Onsdag.

Veckorna rusar förbi med stormsteg, och bra är väl det. Snart helg igen och vi ska kanske vara barnvakt, men det blir mer snack om det sedan när Henke kommit hem från jobbet.
Dagen för övrigt har väl bestått av skola. Började 10:10 idag och slutade strax innan 14:00 precis som alla andra onsdagar och torsdagar. Nu ska jag dra i mig lite kaffe och sedan dra ut en sväng i det snuskigt härliga vädret!So long,


Det är bra nu!

Stora steg i livet är aldrig helt fel, åtminstone inte om man är säker på sin sak och vet att det har bra följder.
Jag är i det läget just nu och jag bara älskar att veta att jag har så jävla rätt! Det krävs att vara stark - ensam är stark. Känslan av förvirring och frustation är totalt gone, jag har viktigare saker att tänka på än att ägna tid åt meningslösa saker, right.

"Man saknar inte hästen innan båset är tomt" - Grejen är den att båset alltid har varit tomt!


För övrigt har jag fastnat för en låt med Celine Dion!? Vad hände där liksom? Hennes musik har jag aldrig tyckt om, men "A new day has come" är så snuskigt bra!


I see a light in the sky
Oh, its almost blinding me
I can't belive
I've been touched by an angel with love

Let the rain come down and wash away my tears
Let it fill my soul and drown my fears
Let it shatter the walls for a new sun...


Nu ska jag in i duschen, hörs senare.


Och NEJ, texten har ingenting med mig och Henke att göra!

God Morgon.

Ska snart kila ut till bussen, men den går inte innan halv 10 så tänkte passa på att slänga in ett inlägg.
Dagen idag ser ut som så att jag börjar 11:45 med svets, sedan har jag en svensklektion som slutar 15:55. Jag föredrar nog faktiskt att börja tidigt och sluta tidigt ist för att börja sent och sluta sent, men skitsamma, vad jag tycker om schemat har ju inte så stor betydelse.

För övrigt så händer det la inte så mkt idag. Blir väl lite städning när jag kommer hem... Inget ovanligt kanske, men jag dammsög och skurade i söndags och får hem en genomlerig hund igår som har grusat ner heeeela jävla lägenheten I G E N ! Inte okej.Hörs senare,


Fått några frågor.

Självklart kan jag svara på frågor ni ställer.1. Vilket parti jag röstar på anser jag vara personligt, just därför så vill jag inte vara på den frågan.

2. Nej, faktiskt inte. Jag skulle åka dit en gång, men min fruktansvärda åksjuka gjorde att jag inte kunde åka med. Men någon gång ska jag väl se till att åka dit. :)

3. Har nog faktiskt ingen direkt favorit nu. Eftersom jag väljer maträtten så får jag alltid (oftast) det jag vill ha. Men någonting som står högt upp är raclette & Tacos.

4. Big Brother var någonting som jag följde dagligen förut. Sedan tyckte jag att det spårade ut lite för mycket. Dock tyckte jag att det lät jävligt kul att det skulle börja igen, tråkigt nog har jag aldrig tid att följa program/serier så jag har inte sett ett enda avsnitt.

Turpis odio.

Blev så trött på den heta sommarn, trött på bilderna i stan.
trött på Olssons skor och Kvarnen, trött om natten, trött på dan.

Trött på all valproganda, lika billig som reklam
ja, "vi vill ha ett bättre Sverige". Åh fan!

Jag har varit tyst i tio dagar eller mer
jag tror jag slipar mina vapen, när ingen ser.

Du skulle älska att ströva i parken här intill.
Där över gränsen får man vara när man vill.

Jag blev så trött på den heta sommarn, trött på att aldrig stå pall.
trött på clownerna i TV, trött på inget, trött på allt.

Hjärter Dam, här får man krafterna igen
snart kan jag ta mig ut på isen, men inte än.

Och Hjärter Dam, om skräpet hinner ikapp dig, drömmen flyr och vardagen gror.
och om du letar efter tråden, eller bara saknar en bror.

om du har halsen full med månader av slit
ta din packning över gränsen och kom hit.Delar av "över gränsen" med Lars Winnerbäck.
Kan inte sluta älska hans texter.

A verbis ad verbera.

Eftersom fredagen inte blev som jag ville (spela hela kvällen) så tänkte jag att det skulle få bli spelkväll på lördag ist. Dagen började med att vi gick upp klockan 9:00 för att käka och sedan bege oss till Tranemo och fixa Henkes avgassystem. Kom därifrån vid 15:30 och åkte direkt hem till brorsan för att hämta Rock Band. Drog en snabbrunda genom lager 157 som förövrigt är så jävla rörigt så man inte orkar koncentrera sig. Var Hemma vid 18:00 ungefär. Då ringer Rickard och ber Henke komma ner till garaget för att fixa ljuddämparen på bilen eftersom dom hade satt på alldeles förstor, så ljudet gick rakt in i bilen och brötade så in i helvete så jag & Henke fick sitta och gapa till varandra i bilen påväg hem från gällstad, man blev ju helt dum i huvudet av det haha! Henke drog iväg till garaget, så jag passade på att rengöra vårat "asstora" akvarium (10L).Vid 19:45 var dom klara så vi fick åka som stollar till affären för att hinna innan det stängde och efter det skulle vi till Henkes kusiner för att lämna lite pengar. Då ville Rickard & Juha åka med och det var la inga problem för vi skulle ju ändå inte bli långvariga... Trodde jag...

