Vet ni vad!?

Jag har haft den turen att Jesper har stulit hela mitt imunförsvar! Eller jag tror det iallafall, för efter förlossningen så har jag haft 2 dubbelsidiga öroninflammationer (har aldrig tidigare i mitt liv haft öroninflammation), sedan dubbelsidig hörselgångsinflammation (det jag skrivit om ett antal gånger som jag haft i snart 5 år), Henke var dyngsjuk hela förra veckan och jag har blivit vrålförkyld sedan någon dag tillbaka också! Ont i halsen, täppt i näsan, feber och allt som hör till. Jesper då? Åhnej, varför ska han bli sjuk för? Han är frisk som en nötkärna! Det enda har varit att han är lite snorig, och med lite så menar jag att det inte är någonting som retar honom eller får honom att ha svårt att andas genom näsan.
Varför tycker jag att det är tur, jo, för att jag är evigt tacksam över att det är jag som blir lidande och inte lilla Beppe! Sedan ska jag väl inte säga för mycket heller, men under hans snart 5 månaders tid utanför min mage så har han inte varit det minsta sjuk och aldrig haft feber och ju längre tid det dröjer desto bättre!
 
För övrigt så är han numera sällan riktigt arg vilket också gör att jag helt plötsligt uppskattar dagarna och tiden jag får tillbringa med bäbis, min bäbis! ♥
 
För övrigt!
Vågen har stått still ett tag nu, 25kg lättare sedan förlossningen!

Ekar lite här?

Passar på att slänga in ett snabbt inlägg när jag ändå har lite tid över!
Så, vad har hänt senaste tiden tro?

1. Mitt andra "renoveringsobjekt" har blivit klart. Känns lite trist att ett rum som jag kunnat få klart på typ 2 dagar tog mig 2½ vecka eftersom så mycket annat kom imellan hela tiden samt att jag inte kunnat måla, spackla och slipa när jag är ensam med Beppe, men som sagt, nu är det klart iallafall! S k ö n t !
Före/efter
 
2. Vi har haft fullt hus ganska många helger. Besök uppskattas alltid! Det har varit allt från Henkes brors tjejs bror, till Henkes kusin, till stockholmare, till helsingborgare and you name it. 14-16 September hade vi bland annat Henkes kusin, helsingborgarna & stockholmaren på besök då vi hade kalas för mig & den ene helsingborgaren eftersom vi båda fyller år i september.
 
3. Förlovade mig 15 September (dock är gravyren i ringen 1 Oktober eftersom vi firar 5 år då).

4. Fått bra ordning på huset.

5. Har fått ganska så väldigt bra rutin på vardagen (äntligen)! Jesper har blivit en gladare bebis och därför är det lättare att läsa hans signaler. Det är inte ofta han skriker sig blå längre utan numera grinar han mest när han är missnöjd. Nu äter han var 4 timme, 8.00 (ersättning), 12.00 (gröt, ersättning), 16.00 (gröt, ersättning), 20.00 (ersättning), sedan sover han från ca 20.00-8.00.

6. Jesper har lärt sig knepet att vända sig från rygg till mage, han kommer dock sällan tillbaka på rygg igen eftersom han väljer att sträcka ut armarna rakt ut när han börjar bli trött i nacken. Han var på G att vända sig från rygg till mage ett bra tag, men helt spontant och då han gjorde det frivilligt och var glad och fortsatte med det var 9 September (2 dagar innan 4 månader)
 
 
7. Jesper håller på att få tänder tror jag. Tandköttet är rejält svullet på nederdelen, han gräver ordagrant i munnen och dregglar för kung och fosterland. Det ordagrant rinner längs ryggen när man har honom på axeln!
 
8. Jag fyllde 22 år i förrgår (25 September).
 

 
Finns nog en heeel del mer som jag missat ta med, men där var en del av senaste tiden iallafall, nu gick larmet från rummet bredvid så nu sliter jag mig!


So Long!

Today!

Ibland frågar jag mig själv vart mitt liv tog vägen!
Känns som att jag inte har någon tid över alls till mig själv men jag har väl mig själv att skylla! Hade varit skönt om jag kunde vara den typen av person som vågade släppa lite på alla krav, men inte då! Det vore ju lika med döden för mig typ!?

