The blue lagoon. (1980)

Genre: Drama.



Kusinerna Emmeline och Richard är på en båt på Stilla havet med Richards pappa när brand utbryter ombord och de måste överge skeppet. Richard och Emmeline hamnar i en livbåt med en full skeppskock, Paddy, och så småningom driver båten i land på en tropisk ö. På ön kan de överleva men när Paddy så småningom dör lämnas de två barnen ensamma. Åren går och de två kusinerna växer upp.




Henke tipsade om denna filmen, och trots att den är gammal så var den riktigt bra och jag väntar nu ivrigt på att få se tvåan (1991).

Back on Track!

Har stått still här i några dagar nu men jag har haft fullt upp hela veckan i princip.
I Lördags kom skåningen, även kallad kocken. Efter att vi plockat upp honom åkte vi vidare till Härja och satt där ett tag, sedan åkte Camilla med oss hem och sov här till måndag. På tisdagen gjorde vi en spontantripp till Skara Sommarland. Det var jag, Henke, Kocken (Daniel), Camilla, Camillas mamma, Camillas syster och Camillas systers son som åkte dit. Hade riktigt roligt faktiskt trots att halva europas befolkning befann sig där samma dag, men vi hade iaf tur med vädret! :) På onsdagen blev det ytterligare en spontantripp till Skövde äventyrsbad. Det var jag, Henke, Daniel, Camilla och systersonen som åkte dit, riktigt trevligt faktiskt! Torsdagen blev lugn, vi hämtade Chrisitan vid tåget och spenderade kvällen med... Ja? Vad gjorde vi egentligen? Kikade film typ.
På fredagen åkte vi och hämtade upp Camilla och Daniel igen, och kvällen spenderade vi borta hos Rickard & Katja med grillning och tjöt typ, sedan gick jag och Camilla hem hit för att spela wii och Band Hero på 360:n, dock så lyckades vi inte montera trumsetet riktigt ordentligt så det rasade ihop några gånger.
Igår åkte vi till utställningen i FKP och kollade på bilar, lämnade Daniel vid tåget och sedan låg vi nog från 16:00 till sent inatt och bara kollade på film efter film, kommer upp med filmtips sedan. Hade även amfetaminkryddade popcorn till filmerna, det vore ju dumt att missa det. Flera sådana lördagar vill jag ha, Mys!

Idag ska vi nog åka iväg en sväng och fiska. Henke har ju köpt ett förbannat fint fiskespö till mig så nu är det jag som ska bli fiskeexpert ;) Behöver bara träna lite på att kasta då min första fisketripp på typ 11 år inte gick någon vidare...

Lyckades först kasta för långt, vilket resulterade i att draget flög över vattnet och upp på en bro, sedan fick jag till några kast innan jag lyckas sätta draget högt upp i ett träd, så det var bara att hänga sig i grenarna, för att slutligen lyckas sätta draget så jävla hårt att linan gick av... (Har dock jäävligt kass lina på spöt, men vi har köpt en jävligt hållbar lina nu som vi ska rulla upp om en stund).



Långt inlägg, men där är åtminstone en sammanfattning av min vecka.



So long.


"Nya naglar"

Som inte är så nya längre... Fixade dom i lördags men slänger ändå upp bild för skoj skull.





Halvkassa bilder men det får duga.



Take Care,

Morbi fatuus!

Jag slutar aldrig förvånas av människor. Vissa människor verkar kunna vända och vrida på varenda detalj och sedan komma fram till de sjukaste påståenden man kan tänka sig.

Från några små sms till ett helt världskrig, helt sjukt!

Robert skickade iväg några skämtsms till grannen, nog kanske det stog dumma saker i vissa utav dom, men att en sån grej kunde övereskalera på det viset hade jag aldrig räknat med.

