Tiden rusar men jag är fortfarande kvar!

Hur var det nu egentligen?
Är det nyårsafton imorgon!? Är julafton redan över? Är vi snart inne i Januari? Går vi redan mot sommaren?
 
Julaftonen kunde inte blivit bättre! Dagen innan jul höll jag på med allt möjligt. Pysslade, plockade, städade, bakade, skottade snö, tvättade, vek tvätt och ja, allt möjligt! Jag var inte klar med allting innan runt halv 3 på natten då jag äntligen fick lägga mig för att sova för att några timmar senare återigen gå upp.
Åkte till Ulricehamn där resten av familjen befann sig, firade julen med dom och dt kunde som sagt inte blivit bättre. Efter Ulricehamn begav vi oss hemåt och strax därpå kom en del av de anhöriga från Henkes sida hit så vi firade lite med dom. Resten av kvällen tog vi det bara lugnt jag och Henke. ♥
 
Juldagen - Gick upp tidigt, precis som alla andra dagar. Duschade och gjorde mig iordning, packade och sådär för att sedan bege oss mot Helsingborg där Daniel & Sofie bor. Vi kom väl hemifrån vid runt 14 tiden och var framme runt 18. Drack lite vin & käkade mat och hade allmänt trevligt med massa snack och sånt.Natten däremot var inte sådär underbar då jag vaknade strax innan 4 och hade så satans ont i magen och illamående. Låg och vände och vred mig ett tag innan jag kände att "nä, faan, jag måste upp till dass innan jag spyr ner mig här". Jag hann precis in på toaletten då jag ordagrant kaskadspydde rätt ut, och det var ingen dålig kräka jag la av kan jag lova! (Numera tar jag ledningen över Jesper), jag fick skölja av det värsta ifrån mig själv för att sedan leta skurprykar och skura iordning hela toaletten. Efter det fick jag slänga mig själv i duschen. Några timmar senare kunde jag gå och lägga mig för att somna om en stund igen och under dagen var jag inte så pigg på att ha Jesper. Jag sa åt Henke att hålla Jesper ifrån mig ifall att det skulle vara magsjuka jag hade, men både Henke och Daniel envisades om att det absolut inte kunde vara magsjuka. Jag låg och sov nästan hela den dagen men fick sedan ha Jesper en stund iallafall trots att jag inte ville på grund av smittorisken, om jag nu skulle vara magsjuk. Morgonen därpå kaskadspydde Jesper minst lika kungligt som jag, och vi skulle sitta i en bil i nästan fyra timmar, hej och hå vad lockande. Precis när vi ska lämna lägenheten så kaskadspyr han rakt på min axel och mitt bröst, och det rinner längs hela sidan och bak på hela mitt vänstra ben och skor och alltihop, det fick bli en snabb upptorkning av alltihopa eftersom alla av oss var stressade. Bilresan hem gick trotsallt bra ändå, Jesper sov nästan hela vägen hem förutom då han kvittrade likt en fågel, jag mådde smått illa och kände lukten av sur spya på mig själv (efter Jesper) men annars var det inga problem. Jag blir trotsallt lite småsur över att Henke inte kunde lyssnat på mig från första början, men när jag var på bättringsvägen så var Jesper i det allra värsta. Han åt som vanligt men kaskadspydde och sprutlackade blöjorna rejält och eftersom jag absolut inte får tappa ett gram till så har jag inte vågat vara nära Jesper ifall jag skulle bli sämre igen, så de senaste dagarna har han mestadels varit med far sin, men har Jesper ont av magsjukan? Åhnej! Han är snarare på bättre humör nu än någonsin? Haha. Han är pigg och glad och grinar knappt alls :P Han äter inte sådär jättebra just nu, men huvudsaken för mig är att han får i sig någonting iallafall och att han fortfarande är på humör och pigg.
 
Idag är första dagen då jag inte mår enormt illa. Jag kan alltså fungera som en helt vanlig människa och sköta hushållssysslor utan att vara panik för att spy. Och jag som vanligtvis är personen som måste ha saker och ting att göra hela tiden hade ju extra mycket energi idag och tyckte därför att vi skulle ge oss på en totalrengöring av vårt stora akvarie, sagt och gjort. Det tog oss 3 timmar men nu är det iallafall rent och fint!
Så de dagar jag inte burit runt på Beppe har jag tagit igen med vattenhinkar idag iallafall! Räknade snabbt och lätt att jag burit ca 700L vatten idag (inte samtidigt dock haha), och det är inte illa! ;) *ironisk*
Jag ser till och med lite biff ut trots att jag inte spänner mig (fast det är nog Beppes förtjänst trotsallt,)
 

DAGENS!

Passar fint sådär nu när jag är sämst på uppdateringen.
 
DAGENS HUMÖR: Bra.

DAGENS KLÄDSEL: Underkläder, leggins, benvärmare, längre linne.

DAGENS MUSIK: Allt möjligt.

DAGENS SAKNAD:
Snöoväder.

DAGENS LÄNGTAN:
Imorgon.

DAGENS HAT:
Människor som alltid begär att man ska ställa upp men aldrig själva finns där när man behöver dom!

DAGENS VILL:
Sova.

DAGENS VILL INTE:
Somna för sent.

DAGENS MYS:
Henke. <3 (Vågar inte vara nära bebis, berättar sedan).

DAGENS GÅ UPP:
Sent.

DAGENS VILL VERKLIGEN INTE:
Att säkringar går.

DAGENS JAG ÄR:
Anständig.

DAGENS!

Bättre sent än aldrig huh?
 
DAGENS HUMÖR: Ganska så väldigt dåligt faktiskt.

DAGENS KLÄDSEL: Underkläder, leggins, benvärmare, längre linne och tröja över det.

DAGENS MUSIK: The Carburetors.

DAGENS SAKNAD:
Familia!

