Vecka 17 (16+0)

Vet ju inte riktigt än helt exakt hur långt gången jag är eftersom vi inte har någonting alls att utgå ifrån, men enligt UL var jag i vecka 14+0 ungefär när jag var där.Får väl även tillägga att jag har turen som känner bebis i tidig graviditet! Nu har jag med all säkerhet känt det lilla livet i lite mer än en vecka! Underbar känsla! ♥

Vart är snön!?

Blir tokig snart på att snön inte vill komma till våran del av sverige. Första advent var igår och julkänslan är som bortblåst, tråkigt och irriterande!

För övrigt så lever jag, trots min kassa uppdatering.
I fredags åkte vi iväg till Ikea och handlade hem en del. Fick med oss en spjällsäng och massa tillbehör, samt nya stolsdynor vilket var välbehövligt eftersom kattrackarn har tuggat sönder snörena på våra gamla för många gånger trots att jag gång på gång lagat dom så varje gång man dragit ut en stol så har dynorna åkt ner på golvet, men nu ska jag slippa de problemen.
Handlade även nytt porslin som också var jävligt välbehövligt eftersom vi enbart hade en stor platt tallrik och en djup som gick att mikra, eftersom resten hade guldkant, (rena skiten!) Dom var också jävligt slitna och fula.
Nya kastruller, nya sängkläder (nog för att vi hade så vi klarade oss, men alltid roligt med nytt + att det är så förbannat skönt att lägga sig i helt nya sängkläder), sedan blev det väl en del annat småbös.


På lördagen åkte vi till borås och tillbringade dagen i knalleland med käre syster, papi & Beckman. Johanna var grinig för att hon inte hittade någonting och jag var la näst intill lika irriterad. Kollade en del efter mammakläder, framförallt byxor eftersom jag känner mig så oanständig när jag hela tiden får ränna runt i mjukisbrallor, men tro fan att det inte fanns något i min storlek, fanns bara från 36 och uppåt, irriterande! Senare på eftermiddagen åkte vi till bror & E.K som kommit hem från Ikea. Kom dit ganska sent så vi hann inte göra så mkt. Leka en stund med nakenfisen Alicia (busfröt som föredrar att bara springa i blöja), lite snack och en bakis irriterad bror som monterade möbler haha.
Både jag och syster fick endel julklappar handlade iallafall, så jag ska väl sätta mig ner och slå in det sedan. Älskar att slå in paket! :)

Igår var det kalas x2. Henkes farmor och Lottas gubbe/Jan-Eriks pappa fyllde år. Så det var full rulle hela dagen/kvällen igår.

Idag ska jag ta itu med städningen igen i vanlig ordning och ikväll blir det nog film med Damien.

Hörs senare!

Nattetankar.

Åhåå vad man kan tänka mycket när man sitter ensam. Kan inte räkna på två händer hur många inlägg jag börjat skriva för att sedan sudda ut raderna och stänga ner. Väljer därför istället att skriva i textdokument och jag vågar nästan med all säkerhet skriva att jag inte skulle våga publicera ens hälften av det jag skrivit precis nu.

"I skrivande stund har jag inte hört av henne på någon månad, och tur är väl kanske det. Denna fruktansvärda glädje och lycka jag kände den dagen då jag fick svaret ifrån henne har i nuläget förvandlats till någonting som kan kännas som hat. Inte hat för att hon är som hon är, utan snarare för hennes blindhet. Hon totalsabbade hela min familj."

Samtidigt kan jag börja fundera över annan skit som varit på senaste tiden. Allt från rättegångar till bilstölderna som varit, till inbrottet i huset brevid, till andra familjer som far illa.

Jag tänker ibland på att jag faktiskt kan ha varit delaktig till att sparka på någon som redan ligger ner, och det är inte likt mig. Folk berättar saker för mig och försöker försvara genom att säga "Personen må ha gjort en hel del", jag bryr mig egentligen inte om det. En gång i tiden stod det ord mot ord, saker och ting gick till överdrift och för tillfället skiter jag fullkomligt i vad som skedde och inte skedde, vad som både sagts och skrivits, ingen människa förtjänar att bli hotad, bli bestulen, få sitt hem förstört eller nedeldat. Jag sitter fortfarande och förvånas över hur polisen i vissa lägen arbetar?
Att jaga snattare på ICA är ju fruktansvärt mycket bekvämare än att jaga psykopater som både hotar små oskyldiga barn och vuxna människor.

