Vad fan tror man?

Ibland kan man börja fundera över hur i helvete människor tänker! Jag fattar inte ens varför folk ska engagera sig och bry sig när det enbart handlar om att kritisera eller att snacka skit och trycka ner.

Jag kan dock säga att jag självklart förstår varför dessa no lifers som är födda förlorare gör allt för att få känna sig bättre i ett fåtal minuter, men vad fan hjälper det!? Sista idioten är inte född än, nej tack, det vet ju de flesta mycket väl, men ibland börjar jag fan undra om det finns någon människa på denna jord som är mer korkad än vad du är? Att du har gjort ditt livs största jävla snedsteg och fått hem ett jävla nedköp är ingenting jag kan göra något åt. Att din så kallade "själsfrände" är totalt jävla handlingsförlamad är inte mitt problem, inte vårat problem och ingen annans än ditt egna förbannade problem! På ett sätt är det så jävla skrattretande så jag finner knappt ord för det, men ändå kan jag inte ge fan i att bli förbannad när jag ständigt gång på gång hör vilka idiotiska jävla skitgrejer du går och sprider om de människor som har det så mycket bättre än vad du har! Ska du få ordning på ditt misslyckade liv så finns bara ett alternativ, ETT ENDA JÄVLA ALTERNATIV, men med ditt brain så lär du ju sumpa dina chanser en, två, fem, tio gånger.

Snälla, snälla, snälla, öppna upp ögonen och kom tillbaka till verkligheten!

Tvåsiffrigt!

Idag gick jag över till tvåsiffrigt vad det gäller dagar kvar till förlossning, skrämmande men spännande! :)
Sitter i tele för tillfället men tänker alldeles strax skriva ett längre inlägg.






So long.

Vad tror du?










Skulle vara kul om folk ville gissa på vad det blir för någonting! :)

Vecka 26.

Vecka 25 + 1 dagar.





Bilderna togs igår.

Bra tråd!

Sitter ju ofta och fördriver tiden genom att läsa forum på www.familjeliv.se. Hittade igår en riktigt bra tråd för oss som är gravida.
Där skriver alla möjliga man kan tänka sig om vad det bästa dom ansåg vara som dom plockat med i BB-väskan, även det som dom ångrar att dom inte tog med. Kan ju vara värt att veta lite vad olika människor ansåg vara bra att ha med sig. Om det låter intressant så klicka in HÄR!


So Long!

Helt okej!

Idag har jag faktiskt mått oerhört bra hela dagen! Har gett fan i kaffet idag så det måste ju nästan bero på det? Har små funderingar på om jag ska över till Lotta och Alf en sväng eftersom Henke sticker iväg till gymmet sedan och då brukar det oftast bli så att man tar sig en kopp och gör jag det så får jag ju antagligen svart på vitt, nog om det!

Eftersom jag hetsdricker oboy hela dagarna nu så har jag fått springa fram och tillbaka till affären två gånger. Första gången fick jag handla nytt oboypulver eftersom mitt tog slut i förmiddags och nu har jag precis kommit därifrån igen för nu var det istället mjölken som hade gått åt. Bra då att det är nyttigt och bra att få i sig mycket mjölk under graviditet. :)
Fick även hem ny babyolja ♥, Isglass ♥, Apelsiner ♥ och jordgubbssaft som jag varit toksugen på ett bra tag nu haha! Livet är bra ibland alltså!


Hörs senare!



En till!

I brist på fantasi!


WWW.BESTOFBLOCKET.SE







"Det tråkiga" i annonstexten fick mig att dö lite tror jag! Framförallt när han skriver det där om vita tänder i vänneravsnittet och även tillägger säsong & avsnitt, HAHA!

Kör på en till idag!

HAHA! Är det bara jag som är jävligt lättroad!?


Uuuh!

Vad trött jag blir på detta förbannade illamåendet ibland alltså! Idag drack jag dumt nog kaffe på morgonen och precis vad jag hade räknat med så blev jag illamående men det gick över efter någon timme, nu har jag dock mått illa i typ två timmar igen, man blir ju halft handikappad då man inte vågar röra sig knappt!
Hoppas iallafall att det snart ska ge med sig.
Det är iallafall värt det, det är jag säker på! ♥

Henke kom för övrigt med en great idé om att man kunde "toppa" kladdmuffinsen med vanlig marabouchoklad men någon rolig smak så det är väl någonting jag ska testa. Om inte annat brukar jag tycka att det är förbannat gott med grädde på.