Lördag natt (smsen skickades under lördagskvällen) så ville grannen att jag skulle komma över och prata med henne angående smsen, det var la inga problem för min del, men jag hade väl inte direkt räknat med att hennes jubelidiot till pojkvän skulle gå på så som han gjorde. Jag har aldrig litat på honom, och kommer aldrig i hela mitt liv kunna göra det heller. Han började hela diskussionen med att klargöra för mig att han skulle slå ihjäl Robert, men när jag väl skulle ringa hit Robert så ville pojkvännen inte stå för vad han hade sagt. Från diskussionen om smsen till diskussion om behandling av djur. Han menade på att han aldrig har vetat om att man inte får ha hundar instängda i bur i en lägenhet, och han menar på att jag är djurplågare för att jag nyper Hero i örat när han gjort fel, medan han själv ordagrant kunde stå och hålla sin hund (Pex) i nacken och mata knytnävslag upprepande gånger när Pex gjort något fel. Han tycker att jag är djurplågare för att jag har Hero på gården i Bredene ist för att ha honom instängd i lägenheten eller i bilen. Han tycker det är helt rätt att bära en katt i skinnet mitt på ryggen för att lära katten. Han tycker att det är okej att hota sin flickvän med att misshandla hennes mamma om hon har någon kontakt med henne. Han hotar med att göra slut med henne om hon inte skjuter Pex (vilket i dagsläget är gjort, tyvärr!). Dessutom skulle han under diskussionen stått med händerna i fickan och kramat en tändare för att inte bryta fingrarna när han skulle slå mig (om han skulle få möjlighet).

Idag samtalade jag och grannen en stund och hon berättade om hennes pojkväns underliga påståenden.

• Enligt honom skulle Henke ha spetsat sin grogg med rohypenol eller dylikt.

• En kväll när dom hade varit här och kollat på film så hade vi en varsin skål med popcorn, han hade tydligen sett amfetamin i min skål när han hade kollat efter hur mkt jag hade kvar. Så ja, mina kära läsare, jag kryddar popcornen med amfetamin, nu vet ni alla det.

• Vi är grava alkolister.

Tillägger även att detta är bara en liiiiten del av alla hans påståenden.

Men vem är jag att döma? Må hända att han blev tappad som liten? Eller ramlat i en trapp eller vad fan som helst, för det bör ju finnas någon bakgrund till att han är som han är... Eller?

20 år gammal, 5 år i huvudet!


Nu har jag inte tid att spy mer galla i bloggen, ska in till stan och handla krydda till mina popcorn tänkte jag.


So long.




"God Morgon"

Har varit vaken ett tag nu. Började morgonen med en dusch med Henke, sedan har vi inte gjort så mkt mer än. Vad dagen har att erbjuda har jag som vanligt inte en aning om, men vi får väl ta de sista dagarna av semestern som dom kommer. Tråkigt bara att vädret är halvkasst, men men, någonting går säkert att hitta på. Kanske bli Skara sommarland i veckan iaf, men det beror helt på vädret det med.



Hörs senare,



Mihi reddere causam.

Sitter för tillfället och väntar på kockens underbara gulaschsoppa. Den är så sepeskadat god så det finns inte ord för det,
annars ska vi väl bort till Rickard sedan som kommer hem vid 00:00 tiden om allt går som planerat.

Fullt hus här iaf :) Nu är det jag, Henke, Camilla, Daniel och Robert som delar lya, men alltid kul med besök! Framförallt när det handlar om människor som står mig nära och som INTE går bakom ryggen!



Ska väl fortsätta vara social här nu, så vi hörs imorgon!




Over and Out!


Fisketurer och regnskurar!

Har precis kommit hem efter att ha varit ute med båten och fiskat lite. Blev väl en del regnskurar dessutom, så varmt var det ju iaf inte.
Vi har ju även besök här nu av skåningen (Daniel) och hans tjej Camilla. Robert skulle la kanske komma hit idag, men om inte annat så kommer han imorgon eller något, jag vet inte, för han kunde ju inte ge några raka svar på det.