Jag tror att mycket av mitt tänkande har med graviditeten att göra. Jag har märkt så väl att man lättare blir känslomässigt berörd på många olika vis. Jo men tjena, jag lipar som ett litet barn till filmer, tecknat som otecknat, lyckligt som sorgligt, skräck som drama. Man tänker, och när man gör det så tänker man ytterligare en gång till innan man "talar" som man brukar säga. Man analyserar allt in i minsta detalj, men, frågan är ju om man blir klokare av det? Många tankar kan nog ändå ge en hel del kunskap. Mycket handlar ju dessutom om Etik och Moral, någonting som var det tråkigaste ämne jag läst i skolan på religionen, så nu sådär efter studenten och allt så kan jag ju lika gärna ge mig på det. Bättre sent än aldrig.

Nej, tanken var väl inte att skriva en bibel nu ikväll,
jag får helt enkelt försöka lägga tankarna på hyllan och slänga igång en film.

Nattinatti! ♥

Whats up?

Har som vanligt inte gjort sådär överdrivet mycket idag. Städat en del och vikt tvätt till en förbannelse och fick helt plötsligt lust att rita lite.
Testade på någonting som jag faktiskt aldrig gjort förut. Blev faktiskt ganska nöjd trots att jag är KASS på att skugga.
Orkade inte lägga mer tid just nu och har kladdat på vanligt randigt papper eftersom jag inte hittade några blanka innan jag hade kommit halvvägs.

Testade ett porträtt av favoriten! ♥

Och som sagt, jag brukar inte ge mig på porträtt men eftersom jag inte hade någonting att göra så varför inte.

Brist!

Har en enorm brist på vad jag ska skriva om. Eller egentligen inte,.. Jag har nog egentligen hur mycket som helst, men ibland är det svårt att veta om det är värt publicering eller inte.

Fyller på lite i min humorkategori istället.En man köper en robot som ger lögnare en örfil. Han bestämmer sig för att testa den vid middagen.

- Min son, vart har du varit idag? Sonen svarar: I skolan. Roboten ger honom en örfil.

- Ok! Jag kollade på film hos min polare! ET! Roboten ger honom en örfil till.

- Ja, ja! Det var porr! skriker sonen.

- Vad?! När jag var i din ålder visste jag inte för vad porr var! skällde pappan. Roboten ger pappa en örfil. Mamman skrattar - Det märks att han är din son!

Mamman får en örfil
Arvid befann sig i den gyllene medelåldern när han gifte sig med en kvinna som bara var hälften så gammal som han. Det sexuella samlivet var toppen, men efter en tids äktenskap började Arvid få problem med att hålla apparaturen i gång tillräckligt länge under herdestunderna.

Trots att hans unga hustru förklarade att det inte gjorde något, ville Arvid ändå försöka bli mer uthållig, så han gick till doktorn.

- Doktorn, jag kan inte hålla tillbaka så värst länge när min fru och jag älskar, beklagade sig Arvid. Vad ska jag göra?

- Det är ett ganska vanligt problem, svarade doktorn milt. Försök att stimulera dig själv innan du älskar med din fru, så ska du se att du kan hålla på längre.

Arvid tackade för rådet, satte sig i sin bil och åkte till jobbet.

På eftermiddagen ringde hans fru till jobbet och utlovade sexuella fröjder vid hemkomsten. Arvids hjärta bultade fortare. Han beslutade sig för att göra som doktorn rekommenderat, men var skulle han göra det? På sitt kontor? I kopieringsrummet? Tänk om någon kom in medan han höll på. Det skulle onekligen vara pinsamt. Frustrerad satte han sig i sin pick-up och körde hem. På vägen hem kom han på en lysande idé. Han skulle parkera pick-upen vid vägkanten, lägga sig under den och låtsas att han inspekterade bakaxeln, medan han i själva verket smekte sig själv.

Sagt och gjort, han stannade fordonet, krälade in under, slöt ögonen och började fantisera om sin ljuva fru medan han lekte med sig själv. Efter några minuter, när det var riktigt, riktigt skönt, kände han hur någon drog i hans byxben.

- Vad är det, frågade Arvid utan att öppna ögonen.

- Det är trafikpolisen, vad håller ni på med, svarade en röst.

- Det är lugnt, konstapeln, sa Arvid. Jag kollar bakaxeln!

- Okej, passa på att kolla bromsarna också för din pick-up rullade nerför backen för fem minuter sedan.
Det var 3 dödsdömda brottslingar från Tyskland, Italien och Norge som skulle dödas så domaren gav brottslingarna tre olika val att dö på:

1: Bli skjuten.

2: Bli hängd.

3: Få AIDS-virus insprutat i kroppen.

Tysken sa: ”Skjut mig i huvudet” PANG Tysken dog direkt.

Italienaren sa: ”Häng mig” Vips var italienaren också död.