Nog om onyttigheter, blir ju alldeles tokig av det här,
Hörs senare.

SNÖ! ♥

Det snöar fortfarande galet mycket här, underbart! :) ♥ Vet faktiskt inte hur mycket det har kommit men det har ju varit snack om att det ska komma minst 10cm snackade Lotta och Alf om. Det har även varit tal om att det ska komma upp till 20cm men det återstår väl att se. Sålänge den stannar kvar så är jag mer än nöjd! :)

Nu ska jag fortsätta med telefonnördande eftersom jag plockat ner en hel del nya appar, sedan blir det väl att sova så jag skriver väl mer imorgon och passar även då på att svara på kommentarer! :)


Nattinatti. ♥



Another one! ♥

WWW.BESTOFBLOCKET.SE



HAHA!

Jag & min humor! ♥

WWW.BESTOFBLOCKET.SE



Höll minst sagt på att dö när jag såg det här. Vågar dock påstå att jag själv vet hur det känns när man fått yngel och någon annan fiskracka, eller krabbracka som det var för mig ett tag, lunchar på nykomlingarna, haha!

Crazy!

Kom in för en liten liten stund sedan efter att ha varit ute med Henke & Hero på långpromenix i extremt snöoväder. Jag klagar absolut inte, jag seriöst älskar vädret och det gör Hero med, så det var väl bara Henke som beklagade sig lite granna för att jag & Hero tvingade med honom ut hehe. Blev en runda på nästan 2 timmar och nu värker både rygg, ljumskar och höfter, men det är väl sånt man får räkna med. :)

Nu hoppas jag att snön stannar lite längre än bara en dag iallafall, men det finns det ju aldrig garantier för och jag känner mig fortfarande ganska besviken över hela snölösa December månad.



What´s up?

Ska la inte sitta uppe allt för länge till. Väntar just nu på mina kladdmuffins som står i ugnen. Orkade aldrig göra dom innan så tänkte att jag väntade med det tills imorgon, men i vanlig ordning så kommer sugen enormt framåt kvällarna och nätterna så det var bara att slänga ihop en sats! Tur nog så går det fort att göra så jag klagar inte. :)

Idag har åtminstone upptareringen varit bättre och jag ska väl försöka hålla det på den nivån.

Hörs imorgon. ♥

Gravidlista!

Hittade denna hos http://novembersara.blogg.se/

Jag fick reda på att jag var gravid: 6 september 2011 ♥

Såhär fick jag reda på det:
Efter att ha slösat säkert 1000:- på tester. Trodde ett bra tag att det var något som var allvarligt fel. Jag bestämde mig en sista gång att beställa hem 5 nya tester, skulle det varit negativt så skulle jag kontaktat läkare, vilket jag tur nog slapp! :)

Detta gjorde jag efter att ha fått beskedet:
Testade med resterande tester jag hade kvar. "Det kunde ju varit fel på testet". 5 tester blev lagom för att jag skulle tro på det. Efter det kontaktade jag min syster och efter det Henke Penke! ♥

Jag tror det kommer att bli:
Jättesvårt att veta faktiskt. Jag tror nog mest på flicka. Henke tror på pojk (som han tror så fort han ser en gravid mage). Majoriteten tror iallafall på flicka.

Det här undviker jag att äta och dricka:
Alkohol of course! Energidrycker, för mycket kaffe och cola. I matväg trycker jag inte i mig vilken ost som helst (vilket jag iofs inte gör vanligtvis heller), äter ingen insjöfisk (gör jag inte heller vanligtvis), inget rökt och inget jag är osäker på.

Lukter som jag inte klarade av i början: Lukten av Felix gulaschsoppa & stekt bacon (luktade rent grispiss). Sedan har jag fått enormt känsligt luktsinne så allt illaluktande känner jag av extremt och kan bli helt spyfärdig.

Första gången det rörde sig i magen:
Första gången jag kände säkert var i vecka 16, som nervryck typ. Efter det har det bara blivit starkare och starkare.

Första gången det började sparka ordentligt:
I vecka 18 på kvällen när jag låg på rygg i soffan, efter det gick även sparkarna att se och kännas utanpå.

Såhär kändes de första sparkarna:
Skumt, konstigt, mysigt, kul. En storm av känslor ♥ Än idag kan det typ kittlas på insidan när den gör vissa rörelser.

