Åååh!

Glömde totalt av att berätta!
Må hända att det är jävligt ointressant för många av er, men igår hade jag & Henke en akvariedag. Vi var i fredags inne i Falköping och handlade akvariegrus för att kunna få igång vårat jättestora akvarie, och igår blev det äääntligen gjort!
Mina fiskar som levt i ett litet 54L akvarie såg väldigt stressade och chockade ut när dom kom på plats i det stooora akvariet, men idag ser dom betydligt mycket gladare ut.

Från detta lilla,Till detta stora. (Skiljer ca 250L på dom).Den här kraken blir 60cm lång om han bara får tillräckligt med utrymme. Han blev väldigt mycket för stor för det lilla karet så nu ska han nog kunna växa bäst fan han vill.

"HJÄÄÄLP!"

Bildkvaliten är inte den bästa, dels för att bilderna är tagna med iPhone, och sedan för att vi behöver fixa ett extra lysrör till rampen. Just nu har vi bara UV-ljus vilket gör vattnet liiite dassigt.

God morgon världen!

Vaknade vid 4.00 imorse när Henke skulle upp till jobbet och tyckte att det var bra onödigt att lägga sig och sova igen. Sedan var det ju som i vanlig ordning ett tvång att gå upp och pissa, låg nog i en halvtimme och vände och vred på mig för att jag inte orkade gå upp,.. Kändes som att hela jag skulle explodera haha! Gick återigen och la mig men blev på tok för hungrig för att kunna koppla av så jag gick upp och kokade nudlar & fixade kaffe.

För tillfället så ligger jag och kikar lite film och snaskar på en piggelin, som för övrigt har blivit någon slags craving? Köpte ett 15 paket päronsplitt förra veckan som jag lyckades trycka i mig under natten/morgonen. Kom sedan på att piggelin räcker lite längre än päronsplitt så bad Henke köpa ett 15 Pack piggelin istället, den gick åt ungefär lika fort men jag hittade till min fulla glädje en piggelin som låg ensam kvar läääängst in i paketet, kärlek på det! ♥

Nu ska jag alldeles strax ut med Hero & efter det blir det la säkert lite mer filmglutt.


So Long.


Bilderna togs igår. "Tror jag ätit lite för mycket glass" ;)!

Och som många andra säger "Nu går det inte att dölja längre"
Mys!

Fredag! ♥

Idag står det inte så mycket planerat än sålänge, och glad för det är jag. Haft en djävulusisk morgon med ett extreeemt illamående. Tog mig nästan en timme att bara lyckas komma ur sängen. Visst, det är la inte hela världen om man är arbetslös, men det finns ju andra krav, så som att hunden ska ut till exempel, eller att man vill få någonting gjort på förmiddagen. Skitsamma!

Vaknade vid 6:00 idag när Henke åkte iväg mot arbetet, sedan låg jag i sängen och vände och vred på mig tills jag slutligen kom upp. Har knappt fått ett skit gjort än men ska snart börja med disken. Var även ute och borstade min hårboll till hund så nu är han några kg lättare, sedan fick han leka av sig genom att jag kastade boll till honom, han är ju BOLLTOKIG! Livsfarligt om han ser att man plockar med sig en boll, "hur var det nu med det där att gå fint i koppel?" Tss.

Näe, nu ska jag ta disken, sedan invänta PAKET! ♥
Får nog hem en hel del smink och sånt idag så om jag har orken till det så kanske det händer att jag kirrar lite nya bilder.


Take Care, ♥
Och personer förstår inte!?

Helt otroligt. Spelar ingen roll vad man än säger så är det alltid någonting som ska vändas och vridas på för att sedan sluta i total lögn. Det sjukaste av allt är att personer inte förstår varför man slutar berätta saker och ting, och så fort dom inte lyckas samla information så går dom till nästa person och hoppas på att få höra någonting nytt.
Vissa personer kanske skulle ta och tänka om istället och inte ha som största nöjet att lägga näsan i blöt.

Största besvikelsen kan nog ändå vara när man fick veta att det är personer man trodde stod nära som börjar snacka bakom ens rygg.


Kapten Röd är absolut inte min musiksmak, men "ju mer dom spottar" har en så klockren text och gör en på så mycket bättre humör.


Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar
Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

 

Suddasuddasuddasudda bort dom
Nertryckare finns alldeles för gott om
Suddasuddasuddasudda bort dom
Som hugger dig i ryggen när du vänder dig om
Vi ser dom redan från start, ögonen säger en helt annan sak
Och det visar sig snart att det rötnaste hjärta har helt annat skal
Vi suddar bort alla tungvrickare
Dom blir mätta på att andra blir hungrigare
Dom vill se oss som en byggsten i deras del av system
Så vi rör oss flummigare
Men gropen som dom gräver kommer dom själva falla i
Men när dom slåss för att skydda sin hierarki
För vad tror dom växer upp när så mycket hat gror?
Tänk i andra banor, jag ber dig!

 

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar
Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma

 

Ställ in ditt sikte på nåt positivt
För något ryggbitande har vi ingen tid
Jo, jag ser dom men jag bara väljer att se förbi
Kan inte låta dom stjäla min energi
Nej, om nån vill hålla ner dig och se dig vissna
Så använd deras hat som en gnista
för vi växer upp med ljuset, kommer ifrån de dunkla
Det är klart dom vill se vår skuta sjunka
Jag ser dom inte på min radar
Så det spelar ingen roll hur många troll som hatar
Jag bara ser aldrig tillbaka
Nej nån guldgrävarvän kommer jag aldrig sakna
Nej en god vän går först
Dom finns vid din sida när sommar blir höst
Skin över dom, låt dom växa
Har inget hat i mitt bröst!

 

Håll hårt i din goda vän, för där ute finns det gott om ormar
Gå med dom som vill dig väl, även om dina fickor är tomma
Glöm dom som vill sänka dig, sudda bort bad minded tjommar


"Galnaste gravid-cravingen - Del 2".

Kör på en till! :)

"Då jag var gravid första gången så var jag helt besatt av sand. Dock lyckades jag behärska mig men bara för att jag har bakterieskräck (själv kallar jag det bakteriemedveten ) och jag kom aldrig på hur jag skulle få sanden helt ren "


"Jag älskade doften av kattmat! Satt med hinken med mat (Royal canin persian 30) och luktade i MINST en timme om dagen."


"Pratade med en kompis idag, och hon berättade om en craving hon haft: Kanelbullar med löksill på! Tyckte det lät ganska äckligt, men jag ska väl inte säga för mycket..... "


"galnaste craving jag haft är att jag vart sugen på stearinljus och sen sambons hårvax "


"Jag är sååååå sugen på murbruk och steen så jag blir knäpp snart!"


"Med min första så tyckte jag att vår rostiga bil såg vansinnigt god ut...rost=järnbrist kanske :-P"


"När jag väntade vårt lilla Knytte blev jag helt besatt av att lukta på tidningar och sågspån, kunde då och då även gå och tugga på sågspån, helt knasigt men det var så gött =)" - Haha, det där med att lukta på tidningar är jävligt bekant för mig,.. Jag älskar lukten av tidningar, nya böcker & kataloger.

"Galnaste gravid-cravingen - Del 1".

En tråd som är startad på familjeliv.se. Ägnade många timmar åt den igår. Som jag skrev i förgående inlägg så garvade jag så tårarna sprutade!

"Känner en tjej som var jättesugen på dammet som blir när man kör på grusvägar. Hon gick runt på gruset och njöt....."


"Min mamma hängde nere i källaren och krafsade murbruk från väggarna. Det smaskade hon sedan i sig. Andra graviditeten åt hon ett kilo strömming varje dag och så drog hon upp tång ur havet och den sniffade hon på. Själv hade jag inget sånt där kul-knasigt. Bara rå falukorv och wenerbröd."


"En tjock spritpenna var jag galen i. Varje kväll o om natten när gubben sov o inte så¨g blev jag tvungen att ta några sniff.
Det luktade så himla gott, likaså bensin."


"Måste bara berätta om mammas kompis som åt gummisnoddar. Hennes man köpte en påse gummisnoddar på bokaffärren.. Det är väl typ 500 snoddar i en påse eller nåt. Hon kokade snoddarna någon minut och åt dem."


"Sen fick min man klia mig på ryggen varje kväll, han hade så långa naglar att han arbetskollegor köpte ett nagellack åt honom. Sen en kväll klippte han av naglarna då blev jag så ledsen och arg att han fick sova i gästrummet."