För övrigt är det söndag (som om inte ni redan visste det) och jag har inte alls någon aning om vad vi hittar på ikväll. Kanske blir två whiskeyflaskor eller 4 + 2 lådor öl, det är ju jävligt svårt att låta bli alkolister som vi alla är. Ska väl snart dra iväg och handla iaf så vi kan få ihop något käk, och skåningen är ju dessutom kock så han får stå för matlagningen ;)

Nu ska jag väl inte sitta här och vara osocial mer utan jag skriver la lite senare.
Får väl även tillägga att det finns möjlighet till stavfel och dyl. då jag precis fått tillbaka min lilla dator och sitter vid den.



So long.


To silentio lupum!

Tankar och funderingar. Just nu känner jag mig ganska tom, samtidigt som jag är irriterad. Eller snarare förbannad kanske man ska säga.
Någonting som jag nämt ett x antal gånger är att jag är så förbannat jävla trött på människor i min omgivning som snackar skit. Man ställer upp för folk, finns för dom och sedan blir man behandlad som skit, det är över med såna människor för mig!


Over and Out!


Tjalala,

Ska snart ut och åka en sväng, matholken Henke ska bara käka klart först, och det vet man ju aldrig hur lång tid det kan ta. Vet fortfarande inte vad kvällen erbjuder, men vem har sagt att man måste planera allting? Får väl helt enkelt ta dagen/kvällen som den kommer.

Vad hittar ni andra på en dag som denna då vädret är opålitligt?



Take Care,



Snuttefia!
Liten tjej är med syster i Varberg denna helgen, och hon kommer nog ha såååå roligt!

Saknar lille AliCia! <3

Fredag.

Mina rubriker är så fruktansvärt spännande ibland, right!?

Sitter för tillfället och dricker kaffe. Ska snart ner till tvättstugan (ovanligt) och hämta sista tvätten och sedan har jag ingen aning om vad som händer mer.
Tänkte att jag skulle ta och borta hundarna en stund iaf. Har ju en jäkligt bra kam/borste (vet inte vad jag ska kalla det) som tar bort det mesta av fällande päls. När man är klar med en hund så har man även två hunar liggandes på golvet typ haha!

Åter till sysslor, vi hörs senare.



PUSS!


TAMPONADFRI!

Idag blev jag äntligen fri får de förbannade jävla tamponaderna! Läkaren var först seriös med att plocka ut dom, men efter en stund började hon skratta lika mkt som jag & Henke då hon drog och drog utan att det tog stopp. Kan även tillägga att det nog gjorde ondare att ta ut dom än att sätta i dom... Det kändes seriöst som att hela trummhinnorna åkte med ut, AJ!

Nu ska jag bara fortsätta med Terracortrilen ett tag så ska detta nog bli bra.




Hörs senare,

Nattinatti,

Nu går jag och lägger mig.
Ska upp i någorlunda tid imorgon för att ringa till vårdcentralen och beställa tid för att ta ut mina irriterande "tamponader" (tror att jag skrev rätt nu.) Förhoppningsvis behöver dom inte sätta in nya imorgon, det håller jag både tummar och tår på att jag slipper. Dels för att det gör satans ont när dom sätter in det (dom trycker ordagrant in dom i trummhinnorna) och sedan för att detta har varit bland dom värsta dagarna jag varit med om eftersom jag inte hör ett skit :O haha!

Men vi hörs imorgon hörni så får ni nana så gott.


Nattinatti!


Kommentarer.




Hejsan!
Nej, denna designen har jag inte gjort själv utan det är min brors tjej E.K som gjort den. Kika gärna in på hennes blogg. :)

E.K

En del designer jag själv har gjort är:

Therese
Babymoss
Amanda

Checka gärna in dom med. :)



Ja, jag älskar att skriva sålänge det dinns något vettigt eller kul att skriva om. :)



Kul att du gillar min blogg! :)
Min uppdatering har varit extremt kass den senaste tiden, men nu jobbar jag på för fullt för att få lite mer liv i den igen. Går ganska mkt i perioder det där med att vilja uppdatera, för att sedan tappa lusten totalt. Men ju mer kommentarer man får, desto roligare är det att blogga. Bloggar ju mycket för min egen del, men framförallt så bloggar jag för läsarnas skull. :)



Take Care, <3

ONSDAG.

