STUDENT 201 !

Gårdagen var så jävla bra så det går inte beskriva!
Min dag började redan klockan 04:00 med att fixa och dona, sedan var det bara att sätta igång och öppna första bärsen. Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva mer än att jag är minst sagt ASNÖJD! Låter bilderna ta över inlägget!

Och angående rubriken så har jag inte skrivit fel, snarare dom som tillverkade min mössa.
I bak på den skulle det stå Student 2011, men på min stog det bara Student 201, fint! :D

Det började såhär fint!


Här börjar det gå utför. Klockan är väl ca 22:00
'Resten av bilderna bör jag nog inte ens ladda upp haha!

TISDAG.

Under tiden sedan senast jag skrev så har följande hänt:

• Planerat student.• Jag har varit enormt full (fjortisskriverier men lika jävla sant som det är skrivet),


Blev en hel del öl, whiskey och Jägermeister. Man mådde som man förtjänade dagen efter.• Jag har tatuerat mig på fyllan,

Den sitter på ryggen.


• Varit nära på att pierca armen "bara för skoj skull" men hejdade mig i sista stund.• Handlat en jävla massa piercingar.

Ögonbryn - Tunga - Läpp/näsa - "kula", jävligt platt dock. (vet inte vad man ska kalla det)

Navel x4. Babyblå - Blå - Röd + en babyrosa som jag har i naveln nu.

Navelpiercing x3. Handbojorna var så satans söta, eller hur? Ljusgrön - Vit.

Två simpla, färger ser ni dessutom. Köpte även en vit likadan.• Kastrerat min stackars boll.

<3• Varit utan Henke en hel natt :(.• Dygnat denna natt.• Ungefär skrattat ihjäl mig åt Christians fina ord "Och där satte jag oblaten rätt i halsen mitt framför prästen".• Fått in en ny design.• Druckit kaffe ur en kopp lika stor som mitt huvud, nästan.

(Tur att man ser så fruktansvärt pigg och fräsch ut efter att ha dygnat)
• Pratat i telefon med E.K och gullungen AliCia.


Gammal bild på liiiiiten! BIG <3


För övrigt så är det väl städning som står högst upp på listan, följt av tvätt för att sedan lite senare bege mig in mot u-port för att cutta håret.

Där har ni iaf en liten del av vad som har hänt sedan i fredags.

 

PUSS!

 

Saknar min gooos! <3

FREDAG.

Idag har jag försovit mig, vaknat, bryggt kaffe, druckit kaffe, nopprat ögonbrynen samt färgat dom, pratat i telefon OCH... Inget mer.

Idag ska jag städa, tvätta, rengöra det stora akvariet som "bara" tar ett antal timmar, och sedan bara ta dagen som den kommer.

Igår beställde jag ett par heltjävlaawsome skor som jag ska ha till min student. Hade redan ett par skor som jag tänkte ha, men kunde inte hindra mig från att beställa de andra skorna då det var kärlek vid första ögonkastet. Och som vissa av er redan vet så är jag typen som älskar att handla skor, äger ett högt antal skor och använder inte ens hälften av dom. Men dessa skor vet jag ju med säkerhet att jag kommer att använda iaf.

Var faktiskt min syster som hade köpt ett par såna och lagt ut i sin blogg, utan henne så hade jag inte haft en aning om att dom ens fanns.
Hur snygga var liksom inte domhär?

Åhåå!

Nu har jag återigen fått klagomål om att jag bloggar för dåligt. Det kommer att bli skärpning på det i sinom tid!

Just nu är det full rulle i allt vad som gäller skola, planering inför student och mycket mer.
Förra veckan fick jag vissa delar på plats och igår hamnade ännumera där, vilket känns jävligt skönt. Min nästa vecka kommer vara fruktansvärt skön men samtidigt så in i helvetes jävla stressad.Måndag: Studentkampen - Jag går om jag känner för det.

Tisdag:   Ledig, ägnar dagen åt städning först och främst, sedan ska jag till frissan som jag inte varit hos de senaste 12 åren, nervöst och spännande! Avslutar den dagen med ännumera städ & tvätt.

Onsdag: Ledig, Ägnar dagen åt ännumera städning, (tro mig, det ska bli ett totalt jävla genomröj).

Torsdag: Studentmiddag & senare fixa med flak. Efter det handla inför fredagen, fixa iordning käket som kommer vara klart ungefär vid 21:00 om vi räknat rätt på tiden.

Fredag: STUDENTEN! Och vi hade oturen att få fotografering direkt klockan 08:00. Jag och mitt jävla oflyt alltså!


I måndags hade jag min absolut sista lektion, känns jävligt skumt!

Henke kommer jag att få sakna sönder till imorgon och sedan hela nästa vecka till torsdag kväll då han är iväg på ett annat jobb med Micke.