Vi kom till Henkes kusiner vid 21:00 ungefär... Lämnade pengarna och tänkte åka hemåt igen, meeen, som alltid så blir det massa prat om allt möjligt så Henke tjatade nog på rickard i en och en halv timme innan vi kunde komma därifrån. Jag hade la inget emot att vara där så sett, men hunden var ute i Bredene oxå, och kan ju tänka mig att han var både hungrig och trött. Sedan ville jag ju dessutom spela.

Vi var hemma vid 23:30...

Så mina spelkvällar som jag har velat ha, dom kunde jag ju bara glömma!
Men jag är ändå nöjd med Helgen, det har ju hänt en hel del iaf. :)

Städning på schemat!

God morgon alla normala och onormala människor! Helgen har inte blivit som förväntat faktiskt, men det blir den nästan aldrig.
Började min fredag med att dra iväg till skolan för ännu en dag utan att få någonting gjort typ, sedan åkte jag hem, drog snabbt bort till affären och hämtade ut min xbox och gick sedan vidare till Katja och drack kaffe med henne, trevligt! Efter det gick jag hem, väntade in Henke och Risto. Åkte in till falköping och handlade lite fisk. Har ju fått sniglar i mitt akvarium så köpte två praktbotior som är jävligt effektiva på att rensa bort kräken, så nu ser man inte en enda snigel och det är nice.
Sedan fick även jag & Henke nys om en mal som vi båda var sugna på att köpa. En "gibbiceps" - Segelfenspleco. Vi båda vill ju ha fiskar som kan bli stooora, och denna Gibbicepsen blir uppåt 60cm stor, GILLA! Så det fick bli två såna oxå.Vi hade även fått hem ett A4 papper med massa värdekuponger och rabatter, bland annat på levandefödande fiskar. Så det fick bli några guppys (tråkiga fiskar men kan vara fina ändå) för att få lite mer liv i krabbkaret. Eftersom vi har vit sand som ändrar pH-värdet en hel del så kan vi inte ha vilken fisk som helst där i, men Guppys klarar av det iaf.Fick även en rabatt på kattsanden jag alltid använder. Vanligtvis ger jag 199:- för en 10kg låda, men nu hade jag fått en kupong där jag fick 2 stycken för 199:-, asbra! :)Bästa kattsanden jag ägt tror jag. Den har klumpbildande effekt som gör att kattlådan är extremt lätt att få ren. Sanden är dessutom parfymerad vilket gör att det inte luktar något illa alls från lådan, inte ens när man rengör den.

Efter visiten på Djurmagazinet så åkte vi och handlade lite. Kom hem vid 7 någon gång kanske? Städade iordning lite och inväntade Risto (som för övrigt aldrig dök upp). Min fredag som skulle bestå av spelande blev aldrig av iaf. Fick igång spelet vid 22:30, installationen tog en halvtimme drygt, så jag började spela vid 23:00. Efter ca en timme så somnade Henke så jag stängde av spelet och gick och la mig eftersom vi skulle upp tidigt på lördag morgon.


Berättar mer om helgen senare eftersom jag inte vill skriva en hel bibel i ett inlägg.

God kwell!

Kom precis hem efter att ha varit i falköping, drog in en snabbsväng för att Henke ville käka.
Imorgon är det fredag & förhoppningsvis får vi hem xboxet. Det stog att leveranstiden var på 1-3 arbetsdagar. Jag beställde skiten i måndags så jag borde haft det redan idag, men iiinte då! Men håller tummarna på att det kommer imorgon för annars var denna helgens planering åt skogen.


Nu ska jag fortsätta kolla Dexter så vi hörs la imorgon. :)


Nattinatti!
Ad astra per aspera.

Ååh...

På tal om ingenting... Nu när jag ligger och hör hur jävligt det blåser så kom jag att tänka på innan idag då jag skulle gå hem från affären. Har aldrig varit med om något liknande och jag får väl tacka gudarna för att jag inte hade paraply!

Gick helt glad från affären och känner hur det börjar blåsa intensivt. Sedan kände jag bara ett jäääävla tryck så jag stannade, och tro det eller ej, i stillastående "position" så gled jag med fötterna i gruset av bara vinden! Hur jävla sjukt är inte det eller.

Min första tanke: "Borde jag ropa på hjälp?"

Min andra tanke: "Jag sätter mig ner på trottoaren tills det lugnat sig!"

Precis då så lugnade det sig lite grann så jag var jävligt snabb i benen för att komma hem.


Någon som varit med om att man dras med vinden? Helt sjukt var det!

Why should I care?

Ooh, ett kvällsinlägg.

