NYÅR!

Jaha, då var detta året slut och det har la gått med stormfart, åtminstone av eget tycke!
Sitter och funderar på allt jag gjort och inte gjort under år 2011 och ska väl försöka göra en sammanfattning av alltihopa sedan. För övrigt så har det varit full rulle här de senaste dagarna. Henke har äntligen fått tummen ur och låtit mig få köpa målarfärg, så jag har slipat, målat, målat och målat i två dagar nu.

Henke fick för sig att ta hem ett till akvarie som ska vara i sovrummet, och eftersom att möblerna här inne enbart ska gå i svart & vitt så målade jag våran gamla TV-bänk svart och jag blev jävligt nöjd faktiskt och akvariet passade där på perfekt!
Möblerade även om i sovrummet så nu står spjälsängen på sin plats och datorbordet åkte ut så jag passade på att måla även det svart för att det skulle passa in med det andra i vardagsrummet. I morgon eller i veckan ska jag ge mig på våran gamla bokhylla. Har ju bara sparat underdelarna till den eftersom jag behöver utrymmet. Har tjatat sedan vi blev tillsammans nästan (4 år sedan) om att få måla den vit men det har aldrig blivit av, men NU är Henke helt på att måla även det svart (eftersom de andra möblerna går i svart i vardagsrummet) kommer nog bli för jävla bra!

Ska se till att fota julklapparna sedan med, jag är lite efter, men bättre sent än aldrig, eller hur? ;)

Ska även passa på att fota resultaten av mitt måleri senare.

Nu vet ni iallafall att jag lever och vad jag har gjort under dessa dagar då jag varit off från bloggen.


So Long.



En bild från julafton. Typ enda bilden jag kom med på som inte var suddig.
Fler bilder kommer sedan. :)

Juldagen.

Börjar väl med att berätta om julaftonen som började bra på morgonen, vi skippade stressen och tog god tid på oss innan vi åkte iväg. Väl i bilen börjar jag få ont i magen till och från, lixom en huggande känsla under brösten, obehagligt knip eller något, svårt att beskriva men det avtog efter en stund. Väl inne i borås så blev jag fruktansvärt illamående och strax därpå kom magknipet tillbaka och jag visste med en gång vad det var, de jävla järntabletterna jag började äta i förrgår!

Dom på apoteket och även barnmorskan har rekomenderat dom OM man får problem med det andra alternativet som jag inte kommer ihåg vad det heter, så jag tänkte att jag köper det som sägs vara det bästa med minst biverkningar. I bipacksedeln står olika biverkningar och att de förekommer på 1 människa av 10.000, tro fan att jag är en av dom dära 10.000! Så jag skiter helt enkelt i dom nu! Eller ska först testa ta dom varannan dag istället och hjälper inte det så får jag kontakta BM.

Magknipet försvann iallafall efter att jag ätit julmat, skönt nog!

Blev ett toppenfirande med familjen hemma hos bror & E.K!

Runt 18.00 begav vi oss hemåt och lyckades även få farsan att åka med hit. Gick över till Lotta & Alf och käkade ännumera julmat och hade det allmänt trevligt. Farsan, Alf & Henke tog väl sig en öl eller två eller tio. Runt 23.00 blev jag så satans trött (vilket jag iofs varit hela eftermiddagen/kvällen) så jag gick hem och la mig. Blev sedan väckt när Henke kom hem men undrar fortfarande hur mycket klockan var då. 4.00 vaknar jag igen, ingen Henke i sängen men ett förbannat högt snarkande i vardagsrummet.
"Sover både farsan och Henke i soffan!?" - Var min första tanke, så jag ranglade upp och får se... INGENTING i soffan? Men fortfarande ett jävla snarkande så jag undersöker saken och får då se Henke liggandes på golvet bakom soffan! Och farsan fanns ingenstans. Först blev jag orolig att någonting hade hänt, men förmodade sedan att han sov hos Lotta & Alf. Vid 5.00 blev jag väckt av att Henke vaknat till och gick in till mig i sängen, passade då på att fråga vart farsan var men det visste han tydligen inte, men strax därpå kom även han tillbaka. Det visade sig att Alf & Farsan suttit uppe hela natten.