Imorgon är sista dagen för mig på UBAB och min lärare kom förbi idag så jag lyckades, hör och häpna, få klart mitt projektarbete så sent som igår kväll så nu är det inlämnat, SKÖNT!

Sista riktiga dagen i skolan för min del är på fredag, OM jag inte, som i vanlig ordning, försover mig, vilket jag blivit expert på vid det här laget.Vad det verkade som i söndags så skulle vi ha tur med vädret på studenten.
Vad det verkade som i måndags så skulle vi ha otur med vädret på studenten.
Vad det verkade som i tisdags så skulle vi ha tur med vädret på studenten.
Vad det verkade som idag så ska vi ha otur med vädret på studenten.

KAN DET DÄR FÖRBANNADE VÄDRET BESTÄMMA SIG!?

(Tillägger även för att slippa klagomål, att jag är fullt medveten om upprepande ord, men det sket jag i just nu)

Sedan är det ju även den där förbannade gubbakuken till proFET som påstår att jorden går under på lördag, och jag som inte vill missa studenten... :( Näe, jag ska minsann ta studenten om jag så skulle behöva resa till mars för att få göra det.

Stackars gubbe som kommer bli paff på söndag... Liten stund i rampljuset av sista tiden i hans liv kunde han väl försökt att ordna på andra sätt än patetiska påståenden?
Hade han sagt detdär för två år sedan så hade jag blivit jävligt skraj och säkert legat vaken alla nätter, men idag skrattar jag seriöst bara.

Alla dessa påståenden:

1544 - Jordens undergång

1843 - Världens undergång

1873 - Slutet på 6000 år av människans historia

Sedan kan vi ju lägga till alla Jehovas vittnepacks påståenden
1874 - 1878 - 1881 - 1910 - 1914 - 1915 - 1918 - 1920 - 1925 - Världens undergång.

(Ganska många gånger världen går under för dom alltså!)


Nyare påståenden:

1994 - Jordens undergång enligt Jehovas vittnen

1996 - Jordens undergång


8 Mars 1997 - Världens ände

29 Augusti 1997 - Domedagen

1997/1998 - Tidens ände

1998 - Världens ände

1999 - Besök av rymdvarelser (Y)

2000 - Tredje världskriget

1/1 2000 - Domedagen + Satan skulle träda fram.

2001 - Kaos i världen


10 September 2008 - Jordens undergång p.g.a "Domedagsmaskinen" (haha, minns hur jävla rädd jag var då)

O.S.V. Det finns till och med teorier på att Jorden går under år 2239, Vad fan är problemet? Haha.

Tackar fan Gudarna för att jag inte tror på allt som står i bibeln, man blir ju fan sjuk i huvudet av allt haha!


Näe, blev ett jävla långt inlägg nu, men det är väl antagligen för att jag inte skrivit på typ ett år eller så.

Hörs senare, imorgon, nästa vecka, nästa år (om jorden inte går under dårå)... :O


So long.

Har blogg damp eller!?

Skrev ett inlägg igår och det har fortfarande inte kommit upp, man kan inte kommentera vissa inlägg i andra bloggar, man kan inte klicka in på blogg punkt ess e bloggar via bloglovin, inte godkänna kommentarer, och så har det vart redan från igår, skitsida!

Har blogg damp eller!?

Skrev ett inlägg igår och det har fortfarande inte kommit upp, man kan inte kommentera vissa inlägg i andra bloggar, man kan inte klicka in på blogg punkt ess e bloggar via bloglovin, inte godkänna kommentarer, och så har det vart redan från igår, skitsida!

Skrotblogg.se!

Blogg punkt ess e verkar krångla så in i helvete! Jag kan ibland inte kommentera och jag kan inte heller godkänna kommentarer, pungspark på det alltså!

Bloggen står i vanlig ordning still, vilket kan bero på att jag inte har sådär jättemycket att skriva om. Har fått ny APU-plats nu. Och lärarna visste inte bättre än att placera mig på UBAB, :O Och jag har alltid sagt att jag inte kan vara där eftersom Henke är där, och vi bor lixom ihop och allt sånt, och att jobba ihop? NÄÄÄÄÄEEE!!! Men, tro det eller ej, det har funkat skitbra än sålänge iaf, stort plus på det!

Ska strax ner till tvättstugan och hämta upp sista tvätten... Sista tvätten som faktiskt bara är den andra för idag, för torktumlaren suger bajjhål! Började tvätta klockan 10:00 och nu är klockan fan 23:03. *MORR.. Och sånt*

Näe, allvar i saken! Jag är mycket och klockan är trött så nu skiter jag i det här!


Hörs om en vecka eller två eller tio.


PUSS!
Bjuder även på gammal bild bara för den missnöjda minen, passar perfekt nu såhär i kvällningen!

Shit!

Vi är redan inne i Maj! Tiden går så förbannat jävla fort just nu, håller ni inte med?

