HUMOR.

Humor på hööög nivå!

En man kommer in i affären och förklarar för den kvinnliga expediten att han ska köpa tamponger åt sin fru.
Expediten visar mannen vart tampongerna finns.
Mannen tackar och återvänder med en stor påse bomull och toapapper.
Expediten frågar: Jag trodde du var här för att köpa tamponger åt din fru!?
Mannen svarar: Igår, när jag bad min fru att köpa en limpa cigaretter kom hon hem med ett paket tobak och ett paket filter. Jag tänkte: Om jag måste rulla mina, så ska hon också få göra det!


HAHA!
Jag har nog garvat i en timme till och från av dendär haha!


Tjoho.

Orkade inte uppdatera mer igår efter senaste inlägget. Var helt slut efter en hel dags bussande.

Kort sammanfattning:

09:25 - Tar bussen in till ulricehamn, framme vid 10:00 och går upp till vinportalen och besöker de underbara arbetarna där.

11:10 - Tar bussen in till borås. Framme vid 11:45.

12:00 - Kommer till platsen dit jag skulle. Skulle inte vara där innan 13:00 så fick stå en timme utanför och vänta. Hann träffa käre syster i fem minuter iallafall.

13:00 - Kommer in.

13:30 - Tillbaka på busstation.

14:15 - Tar bussen tillbaka till ulricehamn.

15:00 - Framme i ulricehamn.

15:15 - Tar bussen från ulricehamn och hem.

16:00 - Kommer innanför dörren.

16:30 - Damien kommer på besök & jag fixar iordning käk som dessvärre blev katastrof. Var något jävligt fel på fisken, så det blev slemtorsk serverat med potatis och kall dillsås. Första och sista gången jag köper ICAs panerade fisk!

18:00 - Åker med Damien in till Falköping för att handla tågbiljetter.

20:00 - Lämnar Kongo hos Rickard & Katja, samt pratar lite om dagen.

20:40 - Damien åker hem.

21:00 - Åker på världens halsbränna, fryser som en idiot och saknar ihjäl mig efter Henke.

02:00 - Jag är äntligen såpass trött så jag kan somna.


Berättar senare om vad det var som tog upp hela min dag igår.

So Long.
Done!

Nu är jag helt klar så nu behöver jag bara fördriva tiden. Ska med bussen som går 09:25, så det är drygt en timme kvar.
Kommer bli riktigt spännande dag idag faktiskt. Dels för att jag ska ta mig till ett ställe jag inte har en aning om vart det ligger, sedan komma i rätt tid, och framförallt få ett bra resultat! :)

Någon som har en aning om vad det är jag ska göra idag? :P


God morgon.

Klockan är väldigt tidigt och jag är redan uppe. Ska göra en grej idag för första gången i mitt liv som kommer att bli riktigt spännande faktiskt, får hålla alla tummar och tår på att allting går som jag tänkt mig. :)

Först får jag pallra mig till posten, sedan affären och efter det bege mig mot borås och träffa käre syster yster.

För övrigt så har hela helgen varit helt toppen. Varit iväg på lite reenacting & träffat grymma människor - i vanlig ordning. Har även fått mig en hel del goa skratt åt bland annat Damien som brutalt högg ihjäl en GIGANTISK skalbagge, säger jag 10cm lång så överdriver jag inte! Han vaknade av att den skrek i hans öra (?) och fick sedan syn på den, haffade en yxa och högg ihjäl den haha! Lite väl brutalt för att döda en skalbagge kanske haha.

Nu ska jag ta mig lite kaffe så jag kommer in i duschen i någorlunda tid så jag slipper stress.So Long.
The big day 2!

Idag fyller min älskade syster år!Hoppas att du får en toppenfödelsedag, trots att jag inte kan vara med och jävlas med dig!

J a g  S a k n a r  D i g  !

The big day!

Inlägget är tillägnat min största favorit, den lilla lilla flickan som jag tänker på varje dag som går.
AliCia. ♥

25 Augusti 2008 får jag ett sms om att du har kommit till världen.


Idag är det exakt tre år sedan jag fick det där smset.


Att ha ett litet gudbarn
är en gåva och en ära,
att man är så betrodd
att stå ett liv så nära.

Man länkas till varandra
med ett gudomligt band.
Så själsligt är man nära
fast man bara ses ibland.

Ett gudbarns liv man följer
av omtänksamma skäl.
För man har fått till uppgift
att se till barnets väl.

Och även i det tysta
finns detta alltid kvar,
att man känner något särskilt
för det gudbarn som man har.Tänk att det räcker för denna lilla tjej,
att visa sig så glad.
Tänk att det räcker,
för att förgylla en vuxen människas dag.
Braindead!

Det är nog det mildaste jag kan säga om mig själv just nu. Har fortfarande kvar känslan om att jag fortfarande är kvar i gårdagen och klockan känns som att den vore 23:00. Skulle egentligen bara velat gå och lägga mig nu, men jag vet att om jag gör det så kommer jag antingen vakna inatt och inte kunna somna om, eller också blir det någonting annat, vad det nu var jag tänkte skriva. Någonting om att jag skulle vakna vid fel tidspunkt eller något.

Hur som helst så finns stora risker för att mina inlägg blir helt kaoZ, jag kämpar för fullt här med att få hjärncellerna att koppla så som jag vill, vilket resulterar i att det börjar stinka bränt.