Dagen började i kätästrooofh! Kilade ut till bussen och infann mig i tid. Efter en kort stunds väntan kommer bussen och ÅKER FÖRBI mig! >.< Inte första gången det händer, men nu har jag fan tröttnat på det så jag skickade iväg ett mail till västtrafik. Får vä se vad som blir av med det. Konstigt nog så är inte min hållplats på något sätt skymd så jag förstår inte hur busschauffören "inte såg mig", eller vad fan han nu gjorde. Tog iaf den senare bussen. Fick knappt ett skit gjort i skolan, för som jag skrivit förut så är våran lärare jävligt sjuk nu så våran gamla lärare har fått hoppa in, men inte lätt när han inte kan gnisten...

Slutade strax innan 2, åker hem, plockar och grejar lite & duschar av min "labrador". Min hund har en tendens att rulla omkring i lera på dagarna för att sedan orsaka en ökenorkan i lägenheten vilket resulterar i att det blir grusigt överallt, och jag är den typen som, ordagrant, får panik när man går i skiten. Dammsög lite lätt och kom precis nu ut ur duschen. Händer väl inte så mkt mer ikväll så jag säger väl nattinatti... Tror jag...?


Stört!

Jävligt stört att jag hinner med morgoninlägg men inte inlägg på eftermiddagen/kvällen. Ska försöka bli bättre på det där!

Ska snart kila ut till bussen för att dra iväg till banken...? Fråga mig inte varför men det är något möte klassen skulle på så det är väl bara att tiga. För övrigt väntar jag paket. Kan man bli otåligare än när man väntar paket? Tror knappast det! Har iaf beställt en xbox 360. Jag ville egentligen ha en PS3, men Henke envisades om en 360 ändå...

Jag: Jag funderar på att köpa en PS3a, eller vad tycker du?

Henke: Men näee... Jag vill ha en 360!

Jag: Jo men till den finns ju bara mest krigsspel och sånt? Jag vill kunna spela annat!

Henke: Ja men en 360 hade väl ändå vart kul?

Jag: Det enda jag kommer vilja spela är typ Rock Band som jag vet nu... Och det är inget jag tänker köpa till just nu...

Henke: Men vad fan, kolla med din bror då? Han sa ju att han hade sparat sitt Rock Band ifall vi skulle köpa 360?

Diiing *lampan tänds i huvudet*

Jag: Ja just jääääävlar ja!! Jag ringer honom och kollar om han har kvar det!!

Ett samtal senare så beställer jag xboxen, så nu är det bara att vänta. Jag kommer ju att ha att göra hela helgen, nice! På lördag skulle vi åka till käre bror och hämta trummorna & gitarren och det, illgött!


Hepp, tiden tickar, nu rusar jag till bussen.
God morgon.

Börjar 11:45 idag så här sitter jag i köket och gör inte allt för mkt faktiskt. Dricker la lite kaffe och tar det lugnt. Skönt att kunna göra det ibland iaf. Vanligtvis får man ju flyga ur sängen och kasta sminkväskan i ansiktet och ta på sig kläderna i farten på väg ut till bussen. Lite överdrift! Men det där med att flyga ur sängen, har jag berättat om det?

Jag brukar ju som vanligt ha oflyt som några av er redan känner till...

En kväll låg jag och Henke i sängen och körde något jävla frågespel vi fått från systemet som gåva för att vi visade leg innan dom frågade om det... Grejen är den att Henke fick alla ASlätta frågor medan jag fick frågor som för mig var omöjliga vilket resulterade i att Henke retade mig som fan så jag blev irriterad men samtidigt ironisk.

Jag: Du kan ligga här och ha din jävla frågesport med dig själv!! *Kastar iväg korten*

Henke: Men älskliiing.... *Han försöker få mig att stanna kvar när jag ska gå ur sängen*

Henke försöker få tag i mitt ben, och i samma veva trasslar jag på något jävla vis in foten i täcket så jag flyger ordagrant HEJDLÖST ur sängen nere vid fotändan, drar huvudet i golvet och knät i sängkanten (som dessutom har ganska vassa kanter). Halva jävla benet blev ju förfan svart!

Någon dag senare snubblar jag på vad jag trodde var datorkabeln, och av ren reflex hoppar jag iväg för att inte dra datorn i golvet och slår i foten stenhårt i underkant på sängramen, AJ! Och det där som skulle vart datorkabel var inget annat än en fjuttig liten mobilladdare. >.<

Veckan därpå pratar jag i telefonen och lyckas smälla i armbågen i balkongdörren... Svart armbåge!

Och häromdagen när Henke duschade skulle jag snabbt in på dass, jag öppnar dörren samtidigt som jag ska gå in vilket resulterade i att jag smäller dörren i ansiktet på mig själv, rakt på ögonbrynet. Blev inget synligt som tur var, jag var bara jävligt öm ett par dagar, haha!

Blev visst ett långt inlägg, men finns säkert någon som roar sig med att läsa det iaf.


Hur har du det med motoriken egentligen!?
Inte en jävla aning!
Jaevla drit!

Övertrött, ryggen värker och huvudet verkar vilka sprängas inom kort. Vaknade imorse alldeles skållhet och var tvungen att omgående gå ut på balkongen, helt stört! Hur som helst så har jag börjat kolla Dexter igen, så jävla bra serie! Har hela säsong 1 så jag har en del att göra innan jag ger mig in på de andra säsongerna.