DAGENS LÄNGTAN:
Julafton (som varje dag just nu).

DAGENS HAT:
Människor som tror så jäkla fel.

DAGENS VILL:
Sova.

DAGENS VILLE INTE:
Ha fullt upp.

DAGENS MYS:
Bebis & Henke. <3

DAGENS GÅ UPP:
För tidigt! Katterna väckte mig genom att välta blomkrukor, det fick även Beppe att vakna. Katterna har inte varit populära idag men jag har fått en jäkla massa gjort iallafall :).

DAGENS VILL VERKLIGEN INTE:
Ha så satans mycket att göra när jag är så satans tröööött.

DAGENS JAG ÄR:
Utsliten, minst sagt!

Fartfylld dag!

Det skulle egentligen blivit en lugn dag idag, men sedan ändrades planerna ganska snabbt ändå, men jag klagar inte!
Risto och Anna skulle åka till Skövde idag för att Anna ville handla kläder, så vi tänkte att vi lika gärna kunde haka på för att handla julklappar, men det blev inte så mycket julklappar mer än till oss själva. Skit kanske, men vi får försöka lösa det under helgen och det ska väl inte vara några problem eftersom vi alla andra tidigare år lyckats vara ute i sista sekund och handlat julklappar den 23 December hehe.
Vi har ändå en del ärenden att uträtta imorgon så kan lika gärna passa på att kika runt då. Funderar även på att handla hem en jäkla massa ingridienser för att baka julgodis.
Börjar komma in i en sån period så jag bara vill göra allting och lite till, bra eller dåligt vet jag inte än, men jag får iallafall saker och ting gjort! :)
 
Vad fick jag med mig hem idag då?
Eftersom jag fortfarande inte går uppåt på vågen (hade lyckats lägga på mig ett kilo som försvann lika fort under natten, where the fuck are you?) så kände jag att jag var i behov av någonting nytt, så jag köpte mig två par nya leggins, ett par nya benvärmare, en redigt gosig väst, en längre stickad tröja och två par längre linnen (eftersom mina andra har kvaddats med målarfärg). Jag sa till Henke "ett löfte till mig själv nu, det är att ge fan i målarfärgen sålänge jag inte har bytt om" och det hoppas jag innerligt att jag håller, för jag har nog lyckats sabba iallafall 6 par linnen och 4 par brallor på min spontanitet.
 
Vi var väl hemma strax efter 19.00 och efter det har jag bara tagit det lugnt, och det behövs! En vecka med knappt någon sömn alls sliter ganska mycket på en kan jag säga! Framförallt när man har bebis som numera i princip bara är nöjd i min famn. Han har blivit rejält mammig min lille skit! Det räcker att han bara ser mig så stortjuter han tills jag plockar upp honom eller sätter mig/lägger mig bredvid honom. Han har även kommit in i en svår period igen vad det gäller sovandet. Vråltrött, powernap på 15 min, vaknar, vansinnig och övertrött i några timmar men vill inte sova, och så håller det på hela dagarna tills då han läggs för att sova för natten, hoppas på att det bara är tillfälligt!
 
 
Bild på min lille myse från igår då jag äntligen kunde göra en liten tuppis på honom! :)

HUSET del 2, före/efter.

Sådär! Nu har jag fixat in bilderna jag hade på huset innan vi flyttade in så nu blir det ett inlägg med både före och efterbilder istället! :)
 
Köket Före
 
 
Köket Efter (under renovering som sagt)
 
 
Vardagsrum före
 
 
Vardagsrum efter
 
 
 
Hallen (Fanns inga bra förebilder)
Ytterdörr rakt fram.
Dörr längst bort till vänster - Kontor
Dörr bredvid grind - Toalett
Ingång höger - vardagsrum.
(Bild tagen ifrån ingång till kök)
 
Kontor före/efter
 
Dörren till vänster inne på kontoret är ett?
Vet inte vad man ska kalla det. Förrådsliknande men jag använder det till alla mina målarfärger och verktyg/penslar.
 
Toalett före/efter
 
 
Andra delen av hallen
Som jag skrev igår. Absolut första ingången till vänster - Kök
Dörren efter garderob till vänster - gästrum
Före/efter
 
 
Dörr efter gästrum - Vårt sovrum
Före/Efter
 
 
Dörr rakt fram - Badrum
 
Dörr längst bort till höger - Jespers rum.
Före/efter
 
 
Det är mycket som ska fixas.
Både tapetseras och målas, men man får ta lite i taget! Det är betydligt mycket svårare att syssla med målerier med mera när man har en liten.
 
SKÖNT dock att de flesta golven är nya i hela huset. Det är bara vardagsrumsgolvet (som dock är riktigt fint förutom någon fläck) och köksgolvet som inte är bytt i huset.
 
Här är iallafall alla bilder på övervåningen. Källarn fixar jag bilder på senare när det börjar bli klart där nere. För tillfället är det lite småskit som ska kastas ut och våran bar ska vi ordna lite skönhetsfel på, bland annat byta ut grejerna som håller upp överdelen och lite till, men jag lovar att det kommer bilder så fort det blir klart! :)
 
 

DAGENS!

DAGENS HUMÖR: På topp än sålänge.

DAGENS KLÄDSEL: Myskläder.

DAGENS MUSIK: Ingen änsålänge.

DAGENS SAKNAD:
Henke. <3

DAGENS LÄNGTAN:
Julafton (som varje dag just nu).

DAGENS HAT:
Jag orkar inte vara hatisk idag. Det tar på min energi.

DAGENS VILL:
Åka till Skövde.

DAGENS VILLE INTE:
Vara hemma.

DAGENS MYS:
Bebis. <3

DAGENS GÅ UPP:
Lagom.

DAGENS VILL VERKLIGEN INTE:
Ha stökigt i hemmet? :D (Storstädade igår).

DAGENS JAG ÄR:
Målmedveten.
 