Nej, allvarligt talat, jag har nog typ ingenting att skriva nu... Eller egentligen har det "hänt" en del idag. Alltså, jag har gjort mer saker än vad jag vanligtvis gjort de senaste dagarna, tur att jag kan vara nyttig och anständig ibland iaf.


Nu ska jag klura ihop någonting nytt att göra för att hålla mig vaken de sista l å å å å n g a timmarna.Hörs senare.Åsikt!

Förut idag när jag gick till affären så ser jag att någon människa varit ute och rastat sin hund, plockat upp skiten och sedan slängt påsen med innehåll i gräset. Jovisst, duktigt av ägaren som valt att plocka upp skiten, men att sedan bara dumpa den vid vägkanten istället för att redigt ta med påsen och slänga den i sopburken?

Anledningen till att man använder hundbajspåsar är ju faktiskt för att man ska plocka bort skiten, inte plocka upp skiten och sedan slänga tillbaka den med en påse till skal. Då spelar det ingen som helst roll om man bara hade låtit skiten ligga kvar.

Naturen bryter åtminstone ner hundens avföring väldigt lätt, dessvärre så gäller det inte när den ligger i en plastpåse som dessutom är skadligt för miljön!

Är det någonting jag kan irritera mig något enormt på så är det miljöförstöring & folk som inte kan fullfölja sina ansvar!

Vad anser ni om det här?

Rätt eller fel av hundägaren?

Sleep is the enemy.

Här har det inte blivit någon timmes sömn inte. Har suttit uppe heeela natten och det börjar kännas en del nu faktiskt. Det känns som att jag fortfarande är på gårdagen och att klockan är ca 17:00, synd nog så är den bara strax efter 11 & tiden går så förbannat långsamt.

Har fått en hel del gjort under nattens gång iaf, mer än vad jag åstadkommit de senaste tre månaderna, så jag får väl ta min sömnlösa natt som någonting positivt ändå.

Det börjar hända grejer nu helt enkelt, och det är inte alls mycket kvar som ska göras.
J a g  ä r  s t o l t  !

Ååh!

Än sover jag inte. Som vanligt blir jag vidrigt hungrig på nätterna och var tvungen att gå upp och fixa käk, ytterst irriterande!

Sitter även i videosamtal med Christian, tur att någon är vaken såhär dags iaf.

Någon som har bra tips vad det gäller att inte kunna somna på kvällarna?
Mycker beror nog dock på att jag är illa tvungen att sova själv. >.<


Hörs imorgon.

En i mängden?

Så SNUSKIGT sugen på en Iphone!Ska jag? ska jag inte? Ska jag? Ska jag inte.

Tror inte att jag lär ångra mig!

Hur som helst, ska jag ha en, så ska jag ha en vit, fräsch & stilren!

Klockan mycket.

Eller klockan klockan som det också kan bli ibland. Gick och la mig för typ två timmar sedan men sover inte än. Ligger och försöker göra anständiga saker nu när jag ändå är på hugget, för imorgon lär ju motivationen vara lika bortblåst som vanligt. Synd nog så segar de viktiga sidorna just precis nu i denna stund när jag ska bifoga dokument som bara MÅSTE komma in, skit!

Har åtminstone bestämt mig för att ta tag i saker och ting på riktigt nu,
alltså inte bara prat utan även verkstad. Blir alldeles för rastlös av att bara luska runt hemma och städa en lägenhet som redan är ren, dricka slut kranvattnet genom att göra kaffe var 5:e minut, springa ut och in från balkongen och snabblossa, ja, helt enkelt bara vara helt till ingen nytta alls! :O Näe, nu ska det bli ordning på det! :)


För övrigt så har jag haft besök idag. Först kom Damien hit vid 17:00 på en kopp kaffe eller 4, snackade lite skit & packade ihop lite saker inför helgen, sedan kom Robert förbi en sväng och gjorde mig sällskap genom att sitta.

Folk ringer och frågar mig "vad gör du för någonting", och jag kan inte svara annat än "Sitter, vad gör du då?"


Nog pladdrat för kvällen, nu ska jag vänta på att filerna ska bli bifogade, & under tiden så fortsätter jag glutta tre kronor!


Take Care!
Tjoo.

Suttit i telefonen ett tag nu och snackat lite med E.K. Funderar på att ta tag i det sista av städningen så jag får det klart. Annars så vet jag inte alls vad dagen erbjuder, men det återstår väl att se. :)

Kanske kan passa på att fixa mina naglar nu när ingen finns hemma för att klaga på det iaf haha!


Näe men jag skriver väl senare.


So Long,

Nattinatti.

Ligger och kikar på tre kronor, den där serien jag skrivit om förut som gick på 90-talet. Är inne på fjärde eller femte varvet nu, men det fördriver tiden bra iaf! :)

Ligger även och - hör och häpna - kikar efter mer roliga saker man kan göra med bloggdesignen, jag trodde att jag skulle ge fan i det för resten av kvällen? hur som helst så ska jag släcka ner och fortsätta glutta på tre kronor.Nattinatti!


 

 

Dagens.

DAGENS HUMÖR: Rastlös & Uttråkad!

DAGENS KLÄDSEL: Underkläder, Linne & slitbrallor.