"Betongdamm var jag sååå sugen på! Ville sleva i mig betongdamm med sked!
barnets far jobbade med betong och kom hem med kläder som hade betongdamm på som jag låg och sniffade på, och smygsmakade lite.
"


"Det värsta för mig är när jag är i affären & handlar, blir sugen på hur mycket som helst som jag kan köpa med mig hem! Men när jag väl är hemma så är jag inte sugen på något av det jag nyss köpt...så kan jag sitta & tjura en stund eftersom jag inte vet vad jag är sugen på, för inte är det något jag har hemma iallafall..." - Tillägger även att detta är någonting som är extremt typiskt mig! Har en byrå som är helt överpackad med chips, jordnötsringar och godis i alla dess sorter, jag ÖSER ner med saker i korgen, väl hemma så är jag inte sugen!?


"Hade själv inte några konstiga cravings. Svägerskan var tokig i tvättmedel när hon väntade dottern. Vi hade nåt med blåa prickar i och hon kom alltid ut med ett litet leende på läpparna när hon hade använt vår toa. Så jag frågade vad det var och då sa hon att de blåa prickarna smakade jättegott . Hon kunde inte låta bli att smaka några stycken."


Angående den sista så hade jag nog inte vågat ta risken att provsmaka tvättmedel oavsett hur stor frestelsen än hade varit haha, men jag kan ju inte säga någonting med säkerhet heller. :P

Tjalala.

Har sovit dåligt som satan inatt. Har ju haft så jättejävladåliga matvanor i många år faktiskt. Frukost är omöjligt att äta, men när jag väl får hungern så är jag hungrig hela tiden,.. Till råga på allt så kan jag inte ens räkna på två händer hur ofta jag inte kunnat somna och istället har fått gå upp och laga mat klockan 3.00 på nätterna. Inatt var en sån natt då jag inte kunde somna, kollade på klockan då jag ställde mig och fixade käk, 02.30... *suck*
Lyckades somna vid 4.00 ungefär och vaknade igen vid 7.00 med sprängande huvudvärk. Antagligen på grund av sömnbrist. Har iallafall slängt i mig alvedon nu så får hoppas att den gör sitt.

Konstigt nog så lyckas jag alltid somna i någorlunda tid när Henke sover hemma, men då vaknar jag vid 4.00 istället och är äckligt hungrig och pissenödig (det hör väl till antar jag :P). Trots att man är så trött så man känner sig svimfärdig så måste man ändå ha mat. Sjukt att hela kroppen kan förändras så ENORMT av ett besked.

Frågade min BM om man kunde göra någonting åt vad det gäller att man går och äter på nätterna, enda hon kunde svara var "du får helt enkelt vänja dig :)". Jag får väl åtminstone vara glad för att jag är arbetslös. Jag hade mer än gärna haft ett jobb, absolut, men sålänge jag har såna här vanor så hade jag nog aldrig pallat ett 7-4 jobb med bara 3-4 timmars sömn.

Nog om det, hittade en asrolig tråd igår på nätet och jag låg nog minst i tre timmar och garvade så tårarna sprutade, uppdaterar mer om det sedan.


So Long.Lista.

E.K tyckte att jag kunde fylla i denna lista.

När fick ni reda på att du var gravid?
Den 6 September.

Beräknat förlossningsdatum: Inte utsatt än, men förmodligen en Aprilbebis iallafall. UL 11 November, då vet jag mer.

Var det planerat?
Nope.

Berättade för familjen:
Johanna fick veta det samma dag, sedan fick dom andra veta lite då och då.

Har du mått illa?
Hade en del illamående till och från, men efter att jag fått positivt på testen så blev det enormt, har bara spytt riktigt en gång men fått kraftiga kväljningar så jag yrat runt och inte vetat vart jag ska ta vägen typ haha. Åkte ju dessutom på en förkylning strax efter att jag visste så då var det extra jobbigt med kväljningarna eftersom det blev 10 gånger värre varje gång jag hostade. Nu har illamåendet skönt nog lagt sig en hel del.

Foglossning? Näe, inte än iallafall.

Andra krämpor?
Får lätt ont i ryggen om jag sitter eller står för länge.

Cravings: En HEL del! Köttfärssås, köttfärslimpa med fetaost, rostat bröd med ost & marmelad, apelsin, äpple, baconost, godis, Felix gulaschsoppa, potatis, tomat (kunde sitta en kväll och vräka i mig tio tomater i sträck utan problem), sallad, cheeseburgare, äppelcidervinäger!? Listan kan göras hur lång som helst, kan dock tillägga att en hel del får mig att bli illamående nu.