Bjuder på en 6 år gammal bild.
Hej 16 år, det var längesedan!
 
Vad säger ni, vill ni se fler väldigt gamla bilder på mig kanske? Hittade precis alla mappar i min stationära dator där det finns bilder från 13 års ålder typ haha! :D

HUSET del 1.

Okej, nu kommer bilder på huset. Kolla inte alldeles för mycket på tapeterna för många saker är på G och nya tapeter och färg ska upp lite överallt, så onödiga kommentarer om fula tapeter undanbedes! :)
Har kvar en del bilder från huset som det såg ut på visningsbilderna på nätet men hade lyckats förflytta dom i samband med tömning av min dator, så jag slänger väl upp de bilderna jag tagit (hade tänkt att lägga upp före/efter men det får väl bli imorgon)
 
 
KÖKET! (Under "renovering")

Märket i taket är från ett så kallat "barkök". Det har alltså funnits både en bänk och överskåp där. Sedan syns det kanske inte så mkt på bilderna, men det finns inga handtag på luckorna eftersom jag fick för mig att börja spackla och måla dom (har dock inte fått på färgen än).
 
En annan del av köket. Tapeterna ska ner! Vet däremot inte om jag ska tapetsera eller måla, men det återstår väl att se.
 
Några delar av vårat "lilla" vardagsrum.
 
Del av hallen.
Sexiga tapeter huh? :)
Bild tagen ifrån vardagsrummet. Absolut första dörröppningen till vänster går in till köket. Dörren som kommer efter garderoben är gästrummet. Efter den kommer vårt sovrum. Dörren rakt fram är badrummet och dörren längst bort till höger är Beppes rum (den dörren ser man dock knappt) Och där grinden är går man ner till källarn, (no shit!?)
 
Kommer fler bilder imorgon. Nu har jag lagt upp en del iallafall. Blogg.se är ju så satans segt att ladda upp bilder på så jag lär ju få sitta halva natten om jag ska få in alla bilder :O
 

VILKA FÖLJER!?

Tog en kik på bloglovin och fick se att jag har 22 följare.
Skulle vara redigt kul att få veta vilka dessa följare är!
Fåtal personer vet jag med säkerhet att dom både följer och läser vartenda inlägg, men vilka är ni andra som följer/blickar in utan att ens lämna ett avtryck i kommentarsfältet en enda gång?
 
Så, vilka är ni människor där ute som läser min blogg egentligen? :)
 
Take Care,

Nattinatti!

För en gång skull ligger jag i sängen innan 23.30, och för en gång skull ska jag anstränga mig till max för att somna innan 2.30.
Inte undra på att man är som en vandrande zombie på dagarna. Inte heller konstigt att jag är så satans trött när jag går upp på morgnarna heller för den delen.
Har fått en del gjort idag iallafall. Tvätten är så gott som klar. Tvättad och vikt. Intressant huh?
Har i vanlig ordning vart ganska kass uppdate här, men jag har seriöst inte haft tiden, på allvar. Har hela tiden tänkt att nu jävlar kan jag passa på att slänga in ett inlägg, men mitt i alltihopa så tycker Beppe att det är dags att vakna. Ibland kan man tro att de små lägger saker och ting i system haha! :)
 
Hur som helst så ska jag trotsa mig själv och somna på stört ikväll,
önska mig lycka till!
 
Nattinatti!

DAGENS!

DAGENS HUMÖR: Betydligt mycket bättre än igår.

DAGENS KLÄDSEL: Underkläder, Linne, Tröja och pyjamasbrallor (har inte kommit ur dom än, men gött att ha på sig när man ränner i tvättstugan titt som tätt!)

DAGENS MUSIK: Ingen änsålänge.

DAGENS SAKNAD:
Henke. <3

DAGENS LÄNGTAN:
Julafton.

DAGENS HAT:
De som klandrar andra när de själva begått samma misstag.

DAGENS VILL:
Komma ikapp med tvätten, måla köket & ha snöoväder.

DAGENS VILLE INTE:
Vara hemma.

DAGENS MYS:
Bebis. <3

DAGENS GÅ UPP:
Lagom.

DAGENS VILL VERKLIGEN INTE:
Att tiden ska gå så fort.

DAGENS JAG ÄR:
Rastlös.
 
 

 

DAGENS!

DAGENS HUMÖR: Rastlös & Irriterad.

DAGENS KLÄDSEL: Underkläder, Linne, Leggins & shorts av avklippta jeans.

DAGENS MUSIK: Danko Jones.

DAGENS SAKNAD:
De som finns i Ulricehamn & Borås - Familjen. <3

DAGENS LÄNGTAN:
Julafton.

DAGENS HAT:
Korkade människor.

DAGENS VILL:
Fördriva tid & ha ett jobb.

DAGENS VILLE INTE:
Vara hemma.

DAGENS MYS:
Bebis. <3

DAGENS GÅ UPP:
Lagom.

DAGENS VILL VERKLIGEN INTE:
Vara ensam.

DAGENS JAG ÄR:
Trött.
 
 
 

Lite mer om mig!

Kör på en till lista dåra!
 