DAGENS MUSIK: Ingen.

DAGENS SAKNAD:
Henke.

DAGENS LÄNGTAN:
Henke.

DAGENS HAT:
Felstavningar, särskrivningar, punkt & kommamissar. (Som vanligt, YÄÄCK!) & Trollhättan!

DAGENS VILL:
Fördriva tid.

DAGENS VILLE INTE:
Sova ensam.

DAGENS MYS:
Hero!

DAGENS GÅ UPP:
På tok för sent!

DAGENS VILL VERKLIGEN INTE:
Vara utan Henke!

DAGENS JAG ÄR:
Uttråkad!
Blev inte som jag tänkt mig!

Trodde att det sista av designen skulle gå fort att pilla iordning, men ack vad jag bedrog mig! Nu 5 timmar senare så är jag iaf äntligen klar! Kan väl ändå erkänna att jag tagit några småpauser då och då eftersom jag fick sån satans huvudvärk av alla stil & kodmallar, usch!

Konstigt egentligen att man från den ena stunden kan vara så äckligt motiverad till att göra någonting, medan man andra stunden tappar tålamodet totalt och bara vill ge upp skiten.

Vågar väl inte säga att jag är 100% nöjd, men ja.. Som jag många gånger skrivit förut så är det tålamodet som ligger bakom det mesta! Får väl sitta och greja lite till imorgon om jag har mer lust då.


Har lagt till smileyfunktioner i bloggen nu iaf :) Så nu kanske även inläggen kan se lite roligare ut.


Nu ska jag släcka akvarier och kika film, men skriver antingen mer senare eller så fortsätter jag imorgon.So Long!
Ny design inom kort!

Förhoppningsvis blir jag väldigt snart klar med min design, äntligen!
Började om helt på nytt innan idag då mitt tålamod försvann med den förra designen jag pillade med, men vem vet, någon dag kanske den också blir klar, men det återstår att se.


Håll utkik!

MÅNDAG.

Då har man återigen kommit till de extremt meningslösa dagarna då Henke inte kommer hem innan torsdag.
Helt plötsligt har jag ingenting jag behöver fördriva tiden med, jag har ingen att laga mat till, ingen att ivrigt vänta på när klockan slår 16:00, ingen att somna bredvid, ingen som går upp på morgonen med världens hemskaste morgonhumör, usch! Jag hatar när Henke måste vara i trollhättan! Men ju mer man saknar, desto mer underbart blir det när han äntligen kommer hem igen.

Enda fördelen med att han inte är hemma är att jag åtminstone kan ha ett rent och fint hem, för Henke är nog mer än bara expert på att stöka ner, haha!

Näe, nu ska jag nog ta tag i städningen så jag får det gjort, sedan har jag i princip all tid i världen till att pilla ihop design.
So Long.

Iblaaand!

Ibland får man sånadär flipp och kan få för sig att göra precis vad som helst. Ett sånt flipp har jag just nu!
Är inne på andra satsen i brödbakning nu, haha.
Gjorde en sats som blev super (alltid lika gott med nybakat bröd), men sedan kom jag på att jag lika väl kan göra en omgång till och frysa in. Dock blir jag alltid lika rastlös av att vänta på jäsningen som sammanlagt tar en timme, men men, får väl helt enkelt fördriva tiden framför datorn, för det vet väl dom flesta att tiden bara brukar rusa iväg bakom skärmen?


So Long.

DAGENS.

DAGENS HUMÖR: Happy.

DAGENS KLÄDSEL: Underkläder, Linne & pyjamasbralls.

DAGENS MUSIK: Jobbig musik som Henke spelar, liknande hans vanliga arabiska skit.

DAGENS SAKNAD:
Bryggkaffe! Har bara pulver just nu, PULVERKAFFE.

DAGENS LÄNGTAN:
Popcorn.

DAGENS HAT:
Felstavningar, särskrivningar, punkt & kommamissar. (Som vanligt, YÄÄCK!)

DAGENS VILL:
Spela.

DAGENS VILLE INTE:
Röka.

DAGENS MYS:
Henke!

DAGENS GÅ UPP:
På tok för sent!

DAGENS VILL VERKLIGEN INTE:
Vara utan Henke!

DAGENS JAG ÄR:
Tankefull.


SÖNDAG.

Okej, jag vet mycket väl att min uppdate har sugit hästballe de senaste dagarna, men har minst sagt haft fullt upp. Det har varit städning, tvätt, rengöring av akvarien, spelande, korsordslösande, besök, matlagning, med mera, med mera, med mera, men nu ska jag nog försöka skärpa till det igen! Ska jobba på att bli klar med min påbörjade design idag, för oftast gör ett designbyte det mycket roligare att blogga.


Hörs senare.


DAGENS!


DAGENS HUMÖR: Tröööött!

DAGENS KLÄDSEL: Underkläder, Linne & slitbrallor.

DAGENS MUSIK: Bandit Rock.

DAGENS SAKNAD:
Godis.

DAGENS LÄNGTAN:
Film.

DAGENS HAT:
Felstavningar, särskrivningar, punkt & kommamissar. (Som vanligt, YÄÄCK!)

DAGENS VILL:
Sova.

DAGENS VILLE INTE:
Städa.

DAGENS MYS:
Henke!