Musik jag spelar för bebisen i magen:
Det jag spelar i högtalarna och det som spelas i bilen. Märker att den börjar röra mycket på sig när man spelar W.A.S.P & 4 non blondes  - What´s up.

Magen började synas:
Var ju jävligt uppblåst hela tiden från början, men nu kan man se att det är en bebismage och inte bara en uppblåst mage. Började la bli en riktig kula runt vecka 16.

Såhär kände jag vid ultraljudet: En hel del blandade känslor! Gick med ett leende på läpparna resten av den dagen. Känslan är så jäkla svår att beskriva, tårarna rann av glädje samtidigt som jag låg där och försökte hålla mig för skratt.

Första gången jag fick höra barnets hjärtljud kändes det:
Har inte gjort det än. Men lär få göra det i nästa vecka då jag ska till BM. :)

De första mammakläderna var: Två par brallor, ett par leggins och någon topp som jag fick av E.K.

Mina favoritmammakläder: Ett par brallor jag fick av Katja häromdagen, samt två par linnen som jag gillar skarpt.






Vecka 25 (24+0)

Bilderna togs i onsdags då jag varje onsdag går in i ny vecka.





Har än sålänge sluppit bristningar iallafall och jag hoppas att det så förblir. Dock är det väl ändå värt det om man nu skulle råka få det. Har däremot en del rivmärken på magen som kan tolkas som bristningar (om ni ens ser dom) men det är för att det kliar som satan över magen.

OBOY!

Jag har äntligen kommit på vad det är jag dagligen går och törstar efter. Självklart iskall oboy. Fy tusan i helvete vad gott det är! Kaffet kan ju slänga sig i väggen så länge det smakar anus och gör mig illamående.

Någonting annat som jag är toksugen på hela tiden är negerbollar och kladdmuffins. Känns inte sådär jättenyttigt och hälsosamt, men jag kan bara inte låta bli det!
Bakade en omgång kladdmuffins igår men dom gick åt lika fort som dom kom ut ur ugnen typ. Dels för att Henke är tokig i dom, och sedan för att Jan-Erik är minst lika tokig i dom.
Tog med mig en påse över till Lotta & Alf igår att fika med,.. Jag och Lotta fick en varsin, resten tog Henke och Jan-Erik haha! Näe, jag får helt enkelt baka en ny omgång alldeles snart.





(Bilderna lånade ifrån google)

Snacka om att det vattnas i munnen!

Förbannade förkylning!

Har i princip varit förkyld eller halft dålig sedan efter jul. Har knappt sovit ett skit inatt då jag mest legat och vänt och vridit på mig och hostat och haft mig. Hostan är alltid det jag fasar mest då jag blir sjuk, för börjar den så hostar jag halft ihjäl mig på nätterna. Senast jag kollade på klockan och fick gå upp för att fylla på mitt sjätte glas vatten under natten så var klockan 4.00. Henke har dessutom varit dålig hela veckan och fick stanna hemma från jobbet i tisdags.

Har mått illa till och från i två veckor nu också och jag har inte en aning om vad det beror på men jag tror att det beror på kaffet. Förut kunde jag bli illamående när jag hinkade kaffe på tom mage men nu blir jag illamående efter bara en kopp typ? Det gör inte så mycket dock, kan lika gärna skita i kaffet eftersom det återigen smakar rävpiss som det gjorde i början av graviditeten, så jag ska testa sluta med det först och främst och se om det hjälper. Har legat i lite mer än en timme nu och bara stirrat in i väggen och inte vågat röra mig på grund av illamåendet. >.<

För övrigt så har jag fått klagomål om min kassa uppdatering och jag har la inga undanflykter faktiskt, inga fler än det som jag skrev i mitt förra inlägg att jag inte kan skriva om vad som helst som jag mer än gärna skulle vilja skriva om, jag får helt enkelt skärpa till mig.


Hörs senare.



Så mycket men ändå så lite!

Jag har så extremt mycket som jag egentligen vill skriva om, men ändå finns så jävla lite jag kan skriva om av olika anledningar. Dels vill jag inte såra någon, jag vill inte heller hänga ut någon eller nedvärdera någon i min blogg. Mycket av det jag går och funderar över är i olika kategorier där antingen den ene personen tar åt sig, eller också den andre. Inläggen kanske inte är menade att vara riktade åt någon utan rent av bara är skrivet för allmänheten, trots det så finns för många som skulle klandra sig själva.