1. Hur gammal är du om fem år? 27 år ung.
2. Vem var den sista du träffade? Henke som var hemma en sväng nyss typ.
3. Hur lång är du? 165cm fortfarande.
4. Vilken var den senaste film du sett? Hmm... Svååårt! :O Kollar ju typ serier som en dåre. Så Dexter.
5. Vem ringde du senast? Henke.
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? ”Snart, ska skriva klart! Pusselipusspussknulltuss" Henke.
7. Var är dagens planer? Städa, tvätta och kanske in till stan för att fixa bultar till mina däck eftersom vi inte hittade alla på motorvägen och dom vi hittade är väldigt inte hela.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Jag ringer helst, men är det personer som arbetar eller dylikt så skickar jag oftast sms, om det inte är akut, och om det inte är farsan jag vill få tag på maha! :)
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta och "skilda". "Tills dess att döden skiljer er åt".
10. När såg du senast din mamma? Många, många år sedan.
11. Vilken ögonfärg har du? Blå.
12. När vaknade du idag? 7.30
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja, både random katter och mina egna.
14. Vilken är din favoritplats? I hemmet? Vardagsrummet och sovrummet I think. I övrigt, vid havet.
15. Vilken plats föredrar du minst? De ställen jag aldrig åker till antar jag?
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Inte en aning.
17. Vad skrämde dig som barn? UFOn haha! Kollade mycket på tre kronor när jag var liten (och gör det även idag) och blev rädd för de så kallade UFOna som kom (som inte ens var UFOn, men så långt i serien fick jag aldrig se).
18. Vem fick dig att skratta senast? Jag själv faktiskt, för att jag är så jäkla klantig ibland! Idag lyckades jag på något vänster snubbla över min egna fot när jag pratar i telefon, varpå Henke säger "hur lyckas du snubbla på den som är så liten?". Igår lyckades jag ställa en så satans korkad fråga som även det fick mig att skratta idag. Vi låg i sängen och skulle sova, så skulle jag vända på mig och fick känslan av att jag höll på att ramla ur sängen och vrålar högt "VART ÄR MIN FOOOOOOT!!!!?" Men det var inte så att jag trodde att jag hade tappat den, utan jag kände att den kom utanför sängen och trodde det var på min sida och att jag var så nära kanten att jag höll på att ramla ur, men det visade sig sedan när jag "hittat foten" att det var vid fotändan och att jag låg väldigt långt in i sängen men väldigt långt ner! Ååh, låter säkert jävla tråkigt, men det var jävligt kul (säger hon med världens sämsta humor).
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Åhnej!
20. Har du stationär eller bärbar dator? 3 Bärbara, 1 Stationär och en iPad.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Utan.
22. Hur många kuddar har du i sängen? Många! Henke brukar kasta undan dom, och sedan irriterat säga "Fan! Man kan ju fan inte ligga som en jäkla vinkelhake med nacken! :@" HAHA!
23. Hur många landskap har du bott i? Ett tror jag. Eller har ju haft sommarboende i varberg också, räknar det?
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Ja.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Beror på väder, årstid och temperatur hähä.
26. Är du social? Absolut! Nu mer än någon gång skulle jag tro.
27. Vilken är din favoritglass? Piggeliiiiiiin! Trots att jag halvt åt ihjäl mig på det under graviditeten.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Spara, slösa och dela med mig.
29. Tycker du om Kinamat? Jäpp! Fast inte lika mkt längre som förut.
30. Tycker du om kaffe? Kaffe är ett måste varje dag!
31. Vad dricker du till frukost? Äter aldrig frukost, och OM jag gör det så dricker jag kaffe.
32. Sover du på någon särskild sida? Höger sida i sängen. Vänster sida eller mage när jag ska somna. Att sova på magen har blivit någonting av det bästa efter graviditen. Antagligen för att jag inte hade möjligheten då.
33. Kan du spela poker? Yes.
34. Tycker du om att mysa? Jäpp.
35. Är du en beroendemänniska? Of course! Alla blir beroende av mig s.a.s :D
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nope.
37. Vill du ha barn? Ja!
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, Tyska & Latin (dock inte flytande)
39. Har du någonsin åkt ambulans? Yes.
40. Föredrar du havet eller en pool? Både och.
41. Vad spenderar du helst pengar på? BÄBISPRYYYYLAR!!! Kan man någon gång få nog av det? :O
42. Äger du dyra smycken? Ja.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Kaffe.
45. Vem är den roligaste människan du känner? Min far tror jag! Han har samma låga humor som jag och det är sällan det blir seriösa samtal rakt igenom utan inslag av ironi och skämt.
46. Välj ett ärr på din kropp? Ett brännmärke på mitt lillfinger som jag fick vid 5 års ålder då jag skulle tjuvröka. Hemska bröder man hade en gång i tiden som tvingade mig och syster till det för att ha hållhake på oss haha.
47. Vad har du för ringsignal? Nickelback - When we stand together.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Yepp, men vi har nog gett bort det mesta till brorsans barn.
49. Flirtar du mycket? Med Henkepenke!
50. Vart togs din profilbild för din blogg? I köket i gamla lägenheten.
51. Kan du byta olja på bilen? Yepp.
52. Har du fått fortkörningsböter? Nope.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Minns inte. Var tjock minns jag iallafall haha.
54. Läser du dagstidningen? Ibland, om det finns något intressant på löpsedeln, då köper jag gärna tidningen.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nope.
56. Dansar du i bilen? Nej, men med bilen har jag ju märkt nu? Piruetter med bil är grejer det. :O
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Radio Skaraborg.
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Namnlista, planering inför dop.
59. När var du i kyrkan senast? I Mars 2012, begravning.
 
 
 

Det går undan!

Ifrån att Beppe i princip enbart låg på täcket på golvet och bara vände sig från rygg till mage och tvärtom så har jag nu en bebis att se efter konstant och springa och hämta då och då när han lyckats åla sig alldeles för långt bort för min del haha. Han började redan vid typ 6 månader att kunna åla liite lite grann innan han tröttnade, nu går det bara snabbare och snabbare. MEN, jag klagar inte, för det är ganska skönt att han kan ta sig framåt själv och roa sig med det istället för att ligga och vråla så fort han inte kommer åt det han vill ha. :)
 
Förövrigt så är jag sämst på att använda min kamera och min dator har knappt några bilder alls, så jag får väl ge mig på ett försök till att skärpa till det där med att fota varenda ögonblick, hähä.
 
So Long.

Listelisto!