DAGENS GÅ UPP:
På tok för sent! (08:00 ca)

DAGENS VILL VERKLIGEN INTE:
Vara utan Henke!

DAGENS JAG ÄR:
Trött!

Rubriko.

Nu har jag både skruvat och putsat mina datorer. Tänkte att jag skulle ge mig på X-boxen också, men det får bli imorgon. Just nu vill jag enbart ta det lugnt och glo på film.

Imorgon ska jag upp i någorlunda tid för att ta itu med städning, tvätt och andra väsetliga grejer som jag inte orkat göra idag. Tur nog så är det inte så mycket som behöver göras eftersom jag alltid går och åtminstone småplockar, diskar, bäddar sängen och sånt varje dag när jag kommit ur sängen.

Har la inte så mkt mer att skriva just nu så jag är la tillbaka senare eller ngt.So Long.


TISDAG.

Idag ska vi tydligen få besök. Kom lite oväntat men jag ska väl inte klaga! :)

Har suttit och skissat på en av mina kommande tatueringar igår och idag, kommer nog bli hur nice som helst skulle jag tro. De i familjen gillar den skarpt iaf, framförallt farsan som mer än gärna vill göra en likadan. :)

Tänkte att jag skulle släcka ner min dator ett tag och rengöra den. Den är dammig så in i helvete och börjar bli varmare än vanligt. Sedan har jag flugskit på skärmen >.< Enda nackdelen med denna datorn är att det inte är slät yta på den, vilket gör arbetet att få bort dammet lite svårare, men annars så funkar den finfint.

Ska nog ge mig på den lilla datorn med när jag ändå är igång. Ljudet i den är lite knepigt så vår väl se om det går att återgärda det.


Hörs senare.

SÖNDAG.

Har varit ifrån bloggen ytterligare några dagar nu, inte lätt att alltid komma ihåg.

Hur som helst så har helgen varit lugn. Fredag kväll var jag, Henke & Rickard iväg och fiskade, på lördag förmiddag åkte jag och Henke tillbaka och fiskade lite till. Henke fick en gädda och en abborre och jag fick upp 5 abborrar. Vi kom hem runt 5 tiden, käkade lite och senare vid halv 8 ungefär ringer Alf och frågar om Henke kunde köra Alfs arbetskompis till akuten, han hade varit med om en motorcykelolycka och hade brutit två fingrar och vridit armbågen ur led, och jag har nog aldrig sett så krokiga fingrar i hela mitt liv haha! Vi var la hemma runt halv 1-1 tiden någon gång så det var direkt i säng som gällde. Idag har jag ägnat dagen åt städning och pyssel med akvarierna typ, men inte mycket mer än så. Bara relaxat, men det kan vara skönt det med. :)


Hörs imorgon.DAGENS.

Kanske skulle börja köra på en sånhär varje dag? :)


DAGENS HUMÖR: Lagom! Inte nere och inte på topp.

DAGENS KLÄDSEL: Underkläder, Linne & slitbrallor.

DAGENS MUSIK: Mötley crüe.

DAGENS SAKNAD:
Ost!

DAGENS LÄNGTAN:
Fisketur? :)

DAGENS HAT:
Felstavningar, särskrivningar, punkt & kommamissar. (YÄÄCK!)

DAGENS VILL:
Fiska!

DAGENS VILLE INTE:
Att klockan ska gå.

DAGENS MYS:
Henke!

DAGENS GÅ UPP:
På tok för sent!

DAGENS VILL VERKLIGEN INTE:
Vara utan Henke!

DAGENS JAG ÄR:
Snygg i min kvarvarande morgonfrill! (Y)


Angående ett gammalt inlägg.

LÄNK!

Fick ju ganska mycket medhåll i det, framförallt gällande avlivning på hunden.

Okej, stackars hund ! Oavsett ras behöver den aktivering. En hund ska inte sitta inomhus hela tiden utan måste ju få röra på sig, inte konstigt att hon protesterade då. Så jävla fel! Hade ju varit grymt mycket bättre om ni kunde tagit henne då.. Hero får ju springa ute hela dagarna om jag förstått rätt och det är ju hur bra som helst! Det finns på tok för många hundar som blir instängda i lägenheter mer än nio timmar om dagen.. Det finns så grymt många människor som inte borde ha hund. Jag skulle aldrig skaffa mig en hund så som jag har det nu (inget fast jobb, liten lägenhet, osv) Den dagen jag skaffar hund ska den kunna få vara utomhus om jag inte är hemma liksom. Jag vill ha hund!! Saknar de där långa underbara promenaderna med en hund som sällskap.

Varför kan inte fler tänka ett steg längre innan de skaffar djur? Många tänker ju bara på sig själva och inte på vad hunden behöver. PUNKT!

:)


THERESE har skrivit ett riktigt bra inlägg i sin blogg nu om liknande saker, kika in där! :)

Håller ni inte med henne?
Min fiiiina Hero!
<3

Alea Iacta Est!

Är det någonting jag alltid velat och alltid älskat så är det det latinska språket. Så oerhört häftigt och fint, men det finns nog många delade meningar om det.

Just nu har jag inte ett skit att göra så tänkte att jag bara kunde skriva om det som just nu rör sig i huvudet.