Avsmak för något?:
Att röka, rostat bröd med ost & marmelad, baconost, Felix gulaschsoppa (blir illamående av att bara se en burk i affären), pommes frites m.m.

Vad tror du att det blir för kön?
Vet inte, jag & Henke är inte överens. Han tror på pojk och jag tror på flicka. Kan dock säga att jag drömmer många nätter att det är en pojk medan Henke kommer och berättar att han drömt att det är en flicka, stört!

Ultraljudet:
Den 11 November, längtar!

Behöver du kissa ofta? Inte på nätterna, men sena kvällar och vaknar vid 4-5.00 och behöver pissa.

Hur mycket har du gått upp i vikt:
Vet inte. Pendlade så extremt i början så jag låg mellan 48-52kg, nu penglar jag mellan 51-53kg ungefär.

Är nu i vecka:
Vet inte, vad jag & min BM misstänker så v.13-14. Får exakta besked på ultraljudet förhoppningsvis.

Är du rädd inför förlossniningen?
Näe, inte än, men det kommer väl.

Vet inte...

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Min tanke var att stänga ute allting eftersom jag anser att verkligheten gör sakerna bättre än bloggvärlden. Hemligheten förblir inte hemlighet ändå, jag kan inte bärga mig.

6 September 2011.Var redan svullen då...

6 dagar senare...


1 Månad senare.
6 Oktober 2011.
KABOOOOOM!?


18 Oktober 2011.


Drar in magen för kung och fosterland, men inte ens det funkar längre :O haha!


Nu vet ni.
Kan berätta mer i detalj senare för tiden innan jag fick någonting bekräftat var i princip ett rent helvete fast kanske lite mildare. Vet heller inte ännu vilken vecka det är i, lång historia! Men ska på ultraljud den 11 November. ♥

Härlig höstdag!

Idag ska jag försöka ta tag i mina garderober. Har två stycken + en hel byrå full med kläder och jag är i princip säker på att jag inte ens använder hälften, synd nog så har jag så svårt för att göra mig av med kläder, men det måste verkligen göras för det är kaos i både byrån och garderoberna!

Fick ett stort antal galgar av Henkes morsa så ska väl försöka hänga upp en hel del när jag ändå är i farten. Vet även med säkerhet att jag har ett antal jackor som bara hänger, men lika svårt val där att göra sig av med det... Suck!

Hörs senare iallafall för det är väl bara att sätta igång.So Long.

Saturdag.

Vaknade tidigt imorse med världens söndagsångest som gav med sig efter ett tag då jag insåg att det bara var lördag. :) Ska strax slänga ihop lite käk. Väntar bara på att köttet ska tina upp.

För övrigt så blir det lugnt i helgen. Ska sätta mig ner lite nu och pilla lite med design tänkte jag, sedan får jag väl se vad resten av kvällen har att erbjuda. Blir la sägert lite film skulle jag tro. Om inte annat så kommer jag väl i vanlig ordning ligga och läsa i min bok.

Hörs senare,

This day!

Denna dagen har jag väntat på redan sedan i måndags. Visst, det är väl inget speciellt med torsdagar? För mig är det det. Idag kommer Henke i vanlig ordning hem och jag kan ju säga att jag saknar honom så obeskrivligt mycket. Det där jobbet han är ute på börjar kännas rejält nu och veckorna blir bara jobbigare och jobbigare när jag inte har honom i min närvaro. Hur som helst så får jag väl iallafall se det från den ljusa sidan att jag varje vecka har någonting att se fram emot. :)

För övrigt så har jag inte börjat på någon ny design till mig själv. E.K, som för övrigt är proffs på bloggdesigner vill att JAG ska göra en design till henne, *HJÄLP!* så det är väl vad jag annars ägnar tiden åt.

Kom precis ut ur duschen och tänkte att jag skulle dra över lägenheten med dammsugaren en snabbis, för det är någonting som bör göras så ofta som möjligt när man har massa pälsbollar som fäller ikapp.


Hörs senare.

"Nya naglar", målade dom i tisdags & skippade massa stickers denna gången.

Här kan man inte vara!