Norrmannen sa: ”Ge mig lite av det där AIDS-viruset”.

Vakten sprutade in viruset i kroppen på norrmannen, som började skratta så han föll ihop på marken. Vakterna tittade förundrat på varandra och undrade vad som var fel på killen. Sedan sa norrmannen: ”Ge mig en spruta till”. Vakterna gjorde som han sa och sprutade in ytterligare en injektion. Nu skrattade norrmannen så han höll på att storkna, han rullade runt på backen och tårarna bara sprutade. Slutligen frågade ena vakten: ”Vad är det för fel på dig människa?”

Norrmannen flinade och svarade: ”Ni är ju så korkade, jag har kondom på mig”
So Long.

Söndag.

Så har även denna helgen rusat förbi med stormfart.
Idag står städning och tvätt på listan iallafall. Försöker även börja med julklappsplanering. Pratade lite med söta AliCia i telefonen som inte visste vad hon önskade sig, men hon var väldigt rak på sak vad det gällde storlek på julklapp. Hon ville ha STOOORA julklappar. Hon älskar ju sällskapsspel så toligtvis blir det någonting åt det hållet iallafall.
Hon har ett spel nu som hon älskar att spela, in i stallet tror jag det heter, riktigt kul att spela det med henne trots att det är näst intill omöjligt att vinna över henne hehe.

Hepp, nu har jag inte tid att sitta här mer, ska la fortsätta med städningen.


Hörs senare.

Härliga fredag?

Njaa... Vaknade i vanlig ordning tidigt som tusan, gick upp och fixade lite käk och så och hoppade sedan tillbaka ner i sängen. Har haft ihärdig huvudvärk idag igen. Den försvann i några dagar men nu behagade den att komma tillbaka så jag slängde till sist i mig en alvedon som inte ville hjälpa. Tog ytterligare en alvedon, men inte fan försvann huvudvärken... Till sist kom jag på lösningen, KAFFE (I) jag hade ju inte druckit mitt förbannade kaffe över huvud taget idag! Rusade (snarare gick krokryggad likt Quasimodo och med kisande ögon) ut till köket och slängde igång kaffe, ååh älskade kaffe! Huvudvärken försvann efter en kopp och jag fick äntligen känna mig som människa! ♥

Klockan var redan kväll när jag kom på miraklet så det har faktiskt inte hänt ett skit idag knappt.


Passade på att ta ett foto på bollen innan idag under tiden både jag och E.K kämpade för kung och fosterland över ett par bilder på våra allt för livliga fiskar!

Tisdag.

Och en hel del tankar och funderingar.
Kan ju först och främst säga att jag lider med våran vän och hans familj över tragedin då deras hus brann ner till grunden i förra veckan. Sånt som bara inte får hända händer tyvärr. Vågade inte tro att det var sant när Henke ringde mig och berättade. Jag hoppas iallafall innerligt att det löser sig på bästa sätt och att det gör det snarast! ♥

Henke har inom loppet av två veckor haft punktering på sin bil. Första gången tror vi att det var ett misstag då vi åkte upp på Lennarts gård. Han gör ju mycket där med armeringsnät och dylikt så kan ha funnits någonting vasst i gruset som orsakade punkan. Nu i helgen använde vi bilen på fredagen då vi åkte till skövde, och då var det inget fel på bilen. På lördag morgon hade Henke punka på bakhjulet. Det visade sig vara en ca 12 cm lång spik som någon lutat mot Henkes bakhjul som Henke sedan backat på. Vad vill egentligen folk vinna på sina sabotage?

I onsdags natt förra veckan låg jag vaken och tycktes höra konstiga ljud utifrån vid vårat garage. Gick upp och öppnade balkongen men då tystnade det. Jag gjorde det tre gånger innan jag tänkte att "äsch, jag inbillar mig nog". Ingenting hade iallafall hänt dagen efter.

Igår fick jag veta att det har skett två bilstölder här i området, bland annat en gammal kompis farsa blev av med sin bil. Det hade även varit inbrott i huset där Lotta och Alf bor. Några hade tagit sig ner till källaren och rotat runt och även försökt ta sig in i Jan-Eriks förråd utan lyckat resultat tur nog.

Det skedde en mordbrand (?) i borås i ett trevånings, lägenhetshus, ingen kom till skada, tacka gudarna för det!