Någon som sett Dexter?
So long.

Kaffe & Musik!

Är helt orkeslös! Vart har min energi tagit vägen egentligen!? Ryggen värker som satan och det gör mig bara mer och mer irriterad! Ska väl försöka ge mig på lite mer i photoshop tänkte jag. Vill lära mig hursatan man rundar hörn och skit, men står ju så jävla knepigt på sidor man försöker läsa ifrån. Det löser sig, sa han som sket i badkar´t.
PUSS!

Konstigt egentligen...

Vet inte om andra känner likadant, men så fort jag får höra att någon i min umgängeskrets råkat ut för någon form av förhållandekrash så mår jag ändå dåligt. Eller inte dåligt på det viset, men man känner ändå samvete, samtidigt som man känner aggressioner på den personen i fråga som valt att lämna sin partner går och skaffar en ny med en gång och förväntar sig att man ska skapa en bekantskap med sin väns ex nya flickvän, äsch, rörigt det blir!

Sitter i telefonen och snackar med käre systeryster som håller på att röja sin lägenhet.


Hörs senare,


Trött som satan!

Henke sitter och spelar dator och jag funderar starkt på att krypa till kojs och kika någon film, fast det blir la antagligen inte så lätt eftersom Henke har en skydundrans jävla volym på sitt pangande >.< haha! Hade en trevlig pratstund med Ojjs innan med en heeel del garv! Den damen går inte undgå att skratta med alltså. Saknar henne faktiskt så får la försöka sammanstråla nu någon dag tycker jag allt.

Har inte speciellt mkt att skriva faktiskt, har beslutsångest och funderar på att pyssla lite med design eller något eller om jag ska lägga mig med musik i lurar, för det där med film kan jag nog glömma... Minst sagt :O


Hörs imorgon hörrni!
Vad händer?

Blir en lugn kväll idag, skönt! Har precis fixat lite med våra akvarium, har ju haft en jävla jobbig period med det stora karet då Henke slängde i räkor till ålarna som ålarna inte åt upp vilket resulterade i att räkorna möglade. Men sist bytte jag ut 140 liter och efter det har det bara klarnat mer och mer, så nu ser det äntligen nice ut där i igen... Kan ju även påpeka att vi säkert har gjort tömningar på sammanlagt 500 liter eller ngt, sick!

Nu ska jag fortsätta lyssna musik, hörs sedan

18 Mars!

Återigen är det fredag och jag sitter här och funderar på vad fan jag har gjort denna veckan mer än att ha varit i skolan... Skolan kan ju liksom inte vara så rolig så att tiden går så jäkla fort, men vart har tiden tagit vägen egentligen? Varför hänger man inte med som man borde? Konstigt det där!

För övrigt så har våran lärare åkt på dubbelsidig lunginflammation vilket resulterar i att vi "inte har någon lärare". Läraren för 2:orna har fått hoppa in lite extra, men vad fan hjälper det när han ändå har andra klasser att ta hand om,.. Näe, just nu känns det som att man inte får så mycket gjort, men det är la inte så mkt att göra åt. Sedan allt krångel fram och tillbaka gör inte heller saken bättre. Man blir lovad en APU-plats av sin lärare som sedan går och blir sjuk, så då får ist tvåornas lärare hoppa in och även fixa det åt oss, vilket resulterar i att jag kanske inte får den plats jag blivit lovad ändå... Ibland är det jävligt bra kommunikation på den där förbannade skolan alltså!

Men varför ska jag egentligen sitta här och reta mig på det just nu? det är ju trots allt fredag och då ska man vara på bra humör, så jag får väl försöka städa bort mina irritationer, det går nog bra!


Hörs senare,


130 tonårsfrågor.

Therese ville att jag skulle göra alla dessa listor, och det är ju jävligt bra tidsfördriv, så nu vet ni varför det kommer upp så många olika listor hehe.


Är visserligen ingen tonåring men who cares?

- Fyra frågor om förhållanden
Är du singel?
– Nope.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? – Ja, ibland iaf.
Hur många har du varit kär i? – På riktigt, typ tre?
Är du kär just nu? – Klart jag är! Vore ju synd om jag inte var det! :O

- Tio frågor om dig själv
Namn?
– JessiCa Hansson
När fyller du år? – 25 September.
Några piercingar? – Yes. Ögonbrynet, näsan, tungan & naveln.
Några tatueringar? – Ja 5 st.
Vad har du på dig just nu? - Jeans, linne & tröja.
Vilken årstid är bäst? - Våren & sommaren, men vintern kan vara jävligt mysig en stund.
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? – Klar himmel, sol, underbart.
Vad tycker du mest om hos dig själv? – Det mesta faktiskt.
Vad är du bra på? – Matlagning, städning, dricka kaffe?
Vem älskar du mest på denna jord? – Hela min familj, & Henke <3
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? – Tillsammans med någon.

- Tio frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? – Ingen faktiskt.
Vem är den galnaste /roligaste av dina vänner? – Alla på sitt sätt faktiskt, men Love är fan inte att leka med haha.
Vem är snyggast av dina vänner? – Alla är lika fina.
Vem är mest partyprisse? No idea!
Vem är den du helst har filmkväll med? Henke faktiskt.
Vem av dina vänner är sötast? – Don´t know.