Vid 11 tiden idag kom Alf över en stund och vi åkte och handlade, sedan fixade jag lite käk och så innan vi skulle köra hem farsan. Gjorde potatisgratäng och vitlöksmarinerad fläskfilé till det, blev svingött och farsan var helt såld på både gratängen och köttet och det är alltid kul med uppskattning! :)

Åkte mot borås vid 17.00 ungefär, stannade en sväng på MAXI för att handla godis, godissugen som jag blev, körde hem farsan och åkte hem igen.

För tillfället ligger jag och tar emot bilder från gårdagen så dom kommer upp senare.

Nu ska jag fortsätta med mitt kaffedrickande.



So Long.

God jul!

Nu är jag sedan någon timme tillbaka julpyntad och klar! Väntar bara på att Henke ska komma tillbaka. Idag var det för en gång skull inte en kamp att få upp honom, men det har la kanske sina skäl iofs hehe.
Ville bara passa på att önska alla mina läsare och några flera därtill en riktigt god jul. Blir nog inte så mycket mer uppdate idag, men den som lever får se.



Zzz...

Har sovit uruselt denna natten! Dels för att jag råkade slumra till redan efter käket vid 19.00 igår och sedan för att jag haft en snarkandes Henke brevid mig. Har vaknat till och från hela natten av alla möjliga konstiga drömmar.
Drömde att Henke hade en gammal lägenhet i borås där han bodde temporärt under en jobbperiod som han glömt att säga upp, hände massa skumma och sjuka saker, kanske skriver mer om det sedan om minnet kommer ihåg d.v.s!

Just nu ligger han bakom mig i sängen, HÖR OCH HÄPNA! Han har frivilligt bett mig att väcka honom strax innan 7.00 så han kan lyssna på julkalendern som han följer varje morgon på jobbet. Jag blir la bara glad dock eftersom varje morgon att få upp honom runt 9-10.00 är en KAMP!

Vid 9.00 åker vi hemifrån för att bege oss mot staden, hämta upp favoriten AliCia & farsan för att sedan fightas i folkmassorna om de sista julklapparna!


Hörs senare,





Städdag.

Nu efter många om och men så är jag faktiskt på bra humör!
Några timmar efter att jag skrivit förgående inlägg så fick jag ett sms om att mina kläder fanns att hämta ut i affären, och hur jävla fucking awsome är inte det då!? Så jag ska la snart pallra mig bort till affären och hämta det.
Har för övrigt haft en städdag idag och städat igenom hela lägenheten, så nu är det riktigt rent och fint här. Håller både tummar och tår på att vi inte får hem ett träskmonster till hund bara eftersom det är lite halvslaskigt ute och Hero alltid håller sig där det finns mest lera vid sådana tider, usch!

Kom precis ut från duschen och väntar nu på att Henke Penke kommer hem, efter det blir det väl affären och sedan matlagning.


Hur underbart söt och fin var inte min lille favorit AliCia på Lucia då? ♥
Henne ska jag för övrigt stjäla med mig imorgon och handla julklappar med! Det blir jag, farsan, Henke, Henkes moder Lotta, Alf & Jan-Erik, ska bli skoj!

Irritationer såhär på morgonkvisten.

Har länge suttit på olika hemsidor och funderat på att beställa hem kläder till julafton eftersom jag vill kunna se någorlunda anständig ut då och inte ränna runt i mjukisbrallor, så till sist (18 December) fick jag tummen ur och beställde hem en klänning och lite annat småbös.
"Sista beställning för leverans innan jul är den 20 December" - Stod det när jag skulle beställa så jag var ju dessutom ute i god tid. Jag fick omgående beställningsbekräftelsen till mailen och dagen efter fick jag leveransbesked med Kolli-ID så jag kan spåra vart mitt paket är. Tror ni fan inte att det är krångel med posthelvetet då istället!? I två dagar stod det bara "Posten, Elektronisk förhandsinformation mottagen", helt plötsligt kommer en "varningsruta" upp där det står "Störningsinformation: Vi har förseningar i vår paketdistribution. Vi jobbar intensivt för att kunna leverera paketen och beklagar eventuella förseningar."

Jaha, så här sitter jag nu och är fruktansvärt nojjig för att kläderna inte har kommit innan imorgon. Om dom inte kommer kommer att bli en extremt stor besvikelse för min del eftersom det inte är många "anständigare" kläder i garderoben som jag kan använda nu när magen tar emot.