1. Vem sov du med senast? - HenkePenke! 
2. Vem låg du senast i sängen med och höll om? - Datorn, precis_just_nu :O
3. Vem pussade du senast? - Henke
4. Vem av det motsatta könet strulade du senast med? - Henke dåra!
5. Vem av samma kön strulade du senast med? - No name!
6. Har du haft oskyddat sex? - Näe! :S
7. Vem kysste du senast? - Henke.
8. Hur ofta strular du? - Aldrig i hela mitt liv.
9. Hur många har du strulat med på en kväll? - Fem, tio, tjugo, femtio, hundrafemtio.
10. Vem var den första personen du strulade med? - Ååh käre barn, det minns jag inte!

 

KÄRLEK

10. Vad är första och sista bokstaven i namnet på personen du senast hade en crush på? - HK.
11. Hur många har du varit tillsammans med? - Good question, men räknar det som vart seriöst på riktigt - Henke.
12. Vem var du senast tillsammans med (inte den du har nu, förra)? - Alex.
13. Är du tillsammans med någon nu, isåfall vem? - HenkePenk.
14. Hur länge har ni varit tillsammans? - Exakt 5år (fem jävla år huh!?) 2 månader & 6 dagar.
15. Sötaste paret? - Huh?
16. Hur ser din drömpartner ut? - Som mig själv? Heeeenke!
17. Hur ska din drömpartner vara? - Som Henke.
18. Hur många gånger har du varit kär? - På riktigt kär, sådär så man typ dör av att bara tänka på personen, en gång! (Vad dumt det lät dock haha!)
19. Okej, seriöst, hur många gånger har du varit kär , RIKTIGT kär? - Men pung! En gång! På riktigt, riktigt alltså!
20. Vem var din första riktiga kärlek? - Åhåå, tråkiga jag minns då fan inte det :S

 

DÅLIGA TIDER

21. Har du druckit alkohol? - Ja!
22. Röker du? - Yes.
23. Snusar du? - Sometimes. Framförallt om det är kallt ute.
24. Har du rökt på / knarkat? - Ja och nej! 
25. Hur ofta festar du? - Bra fråga. 
26. Vad gillar du att dricka? - Bärs & vitt vin vissa gånger.
27. Har du skurit dig? - Många gånger, både medvetet och olyckor.
28. Har du bra självförtroende? - Ja och nej. Enda som jobbar sig mot mig är vikten. Borde gå upp 1kg eller 8.
29. Hur mår du egentligen? - Askalas.
30. Har du någon gång brutit mot lagen, isåfall hur? - Jodå, alla har säkert varit unga och dumma någon gång i sitt liv.

 

DÖD/LIV

31. Har du varit på begravning? - Ja.
32. Isåfall, vilka ? - Många. Alldeles för många.
33. Har någon nära dig dött? - Ja, för många. 
34. Hur vill du dö? - Snabbt.
35. Vill du dö? - Nu? Nope. Har alldeles för mycket att leva för just nu.
36. Har du någon gång varit på dop? - Yepp.
37. Isåfall, vilka? - Många.
38. Gillar du livet? - Nu mer än någonsin.
39. Vem som står nära dig fick senast barn? - Mina bröder - Simon & Liam.
40. Vill du ha barn, och hur många? - Har barn, saknar graviditeten men vill inte ha en liten till än.


DU

41. Vart bor du? - Utanför Falköping.
42. Vart går du i skola? - Ingenstans.
43. Är du smal eller tjock? - För smal. Ohälsosamt smal faktiskt.
44. Är du snygg? - Snygg som strykjärn.
45. Är du nöjd med ditt utseende? - Upp och ner. Vissa dagar bättre än andra, men så är det väl för typ alla skulle jag tro?
46. Vad gillar du mest med dig själv? - Att jag är jävligt hård men rättvis många gånger.
47. Och vad vill du ändra på? - Samhällets vrängda syn på saker och ting.
48. Vad heter du? - Jessica.
49. Gillar du ditt namn? Varför skulle jag inte?
50. Vad gör du på fritiden? - Allt mellan himmel och jord!

FAVORIT

51. Mat: Tacos.
52. Dricka: Julmust just nu & kaffe all day.
53. Färg: Svart, vit, ljusrosa & grå.
54. Musik: Det som körs mest i högtalarna nu är carburetors, Danko Jones & Winnerbäck.
55. Låt: Faller.
56. Veckodag: Fredag tror jag.
57. Sport: Inte intresserad.
58. Godis: Knattar :O
59: Artist/band: Samma som ovan + några till.
60: skådespelare/skådespelerska: Dexter Morgan (Michael C Hall) & Debra Morgan (Jennifer Carpenter) i Dexterserien. Kan bero på att jag spenderat timmar på serien det senaste eftersom senaste säsongen kom ut i september och sista avsnittet gick igår. :O

 

SKOLA / ARBETE

61. Går du i skolan? - Nej.
62. Trivs du? - Jag gjorde.
63. Favoritämnen? - Naturkunskapen var nog roligast eftersom vi hade världens bästa lärare och lektionerna var allmänt chilledill.
64. Vilka ämnen gillar du inte? - Religionen, jiiisses vilken jobbig, störd och jävligt provocerande lärare vi hade i det.
65. Vilka lärare gillar du / gillar du inte? - Lärarna på IP var helt klart bästa + NV läraren. Sämsta var religionsläraren och en till som jag tyckte om till sist iallafall hähä.
66. Vart har du praoat? - Många ställen. IRO, Jobro, UBAB, svensk trädesign, AP&T, vinportalen, Fristad vägkrog, Lindex. Ganska varierat faktiskt.
67. Har du någon gång sommarjobbat & vart? - Yes, men hemma.
68. Vad vill du jobba som? - Inom industrin eller målarbranchen.
69. Varför? - För att jag älskar att se vad man skapar.
70. Vilken klass går du i , & gillar du den? -

 

FAMILJ

71. Vad heter din mamma? - Annette.
72. Vad heter din pappa? - Kaj.
73. Vad heter dina syskon? - Johanna, Mathias & Andreas.
74. Är dina föräldrar skilda? - Ja och nej. Inte skilda i skiljsmässa utan dödsfall.
75. Vad heter dina mor och far föräldrar? - Ulla & Knut (Mormor/far) Maj-Britt & Bruno (Farmor/far)
76. trivs du hemma? - Japp! Trivs här hemma och trivdes hemma tidigare.
77. Om inte, varför? -
78. Hur är din familj? - Underbar! <3
79. Är dina föräldrar pinsamma? - Nej, oftast inte.
80. Låter dina föräldrar dig göra mycket? - Jag är 22år så behöver inget tillstånd.