- Tio frågor om din familj
Vem står dig närmast?
- Hela familjen. Men det är farsan & syster som jag har bäst kontakt med.
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? – Med pappa, of course. Mamma gick bort när jag var 4.
Vem är farligast i din familj? – Ingen?
Vem ser roligast ut i din familj? - Rolig?
Vem är coolast? – Papi!
Har ni något husdjur? – Yes. 1 hund, 2 katter, 51? Fiskar & 3 krabbor haha!
Vem har du mest gemensamt med? – Syster tror jag.
Vem står för underhållningen? – Vet inte? Brorsans dotter när hon "lagar mat" haha!
Vem sover du oftast med? – Henke.
Roligaste kvällen med familjen? - Typ alla kvällar? Träffar dem sällan.

- Tio frågor om idag
Vad har du gjort?
– Gjort mig iordning, matat fiskar och bryggt kaffe.
Vad ska du göra nu? – Fortsätta på den här listan, sedan göra mer kaffe.
Har du gjort något dåligt idag? – Gått upp? Hahaha! (kolla förgående inlägg).
Vad har du ätit idag?Ingenting än.
Har du duschat idag? – Nope.
Är du trött nu? – Näe :O
Vad händer imorgon? – Skola, sedan vet jag inte.
Går du i skolan? – Ja. Ett litet tag till.
Har du varit i skolan idag? – Näe. Läs förgående inlägg.

- Annat
Hur mår du just nu?
- Bra.
Har du piercat dig? – Ja.
Är du hungrig nu? – Nej.
Vad är klockan nu just nu? – 07:32
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? – blogg,  facebook, bloglovin.

- Telefon/mobil

Vem ringde dig senast? – Jocke. "Öööh... Säker på att vi är lediga idag? Varför har ingen sagt något" haha!
Vem ringde du senast? – Papi.
Vem sms:a till dig senast? - Henke, <3                                                                                                        Vem sms:a du till senast? Henke.

- Familj
Hur länge sen var det du träffa din morsa?
– Oj.. 31 Januari 1994 (tror dock inte just det datumet, men hon gick bort då)...
hur länge sen var det du träffa din farsa? – Hmm... 4 veckor sedan eller något?

- Övrigt
Gillar du punk?
Jaoo. En del iaf, men inte allt.
Har du sminkat dig idag? – Yes.

- Musik

Lyssnar du på musik just nu? – Nej har inte hunnit så långt än.
Vilket är ditt favoritband? – Finns många! Men det som spelas mest är nog Danko Jones.
Vad gillar du för musik? – Mycket, men ogillar en hel del oxå.

- Smink och hår
Använder du mascara?
- Ja.
Använder du wax? – Nej.
Använder du ögonskugga? – Ja.
Använder du kajal? – Ja.
Använder du hårspray? – Ibland.
Använer du Volymspray? – Nej.
Använder du Mousse? – Nej, men borde byta ut hårsprayen mot det.
Använder du deodorant? - Ja!
Använder du skinspray? – Nej.
Använder du parfym? – Ja.
Använder du läppglans/läppstift? – Sometimes.
Använder du foundation? – Ja.
Använder du rouge? Yes, man ser mkt piggare ut.
Uppsatt hår eller utsläppt? – Varierar.
Plattar/lockar du håret varje dag? – Nope, det har jag inte tid med.
Duschar du varje dag? - Ja.
Målar du tånaglarna efter varje gång du har duschat? - Nej, vem fan gör det egentligen!?

-Kärlek
Är du kär just nu? – Yes.
Har du kysst någon idag? – Jaoo.
Har du förhållande? – Ja.
Är du romantisk? – Njaa, jag vet inte faktiskt. Det händer väl?
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Nej, vi var inte vänner då.
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? – Ja.                                   
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? –Förhållande!
Har du varit tillsammans med två samtidigt? När man var 8 år möjligtvis.
Vem sov du senast brevid? – Henkipenki! <3
Har du vare tillsammans med någon som du sen varit kk med? – Nej.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? – Vet inte faktiskt.
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? – Nej.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? – Tror inte det faktiskt.

Vad fan gör jag uppe nu!?

Vaknade 05:30 och låg och kollade på krabborna en stund för att inte somna om, jävlar vilket ös det är på dom på morgonen innan lampan tänds haha. Går sedan upp helt pigg och glad. I brist på cigg, (har en cigg kvar) så skrev jag till Jocke och kollade om han hade cigg till skolan idag... efter ett tags väntan utan svar så tänkte jag "asch, vad fan, vi kanske har sovmorgon p.g.a inställd lektion eller något!? Går in på nätet för att kolla schemat, och 14/3 är ju för fan helt vit!? Kollade sedan mailen snabbt då jag visste att Religionsläraren skrivit "lektioner som är kvar". Vad tror ni det står? "Vecka 11 tisdag (måndag är lovdag)". Fick precis då sms av Jocke att han hade cigg med sig idag, så jag var snabb med att skriva tillbaka att vi är lediga idag... Han hade inte heller en blekaste aning haha. Ibland kan man inte låta bli att ändå bli full i garv när saker och ting inte blir som man tror... Det rör ju till hela huvudet på en haha!