Jag har förstått att många, även jag, använder bloggen i mångt och mycket vad det gäller att skriva av sig eller spy galla över andras misslyckanden, fast frågan är egentligen vad man försöker vinna på det? Roligt kan det ju iallafall vara, så det ser jag som en fördel.

Någonting jag även undrar över är - Jag har alltid levt med att det är fel att sparka på människan som redan ligger ner, men gäller det även personer som på ett eller annat vis gjort, eller åtminstone försökt göra mig illa? Den frågan har jag ställt mig själv ett tag nu. Ska man ha dåligt samvete när man berättat sanningen eller bara varit ärlig? Är världen så jävla vrängd i dagens läge så att lögnerna gör sig bättre för människan än sanningen? Jag tycker inte det! Men för andra verkar det vara så.

Jag har valt att vara ärlig och det gav ju ändå inte så mycket mer än påståenden och skitsnack, åtminstone från vissa personer.


Over And Out!
Och By The Way, det är väl ändå inte så konstigt att man känner sig ensam när man låser in sig i en liten tvåa?

Snaaart!

Snart kommer min bästaste hem från jobbet och vädret är ju någorlunda bra så jag HOPPAS innerligt att vi kan dra iväg på en liten fisketur idag. Sommaren är ju snart över och då blir det ju trotsallt ganska svårt att fiska, om man inte pimplar dvs.

Förövrigt sitter jag och dricker på mitt kaffe i vanlig ordning och samlar ihop lite bilder som jag ska skicka på framkallning. Gjorde ju det för ett tag sedan och nu har de ett erbjudande om 100 bilder och enbart betala för portot, nice huh? :)

KIKA HÄR!


So long.

Blah!

Just nu känns det som att jag inte har någon kontroll alls över dagarna!
Vädret har varit totalkasst hela dagen och det har nästintill varit storm ute :O Så inget fiske idag inte (jävla tjat om fiske). Men tänkte att jag skulle rota igenom Henkes fiskelådor lite till sedan nu när han ändå är hemma. Kikade igenom våra grejer igår och fick ytterligare några drag, så ett litet lager har jag iaf nu.

Nu ska jag fixa käket så vi hörs la förmodligen senare.


Och hör och häpna, här kommer en ny bild tagen idag!
Färgade rosa slingor i håret och passade även på att lägga färg på brynen.

Nya naglar.

Satt och fördrev tiden med att göra om naglarna förut. Blev väl inte bäst men det duger iaf.


Lilametallic färg och olika stickers.

MÅNDAGSLISTA.· Jag har min fina älskling.
· Mina öron är på bättringsvägen, till och från iaf.
· Jag inte sovit bort hela dagen.
· Jag jobbar på tålamodet och har snart en fin design på G.
· Vädret är mysigt.
· Jag har fina vänner runtomkring mig.

Mina "nya" naglar som inte alls är nya längre! Mina stickers har ju halft skavts bort bland annat. Ska nog sätta mig och fixa nya senare, bild kommer då isf :)

10 Onödiga Fakta Om Mig.

Snodde idén från MALIN.

1. Jag äter inte kött från pizzerior.
- Henke vill alltid att jag ska köpa kebabtallrik istället för pommestallrik för då kan han ta köttet, så under tiden jag får pilla bort köttet så hinner han käka upp sin mat typ.

2. Jag älskar att lösa korsord!
- Må hända att det känns extremt tantigt när jag väljer att sätta mig i köket med en kopp kaffe och lösa korsord i lugn och ro, men det är mysigt. Framförallt om det regnar ute!

3. Jag är extremt flygrädd!
- Flygrädd har jag nog varit så länge jag kan minnas! Och jag kan väl inte påstå att jag är optimist alltid. Mina tankar cirklar bara runt om att "tänk när jag väl flyger, då kommer planet att störda".

4. Jag har aldrig varit riktigt utomlands.
- Eller räknas Norge & Danmark? Haha! Nej men jag vill jävligt gärna åka utomlands, men med tanke på punkten ovanför så vet jag inte om jag vågar. Får man supa ner sig totalt innan man går på ett flyg?

5. Jag har nog aldrig haft något bra tålamod.
- Detta beror dock på vad jag behöver tålamodet till. Jag kan ha ett jävla tålamod vad det gäller djuren och andra väsentliga saker. Men att sitta med till exempel design får mig mordisk när saker och ting inte gör annat än att krångla. Jag och tålamod har nog aldrig varit riktigt nära vänner.

6. Med åren har jag lärt mig att man aldrig ska lyssna på rykten.
- Fruktansvärt många människor har väldigt livlig fantasi. Men mycket har visat sig vara ren bullshit! Jag brukar säga "jag vill bilda mig en egen uppfattning och inte gå efter allt skitsnack", dock gjorde jag en jävulsk tabbe när så många varnade mig och jag inte ville lyssna. Men man lär sig av sina misstag, right? :)

7. Denna sommar har jag bundit nya kontakter.
- Och det har väl både varit till för och nackdelar. Haft roligt iaf.

8. Jag gick gymnasiet i 5 år.
- Helt otroligt egentligen! Känns inte som det var så lång tid. Gick IV första året och pluggade upp betygen & hade praktik 3 dagar i veckan. Fick året efter komma in på Industri som reserv, dock var jag så jävla skoltrött så jag hoppade av och gick praktik 5 dagar i veckan för att slutligen året därpå komma in på förstaplaceringen på Industri.