Någonting som jag ständigt går och funderar över är bland annat det här med vänner. Vänner som säger sig finnas där för en i både vått och torrt, vänner som lovar saker och ting som de sedan minutrarna efter väljer att bryta det. Jo men visst, jag kan väl säga att jag har ett x antal vänner där ute någonstans, men vart fan finns de när man behöver dem? Jag har visserligen skrivit en del om det här förut och fick, plötsligt nog, en hel del kommentarer om hur mycket de bryr sig och saknar mig? Bullshit! Vänskap för mig handlar inte om att man måste talas vid varenda dag, snarare att bry sig om. Att man till exempel svarar i telefonen när man hör av sig, eller åtminstone ringer upp eller tar kontakt då man ser missade samtal i sin telefon. Vänskap handlar inte om att den ene parten ska flänga runt som en idiot och besöka alla andra utan det handlar mer om att man besöker varandra eller möts upp för en fika eller vad som helst, men vad fan gör dessa vänner idag?
Only on Facebook - "Hej Jessica. Jag såg att du ringde förra veckan men missade ditt samtal".

Andra personer som åtminstone har mage att höra av sig en gång i månaden eller dylikt (då man själv försökt få kontakt en längre period) kan prata om hur jävla skönt det är att jag finns där och att jag är den enda riktiga vännen som man verkligen kan lita på. Även det ifrågasätter man då man dagen efter ser att personen i fråga säger samma skit till fler. Sedan är ju en av de större frågorna varför i helvete alltid jag ska finnas till hands för, när det inte finns en enda jävel som är villig att finnas där för mig när jag väl behöver det.
Självklart kan jag ställa upp som något jävla bollplank, det viktigaste för mig är att jag själv håller käften stängd med tanke på att existerandet av skitsnack är större än syret för många av mina så kallade... Vänner.

Den sista tiden har man mer och mer insett vilka som faktiskt verkligen är ens riktiga vänner, de andra liksom bara finns där. Det är i princip bara som vilka individer som helst. Helt ärligt så klarar jag mig jävligt fint utan mina så kallade vänner runt omkring. Jag har nog iofs aldrig haft något större behov tidigare heller. Man växer upp helt enkelt och man inser vad som är viktigt och betyder i livet, och det är definitivt inte att ödsla energi på döda ting.

Over And Out!




Vecka 24 (23+3)

BOOOOM!

Har varit kass på att uppdatera magbilder, inget ovanligt men tänkte slänga upp bilderna som togs igår, 23+2.





Det går foooort!

Måndag.

Har haft en superduperhelg! Åtminstone från lördag-söndag. I fredags hände det väl inte speciellt mycket. Henke fick jobba en stund under fredag förmiddag och jag städade i vanlig ordning. Fick även målat våran tvbänk i fredags så nu är det äntligen klart & färg har jag över så tänkte att jag skulle måla alla träfärgade ramar i svart också.

I lördags åkte vi ju som jag skrivit tidigare till Agneta och kusinerna. Käkade smörgåstårta och hade det allmänt trevligt med massa folk, synd bara att det finns vuxna människor som beter sig värre än treåringar där respekten är som bortblåst, men det var väl bara för oss att bita ihop.

Vi var inte hemma innan 22.00 igår kväll så det blev en snabb kvällsmat innan vi gick och la oss.

Idag har jag ägnat tiden åt att... Städa! Känner dock av ganska mycket i ryggen nu så jag skippade vardagsrummet idag och tar det imorgon istället. Vi ska åka in en sväng till Djurmagazinet för att hämta våra nya ålar eftersom det skedde en olycka med våran ena ål, kan berätta mer om det sedan om jag kommer ihåg det. Sedan ville även Jan-Erik ha min & Henkes hjälp med att fixa hans akvarie så det är väl hur resten av eftermiddagen/kvällen kommer att se ut.

Jag lovar att så fort jag är klar med städningen helt så ska jag även uppdatera med före/efterbilder på mitt måleri.


So Long.



Whats up?