Btw, Titanic 2 sög! Berättar mer om den sedan.
Nu ska jag la... Fördriva tid? Onödigt att gå och lägga sig igen när smink sitter på plats, två koppar kaffe druckna och pigg är jag.
Facelook idag på mörakvesta! Haha.

So long,

Another shit.

Fjortis?

( ) du tjuvröker
( ) Du tar foundation på läpparna
(x) Du använder läppglans - Sällan!
( ) Du tar flera lager puder på dig
(x) Du använder mascara
( ) Du använder ögonskugga som har färgen guld
(x) Du är blond/mörkblond - Mörkblond/brunett.
( ) Du brukar ofta säga hon bah/han bah
( ) Du är full minst 2 ggr i veckan
(x) Du är medlem på bilddagboken - Använder den dock knappt :P
( ) Du är medlem på pea
( ) Du är medlem på lunarstorm
( ) Du har en rosa mobil
( ) Du shoppar ofta
( ) Du vill ha/har en fjällrävenjacka
( ) Du vill ha/har 96-jeans
( ) Du har en sveamössa
(x) Du posar ofta på dina bilder - För skoj skull.
( ) Du brukar skolka
( ) Du gillar bebisremixade låtar/techno
(x) Du brukar ofta kramas med dina kompisar när du träffar dem
( ) Du brukar sätta Z för S
(x) Du skickar ofta sms
(x) Andra har kallat dig för fjortis - För längesedan.
(x) Jag brukar säga håll käften!
(x) Du brukar shoppa på Gina tricot, H&M, Glitter, Kicks, NK, PUB
( ) Du älskar söta mobilsmycken
( ) Jag brukar skrika emo! till de som har svart hår och klär sig i svart
(x) Jag använder ofta de här smileysarna: :P,:), 8)
(x) Msn är bra

Antal poäng: 12. Åhåå. :(

0-8 - Inte fjortis!
9-15 - Påväg att bli lite fjortis pst (a)
16-24 - Du är i fjortis-zonen
25-30 - Mega-fjortis!

Lista.

STEG 1
Namn: JessiCa Hansson
Födelseplats: Borås
Bor: På stället som gud glömde. Utanför Falköping.
Ögonfärg: Klarblå.
Hårfärg: Brun/mörkblond.
Skostorlek: 35-36, bigfoot!
Civilstatus: I förhållande sedan 3½ år tillbaka.
Höger eller vänsterhänt: Vänsterhänt.

 

 


STEG 2
Skor som du bar idag
: Mina skateskor.
Dina svagheter: Vet inte faktiskt.
Rädsla: Att förlora människor.

 


STEG 3
Första tanke när du vaknar
: Hur mycket är klockan?
När somnar du: Alldeles för sent.


STEG 4
Pepsi eller Coca Cola:
Pepsi max.
McDonalds eller Burger King: McDonalds.
Vans eller Converse: Både och tror jag?
Lipton Ice Tea eller Nestea: Kaffe!
Choklad eller vaniljglass: Choklad.


STEG 5
Svär du?: För ofta.
Sjunger du?: Hela tiden. Är kung på att memorisera texter och sjunger alltid med när jag kan.
Duschar du varje dag? Yes.
Röker du?: Ja.
Gillar du skolan?: Ibland. Ofta, men inte alltid.
Har du bra självförtroende?: Ja.
Kommer du överens med dina föräldrar?: Yes.


STEG 6
Har du under den senaste månaden..

Druckit alkohol ? Ja.
Rökt?: Ja.
Shoppat: Yes, lite allt möjligt.
Ätit en hel ask müsli?: Nej!
Ätit sushi?: Nej, aldrig smakat och skulle nog inte tycka om det.
Stått på scen? Nej, det var längesedan.
Skejtat: Nej.
Bakat?: Nope.
Stulit : Nej.
Haft sex?: Ja.
Kysst någon?: Ja.
Kramat någon?: Hela tiden.

 

 


STEG 7
Har du någonsin..

Däckat eller varit jättefull?: Ja fyy.
Varit full?: Ja.
Blivit kallad hora? Japp.
Blivit nerslagen? Jodå, har väl hänt en gång för många år sedan av någon bögare.
Busringt någon?: Yes.
Gjort något som du ångrade?: Ja, det händer alla.
Fått IG i nått ämne eller på något prov? För ofta, men det har ordnats upp. :)
Kastat en sten på nån ruta?: Inte vad jag kan minnas!


STEG 8
I framtiden..

Namn på barn? Det håller jag för mig själv tills den dagen kommer.
Hur vill du dö? Snabbt och smärtfritt.
Vad vill du bli när du blir gammal? Rik, vem vill inte det lixom?

 


STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för?
Många!
Antal CD-skivor du äger? En heel del.
Antal piercings? 6 stycken, men har valt att plocka ut skroten ur läppen, så 4 nu.
Antal tatueringar?: 5.
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: Några gånger, hur många vet jag inte faktiskt.

 

 

 

2 av dom.