9. Jag har aldrig varit rädd eller dragit mig för att säga mina åsikter.
- Förut var det många som var imponerade över att jag vågade säga mina åsikter rakt ut utan att bry mig om vilka som fanns i omgivningen eller inte. Men jag tycker att: Har man inte fel i det man säger så bör man inte heller tiga om det.

10. Jag älskar att gå ut i regnet!
- Hur stört det än låter så vet jag ingen promenad som är mysigare än när det regnar ute. Men oftast kommer mitt vanliga oflyt in i bilden. Ser jag att det störtregnar ute så är jag snabbt upp och kopplar hunden. Hinner kanske komma 100 meter från huset så slutar det regna. Går ändå en lång promenad "ifall regnet kommer tillbaka" men icke! För regnet kommer först tillbaka när man precis kommit in.


MÅNDAG!

Tjoo!
Vaknade för någon timme sedan och har sedan dess inte gjort ett skit typ.
Borde ta tag i saker och ting idag så det ska jag nog se till att göra, och för övrigt så är jag grymt sugen på att dra ut och fiska idag, ovanligt? Näe men allt har blivit så mkt roligare nu när jag har ett eget asbra spö, asbra drag (lånade lite ur Henkes hundratals drag som jag dock fick behålla), samt att jag faktiskt hade mest fiskelycka senast, så vad skulle kunna göra fisket tråkigt?Till & Med Henke är avundsjuk på mitt spö! :)So Long.

Jag och tålamod alltså!

Har suttit i några timmar nu och pillat med en ny design, men efter ett antal försök att få ordning på menyhelvetet så ger jag upp! Nu lägger jag design åt sidan för resten av kvällen!
Och något fiske verkar det inte heller bli idag, så jag får väl helt enkelt glo på film eller ngt.


Hörs senare!

Sanna ord!

Hittade en jävligt gammal text jag skrivit, och när jag tänker efter så passar den ganska bra!


Snacka inte skit om andra för att sedan låtsas som ingenting och spela bästa kompis med din fiende.
Smutskasta inte personer som faktiskt inte har gjort fel, inte heller personer som inte har med saker och ting att göra. Bilda aldrig uppfattningar om människor du inte känner, inte heller via skitsnack.
Du ska heller aldrig lova någonting och sedan skita i det, hålla löften, hur svårt är det?
Sist men inte minst, beté dig som en människa och inte som en jävla parasit!Funderingar.

Angående det jag häromdagen skrev om att man aldrig blir riktigt nöjd, nu kommer det mer!

Ta en kall, regnig, blåsig sommardag. Då sitter man mer än gärna inne och surar över det kassa vädret och man tycker att "det är för fan sommar! Liiite bättre väder kanske?". Dagen efter är det 30 grader i skuggan, solen steker på och det är riktigt varmt ute, då gnäller man och klagar på att det är alldeles för varmt och att man inte kan vara utomhus.

Sedan kommer hösten. Den är först ganska mysig, men redan när det börjar närma sig slutet av oktober så börjar man längta efter vinter och snö. Man tröttnar nästan med en gång på att det regnar och blåser. Man blir deppig av att hela världen täcks av grått, iaf i det man ser.

En kall, icke-snöig vinter, då vill man åtminstone ha snön, och man tycker att det är alldeles för kallt ute, man vill inte vara ute. När snön väl kommer så tycker man att "nu räcker det". Några dagar senare börjar man tröttna på snön och vill bara ha vår. När snön sedan smälter så klagar man för att slask är jobbigt, det är blött, det fryser till is och så vidare.

Januari går... Februari går... I Mars är man så fruktansvärt ivrig på att våren verkligen är påväg. Och varje solig dag fylls med glädjerus, tills man otåligt väntar på att sommaren ska komma. Och återigen sitter man och grinar för den där dagen då det är dåligt väder, respektive den där dagen då det är molnfritt och varmt.


Någon som känner igen sig?
Bild lånad från google.

THE ROOMMATE!

Genre: Thriller

Om Filmen:
Hon ser bra ut. Hon är lojal, och hon är fullständigt galen! Hon är även den nyblivna collegestudenten Saras (Minka Kelly) nya rumskamrat. När Sara börjar på college faller hon för Stephen (Cam Gigandet) och blir snabbt nära vän med sin nya rumskamrat Rebecca (Leighton Meester). Men vänskapen tar snart en skrämmande vändning när Sara inser att hennes nya bästa vän är psykiskt instabil - och kanske till och med en mördare!Betyg:


Filmen var bra, men inte bättre än så! Inte direkt en sån film man kan välja att se 10 gånger om, men ändå värt att se den!

Hoc tempore obsequium amicos, veritas odium parit.

Blev en fisketur igår trotsallt! Jag, Henke & Rickard åkte ut med båten, och fiskelyckan var på min sida! Fick två abborrar medan Henke fick en liiiiiten Mört. Den var nog inte mer än 2 cm max, och den stackarn hade blivit krokad rakt igenom munnen av misstag, men en fisk är ju ändå en fisk. :) Rickard hade dock inten fiskelycka alls igår, han fick ist upp någon agnlina som någon jävel slängt ut (olagligt), och Henke fick upp en medeltidswobbler med blodigel på och sönderrostade krokar!

Om vädret håller i sig nu så blir det väl förhoppningsvis en fisketur även idag.