Ska alldeles strax bort till posten och sedan känner jag för att åka någonstans långt bort och inte komma hem innan ikväll. Hyresvärdarna har återigen börjar med renoveringen i lägenheten ovanför och som jag tidigare nämnt men som säkert många har missat eller glömt av, så är det jävligt lyhört här, så det brötar som F här! Till råga på allt så spelar det ingen roll vilket rum jag än går till för det brötar lika mycket överallt, usch! Kanske inte så konstigt att jag har dundrande huvudvärk.

Fick städningen gjord igår iallafall, hann bara inte att skura eftersom Lotta kom över och ville bjuda på fika och efter det kom Damien på besök så vi kikade film, får helt enkelt ta en ny runda med dammsugaren idag och sedan moppa golven. Kattungarna har ju en tendens att sprätta kattsand utan dess like, och är det någonting jag hatar så är det att trampa i grus/kattsand. Framförallt om man precis kommit ur duschen!

Åter till verkligheten, hörs senare!
Denna lilla plutten har fått skrika sin faster i örat genom luren för första gången idag!
Här är lille simon inte mer än en dag gammal. ♥

Återigen måndag.

Har tillbringat helgen i Göteborg och därför varit kass med uppdateringen. Idag ska jag ägna så mkt av dagen som möjligt med att städa. Eller jag ska la försöka bli klar så fort som möjligt men det vet man ju aldrig hur fort det går. Vardagsrummet set ut som ett bombnedslag efter att vi först och främst fick hem ett gigantiskt akvarie med en jävla massa tillbehör, och sedan för att vi flyttade vårat andra stora akvarie och möblerade om halva vardagsrummet. Jag fick en del gjort redan igår men fortfarande långt ifrån klar...

Sorterade bland annat alla filmer eftersom vi var tvungna att röja ut alla när vi skulle flytta bokhyllan,

Kan man gå till överdrift vad det gäller filmsamling?

Sedan fått in alla vinglas och annat i barskåpet igen, men nu måste jag fortsätta här, annars blir jag väl aldrig klar!


Hörs senare,

Hallå i kylan!

Fytusan vad det är kallt ute idag! Höll på att frysa fast när jag var ute med hunden, BURR!
Men som jag förut skrivit så gillar jag hösten, jag gillar kylan & den härligt friska luften, jag gillar mörkret och allt annat som hör hösten till!

Ska nog ge mig på en ny design idag, men om den kommer upp idag tror jag knappast eftersom jag har en del annat och fixa idag + att Henke kommer ikväll! ♥


Take Care,

Tankar & Funderingar.

Jag och en annan person har suttit i ganska meningsfulla och intressanta diskussioner vad det gäller konflikter och bråk.

Många personer som hamnar i konflikt på ett eller annat vis har ibland väldigt svårt för att ta sig ur det och gå vidare.
Personligen så är jag den personen som många gånger vill försöka och ge det en andra chans, och funkar inte det så ger jag ytterligare en chans, funkar det fortfarande inte då så kanske man helt enkelt bara ska lägga ner det och istället gå vidare. Det finns liksom en gräns på allting.

Senaste konflikten jag var i började egentligen med en jävligt löjlig sak, vi hade inte samma tänkande eller åsikter. Det ena ledde till det andra för att sedan sluta med anklagelser hit och dit.
Jag tänker definitivt inte klandra personer som inte har samma åsikter som jag, för vad vore världen om alla var likadana och tyckte likadant? Jävligt tråkig!
Trots denna konflikt så är den ändå för mig arkiverad och jag orkar inte sitta och ödsla tid på att baktala och förnedra en människa, och framför allt inte utan dennes närvaro, sedan att andra väljer att fortfarande stanna kvar på samma ruta och älta allting och sedan kalla mig för både det ena och andra, det är andras val.

Jag anser att livet har så mycket mer att erbjuda än att gå runt och hata människor, eller har jag fel?

Jag vågar rakt från hjärtat säga att jag är en person med starka åsikter, men jag vräker inte heller ur mig precis vad som helst om jag inte vet att jag har rätt i det jag säger, tycka vad man tycka vill, men så fungerar jag.
Under hela min skolgång fick jag alltid från övriga kamrater höra hur "cool" jag var för att jag aldrig backade undan eller gömde mig bakom lögner utan alltid la fram mina åsikter, men sägs det inte att ärligheten varar längst?