Har haft fullt upp hela dagen, därav den kassa uppdaten idag.
Vaknade vid ca 09:00 och har efter det åkt runt, handlat, städat, tvättat och dylikt. Känner att jag måste hålla igång med något hela tiden för då tänker jag inte så mkt på att jag inte hör någonting haha! Dammsugningen var nog ändå det bästa, det brötade inte så fruktansvärt mkt och jag kunde stänga av öronen totalt haha. Får väl se lite ljuspunkter i eländet!

Ska snart sticka ner till tvättstugan, men för övrigt så kan jag, om jag vill, relaxa resten av kvällen, skönt!

Tänkte att jag skulle svara på en del kommentarer om en stund också. Får en del kommentarer från olika hemsidor som jag inte kan svara på till personerna i fråga, men det kommer senare.



So Long,


Hemma nu.

Åkte upp till syster imorse för att slippa leta parkering på sjukhuset (hon & Beckman bor i närheten). Johanna hängde med dit och dom konstaterade återigen att jag har hörselgångsinflammation, och jag är inte förvånad.

Läkaren jag hade hade extrem personlighetsklyvning eller något, ena stunden snäll och trevlig, andra helt arg och tyken, och jag vägrade såklart att hålla käften eftersom han började påstå att det är mitt egna fel att jag har såna problem med öronen bara för att jag använder tops!?


Fick nämligen stränga order av läkaren idag att jag aldrig mer i hela mitt liv får använda tops, så jag är jättetacksam för svar!

Nu har dom tryckt in ca 25cm långa "konpresser" i öronen på mig och jag hör ta mig fan inte ett skit knappt! Ska med jämna mellanrum droppa öronen med någon asollösning för att hela tiden hålla kompresserna fuktiga, och såhär ska jag gå i två dagar, >.< Vet inte hur många gånger jag av ren reflex varit påväg att bara pilla ut dom där, och jag har nog aldrig använt ordet "Va?" så flitigt som jag gjort idag.


Hur som helst så får jag väl åtminstone hålla tummar och tår på att detta kommer bli bra snart.


Hörs sedan.

God morgon.

Har precis lyckats få upp Henke ur sängen. Krävs att man börjar väcka honom ca en timme innan man ska någonstans för han är så förbannat seg på morgonen så jag finner inga ord. Sedan när han väl vaknat till så gnäller han om allt möjligt han behöver... "Kan du hämta kalsonger till mig?" "Kan du hämta srtumpor också?" "Jag behöver ett par byxor" "Jag måste ha en t-shirt också", vanliga ord från en morgontrött Henkipenk!

Nu ska vi strax åka så jag är väl tillbaka senare,


So Long,

Rubrik.

Ska snart lägga mig. Ska upp tidigt imorgon bitti då jag ska till sjukhuset i borås. Min tid är inte innan 11:00 men får ju åka hemifrån i någorlunda tid eftersom det faktiskt är en bit att åka.

För er som undrar varför jag ska till sjukhuset så har jag tidigare nämnt att jag har hörselgångsinflammation och är nog snart inne på fjärde året? Det enda dom kunnat ge mig är bland annat någon salva som inte hjälpte ett skit, sedan har jag även fått olika droppar.

Läkarbesök 1.
Dom konstaterade att det bara var en vanlig infektion och skrev ut:
Terracortril, salva - Hjälpte inte ett skit.

Läkarbesök 2.
Återigen konstaterade dom att det bara var en vanlig infektion och sa åt mig att fortsätta med Terracortrilen.

Läkarbesök 3.
Blev dumförklarad då jag ifrågasatte hur jag fortfarande kan ha extrema problem när jag fått medel emot det, samt då jag ifrågasatte om det inte fanns något annat botemedel mot skiten, vilket det definitivt inte fanns enligt dom.