 

ANTINGEN ELLER

81. Sommar eller vinter? - Båda, fast vintern är fan så mycket mysigare än sommarn.
82. Bikini eller baddräkt? - Bikini.
83. Rosa eller blått? - Rosa.
84. Öl eller cider? - Öl.
85. Vin eller sprit? - Vin.
86. Bada eller sola? - Båda.
87. Chatroulette eller omegle?- What? Vad tusan är omegle och hur uttalas det?
88. Fjortis eller emo? -  Vuxen
89. John Mayer eller Johnny Cash? - Johnny Cash.
90. Pop eller rock? - Röck änna!


RANDOM

91. Skostorlek? - 35-36. :S
92. Längd? -165cm kort.
93. Gillar du bananer? - Får det säljas numera? Bananländerfolk kanske känner sig kränkta!?
94. Leker du gärna häst? - Nej men rider gärna.
95. Vad heter dina bästa kompisar? -  Frido & Zizzi är väl dom som står mig närmast.
96. Hatar du någon? Spelar ingen roll hur starkt ordet hata än är, för ja, jag hatar någon så innerligt att jag hoppas att det slutar riktigt illa!
97. Vad köpte du senast? Ett parti Julmust.
98. Vad åt du senast? I förrgår - Julbord. Många olika saker m.a.o (jösses! Jag ska nog gå och äta nu)
99. Är det många i din skola som gillar dig? Går inte i någon skola.
100. Sista frågan; Är du rasist? Jag antar att jag är en extremrasist eftersom jag vill bevara de svenska traditionerna och tycker att det är förbannat löjligt, patetiskt, provocerande och förargelseväckande att hela sverige ska anpassa sig efter invandrare och inte tvärtom. Hade ett annat land anpassat sig så jävligt för oss svenskar? Aldrig i hela helvete! Skulle vi få bygga upp svenska kyrkan i moskéländer? Forget it!


Nu rusar jag och kastar i mig käk för det har jag totalt glömt bort både igår och idag. :S

Var det jag som hade tur?

Eller var det jag som hade tur i oturen? Eller oturen i turen?
 
Äsch, jag vet inte! Men jag har konstaterat en sak iallafall, eller två, eller kanske tre?
Så fort det kommer till mig så handlar allting om otur, oflyt, eller vad man nu vill kalla det! Jag blir seriöst inte förvånad längre över att det är just JAG som ska råka ut för allting hela fucking jävla tiden, jag blir så trött ibland, så satans trött så jag nu i efterhand inte kan göra annat än att garva samtidigt som jag är piss off på den jävla idioten till bilförsäljare som vi köpte bilen av!
 
Igår fick jag verkligen känna på hur det är de sista minutrarna av sitt liv, eller det som åtminstone kunde varit de sista minutrarna. Allting gick så satans fort men ändå i slowmotion och jag hann tänka fyrtio gånger om innan vi stog stilla med bilen.
 
Första tanken - "Wow, vi lever"
Andra tanken - "Hur fan gick det med bilen *rusar ut och ser att bilen är intakt*
Tredje tanken - Vilken jääävla tur att inte Jesper var med i bilen! Tack förbannade gud som inte finns för att Jesper inte var med!
Fjärde tanken - Vi kunde ha dött!
 
Vi åkte i fredags till göteborg för att övernatta där och ha julbord på lördagen. Tanken var att vi skulle stanna där till igår men eftersom så många (alla utom jag, Henke och Henkes bror) skulle åka hem redan lördag kväll så bestämde vi oss för att även vi skulle åka hem. Eller snarare, jag tjatade på Henke om att även vi skulle hem för jag längtade efter bebis. Påväg hem ifrån Göteborg så sitter jag i idiotiska tankar. "Undrar vad som händer om ett hjul lossnar på en bil i denna farten", varför jag tänkte på det var för att vi misstänkte att hjullagren var kassa på bilen. Efter många funderingar om bilolyckor så anstränger jag mig för att släppa tanken.
Henke säger att bilen börjar dra enormt emot vänster när vi kommer in i Borås. "Det kanske är punktering" säger han. Vi svänger in till Coop för att gå igenom bilen och passar även på att handla. Vi finner inga fel utan börjar röra oss hemåt då det börjar slå som satan i bilen.
"Vi måste stanna bilen" - Säger Henke.
"Ja, det måste vi definitivt göra!" Svarar jag.
"Vi får ta nästa möjliga plats där vi kan ställa bilen, för vi kan inte stanna mitt på r40, men pendlarparkeringen ligger lite längre fram"
"Yes. Bältet kanske jag borde ta på mig också" - Säger jag med lite sarkastisk ton.
(Jag vet, jag är idiotisk som slarvar med bältet, men tro mig, jag har fått en helt annan inställning till bälte idag)
 
Det tog ca 30 sekunder från det att jag tog på mig bältet så small det rejält i bilen och vänster sida sjönk. BAAAM, en smäll till och jag ser hur någonting flyger förbi bilen (jag trodde att en bil körde om) det var vänster framdäck, bilen sjunker extremt på vänster sida och styr ut emot vajrarna påväg över till andra körfältet med motsatt trafik. Henke bromsar och försöker styra upp bilen som kanar, snurrar och snurrar för att till sist dra rätt i diket. Bilar stannar och försöker hjälpa till, vi springer omkring och letar efter däck och bultar, ambulansen kom, polisen kom och fy fan vad jag hatar boråspolisen! Berättar mer om det sedan för att inte skriva miljoner rader.
 