Igår fyllde min älskade faster år. Höll på med ett personligt inlägg tillägnat bara henne, men sedan sparade jag det i utkastet och glömde av att göra klart det. Hur som helst, jag får väl helt enkelt komma på någonting finurligt innan jag och Henke åker dit på Lördag.
Brukar ju bli en hel del festande när vi är där. Ska bli kul att se om Henke kommer att dricka eller inte för senast igår sa han att han aldrig mer tänker dricka på grund av hans nyårsnatt då han låg och kramade toalettholken och lite därtill haha. :) Näe men allvarligt talat, det ska faktiskt bli skitkul att träffa dom alla där borta igen. Senast jag var där är över ett år sedan. Sedan träffade jag ju dom på min student men det blir inte riktigt samma grej ändå.

Ska la snart pysa in i duschen och sedan invänta Henke eftersom vi tydligen ska rulla in till stan när han slutar jobbet så jag skriver väl antagligen senare.


So Long.

Vecka 22 (21+6)

Har ju totalt missat att ladda upp bilder på bebiskulan kom jag precis på! Jag är faktiskt, hör & häpna, väldigt noga med att åtminstone få en ny bild på magen varje vecka, mest för att det är kul att jämföra och sedan är det ju alltid kul att ha det sparat till senare. Däremot så är jag mer än sämst på att komma ihåg och ladda upp bilder här i bloggen, så här kommer bild!


Togs för ca 15 minuter sedan!

Kan även passa på att visa min utsikt jag har när jag bland annat ska kolla fötterna eller vågen ;)

Denna bild är tagen för två veckor sedan (19+5)

Tisdag.

Nu har jag äntligen fått tummen ur och iallfall fixat foton på mina julklappar! Måleriet avvaktar jag med tills jag kommit såpass långt och målat TV-bänken med. Roligare att få se slutresultatet än bara småsaker hela tiden. Så blir nog roligare med riktiga före/efterbilder sedan.

Först och främst, Tusen tack till Bror & E.K för dessa fina kläder! :)

Mössa, "dregglis" & body samt,


En tillhörande pyjamas!

Och tusen tack till älskling som ÄNTLIGEN gett med sig och köpte mig en ny vän!



Skitsvårt att få bra, ickesuddiga bilder på krabaten men ACK så söt! ♥
Och för er som inte ser vad det är så är det en guldhamster.

2011.


Hur har året 2011 varit för dig? - Det har hänt fruktansvärt mycket och det mesta lutar åt positivt!

Bättre än förra året? - Ja, med all säkerhet.

Någonting du aldrig kommer glömma från år 2011? - En hel del, skriver om det i ett annat inlägg!

Har du flyttat under år 2010? - Nope, även om jag önskat så.

Har du hittat en ny låt som du älskar? - Of course I have.

Isåfall vilken? - Bra fråga.
Har du kysst en främling? - Nej.

 

KÄRLEK

Hur har din kärlek varit 2011? - Bra, bättre, bäst.

Har du varit kär? - Klart.

Har du sagt jag älskar dig till någon? - Många gånger.

Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Yes, många gånger där med.

Har du haft ett hemligt förhållande? -  Nej!

SORG & HÄMD

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? - Tror jag inte.

Har någon i din släkt avlidit? - Nej, tacka gudarna för det.

Har du slagit någon riktigt med knytnäven? - Jo.

Varit i slagsmål? - Njae, tveksamt.


PERSONLIGT

Har du gjort någonting du ångrar? - Alla gör det, man lär sig av sina misstag, eller hur?

Isåfall vad? - Släppt in fel människor i mitt liv bland annat. Samt gjort valet att lita på helt fel människor.

Har du skämt ut dig? - Har jag säkert gjort.

Har du ljugit för en vän? - Nej.

Har du varit ute en hel natt? - Typ, ja!

Har du blivit tagen av polisen? - Nej!

Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Jaoo.

Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - Nope.

 

SKOLAN & FRITIDEN

Vilken skola går du på? - Gick - Tingsholmsgymnasiet.

Har någon varit elak mot dig i skolan? - Nej.

Hatar du någon på din skola? - Nej, ogillade är nog rättare ord för det.

Har du gjort något framsteg? - Klart.

Haft alla rätt på ett prov? - Vet faktiskt inte.

 

VÄNSKAP

Har du träffat nya vänner? - Klart!

Har du förlorat en vän? - Nej, vänner förlorar man inte hur som helst.

Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - Nej.

Har du gått bakom ryggen på en vän? - Nej.

Har du ljugit för en bästavän? - Nej, svårt att göra det för någonting som inte finns!

Har du haft en relation med en vän? -Nej.