Läkarbesök 4.
Dom skriver ut:
Terracortril, droppar, med samma jävla skitresultat och skolsköterskan blir vansinnig och skickar remiss till SÄS.

Läkarbesök 5 SÄS.
Dom konstaterar omgående att det inte bara är en vanlig infektion utan en kraftig hörselgångsinflammation och dom säger även åt mig att kontakta hälrovårdsnämnden för att göra en anmälan mot ulricehamns vårdcentral. Sedanskriver dom ut:
Locacorten vioform - Fungerade hur bra som helst. Skulle använda det i tre veckors tid om jag inte minns helt fel. Öronen läkte bra och jag hade knappt några problem som helst. Efter det skrev dom ut,
Återbesök efter två veckors tid för att se så allting ser bra ut.

Läkarbesök 6 SÄS.
Allting ser bra ut och dom säger åt mig att fortsätta en vecka till med Locacortendropparna för att sedan gå över till:
Locoid Lösning - detta skulle jag använda morgon och kväll i två veckors tid för att sedan slippa allting helt, men om problem skulle uppstå så skulle jag droppa med Locoidlösning under en viss period igen.

Problemet var det att när inflammationen sakta men säkert kom tillbaka så kunde jag omöjligt använda Locoidlösningen då det sved, brände och gjorde så satans jävla ont så fort jag fick minsta lilla droppe i öronen.

Återigen läkarbesök och en vecka senare konstaterades det att bakterierna i mina öron var aggressiva mot lösningen och därför kunde jag inte fortsätta med dom, utan då fick jag återigen börja med Terracortrildroppar, som, i vanlig ordning, inte fungerar ett skit.

Nu har snart ett år gått och det blir bara värre och värre... Något av det värsta jag vet är smutsiga öron... Hur håller man öronen rena om man inte kan ta en tops i örat utan att det börjar pissa blod?
Det värsta av allt är nog ändå att ska jag gå igenom samma procedur igen så lär det bli jävligt dyrt... Förut har det ju varit gratis, men bara besöket imorgon kommer kosta mig 300:-

Hur som helst så ska jag nana nu, men nu har ni fått en jävligt kortfattad förklaring på mina senaste år hos misslyckade läkare, (snackar om ulricehamns vårdcentral som felbedömde så många gånger, hade dom kunnat sköta sitt jobb så hade nog dessa problem varit ur världen för längesedan).

Nattinatti.

Måndagslista.

Snodde den ifrån E.K





· Jag har min fina älskling.
· Vi har haft många fina semester dagar hittils.
· Det fortfarande är rent och fint i hemmet (städade i lördags).
· Jag äntligen har en jättestor växt (nej, jag är inte ironisk!).
· Gucci är på bättringsvägen.
· Jag idag blev kontaktad och informerad av FTV att det fortfarande är gratis för mig.
· Jag har fina vänner runtomkring mig.

Det är väl vad jag kan komma på just nu.
Det var svårare än jag trodde att komma på punkter! :)

Uppdate #2.

Text+Bilder.

I Onsdags åkte jag & Henke till varberg där min älskade syster och hennes pojkvän campar i sommar.
Gick upp klockan 8 på morgonen och kom iväg runt halv 10 kanske? Var framme i varberg vid halv 12 ca.
Vi började dagen med att käka lite och sitta med korsord, (någonting som roar både mig och Johanna ganska enormt). Sedan begav vi oss till havet för att fiska krabbor!





Stolt Beckman!




Man ser inte så bra, men vi fyllde den där hinken i två omgångar!



Läskiga Krabbater!

Efter ett tag drog vi oss tillbaka till campingen för att få i oss lite käk. Passade även på att handla nya korsordstidningar. :) Låg ute i solen som äntligen ville titta fram tills vi senare gick ner till havet igen, men blev inget badande för varken mig eller Johanna för det var verkligen svinkallt i vattnet! Henke och Beckman därimot var inga kärringar utan hoppade i båda två.



Henke grävdes ner i sanden.





