Vad är egentligen prioritering?

Och vad är det egentligen man borde prioritera i första hand?
 
För mig är den viktigaste prioriteringen Jesper. Han ligger alltid först på priolistan. Så länge han mår bra så mår jag bra.
Det som får mig att både bli förbannad och totalt slockna, det som får mig att vilja blunda för mänskligheten totalt är de människor som skaffar barn till världen och sedan inte tar ansvaret för det.
 
Människor som skaffar barn ihop och sedan går isär och kör på varannan helg till exempel. Där barnet bara är hos den ene föräldern varannan helg och föräldern i fråga hellre väljer att skaffa barnvakt de helgerna för att slippa ha hand om barnet.
 
De människor som anser att ens barn är till alldeles för stor belastning, allt är bara bekymmer och problem hela dagarna och ändå väljer att skaffa fram ytterligare ett barn till världen. Till råga på allt så gör man valet att även skriva ut diverse, faktiskt nedvärderande, nedlåtande och kränkande saker om sitt egna barn inför allmänheten där alla kan se det, utan att ens ha en tanke på att detta oskyldiga, försvarslösa barn kommer att växa upp en dag och säkerligen få höra ett och annat när h*n är tillräckligt stor för att förstå att det mamma/pappa skrev var vilken jävulunge h*n var.
 
Eller de människor som skaffar barn, sedan går isär och nekar den andra föräldern umgänge.
 
Är det till exempel rätt att ett barn på bara något år ska behöva känna oro varje gång h*n ska besöka sin mor/far? Är det vad man vill att sitt egna barn ska känna? Står verkligen allt rätt till då barnet ber om att inte behöva träffa sin förälder? Är allting verkligen som det ska då ett 1-2års barn väljer att hata sin pappas/mammas nya?
 
Det mesta av texten handlar inte om så mycket annat än extremt egoistiska föräldrar. Såna människor som inte har mycket annat än sig själva i hjärnan. Som inte bryr sig ett skit om andra utan så länge det är bra för dom så är människor runt omkring, även barn skitsamma. Jag blir seriöst rädd på riktigt!
 
Det kan väl för fan inte vara rätt någonstans att barn ska behöva fara illa på grund av sina föräldrars misstag!?
Att barn kanske får men för livet för att föräldrarna gjort fel val och fel värderingar!?
 
Vart fan är världen påväg?
Kommentera inlägget här:
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?