Och på tal om ingenting så har jag återigen fått små guppy-ynglisar! :)

So Long!


LÖRDAG!

Och mina rubriker är så förbannat innehållsrika!
Var uppe riktigt sent igår. Somnade vid 05:00 kanske. Låg och kollade på film hela natten typ. Och innan det satt jag & Henke och spelade Yatzy på datorn, riktigt roligt faktiskt haha!
Filmtips kommer sedan!

För övrigt så hoppas jag på uppehåll idag så man kan ut och fiska, men det är inte helt klart än, beror helt enkelt på vad Henke vill. Tanken var att vi skulle åka iväg tidigt idag men det blev inte som vi tänkt oss.


So Long.
Gammal gammal klykbild!

ÅSIKT!

E.K kom med en brilliant idé!
E.K läser ju en del bloggar och stannade upp vid ett speciellt inlägg.

Det är nämligen en tjej som har skrivit om sina åsikter angående omhändertagande/ansvar över barn, samt ansvar över hundar.

Hon hade befunnit sig i en park där barnen kunde bada och leka av sig och blivit förargad över att ett barn bland annat spytt i badvattnet och för att en människa gått förbi med sina hundar.

Citerar: "Litet barn står och hulkar i plaskdammen. Ska kräkas. Alla ser det. Mamman står bredvid. Hink i handen. Mamma struntar i att hålla hinken framför sitt barn och ungen kräks rakt ut i vattnet. Ok, mamman är en idiot men nu tar hon väl ändå reda på sig? Hon har ju för fan en hink! Skopa upp skiten! Men NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ."

Visst, man kan tycka att det är förälderns fel att inte hindra att det skulle ske i vattnet, men å andra sidan sett så finns det nog betydligt mycket mer orent i vattnet än bara en spya. Hade hon kallat sig själv för en idiot om detta skulle hända henne? Att hennes barn skulle råka spy i vattnet?

Andra punkten i hennes inlägg som fick mig mer irriterad är just det hon skriver om en hundägare som är ute på promenad.

Citerar: "Varför varför varför tar man med sina loppbitna jävla hundar in på en trång badplats med massa barn? PARKEN ÄR STOR DIN DUMMA KOSSA! (till höger) Gå RUNT!

Jag skiter i om du tror att dina hundar är snälla, för barn är opålitliga och förutsägbara och kan skrämma vilken lugn hund som helst vid fel tillfälle. Den där stora har sina käftar i barnens ansiktshöjd. Tänk om Ville hade sprungit fram och tagit tag? Eller Ninja som "bara vill hälsa" trots att man präntat i de små kräken att "du känner inte den där hunden, den kan bli rädd och bitas, gå INTE fram".

Såg att det var många som hade reagerat över just den här punkten.
Det första man undrar är ju om det finns någon som helst skylt uppsatt som lyder djurförbud? Om inte, så tycker jag faktiskt att det är föräldrarnas ansvar att se till så att barnen inte går fram till okända hundar! Hennes resonemang är att "Det är faktiskt en lekpark där barnen ska få springa fritt", men det betyder fortfarande inte att man inte ska ha uppsikt över sitt barn. Och som sagt, finns det ingen skylt om djurförbud så har vilken människa som helst rätten att gå där med sina hundar. Och hundarna i fråga var dessutom kopplade.
Det hade varit en helt annan sak om hundarna gjorde sina behov och ägaren inte tog ansvaret att plocka upp det, men det var inte det det handlade om.

Förstår inte hur folk orkar vara så bittra!

Men vad tycker ni om det här? Har hon rätt eller fel i det hon skriver?

Källa:
LÄNK TILL INLÄGGET!


FREDAG.

Idag när Henke kommer hem från jobbet så blir det förmodligen en tripp till Ulricehamn för att hälsa på min käre bror och hans tjej. Har jag förresten berättat att jag ska få två brorsbarn? Det har jag säkert gjort, men jag gör det igen.
Andreas & E.K har ju redan lille AliCia och nu väntar dom en till plutt. :) Jag började ana misstankar om att E.K var gravid när jag skulle hjälpa dom med flytten, hon försökte såklart neka det, men jag är inte så dum så jag tror att hon går runt och spyr hela tiden för ingenting, haha! Vi skulle lämna AliCia på dagis den dagen kommer jag ihåg, och hela vägen till och från dagis gick E.K och hulkade sig och försökte intala mig om att hon inte var gravid.

Någon dag? Vecka? senare fick jag veta att även min andra bror Mathias och hans tjej Lilja skulle ha en liten. Och detta är även deras första och jag tycker att det är så satans spännande!

Det som är ännu mer spännande är att det enbart skiljer två dagar på deras BF (om jag kommer ihåg rätt?) Och det gör det äääääännumer spännande att det KAN HÄNDA att det blir på min födelsedag, inte jättetroligt kanske, men är det envetna rackare som vill vara lite sena så är det inte helt omöjligt.


God Morgon förresten!


God natt typ!

Har suttit i telefonen i 3½ timme nu och snackat med farsan om allt mellan himmel och jord, givande samtal, minst sagt.