Havet är nog bland det finaste jag vet. Jag verkligen älskar att bara vara vid havet!



Min askkopp - Min öl - Henkes slott - Slottets fängelsehåla - Henkes öl.



Kvällning. Blev grillat, har dock inte bild på det, men satans gott!



Beckman glider!



Finaste i djup diskussion.

Mer bilder från varbergstrippen har jag inte, men kvällen avslutades med naglacksmålning, öl, TP, chicago, chips, godis och tjat.





Senaste målningen som gjordes igår, hade inga bilder från det jag gjorde i varberg.

Torsdagen: Vi åt frukost, löste korsord, åkte in till centrum och jagade nagelstickers i några timmar i regnet, åkte till Hajen och handlade allt möjligt för att slutligen vid 19:30 bege oss hemåt.

Tack älskade syster & Beckman för två kanoners dagar! <3

Sådärja!

Från och med idag så har jag nog bestämt mig för att verkligen försöka uppdatera mer flitigt... Jag vet mycket väl att jag suger på det för tillfället, och det är definitivt inte min mening, men man skriver ett inlägg, sedan glömmer man, tiden hinner ifatt och man drar ut på det mer och mer. Nu ska det bli ändring på det, HOPPAS JAG!
Jag menar, jag tillbringar ju en hel del av dagen med att sitta vid datorn och så jävla ansträngande är det ju inte att bara kasta in ett inlägg då och då, right?

Hur som helst så har det väl i vanlig ordning hänt en del sedan sista inlägget.

FB uppdatering 10 Juli 23:37,
Hundjag, häck/stakethopp, öl, stänkare, missförstånd, sura miner, cykelfylla, träskovandring, vattenpölsplask, fulla fåglar, platta grodor, 8km promenix, trasiga strumpor. Jag lär kunna sova underbart bra denna natten med tanke på förgående händelserika kväll/natt/morgon. Fick ju åtminstone sova från 09:00-10:00 imorse. :) Imorgon åker vi till käre bror & E.K för att ge brorsdottern en rejäl omgång! :D
Nattinatti!

Förklaring på hela den uppdateringen kommer nog senare, för det är en heeel del att skriva om, minst sagt!

Åkte iaf till bror & E.K och busade med bästaste brorsdottern heela dagen, såå mysigt! Vi lekte med Play doh, målade med vattenfärg, lekte ute och byggde sandslott, läste böcker, byggde med lego och allt möjligt!











Måste göras om snart, saknar lille AliCia så fort jag bara ser henne på bild! <3

Slänger även upp lite bilder från när vi var i Ramsvik och fiskade,







Dendär hemska marulken som jag nämnde i tidigare inlägg... Har ni sett något fulare!?

Sedan har det väl varit någorlunda lugnt för övrigt. Har åkt runt lite till olika ställen men jag återkommer med det senare, för nu kallar duschen.


So Long,

Återkommer strax,

Med massa uppdatering (tror jag). Ska slänga in en design åt en person, länk kommer sedan.



So long,

Funderingar och akuta fiskehämtningar!

"snabb lösning, ta en treo"

Näe, allvarligt talat, ska väl försöka att inte vara alldeles för oseriös! Sitter för tillfället och lyssnar på musik och väntar på att Henke ska komma hem, men det dröjer la antagligen två timmar eller fyra, så jag ger nog fan i det och lägger mig och sover ist.

Grannen hörde av sig för ett tag sedan i panik om att hennes större fiskar höll på att dö, grejen är den att hon hade ett stort akvarie där hon hade alla fiskar, men oturen följde med henne och det började läcka, med påföljd av att hon var tvungen att dela upp allt i hennes små akvarier där man inte kan ha allt för stora fiskar, så jag rusade över men hann inte i tid för att rädda den ene, men de två andra klarade sig iaf. Fick även med mig ett par räkor som jag slängde ner till krabban.. Får väl se om dom får vara kvar vid livet eller om krabban slukar dom lika mkt som han slukade sina krabbkamrater. Kan ju även tillägga att jag för det första äcklas av krabban, och för det andra så har den blivit onaturligt stor, tro det eller ej, men han är långt över gränsen i storlek på vad en fullvuxen panterkrabba ska vara, usch!