STEG 10
Vad ska du göra i sommar?:
Sola!
Vad ska du göra i vinter?: Vintern är snart över och vill inte tänka på kommande vinter än.
När tar du studenten?: 27 Maj.
Vad gör du efter gymnasiet? Jobbar förhoppningsvis.
Ska du bo i Sverige när du börjar jobba? Of course.
Vad händer till helgen? Helgen är snart slut och jag ska tvätta.
Vad vill du helst göra just nu? Kolla klart Titanic 2.

 


STEG 11
Vill du ha pojk/flickvän?
Har redan, men ja, det vill jag.
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? hur dom ser ut? 
Vilka av dina kompisar tror du kommer hitta en pojk/flickvän först?: Dom flesta jag umgås med har redan förhållande. :P
Vem är den perversaste person du känner? Vet inte :S
Hur många gånger har du varit utomlands? Räknas danmark och norge och sånt?
Vilket land är bäst? Borde vara Sverige.. Men med tanke på hur det börjar bli i landet så vet jag inte...

 

Done!

Nu har Therese fått sin nya design, Kika gärna in och säg vad ni tycker.


KLICKA HÄR för att komma till hennes blogg. :)

Söndag - Städdag.

Har sedan jag gick upp imorse grejat och pyssat med lite allt möjligt. Städat igenom lägenheten, tvättat (håller på fortfarande) och lagat käk.
Blev sen kväll igår igen, pillade med design under tiden som Henke spelade något skitspel på datorn, satt och skrev med Therese som nattugglade hon oxå, och till sist slängde jag igång Titanic 2, såg bara en halvtimme av den typ innan jag stendäckade, men kan dock säga att det är lite klurigt med texterna i filmen... Missförstå mig rätt, men det kan omöjligt varit en svensk person som skrivit texterna... Vissa ord står på finska mitt i meningarna och grammatiken är långt ifrån korrekt. Blev lite smått förvirrad först faktiskt haha, men tur är väl då att man kan engelska. Bästa hade egentligen varit om man fick bort texten helt eftersom det blir automatiskt att man läser haha.

Nog om det, ska kolla klart den snart, ska bara se till att slänga in therese design först.
Länkar när jag gjort det. :)


So long,
? ? ?

Det som aldrig skulle hända...

Det KOMMER ATT HÄNDA!
Jag har varit ganska förvirrad efter att fått höra en sak... Jag trodde aldrig i hela mitt 20 år jättegamla liv att någon skulle våga flytta ifrån sitt slott, men tro det eller ej, man ska aldrig säga aldrig, det har jag fått lära mig idag.
3 års plåga som jag helt plötsligt kommer att bli av med bara sådär pang boom, helt sick!
Jeg finner ikke ord!

Näe, allvarligt, skumt är det.

Ska försöka skärpa det där med uppdaten, men ni vet lika väl som jag hur det brukar låta och vad resultatet blir. :) Nu börjar jag bli riktigt trött så ska la lägga mig och kolla på... Titanic 2! Helt sjukt egentligen att dom gör en uppföljare, men eftersom jag gillar Titanic så jävligt så måste jag ändå se, vad jag tror, den patetiska uppföljaren, missförstå mig rätt ;)


Hörs imorgon gott folk.Tjöss & Pörr!Lördag - Slöardag.

Hade riktigt roligt igår faktiskt. Först skulle vi åka in till falköping, tog en runda inne på djurmagazinet, jobbigt! Det verkligen kliar i fingrarna när man är inne i djuraffärer. Men nu har jag iaf hittat några firrar jag ska inhandla inom kort. Kom hem och gick omgående in i duschen, gjorde mig iordning och sedan bar det av till Risto. Satt och drack vin med Elin, Ristos tjej och pratade om allt mellan himmel och jord, intressant faktiskt! :) Sedan dundrar Risto och Tobbe in i lägenheten... ASKALAS och visste inte vart Henke var? Jag ringde Henke och han svamlade la mest och började snacka risgrynsgröt? Risto kramade dassholken så fint och Tobbe åkte tydligen hem? Hade en kanoners kväll igår iaf, värt att dra en repris på den asså! :)

Somnade la inte innan 4 halv 5 imorse och vaknade igen vid 10... Lagom seg faktiskt, men ack så skönt att jag slapp bakrus iaf :) Har bara varit fruktansvärt seg men det säger ju sig självt.


Ska la fortsätta designa lite granna nu, sedan vet jag inte vad som händer mer ikväll. Den som lever får la se ;)


Skosamling.

Käre syster noterade efter att jag lagt ut bilder på mina nya skor att jag även hade lovat lägga ut bilder på alla skor... Ska nog sluta skriva för mkt. Här kommer bilder iaf. Dock är väldigt många av skorna jävligt smutsiga och dammiga och håriga och allt möjligt, men det är ju ändå inte det som är huvudsaken.

Mina 20-håls undergroundkängor.
Demoniastövlar.


Feststövlar/vardagsstövlar.


"Festpjux", perfekt för oss korta människor! :D


Gamla stövlar. Använda en gång eller något.


Ett par andra feststövlar/vardagsstövlar.