Rykten sprids fort och jag har även fått veta att andra jag känner har råkat ut för en hel del med vandalism och dylikt. Vad är det egentligen som händer!?
Som sagt, vad är det folk vill vinna genom att bete sig som några jävla djur?
Ska man inte längre kunna få känna sig trygg och säker i sitt egna hem?
Blir så trött på folk!
Att människor dessutom ger sig på barnfamiljer tar nog fan ändå priset! Jag fattar seriöst inte hur man kan sjunka så förbannat jävla lågt! Människor som gör det kan fan inte ha någonting innanför pannbenet iallafall.
Spelar ingen roll vad son sagts och gjorts, eller inte sagts och gjorts, är man helt skadad i huvudet så bör man ändå kunna tänka till och inte ge sig på någonting där man vet att ett barn finns, en oskyldig liten individ. SUCK!

Och alla som snackar om jordens undergång och allt vad fan det är, öppna ögonen!
Jorden förgör oss inte, vi gör det så bra själva!

Måndag.

Idag har det la inte hänt så väldigt mycket. Har la plockat lite i hemmet och varit på fika hos Lotta.
Som vanligt är Henke iväg och jobbar och jag blir lika rastlös som alltid.

Nu längtar jag något fruktansvärt till vinter & snö, julpynt, julmat och allt vad det handlar om, mörkret för övrigt är ju satans mysigt då man kan tända ljus. Håller tummarna stenhårt på att snön snart är på ingång! ♥

Imorgon kanske vi åker en sväng till borås, jag, Alf, Lotta och Jan-Erik om han nu ville med,.. Ska upp till brorsan & E.K och hjälpa bror med akvariet och även fixa annan doppvärmare och så till det eftersom den doppvärmaren som sitter i nu har ballat ur (knepigt eftersom den funkade korrekt veckan innan vi överlämnade akvariet till dom).

För övrigt mår jag bra, bortsett från att jag har sån fruktansvärd huvudvärk nästintill varje dag. Har läst om det på nätet och sett att det är väldigt många som lider av samma problem under sina graviditeter, så det är väl bara att bita ihop, vill ju inte knapra för mycket alvedon i nuläget heller.

Nu fick ni er en liten uppdate iallafall, skriver nog mer senare.


So Long.Någonting.

Någonting gav mig ett leende på läpparna för resten av dagen! Ultraljudet var någonting av det häftigaste jag varit med om! Blev så fruktansvärt känslomässigt berörd så tårarna bara rann av lycka samtidigt som jag låg där och försökte hålla mig för skratt.

Henke: "Den har ju fått din energi iallafall".

Nog var det en livlig liten buse där inne och den var knappt still en sekund. Den "vinkade" även till oss så då fick vi även se att armar & händer är helt intakta. Nu har jag äntligen fått veta mera exakt hur långt det är, 14 veckor, så jag har lyckan att få göra ytterligare ett UL den 8 December. ♥God morgon världen!

Vaknade vid 4 imorse och var hungrig som ett as så att somna om var inte ens att tänka på. Gick upp, käkade och slängde igång kaffe.
Har i ca en timme försökt väcka Henke som bara gnyr och irriterat vänder på sig och rullar in sig i ett täcke likt en vårrulle (som han för övrigt alltid kallar mig på morgnarna).
Han behöver vara uppe om max 20 minuter eftersom vi klockan 7.00 ska åka mot skövde sjukhus för ultraljud, ska bli SPÄNNANDE!! ♥

Nu ska jag hämta lite mer kaffe och sedan försöka rulla ut Henke, och om inte så får jag väl som i vanlig ordning hota med vatten. Vill ju helst att han ska vara vaken ett tag innan vi åker eftersom hans morgonhumör kan kännas värre än mitt = man springer och gömmer sig på toaletten tills han åkt till jobbet, haha! Skämt osido.

Uppdaterar mera sedan!(Klaga inte på lååårtig spegel!)So Loong!

Onsdag.

Vaknade i vanlig ordning med sprängande huvudvärk, lyckades lyckligtvis häva den inom två timmar.
Har inte gjort så mycket idag, städat lite och kollat film samt fixat lite nya bilder idag.

Sitter för tillfället i telefon men tänkte väl mest skriva en snabb uppdatering så ni vet att jag lever! :)

Må hända att det kommer upp fler inlägg och bilder senare.

So Loooong!

Toppenhelg!

Har haft fullt upp i princip hela helgen, men ack vad jag är nöjd!
Hämtade en ny TV i fredags och det tog nästan hela kvällen att få upp den på väggen & städa iordning i vardagsrummet. Nu är TV:n på plats, våra gamla soffor och rumsbord utkastat och nytt har kommit in, helt plötsligt kan man trivas mer än mycket i vardagsrummet!

FÖRE:

EFTER:
Ska antingen skaffa en ny bänk att ha under TV:n, eller också ska jag sätta mig och måla den svart! :)

Skillnad? :)