Även i detta inlägg så finns det säkert några läsare som har helt andra åsikter än vad jag har just i skrivande stund, men som jag sa, vad vore världen om alla var likadana och tyckte likadant?


Over and Out!


- Vi kan väl åtminstone vara överens om att vi har en konflikt ?
- Näe .

God morgon.

Gick upp för typ en timma sedan och har än sålänge inte gjort ett skit.
Funderar på om jag snabbt ska slänga i mig lite frukost och sedan gå över till Henkes moder & Alf. Lotta var precis över här och släppte in katten och hörde med mig om jag inte skulle komma över på lite kaffe, och varför inte liksom. :)

Börjar även bli lite sugen på en ny design, och eftersom det inte finns sådär jättemycket att göra så kanske man kan pilla lite med det? Den som lever får se helt enkelt.

Hörs senare.StudÄnten!
Usch vad jag bara skulle vilja göra om det tusen gånger om!

Härliga väder!

Har precis kommit in efter ha varit ute och sparkat höstlöv med favoriten Hero! Vädret är minst sagt underbart och jag vågar nog påstå att jag älskar hösten ganska mycket ändå. Jag gillar den friska luften och den där kylan som kommer då! Jag älskar ännumer när mörkret kommer och man har tagit itu med lägenheten och tänder massa ljus på kvällen... Hösten är nog min grej tror jag, även vintern. Jag LÄNGTAR som satan till vintern nu.


Min tokus! Synd bara att huvudet inte kom med på sista bilden, men Hero hoppade högre än vad kameralinsen gjorde, haha! ♥

Intresserad!?

Är du intresserad av smycken av olika slag?

• Ögonbryn
• Navel
• Tunga
• Bröstvårta
• Näsa

Och mycket mer?

Eller varför kanske inte någon film eller dylikt?

--> KIKA IN SKABORT <--KLICKA PÅ LÄNKEN OVANFÖR ELLER PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL SIDAN!
O.B.S - GRYMT BILLIGA PRISER!

Måndag.

Henke väckte mig vid 8:00 ungefär och ville att jag skulle ställa mig och laga matlådor!? Han åkte senare till arbetet idag eftersom vi kom hem såpass sent igår...

Ca 14:30 i Fredags så åkte vi mot först UBAB för att hämta Henkes skor, och sedan vidare mot Helsingborg. Vi var nog framme vid 19:00-19:30 någon gång, men vi slapp iallafall att åka vilse!
Henke & Danne satt och drack whiskey och jag spelade beta, som jag för övrigt börjar bli kung på! *Skämt osido*.

Gick upp vid 9:30 på Lördag morgon och drack kaffe och käkade fruktost, senare åkte vi vidare till Benny (Och ja, jag vet att säkert ingen har någon aning om vem varken Danne eller Benny är, har nämnt dom förut i bloggen som skåningarna). Kan ju säga att det var en upplevele att åka hem till Benny eftersom det är reservat där. Jag kan inte säga på rak arm hur många hjortar vi såg, men skriver jag 30 så är det ingen överdrift. Fanns tydligen en jävla massa vildsvin där med, men det fick vi aldrig se, tur i oturen kanske,.. Hade jag sett ett så hade jag nog inte vågat gå ur bilen! Tillbringade mestadelen av dagen ute i skogen med grillning och foto typ.

Igår gick vi upp vid samma tid ungefär. Åkte hem till Dannes bror på fika en sväng, åkte sedan tillbaka och plockade upp Benny för att sedan åka vidare in till stan för en liten upptäcksfärd. Åkte sedan tillbaka till Dannes lägenhet, gjorde allt och ingenting. Så kom killen som fotade på lördagen förbi en sväng och visade alla bilder, Aron? tror jag han hette. Sedan bar grabbarna ut akvarie med tillbehör till bilen. Danne hade nämligen ett 275L? Akvarie han ville sälja till oss.