Dagarna ser väl ut precis som vanligt. Jag går upp, fixar mig, åker till skolan, kommer hem, städar iordning lite lätt, njuter av helgerna etc.

Har inte berättat om min enormt galna och sjukt roliga påskhelg, kanske borde göra det. (långt inlägg)

Torsdagen började med lite öl här hemma, sedan på Fredagen åkte vi runt som idioter, handlade och hämtade Christian på station innan vi åkte hem till Henkes farbror, alltid lika mysigt där och jag skulle LÄTT kunna bo så! Blev en del öl och massa tjöt, det slutade med att Robert (Henkes kusin) även åkte med hit. Vi kom la i säng vid 04:00 eller något och blir väckta av Henke klockan 08:00 av att han spelar ARABISK MUSIK(!?) på högsta volym. "Pissenisse lada"
Ingen av oss var väl helt okej. Henke var fortfarande inte nykter, Christian och Robert mådde helt enkelt som dom förtjänade och jag, som vanligt mådde prima. Konstigt nog så är det bara mig alla lägger märke till ändå... "Men herregud, du såg inte något pigg ut?" Hur som helst så fick vi Henke att nyktra till, drog och köpte pizza som vi satte oss ute och käkade, intressant huh? Sedan började vi smått på alkoholen igen och jag fick stressa som en idiot då vi låg utanför tidsschemat, ovanligt? Snarare en av nackdelarna med att vara tjej att man måste fixa iordning sig medan killarna enbart rättar till frisyren. Vid 18:00 skulle vi börja cykla härifrån, och Christian hade berättat ett antal gånger att han inte kunde cykla. Men vem är 17 år och inte kan cykla tänkte vi, det roligaste av allt var att han faktiskt inte kunde cykla! Så vi fick först ha några cykellektioner på parkeringen vid affären innan vi kom iväg, HAHA! Vet inte riktigt när vi var hemma hos Micke men det var la runt 19:30 eller något. Grillade gjorde vi och hade jävligt kul, även om man kände att någonting saknades. Vid 01:00 ungefär skulle vi börja cykla hemåt. Och en nykter Christian på cykel var väl lite smått okej, men inte mer än så. Tänk då när han var full... Kätästrooof! Jag skulle cykla bakom honom och "lyyyyysa hans väääg", men inte fan hjälpte det! Så efter en stund cyklande så flög han ordagrant ut för ett "stup". Stupet var la egentligen en lång, brant slänt, men han kultade så jävla hastigt att han var i luften i alla volter och jag höll i princip på att dö av skratt! Han valde att inte hoppa upp på cykeln mer, så jag & Henke gick med honom. Sedan kom Mögel cyklandes en bit bakom och var fruktansvärt förvånad över att vi inte hade kommit längre. Vi hoppade upp på cyklarna igen, och helt plötsligt ser jag inte Henke, så jag frågar Mögel "Är Henke med eller!?" Och ropar lätt bakåt "Henke?" Då kommer han bakom "JAG KAN INTE CYKLA LÅÅÅÅNGSAAAMT" så hör man Mögel "Henkeeee!!! DU KAN INTE CYKLA IN I MIIIG!!" Henke "Näääeee" så gör han en tvärsväng rätt över på min sida, in i min cykel. Jag " Henke för faaaan!!! Du kan inte cykla in i mig heeellleeeeeeer" Och mitt i alltihop så styrs cykeln ut i kanten, och av ren reflex drar jag tag i bromsen vilket resulterar i tvärnit och jag flög ordagrant, MED cykeln ut för det förbannade "stupet" och landar upp och ner intrasslad i cykelfanskapet. När jag väl kommit underfund med att "ööh... Här ligger jag? Och hur fan sitter jag fast egentligen? (Något extremt intrasslad i cykeln och huvudet i ett träd i en jävla massa grenar) så hör jag vid sidan av "HUR GICK DET ÄLSKLIIIIING!? tststststststs... PLUUUUUMS", det var Henke som gjorde en utrykning och sprang lite för långt och plumsade ner i ett träsk, haha. Klockan 04:00 ungefär var vi hemma... Och vanligtvis tar den cykelturen absolut max 45 minuter... Istället för att sedan gå och lägga sig så grejade jag med akvarien, gick ut med hunden, bryggde kaffe och satt vid datorn, terrade folk på telefon mm. Christian satt uppe med mig ett tag, ungefär till 07:00 eller något innan han gav upp. Somnade till på datorn en stund men vaknade cirka en kvart efteråt och har tangenter i hela pannan, fiiint! Gick då först in till Henkes morsa och snackade med henne, sedan la jag mig ute i solen och drack i princip kokt öl! Somnade sedan vid 16:00 på eftermiddagen skulle jag tro.

Långt inlägg, men det var hur min påskhelg var iaf, fartfylld och jävligt rolig!

Fick btw för mig att slinga håret häromdagen... Det blev lite mer än så... "HEJ BLOND!"So long!