Nu har det sedan igår stått "21 dec kl 16:04 - Jönköping, Sorterad" och jag har aldrig varit med om att det tagit såhär lång tid förut. Är det jag och mitt jävla vanliga oflyt som börjar komma ikapp igen eller!? Hmpf!

Äntligen lite förnyelse!

Eftersom mitt tålamod aldrig har varit det bästa och i princip är värre än värst just nu så har jag gett upp det där med att fixa juldesign till mig själv. Visserligen kom jag en bit på vägen denna gång men gör hellre massa annat än att sitta vid datorn på dagarna så jag har helt enkelt inte orkat lägga energi på min egna design så E.K tröttnade på att se min ickejuliga design (eftersom jag alltid haft juldesign förut och julafton närmar sig med stormsteg) så hon pillade ihop en design åt mig idag! :)
Hon hade la egentligen redan fixat en fin design till mig förut, den var faktiskt fin, men kräsna jag tyckte att den var för tråkig, sorry E.K! Men jag är jättenöjd med denna iallafall!

Nu ska jag passe på att flytte fesk eftersom Henkes ciklider han köpte till mig äter upp mina andra fiskar >.< Så dom sista överlevande får helt enkelt flytta till Jan-Erik! :)

Hörs senare, eller imorgon, eller nästa vecka, eller nästa månad, eller nästa år!


Pyss!

God morgon världen!

Uppe innan tuppen idag. Ställer alltid klockan för att kunna sparka upp Henke och då kan jag lika gärna själv gå upp också. Ännubättre är det när man passar på att ladda kaffebryggaren kvällen innan så det bara är att trycka igång på morgonen.
Fick se att det snöar ganska rejält ute nu så det gör ju morgonen ännubättre! :)

Ska la fortsätta kika lite film nu eftersom de flesta ligger och sover än så inte mycket till socialt inte.


So long!

Disse jaevle krav!

Har funderat en hel del på många olika saker faktiskt (jävligt ovanligt).

Varför blir man aldrig förvånad längre när man ber folk komma hit på besök och det alltid kommer undanflykter? Varför blir jag aldrig heller förvånad när folk alltid vill att jag ska flänga runt som en jävla idiot och hälsa på alla andra.

Jag blir heller aldrig längre förvånad över människor som säger "du måste ju höra av dig" när det i själva verket alltid är jag som tar upp kontakten.

Låt oss säga som såhär, alltid, varenda fucking jävla gång någon vill ses så handlar det alltid om att jag ska åka någonstans, alltid jag som ska åka hem till folk, jag har la kanske inte problem med det så sett, men efter att ha spenderat flera hundra på busspengar för att kunna umgås, så tröttnar man när folk aldrig kan ta sig hit, när det är lika lätt att ta sig hit, som för mig att åka till andra.

Andra kommer med saker som "Åååååh gud vad jag saknar dig, vi måste fan hitta på någonting snart!" - Jävligt mycket snack och jävligt lite verkstad. Vill man verkligen träffas och umgås så skriver man inte bara en rad på nätet och sedan blir okontaktbar utan då gör man väl ändå någonting åt det?

Det sjukaste är att såhär har det varit i flera år. I flera flera år, och jag har faktiskt, rakt från hjärtat, tröttnat på att alla sätter kraven på mig vad det gäller kontakt och umgänge.

Jo men tjena, kanske skulle man ta bort sin facebook? Gör jag det så lär det ju vara helt tyst, för det är då fan aldrig någon som ringer heller, utan alltid jag som får ringa runt.



Och jag ska kunna sova?

Nu ligger jag återigen och asgarvar så tårarna bara sprutar! Vet inte vad det är med mig idag haha!



Kan hända att det bara är jag som har jävligt kass humor?
Hur som helst, ett gott skratt förlänger livet, så vid detta läget så lär ju jag vara odödlig! :D

Kvällens höjdpunkt!

Jag ligger fortfarande och skrattar för mig själv! Behöver dock inte vara ensam om att känna mig dum eftersom Henke ligger i rummet brevid och skrattar högt för sig själv åt någonting annat?

Jag har ju fått stor lust att pilla med olika juldesigner. Kan bero på att jag älskar julen och allt som hör till, men så gjorde jag ju en design till E.K och blev jättenöjd med den och tänkte därför göra en åt mig själv, men efter flera dagars slit med samma jävla skit i PS så gav jag totalt upp och raderade alltihop och då hade jag fått en kommentar av Therese att hon var sugen på juldesign, perfekt för min del eftersom jag inte kom någon vart med min egna!