Vi åkte nog från Danne vid 20:00 ungefär. Körde hem Benny och kom sedan på "rätt väg" vid 20:45. "Rätt väg" visade sig vara fel väg,.. Eller iallafall vad vi trodde, så vi yrade omkring på alla möjliga vägar för att sedan vid 22:30 komma på rätt väg, för då kom jag på att jag kunde kolla vägbeskrivning i min iPhone, smart!
Kan la kalla färden hem för skräckfärd! Mitt säte var framskjutet till max eftersom jag hade ett akvarie i ryggen. Har knappt plats för benen utan sitter med knäna intryckta i handskfacket, själva ryggstödet var såpass uppvridet så jag satt i typ 90 graders vinkel eller något, om inte ännumera framåtlutad... Till råga på allt så kände jag efter en stund på vägen hem att sätet inte ens var "fastklickat"! Det regnade och blåste så in i helvete. Varken jag eller Henke såg vägen i princip + att det var en hel del "vattenhålor" på vägen vilket resulterade i vattenvågor över hela rutan ett antal gånger, usch! Det vill jag inte vara med om igen. Det går la an med att sitta så obekvämt och att ha hemskt väder om man åker kortare sträckor på typ 2-3 mil, men att sitta så obehagligt och jättenervös i 40 mil + gör jag inte om! Vi var hemma strax efter 1:00 inatt och gick väl och la oss vid 2:00 efter att ha packat in allt från bilen och käkat. Blev inte många timmars sömn inatt, men lika bra kanske, för då kanske jag har lättare för att somna inatt trots att Henke inte är hemma.

Nu har ni fått en uppdatering om min händelserika helg som inte är så händelserik i texten kanske.


Hörs sedan, nu ska jag städa!


Jag & Busungen någon gång i somras.
Playdoh! ♥
Tror nästan till och med att jag tycker det är roligare att leka med lera än vad AliCia gör haha!

God morgon.

Henke kom hem igårkväll, ♥
Han åkte vid 4:00 imorse igen och vid 7:00 väckte Damien mig. (Han kom strax efter Henke igår och lånade soffan inatt). Damien var på det allra sämsta humöret eftersom han hade försovit dig. Hörde inte mycket mer än "jävla skittelefon!", "jävla skitladdare", "jävla telefonjävel som gått på ljudlös", haha. Vid såna tillfällen är det inte bäst att skratta kanske, men nu i efterhand så kan jag flina för mig själv. Dels för att Damien ser förbannat jävla rolig ut när han försovit sig, hela hans beteende blir askalas-kul, OCH för att han är så arg haha.

Jag ska väl inte säga allt för mycket eftersom jag vet hur jag själv håller på när jag försovit mig... Jag rabblar nog på alla möjliga svordomar och skällsord skulle jag tro.

Nu ska jag fixa frukost!


Hörs senare.
Random bild, och fy satan vad jag längtar till vintern nu när jag såg bilden, ZnÖ!

Stillastående.

Vad gör jag egentligen på dagarna? Knappt ett skit!
Veckorna går åt till att försdriva tiden med så mkt jag bara kan hitta på & när Henke väl kommer hem så spenderar jag mesta tiden med honom.
Imorse åkte han igen, men har jag jävligt mycket tur så kommer han hem ikväll igen eftersom Micke är sjuk och Lennart hade lånat husvagnen. Så om inte Micke åker dit idag så har Henke ingenstans att sova, så bäst för Micke att han inte blir frisk idag! :)

I måndags förra veckan tog jag bussen in till borås och mötte upp käre syster efter hennes jobb vid 15:15. Sedan gick vi och handlade en jävla massa tjockissaker för att sedan gå hem till henne och Bockman. Väl framme så lagade vi käk tills Beckman kom hem. Vid 20:00 ungefär kom deras Moppedus hem. (Beckman gjorde ett impulsköp på nätet och köpte en moppe att ha i husvagnen på sommaren). Så då mekade jag och han med den i någon timme eller två. Kvällen avslutades med film, godis, popcorn, ostbågar, mat och massa därtill!

Tisdag morgon gick vi upp vid ca 06:30. Fixade frukost, gjorde oss iordning och gick sedan ner till stan och mötte upp farsan & Keno. Var la inne i rådshuset vid 08:45 ungefär och snackade lite med åklagaren innan rättegången skulle äga rum. Rättegången gick för övrigt bra! Tillbringade resten av dagen med att gå runt både i stan och i knalleland för att till sist åka hem.

I helgen har vi varit i GBG. Åkte över till Hönö och hälsade på lite folk.
Igår var vi en sväng i Skövde och handlade lite fiskkäk bland annat och resten av kvällen tillbringades framför film.

Nu har jag inte tid att sitta här mer, men hörs nog senare, för nu sitter jag återigen en måndag och har ingenting att göra typ.


So Long.