Älska!
<-- Perfekta skor för promenixer med hund bland annat.
Vardagsskor.
Vinterskor -->


<-- Slitskor. Använt dom när jag målat mm, därför dom ser ut som dom gör.
Converse som jag faktiskt lyckats hålla i fint skick. -->


<-- Helt nya och används inte innan våren.
En vecka gamla typ. -->


Och såhär ser det ut när man ska röja undan dom igen.

Mina nya pjux!

Min käre syster hade memoriserat att jag skulle lägga upp bild på mina nya skor. Så får väl ta och göra det så hon inte blir allt för ledsen. :)Fy fan vad jag kan roa mig ibland!

Har la suttit i kanske en timme nu och bara läst mina väldigt gamla inlägg på min förra blogg. Vad fan ska man säga? Jag är nog inte normal någonstans haha! Kan förstå att folk faktiskt reagerade på vad jag skrev hahaha!


Februari 2009:

Helt från inganstans utan något sammanhang alls:

"Schååååooouurruuuuhhcchchhshh (hos tandläkaren)!

Skitsamma,
"

April 2009:

"så jag bad väääldigt snällt om att få ett par nya, för om inte annat så hotade jag med att inte använda några alls, haha, så jag fick ett par nyya jäääätte (OOOOOOOOOOOOOOOH SÅ FIIINA) *skriker som en dåre* nya brillor som jag fick behålla i kanske 1 timme,"

Handlade om att jag fått nya skyddsglajjor att använda i skolan som blev stulna strax efter att jag fått dom.

April 2009:

"Det som jag hade en hel del att skriva om orkar jag inte ta nu,
och dessutom har det inte varit så mkt mer från team-klamydia heller för den delen,
"

Hela den storyn är jävligt rolig egentligen, men skulle ta alldeles för lång tid att skriva om det.

April 2009:

"Vi skulle ta ut pengar, så kommer en stolle och vill ha pengar, så fick han tillslut pengar av oss, och blev helt pussgalen"

Någon stolle som helt spontant pussade oss, chockade blev vi kan jag lova.

April 2009:

"Med tanke på att vi lägger oss på bänkar, (för obekvämt)
Och desperat går genom hela ulricehamn och kollar efter kuddar till salu,
"

HAHA! Hela den dagen var sick!


Näe fyy! Finns hur mkt som helst haha! Vilken tur ändå att jag aldrig tog bort den gamla bloggen för då hade jag inte kunnat minnas ens hälften av allt haha.

Hallå!

Förkylningen ligger fortfarande i och jag låter ungefär som en rostig gardinstång när jag pratar. Någonting som skrämmer mig är att jag kanske gått och blivit pälsdjursallergiker? Om så är fallet så vet jag inte vad jag gör... Djuren har ju en stor del i mitt liv och jag skulle aldrig få för mig att göra mig av med dom. Anledningen till att jag misstänker allergi är just för att jag knappt kan vara i närheten av djuren utan att *SMACK BOOM* så är näsan helt igentäppt och jag nyser halft ihjäl mig. Det återstår att se, men djuren stannar hos mig oavsett!


Försöker för tillfället få tag på käre systeryster men det är upptaget. Hur som helst så hörs vi senare.

Satans förkylning!

Idag har enbart varit en slappardag då jag typ bara legat och pillat med design. Det blir ju bara roligare och roligare ju mer man sätter sig in i skiten. Men jag har åtminstone fått lite vettigt gjort här hemma. Plockade iordning köket och bäddade sängen bland annat, sådär lagom intressant.
Och på tal om ingenting så har jag en katt som är långt ifrån normal!Han började med att lägga sig i Heros mat/vattenskålar redan som väldigt liten... Det vill säga då han faktiskt utan problem fick plats där i, men nu? Kan det verkligen vara bekvämt att knyckla ihop sig för kung och fosterland för att ligga i dessa skålar? Skrälte är inte vad han borde, men jag tycker om honom ändå.


Nu blire duschen!

Ny design,

I brist på annat att göra så har jag nu suttit och ägnat tid åt att bara pilla med design, och tro det eller ej, men jag har inte tappat tålamodet en enda gång, kors i taket!

Slänger upp en före-bild så får ni gärna säga vad ni tycker!Jag kan helt klart säga att jag är jävligt nöjd med denna nya designen. =)

I need energi!

Fullt ös, medvetslös! Och denna gången är det ingen fylla jag snackar om utan bara full rulle hela dagarna & jag är helt slut. Och inte nog med det utan igår kväll åkte jag även på feber igen, och har nog halsfluss på G dessutom. Men jag har inte tid att vara sjuk nu så får göra ett gott försök att skjuta undan det bara imorgon också, så får jag ta vara på sjukligheten och kurera mig i helgen. Alla bitar börjar nu i sista sekund falla på plats - formverktyget blev klart strax innan dagens slut, monterväggarna har fått sina gångjärn och står på plats, företagsnamnet blev aldrig ditmålat på väggarna, men med livlig fantasi så löste sig även det och vi kan pusta ut lite grann. Imorgon & på lördag är det mässa, sedan har vi några veckor av ännumer planering på oss, och denna gång ska vi agera direkt, inget slappande denna gång! ;)


Nu ska jag ringa farsan och sedan ska jag faktiskt... NANA!