Idag visade jag Therese headern jag gjort åt henne och hon är snabb med att säga att det är fel katt i ena bilden, ååh, tänkte jag, "men då är det bara att byta ut", fast jag var ändå tveksam på om det verkligen var fel katt på bilden.
Hon ber mig skicka originalbilden och får då se att det var jag som hade rätt ändå och hon hade fel om sin egna katt, haha!

Kanske inte är så kul för andra, men jag har iallfall haft redigt roligt åt det, och det hade nog Therese med!

Hon har skrivit lite om det själv i sin blogg så kika gärna in där, :)

THERESE BLOGG

Ultraljud. ♥

Bättre sent än aldrig!

Var ju på ultraljud i torsdags (8 December) för att få reda på exakta veckor och dagar, blev lite kaos i rummet må jag säga.
Barnmorskan mäter ju alltid först huvudet och sedan lårbenet, men eftersom min lille krabat var riktigt envis och låg såpass med huvudet så måtten var omöjliga att få så fick barnmorskan gå bakifrån istället och börja mäta lårbenet och kolla över allt annat som hjärtat, hjärnan mm. Till sist kom hon tillbaka till huvudet igen som fortfarande var omöjligt att mäta så hon ber mig ställa mig upp och hoppa runt i rummet? Haha! Sedan gav hon mig massa vatten för att försöka få den lille att ändra sig.
Lägger mig återigen på britsen utan resultat, så barnmorskan börjar buffa på magen precis vid höftbenet och det var en så fruktansvärt obehaglig känsla, det gjorde typ ont samtidigt som det kittlades som as vilket resulterade i att jag av ren reflex slänger upp benet och råkar fota till hennes arm som i sin tur flyger iväg :O Tur nog så skrattade hon bara!

Till sist var enda lösningen att jag fick testa pissa, och skulle inte det funka så skulle vi få lämna rummet och gå och fika så hon kunde ta in någon annan så vi kunde återkomma igen efter ett tag, men efter många om och men, och kämpande och allt möjligt så fick hon tillslut måtten på huvudet iallafall haha!


"Här ligger jag perfekt!"

Vecka 19 (18+4).

Bebiskulan... Eller boll, om jag själv får välja! :)



Har cravings as hell på clementiner. Äter upp en sån där nätpåse med clementiner på 1-2 dagar, haha.

Henke: "Man blir vad man äter".

Eller som igår när Jan-Erik var här och jag berättade för honom att jag kanske ska med Alf till Finlandia på jobb efter nyår. "Ååh fy fan vilken tur att jag inte ska med för båten lär ju sjunka"!
Hmmpf... Tack för den? Haha! :P
Näe, allvarligt talat, jag tycker det är riktigt myyys med bebiskulan! Framförallt nu när man känner rörelser varje dag! ♥

Inte för att skryta men...

Kolla in min allra första juldesign som jag pillat ihop heeelt själv! Helt otroligt! Är jävligt nöjd faktiskt.

Gå in på E.K´s blogg och kika!

Tryck f5 för att uppdatera om ingenting syns om lämna nu för fan åsikter! :)

Jag lever.

Var uppe innan tuppen idag. Vaknade vid 5:00 och tänkte "måste somna om", men i vanlig ordning så gick det ingen vidare eftersom jag var tvungen att rusa på toaletten & även hämta clementiner (som jag förövrigt halvt äter ihjäl mig på just nu), och då fick jag till min glädje se att första snön äntligen lagt sig på marken! ♥ Skippade det där med att gå och lägga sig igen och satt istället och myste med en kopp kaffe och ett flertal clementiner haha.



Hur underbart är det inte med denna utsikten från sovrummet?

Nu har jag precis kommit ut från duschen och väntar nu på att Katja ska höra av sig då vi ska in till falköping en sväng och kika i lite affärer, efter det vet jag inte riktigt vad som händer och fötter, men det återstår väl att se.

Har för övrigt sett att många kikar in på bloggen trots min sämsta uppdatering, och oavsett om jag är ganska så fullt medveten om att jag kanske får max 2 kommentarer om jag frågar så gör jag det iallafall, så, vilka är det som läser bloggen? :)


So Long.