Och när ska du ge dig av?

Jag har fått en ny vän och jag sitter här och undrar när fan hon? Han? Den ska ge sig av!
Förkylningen och sjukan har hållt i sig i över en vecka nu och verkar ha kommit för att stanna. Så fort jag känner mig på bättringsväg så kommer en ny smäll på morgonen dagen efter, jävla stalker till förkylning jag lyckats dra på mig alltså! Men som jag tidigare sagt så är jag nöjd sålänge den stannar hos mig och avstår från att gå vidare till lilla Beppe!
 
Har ett annat problem som jag haft ganska länge nu faktiskt. Jag har inte den blekaste jävla aning om vart tusan jag har gjort av min digitalkamera!? Vart brukar man lägga sånt när man flyttar? Trodde man la såna på safe ställen där dom inte kan gå sönder, typ som i en väska eller något, men jag har letat ta mig fan överallt utan något fynd. Jag får hela tiden tankarna om "jag har sett den här i huset förut, så någonstans här är den" - men frågan är ju om det verkligen är sanning? Jag kanske bara fått för mig det med, skit! Börjar bli både tröttsamt och tråkigt att bara använda iPhone, iPad eller cam för att fånga saker på bild!
 
Dagens planer är väl i vanlig ordning att städa. Behöver dra över golven med dammsugarn och moppen eftersom vi har ett träskmonster till hund som grusar och lerar ner överallt. Och både han och katterna fäller ju som dårar. Är det inte nu dom borde behålla pälsen på!? :O Hur kan dom ens ha päls kvar? That´s a good question! Tvätta måste jag också göra, lär aldrig komma ikapp helt med tvätten. Framförallt inte nu när Beppe har kommit tillbaka i en såndär "jag kissar tsunamis och det är kul" period.
Varje kväll är det matning - blöjbyte - nattning, och varje morgon är det få av alla nedkissade kläder - få på torr blöja - få på nya torra kläder - matning. Sedan under dagen tvättar man och byter lakan och så upprepas proceduren varje dag. Detta sker även mitt på dagarna, man byter blöja, lägger honom för en middagslur och när han sedan vaknar igen så är det nedkissat i både kläder och säng igen. Har provat byta blöjmärken men det gav bara resultat de första nätterna, så nu är det likadant igen. Tacka gudarna för att man har torktumlare iallafall och kan få nya rena lakan inom kort varje gång det händer, men tröttsamt är det.
Hepp, nu tycktes jag höra Beppe vakna och jag har inte tid att sitta här och sölskriva mer, tvätten kallar så att säääääg!
 
Take Care,
 
Här är resultatet från i fredags då jag skulle måla hela världen, eller iallafall gillestugan. Jag bad Henke och Risto att hålla mig sällskap vilket dom uppfattade som att dom skulle måla väggarna med mig.

Smider finfina planer!

Ett snabbt telefonsamtal blev inte så snabbt som tänkt. Suttit och snackat med käre Fridooo ♥ och smidit finfina planer, kommer bli alldeles kanoners när saker och ting blir av. Har ordagrant suttit och garvat så tårarna sprutat i nästan en timme.
 
För övrigt så har jag inte sådär vrålmycket att skriva om just nu. Eller, det är väl som vanligt hur mycket som helst men ändå så lite.
 
Har åkt på världens jävla förkylning men är väl förhoppningsvis på bättringsvägen nu iallafall. Hostar halft ihjäl mig varje morgon runt 6.00 och kan därefter inte somna om. Känns lite i kroppen att jag inte får den sömn jag är i behov av. Skönt nog så har inte Beppe blivit det minsta drabbad utan ligger snarare och skrattar åt mig när jag hostar så det typ skallrar i rutorna och dessutom härmar mig genom att fejkhosta. Söta bäbis! ♥ Något annat han finner väldigt roande är att dra mig i håret! Nu för tiden kan jag knappt närma mig honom utan att han sträcker sig efter mitt hår, och ju mer jag säger aj och försöker ta mig loss, desto roligare är det?
 
Hur som helst, ska försöka sova nu (och med nu får jag räkna med ca 2 timmars försök till att somna först och främst) för jag lär ju i vanlig ordning vakna på tok för tidigt imorgon bitti igen.
 
So Long!

Vart fan är världen påväg!?

Varenda dag sitter jag och undrar hur i helaste jävla helvete man frivilligt kan vilja behandla sina barn illa? Hur fan man kan låta barnen bli lidande för sina egna jävla misstag. Hur man kan vara så fruktansvärt jävla egotrippad att man prioriterar sig själv i första hand och fullkomligt, fan skiter i barnets bästa och välmående.
Varför är det ingen som gör någonting?
Detta är någonting som pågår varenda dag men trots det så kan människor fortfarande föda barn hejvilt. Mänskligheten är skrämmande! Världen är skrämmande!
Nog finns det mammor som gör bort sig när dom skaffar barn och då blir det ett jävla liv, men dessa jävla svin till karlar, varför blir det aldrig någonting utav deras misstag? I de fall jag känner till så handlar det enbart om dessa praktidioter till män, karlar, pappor, idioter, svin? You name it!
Jag försöker förstå, men det är omöjligt, och ju mer jag tänker på detta, desto mer förbannad blir jag!
Jag trodde inte att man skaffade barn för att få någon slags sköld, jag trodde man gjorde det av kärlek. Men i denna vrängda jävla värld vi lever i verkar det som att man kan skaffa barn precis hur som helst för att sedan inte bry sig ett piss om dess uppväxt.
 
I skrivande stund sitter jag och tittar på min alldeles egna skapelse, min underbara fina son och jag tänker:
Nåde den jäveln som ens skulle få för sig att göra honom illa på något vis, den jäveln kommer att önska att den aldrig blivit född då jag är klar med henne/honom!
Han är mitt liv, mitt allt, och jag tänker göra allt som står i min makt för att han ska ha det så bra som möjligt!
 
 
 

Så mycket men ändå så lite!

Det står still, jag är fullt medveten om det.
Varje dag händer det hur mycket som helst men ändå så lite. Vem vill egentligen läsa om att jag städar, pysslar, grejar, donar, diskar, you name it? Visserligen så handlar väl inte mina dagar enbart om det, men varenda nya händelse är någonting jag verkligen tar vara på och tänker inte direkt "detta måste jag skriva om", fråga mig inte varför.
 
För att göra det hela så kort som möjligt (varken vill eller orkar skriva en hel bibel)
♠ Bokat tid för dop - Bättre sent än aldrig.
 
♠ Har haft massa besök, bland annat av min älskade faster + gubbe, Lotta & Alf, folk i byn, Henkes bröder med anhöriga, Risto & Anna samt bästa Friiidooo! ♥
 
♠ Bergvärmepumpen har lagt av och även blivit återställd av ingen annan än mig, händiga jag!
 
♠ Jag har köpt mig en bil.
 
♠ Beppe har fått två tänder.
 
♠ Beppe har (äntligen) lärt sig att rulla tillbaka från mage till rygg.
 
♠ Beppe har dessutom kommit på hur man gör för att spränga varenda människas trumhinnor, sikka jäkla tjut han lägger ifrån sig! Han ser till och med alldeles chockad och förvånad ut själv haha! Är det inte rediga tjut så är det att låta som en fågelunge som aldrig fått mat i hela sitt liv typ, redigt roande det med!
 
Nu ska jag iallafall slita mig från datorn för nu kommer Risto och Anna, skriver väl mer så fort jag kommer ihåg haha!