Förövrigt så har jag funderat VÄLDIGT mycket idag. Skrev ju i förra inlägget att jag längtade till hösten, kylan, mörkret och dylikt. Frågan är om jag verkligen gör det? eller självklart gör jag det, men när tiden väl är inne så kommer mina tankar antagligen vara i liknelse med "var sommaren tvungen att ta slut så fort?" "Kan det inte bara sluta regna och bli vinter ist?"

Vi svenskar blir nog aldrig riktigt nöjda. Inte sådär 100% nöjda iaf. Spelar ingen roll hur mycket man än säger att man är nöjd, för antingen kunde det vara snäppet bättre, eller också snäppet värre.

Där kommer även funderingar om mina betyg in... När jag gick ur 9:an med världssämst betyg så sket jag i princip i det... Betygen var för mig bara ett papper och ingenting mer, medan mina klasskamrater stolt visade upp sina toppbetyg. Nu sitter jag istället och kollar på mina faktiskt helt-okej-betyg och tänker "varför engagerade jag mig inte mer? Detta kunde jag ju gjort SÅ mycket bättre egentligen, varför gjorde jag inte det? Varför skolkade jag från nästan alla data-kunskaplektioner när jag ändå har så enkelt för det? Varför valde jag datagrafik i estetisk verksamhet när kursen minst sagt sög?".
Så väljer jag att tänka tillbaka på dagen då mina betyg damp ner i brevlådan och jag var så fruktansvärt nöjd över dom. Okej, jag är fortfarande nöjd, men jag är inte 100% nöjd, dom kunde ha varit bättre, som sagt.

Skulle kunna fortsätta med detta inlägget hela natten om det skulle vara så, men nu ska jag lägga mig och kolla film, men vem vet, jag kanske fortsätter imorgon.

Tackar iaf gudarna att det inte finns någon lag på hur nöjd man måste vara för någonting.


Klicka på bilden för förstorning.
Mina Helt-Okej-Betyg. (Och tro mig, mina slutbetyg från 9:an var på 45 poäng, så nog är det skillnad).

Brist på fantasi!

Har typ iiingenting vettigt jag kan skriva om... Tänkte att jag skulle slänga på TV:n för en gång skull, vilket sker typ en gång i kvartalet! Men Top Model börjar snart, något som jag maniskt följde varje dag förut men som sedan sket sig när Henke kom med alla sina 100 olika förslag om saker att göra. Sedan är jag ingen direkt TV-tittare, oavsett om jag ibland önskade det då det faktiskt kan vara riktigt mysigt att krypa ner i soffan en kall och regnig dag (vilket det dock inte är idag).

Ska jag vara helt ärlig så är sommaren färdig för min del. Nu längtar jag så förbannat till hösten, mörka kvällar, värme, tända ljus, and you name it, någon som håller med? Eller tycker allt för många att jag är dum i huvudet som längtar till höst och kyla?


Hepp, nu lyckades jag även bita hål i läppen & det rinner ganska bra så här hinner jag inte sitta och babbla mer!


Hörs sedan!
(Y)

Tjaoo.

Har ägnat mycket av dagen åt att greja med akvarien. Har bland annat gjort en totalrengöring i mitt ena lilla akvarie vilket behövdes ganska rejält.

Vet inte riktigt när Henke kommer hem idag. Han skulle förmodligen svänga förbi en arbetskamrat för att kolla på hans akvarie som han mer eller mindre skulle ge bort till oss. Hur stort det är vet varken jag eller Henke... Förut var det snack om 500L, nu är det snack om 600L. Fast, får jag säga det själv så... Ju större desto bättre! :)

Hörs senare.

Amare vel Odire!

Har hunnit med en hel del idag.
Eller, en hel del och en hel del? Ödslat ca 50% av dagen med att prata i telefon (telefonräkningen vågar jag inte ens tänka på) ca 40% av dagen till att städa & sist men inte minst ca 10% åt fiske. Dock var vi på det tråkigaste stället jag varit och fiskat på, men det finns nog många delade åsikter om det. Nu är jag iaf hemma och fundilerar på att hoppa in i duschen för att sedan krypa ner i sängen och bara glo på film. Henke och Jan-Erik är iväg för att kolla någon damm, men kände för att hoppa det då jag vill ta vara på kvällen ikväll... Kvällen ikväll... Fan vad dumt det lät! Hur som helst så blir det antingen mer uppdate innan nanetime, men om inte annat så skriver jag väl imorgon.

So Long SuCkers!


God morgon.

Idag är Henkes första arbetsdag efter semestern så jag passade på att gå upp redan vid 07:00. Jag är egentligen ingen morgonmänniska, men när jag väl lyckas ta mig upp tidigt  i  "mina lediga dagar" så är jag mer än nöjd. Man hinner med så fruktansvärt mycket mer än när man sover bort dagarna, någon mer som känner så?

Gjorde en totalrensning i datorn igår. Raderade en jävla massa filmer, (ca 20 st) och flyttade över resterande till den stationära. Flyttade även över alla bilder från September-10 till nu typ till den stationära med eftersom jag har funderingar på att formatera min dator, men den som lever får se. Datorn är ju inte ens ett år gammal än så kanske ska vänta ett tag till.

Är det inte ganska konstigt ändå att man har hur mycket filmer som helst på hårddisken, man kollar aldrig på dom och ändå känns det så svårt och verkligen svider att radera dom? Stört!


Nu ska jag fortsätta mitt kaffepimplande, hörs senare,