Det hela slutade med att Alf hämtade oss, vi fick bärga bilen till pendlarparkeringen som var ca 500m bort och det kostade oss 1870:- för den korta sträckan. Bärgargubben var på det allra sämsta humöret och höll i princip på att kröka hela min bil, han väste och svor och var minst sagt vansinnig och gnällde om hans eländiga, joooobbiga arbete, men inte fan i helvete är det någon annan som valt hans yrke? Jävla idiot!
 
Vi fick inte köra bilen hem (vi skulle alltså montera däcket), vi fick inte heller bogsera bilen hem, poliserna hånade oss ordagrant. Vi skulle lämna bilen på parkeringen och skulle den bli sönderslagen så var det vårt eget fel enligt dom. Boråspolisen - vars högsta prioritering är att förnedra människor för att visa deras makt, och jag skojar inte.
 
Vi hämtade hem bilen igår. Bromsskivan har tagit ganska mycket stryk, inte så konstigt kanske, men hade nog varit mildare om bärgarjäveln kunde ta det lite lugnt och inte låtit skivan skrapas två meter i marken då han lastade av den. Det mest skrämmande är att när vi skulle hämta den så gick vi över alla däck och det var knappt någon bult som satt fast, så förmodligen har bilsäljaren varit stressad eller något och  inte gjort ett ordentligt arbete. Hemska tanke! Vi kunde dött! Jesper kunde ha varit med i bilen, jisses!
 
När vi ändå är inne på bilolyckor så bjuder jag på två bilder från min fina fina dole.
Hon är inte så fin längre dock...

Mysteriet på Greveholm!

Helt ärligt så är detta första julkalendern jag följer till punkt och pricka på flera år! Senaste jag följde ordentligt var Deiselråttor & sjömansmöss som gick år 2002, efter det har ingen fallit mig i smaken direkt.
Jag är ju den som är den som samlar på julkalendrar så jag har en hel hög, men enda julkalendern jag äger som kom efter 2002 är "En riktig jul" som jag valde att köpa bara för att den verkade mysig, och nog var den riktigt mysig!
De kalendrar jag har hemma i originalfilmer är:
 
♥ 1982 - Albert & Herberts Julkalender.
♥ 1996 - Mysteriet på Greveholm.
♥ 1997 - Pelle Svanslös.
♥ 1998 - När karusellerna sover.
♥ 1999 - Julens hjältar.
♥ 2000 - Ronny & Julia.
♥ 2001 - Kaspar i Nudådalen.
♥ 2002 - Dieselråttor & Sjömansmöss.
♥ 2007 - En riktig jul.
 
Sedan har jag en julkalender med Pettson & Findus också, men den vet jag inte när den gick. Hittade inte det på nätet och orkar inte springa ut och kolla hähä!
 
Hur som helst, det jag egentligen skulle komma fram till var att årets julkalender är någonting jag absolut inte missar! Kan ju dock påstå att första Mysteriet på Greveholm slår denna ganska kraftigt, men denna iår är ändå riktigt bra tycker jag!
Det som gör hela julkalendern som allra bäst är ju ändå att det är samma skådespelare som spelar spökena, och det är den riktiga "Lillan Olsson" & "Ivar Olsson" som kommer in i avsnitten, det är inte många gånger sånt händer.
 
 
Någon mer som kikar årets julkalender?
Som dessutom såg första Mysteriet när den gick på TV?
Åsikter?
 
 

God morgon!

Vaknade för ett tag sedan av att fågelungen låg och kvittrade i sin säng, eller kvittrade och kvittrade, vet inte vad man ska kalla det, men roliga ljud är det iallafall! Ligger här i sängen med lille Beppe bredvid i vanlig ordning och tänkte att jag skulle passa på att slänga in ett inlägg.
Therese har tjatat på mig om att jag ska lägga ut bilder på huset, men eftersom en del fortfarande står under renovering och tapeterna fortfarande är migränframkallande så har jag inte velat lägga ut bilder, men så igår så tänkte jag att, äsch, kan la slänga in några bilder iallafall då, för då har jag iallafall före/efterbilder när nya tapeter äntligen tagit plats. Mitt i allt så hittar jag alla målarburkar och går sedan in i köket och tänker att "nä fan, nu ska jag måla om!".
Sagt och nästan gjort! Började skruva ner handtagen och spackla igen alla hål efter dom eftersom våra nya handdag är längre än de som satt uppe, så hela dagen och kvällen igår bestod av spackling och slipning av luckor så får jag väl se om jag hiner stryka dom idag. Senare på kvällen tog vi pärlan för att åka till gården och slanga min dole eftersom vi hade ca 500:- bensin i henni, det tog drygt en timme och sedan stank både jag, Henke och Jan-Erik bensin och min nye pärla fick fulltank (hade redan halvtank innan).
 
Har även en jäkla massa tvätt att ta itu med, jävligt tröttsamt eftersom det helt plötsligt inte går att köra maskin och tumlare samtidigt för då går säkringarna, sådär lagom kul! Tar ju evigheter att bli klar med maskinerna om man bara kan köra en åt gången, frustrerande!
 
Hepp back to reality, får väl se om jag hinner med fler inlägg idag, förmiddag, eftermiddag, kväll?
 
 
Bjuder på gammal bild eftersom min dator är alldeles tom!