Mina dagar är ganska så enformiga trots att jag har fullt upp hela tiden! Vaknar, matar Beppe, morgonmyser med honom, han somnar om, jag går upp, bäddar, diskar, städar, plockar, grejar, Beppe vaknar, umgås med honom, han somnar om, jag fortsätter städning och sånt där, sedan kommer Henke hem från jobbet och han ska greja med elektriciteten i huset (huuua!!) vilket gör att jag fortfarande umgås med Beppe till läggningsdags som är vid 20.00 ungefär, och när han väl somnat så har jag spackling, slipning, målning och allt annat som står på listan, så ja mina kära vänner, vad är egentid och vart hittar man den? =)

Tro mig, det är inte det att jag klagar på att umgås med Beppe för det gör jag meeeer än gärna, men när man ska sköta om allt annat i hushållet helt ensam också och håller igång från ca 8.00-23.00 och somnar vid runt 1.00 så är man ganska trött och aldrig direkt utvilad.

I fredags skulle vi åka och kolla ny köksfläkt & tvättmaskin eftersom tvättmaskinen som finns i huset inte är min bästa vän! Den sköljer inte rent tvätten ordentligt så det är alltid vita tvättmedelsfläckar på kläderna och det är nog inte så hälsosamt för Beppe som väljer att stoppa allt i mun? Och sedan ser det inte så roligt ut med vita fläckar på kläderna och framförallt inte när det finns folk med livlig fantasi som tror att det är något heeelt annat! :O
Hur som helst så åkte vi för att kolla, men det slutade med att vi åkte hem med en ny spis, tvättmaskin och torktumlare (underbaaart!!) Spisen var faktiskt ändå i behov av att bytas ut också! Nog för att den fungerade, men man fick välja mellan att antingen koka över eller att inte koka alls på den, och hemmagjorda köttbullar gick definitivt inte att göra på den eftersom man fick köra på max hela tiden för att ens få en stekyta, och när väl stekytan behagade att dyka upp, ja då brände dom istället fast och gick sönder haha, vilka problem man har! Spisen är iallafall på plats nu så nu väntar jag bara på att tvätt och torktumlare ska komma på plats också, just därför håller Henke på med elektriciteten i huset, har hänt ganska många roliga saker efter att man börjat fixa och dona, berättar om det sedan, för nu ska jag återgå till spacklingen!


So long!

Ett liv utan iPhone!?

Inlägget skulle postats 27 Augusti


Det vore nog inget liv alls!
Skämdes en del igår när min telefon helt plötsligt började vibrera konstant med svart display och jag ingenting kunde göra! Nackdel med iPhone = det går inte kortsluta genom att plocka ur något batteri. Jag försökte med allt möjligt, men när det inte ens gick att få telefonen att anslutas till datorn så insåg jag att mitt liv var slut och att jag var tvungen att beställa en ny, tiiiiills jag kom på den geniala idén att kolla upp garantitid som ibland är på 1 år, ibland på 2, jag hade bara ett års som gick ut för någon vecka sedan, FUCK! Men så ringde jag till kära tre som talade om för mig att jag enkelt kunde göra en mjukomstart, och hur i helvete gör man en sån!? Tyckte jag som "bara" haft telefonen i över ett år, haha, men nu fungerar den finfint iallafall! Tur att jag inte i ren desperation beställde hem en ny, men jag trodde på fullaste allvar att det var slutet för både telefonen och mig,.. Pinsamt!
Konstigt dock att trots att telefonen var stendöd så gick det fram signaler till den, men inte fan "rang" (ringde) telefonen.
 
Hur som helst så väntar jag fortfarande som ett förväntansfullt litet barn efter en hel natts sömn utan avbrott, men änsålänge verkar det ligga långt bort. Det är inte Jesper som rubbar min sömn utan den dära värken from hell som fortfarande inte gett med sig, så varje natt vaknar jag runt 2.00 och får knarka tabletter för att sedan yra runt i huset i två timmar innan värken släpper och jag kan sova igen. Hör dessutom inte ett skit, "Hej, jag är 22år gammal och har hörsel som en 90åring, yey!" Jag har iallafall fått utskrivet smärtstillande nu, men jag tar dom gärna inte för många gånger eftersom man ser ut som en människa som aldrig gjort annat än att gå på droger. Fick många gånger i helgen höra "vad har du gjort!?" eller "har du tagit något!?"
 
Var på bröllop i lördags, och nackdelen med att jag bara rasar i vikt är att jag knappt har några passande kläder längre, så det var knappt att jag ens kunde gå till kyrkan! Väl framme i kyrkan så hörde jag inte ett ord av vad prällen sa, men jag hade tur som satt ganska långt bak så jag uppfattade iallafall när man skulle sitta eller stå, det räckte ju med att titta vad alla andra gjorde haha! Bröllopet var iallafall riktigt fint och jag hoppas på bilder därifrån inom kort, men vi får väl se!