarligt, ska kika film nu, hörs imorgon, so long.

Fundilerar...

Har funderingar på om jag ska göra en ny design till mig själv, vet bara inte om jag kommer göra så att jag börjar på något och sedan lägger ner? Vi får väl se hur det blir med det.
Annars är det lugnt idag. Ingen skola idag eftersom det är studiedag. Dock hade jag alternativet att stanna hemma eller åka till borås på mässa, men jag valde att vara hemma.

Eftersom mässan är idag så fick vi våran studiedag framflyttad till imorgon vilket innebär att det inte är någon skola imorgon heller... Jag kommer nog sakna skolan mkt när jag väl har jobb... Väldigt mkt!


Regnet är mysigt!

Är det bara jag som känner så?

Har köpt ett antal trisslotter de senaste dagarna och lyckats vinna på 7 av 9 lotter, det är fan inte illa alltså! Och jag har gått med mycket vinst faktiskt. Inte bara sådär med 25 spänn utan typ 75 spänn, det är niCe.

Ska alldeles strax kila ut till bussen, men de sista minuterna går så förbannat segt när man är helt klar för att dra. Har kort dag idag iaf så jag är väl hemma strax efter halv 3 skulle jag tro. Men vad man ska hitta på i skolan idag har jag ingen aning om eftersom det är mässa idag så resten av klassen är på den. Det löser sig nog, om inte annat så sätter jag mig väl med andra skolarbeten.So long.


Ingen skola imorgon!

Eftersom det är intensivdag i UF imorgon så behövde inte våran grupp komma till skolan eftersom vi har valt att lägga ner vårat UF. Jag var la egentligen inte så pigg på att lägga ner det, men man kan inte greja det ensam, det är omöjligt.
Imorgon ska jag istället läsa på om formverktyg typ, eftersom vi har prov på det senare, men när har jag ingen aning om.

Nästa vecka är det nationella som gäller. Ska även ut på APU då. Blir bara en dag jag är på APU eftersom nationella är på torsdagen, vilket enligt schemat är en praktikdag. Har inte så mkt mer att skriva nu faktiskt, men jag är vä tillbaka.. När jag är tillbaka helt enkelt.

Goo Kwell!

Sitter här och gör inget mer än att lyssna på musik. Henke & Risto skulle bort till Rickard en sväng och jag har precis matat fiskarna, intressant huh!

Har inte hänt speciellt mkt idag faktiskt. Städat en del men får fortfarande fortsätta imorgon... Tur nog så är det inte mkt mer än disk, dammsug och skur då.

Har fått en jävla massa yngel idag dessutom. Eler jag vet inte när dom kom, men det var först idag jag upptäckte dom då jag låg och funderade över det...


"Hmm... Mina fiskar borde fan yngla vilken dag som helst..."

Slänger en snabb blick mot karet... "VAD FAN ÄR DET!?"

Då var det massa yngel som simmade omkring, sött!


Näe, har inget vettigt alls att skriva faktiskt. Hörs la förmodligen imorgon ist.

Kass uppdate,

Och jag tänker inte skylla på någonting faktiskt. Bara ren lathet och brist på skit att skriva.
Ikväll blir det enbart att ta det lugnt. Förhoppningsvis ringer käre faster senare också. Hon ringde mig innan när jag var i skolan, och tur var väl det så jag kunde förvarna henne med min student så hon inte missar den. En del folk kan ju inte komma, en del på grund av andra planer, och andra för att jag helt enkelt inte vill se dom.

Ska snart dra ner till twettstugan och hämta sista tvätten och sedan ska jag väl plocka lite granna innan jag lägger mig framför Dexter ;)

Hörs sedan.