12-12-12

Minns ni vilken uppståndelse det var förra året då det vad 11-11-11?
Nu iår tjatar alla istället om jordens ungergång?
Kan inte folk bara låta jorden gå under när den känner för det? Varför ska alla komma med olika tänkbara datum? Får väl se vad som händer nu den 21 December, för då ska ju den tydligen också gå under eftersom mayakalendern tar slut då? Men jorden borde ju egentligen gått under för längesedan och tusen gånger om, eftersom våran kalender tar slut en gång om året. Äsch, nog pratat om det! I ärlighetens namn så slösar jag inte mycket tid och energi på att oroa mig för det, och jag tror definitivt inte att jorden kommer att förgöra mänskligheten, för det gör vi så bra själva! Kolla bara på detta vrickade samhälle vi idag lever i?
 
Beppe har valt att ta sovmorgon idag. Och precis nu i skrivande stund så började jag höra lite fågelljud ifrån hans rum, för var dag som går så kommer han på mer och mer konstiga ljud! Ska göra ett Beppe-inlägg sedan för det är mycket som händer nu och ska jag lägga allt i samma inlägg så lär det bli en bibel i vanlig ordning!
 
Satte mig igår för att skriva ett inlägg, efter många om och men så lät jag det vara. Tröttsamt när man sitter och skriver, raderar, skriver lite till, ändrar, ångrar sig, skriver, and so on, så jag raderade alltihopa och hämtade bäbis som i samma veva vaknade (i vanlig ordning) haha :)
 
Hur som helst så är bilproblemet löst nu, tack och lov!
Bilen jag hade bokat var ännufinare än på bild tyckte jag, och så liknade den ju trotsallt min dole, mitt hjärta är helt igen! (Folk undrar varför jag kallar bilen dole, anledningen till det är för att hon hade regnumret DOL)
 
Hur som helst ska jag hämta min knubbis nu, uppdaterar förhoppningsvis senare!
 
 
Här är pärlan!
Dole såg i princip likadan ut utvändigt fast hooo var svart som natten!
 

Tisdag!

Den där Tisdagen...
 
Den där förbannade jävla Tisdagen som fullkomligt fan kunde slängt sig i väggen för länge sedan och stoppat upp sig själv där solen inte lyser!

Har många dagar tänkt att nu jävlar ska jag kasta in ett inlägg, men trots det så ekar det fortfarande här, hehe he.. Hee!

Händer mycket nu för tiden, ibland mer än vad man själv vill, men huvudsaken är att det fortfarande är huvudet upp och fötterna ner, eller?
 
Förutom det där kameraproblemet (som f.ö är löst för en vecka sedan) så höll hela min dator på att krascha i tisdags, och när jag väl började få ordning på allt och få ur alla, framförallt bilder, ur datorn, så ringer Henke och berättar att jag har blivit av med min finaste, dyrbaraste ägodel, min pärla, min limousin, min bil. Jag har fortfarande inte fått se bilen i verkligheten, har bara fått se bild på fronten, men av skadorna att döma så är det dyrare att reparera den än att köpa en ny. Så ja gott folk, jag och mitt förbannade oflyt kommer fram igen! Jag fick en månad med bilen, glädjen, det avslappnade innan allting rasar igen! Nu sitter vi återigen utan biljävel och jag kunde inte vart mindre förbannad!
Mer förbannad blir jag när jag hör hur hela händelseförloppet gick till, MEN, återigen löser jag problemet, förhoppningsvis iallafall! På måndag har vi förmodligen bil igen. Ringde på en bil imorse som fortfarande fanns kvar, så jag håller både tummar, tår och näsborrar på att den finns kvar (i ärlighetens namn så har jag redan bokat den så den säljs inte innan jag infunnit mig på plats och tackat nej om det skulle vara så).

"Man vet inte vad man har förän man förlorat det" - Tro mig, är det någon gång i mitt liv jag fått känna på det så är det nu, men problemlösarN^ som jag är så fixas det inom 5 dagar iallafall, kosta vad det kosta vill, för jag vill inte behöva gråta blod över någonting som i andras ögon skulle vara "skit och ingenting"!

Vila i frid min fina dole!
 
 

Vad trött man blir!

Skrev i något tidigare inlägg om att min kamera var totalt väck och jag har ta mig fan letat i över en veckas tid efter den jävla kameran utan något vidare fynd mer än spindlar och fanstyg. Idag tog jag sista genomgången i huset, det tog mig 2½ timme att gå igenom hela förrådet som blev mer och mer kaos, till sist gav jag upp och enda bra fyndet var en live skiva med KISS och jag blev ett häftstift i foten rikare. Muttrandes och svärandes gick jag upp för att lugna ner mig med en kopp kaffe. Efter en kort stund satt jag redan och kollade efter en ny kamera på nätet och hittade en jag blev intresserad av. Efter många om och men och även pratande med Henke så valde jag att beställa hem en ny kamera. Innan beställningen säger jag (och även skriver till folk på FB) "När jag väl klickat hem en kamera så kommer säkert min gamla dyka upp" *letar lite till*.

Beställer kamera+minneskort och sitter en halvtimme senare i telefonen och tänker "det där skåpet har jag letat i tusentals gånger så det är helt meningslöst, men skitsamma, finns annat bös där inne som kan vara kul att få fram". DRA PÅ TRISSOR!!!! När kamerahelvetet ligger i en av de förbannade lådorna jag hade i köket.
*Svär ännumera åt mig själv och lovar att döda mig om inte Henke gör det åt mig*
 
Så ja gott folk!
Nu sitter jag här med min j*vla kamera och väntar på min nya.
Fördelen av alltihopa är väl isåfall att jag inte varit vrålnöjd med min f.d försvunna kamera, så när jag får hem den nya så ska jag jämföra och gå igenom noggrant vilken av dom som får stanna här, den andra får flytta! (Har ju trotsallt inte haft min gamla i mer än drygt ett år)
 
Från det här (och ja, jag gick igenom ALLT här)
 
Till det här
 
Lite bättre ordning och reda iallafall, så lite tur i oturen! :)