Snuskkrabba!



Och en sjuk bild på sjukling!

TORSDAG.

Och jävligt jävla sjuk! Förbannat trist!

Vaknade med feber igår då vi hade planerat att åka till kusten, skitsamma tänker jag, jag ville så förbannat gärna åka med så jag slängde i mig en ipren för att sedan åka. Vid 06:00 åkte vi hemifrån. Var väl framme vid 10:00 någon gång och grabbarna fiskade hela dagen. Dom fick upp en hel del fisk och jag kan minst sagt säga att Alf fick den fulaste fisken... En MARULK. Min feber blev bara värre och värre ju mer tiden gick, och dum som jag var så tog jag aldrig med mig huvudvärkstabletter...

Hemfärden var långt ifrån bekväm... Vi satt trångt som satan, huvudet kändes som det skulle explodera och det förvånar mig inte ett skit om blodet på fullaste allvar kokade i kroppen på mig... Vi var hemma ca. 22:30 och jag la mig omgående i sängen och slängde i mig ipren. Jag frös som en jävla dåre, hela kroppen skakade trots att jag var så varm så lakanen blev helt dyngsura... Till råga på allt så läste jag även i grannens blogg och började störtlipa av bara rubriken. Ett tag trodde jag inte ens att tårarna skulle ta slut, och i skrivande stund så börjar tårarna återigen att rinna. Hemska känsla, hemska jävla känsla! Jag vågar inte ens tänka på hur det kommer att vara den dagen då min älskade Hero inte finns kvar i livet... För gråter jag så mkt för en hund jag aldrig ägt så lär jag ju lipa ihjäl mig av en hund jag ägt i flera år. Jag går hellre före Hero, den saken är klar!

Förövrigt så blev både jag och Henke väckta imorse och då var Henke minst sagt lika sjuk som jag, så nu sitter vi båda här med hög feber och så ont i halsen att vi knappt kan prata, känns ju förjävla socialt...


Jag ger fan i dethär nu!

VILA I FRID ÄLSKADE FINA PEX!





Hero & Pexus på badtur. <3


Habes nunc! <3




Min finaste, älskade Hero. <3




Leave me numquam. <3

SÖNDAG.

Tror jag iaf?
Igår blev la det inte precis som vi tänkt oss. Vi var först iväg hela eftemiddagen/kvällen & fiskade, sedan åkte vi ut till Härja för att vara sociala en stund, fast det slutade med att vi sov över där.
Hade riktigt roligt iaf och det blev ytterligare en kaooskväll att minnas.

Idag vaknade man onykter och har la så gott som nyktrat till först nu, fast i ärlighetens namn så tror jag bara att det är min "återställare" som får mig att känna mig okej.

Sitter för övrigt och försöker pilla ihop en designjävel med extrema misslyckanden då blogg.se som vanligt vill krångla. Irriterande, och jävligt jobbigt för personer som inte har något tålamod som jag.


Hörs la senare eller någonting sådant.


PYSS!

Ååh,

Ni hade aldrig räknat med att det skulle komma upp två inlägg av mig idag va? Det hade åtminstone inte jag.

Så, vad händer gott folk?
Själv sitter jag här, har precis slingat håret och lyssnar på underbara Sabaton. Jag och Christian ska väl köra lite smsroulette i vanlig ordning... Ganska så väldigt roligt faktiskt, för det kan bli från ett simpelt sms till världens hemskaste och jobbigaste haha! Hittade en bra sida där man får slumpade sms att skicka ut, värt att kolla för er som har jävligt tråkigt!

SMSROULETTE


För övrigt så är jag jävligt trött på att folk snackar skit och aldrig kan ta det med personen i fråga, men det vore ju antagligen livsfarligt... Vågar nog inte tro annat.


So long.