Gick skit som vanligt!

Skulle ju lagt mig tidigt igår, och rubriken förklarar nog allt.
Var i säng redan vid 9, men somnade inte innan 12-1 någon gång. Jag säger då det, dessa sömnproblem går mig på nerverna! Går ju knappt komma upp på morgonen när man inte sovit någonting.
Sjukaste är ändå att jag är trött som as när jag lägger mig, men när jag väl stänger ögonen för att somna så blir jag klarvaken och ligger bara och vänder och vrider på mig,..
Tror dessutom att jag ska skippa täcke framöver, eftersom nu när det inte är så kallt ute så blir det förbannat varmt här inne, kan ju kanske funka, värt att testa.

Nu ska jag kika klart på Rose Red,
2 skivor och första har jag sett klart, så två timmars film blir det nu.



Hörs senare,

Snabbare än förväntat.

Nu har jag både hunnit storstäda, dammsuga, skura & duscha, och nu har jag inte ett skit att göra, surt!
Fast iofs, ganska bra ändå, med tanke på att jag inte behöver göra ett skit till och kan gå och nana när fan jag vill, så lite bra iaf.

Hände en lite rolig sak idag faktiskt,
****** började lipa för att en person gick förbi och sa "jag hatar barn".
****** sa då till läraren att C hade kallat henne för sne, HAHA säger jag! Äääven om C hade kallat ****** för sne, så är la det ändå ingenting att ta åt sig för!? Nää, mer sne åt fölket!
Näe men allvar i saken, det blev ett jääävla liv, både på ****** som var tyken som satan när läraren stog brevid, läraren och C.
Ingenting att ta åt sig för, sedan kan man ju undra hur ****** tolkar "sne", om hon tolkar det som sur, sne, eller om hon tolkar det som sne, att man ser sne ut, går snett eller vadfan som helst, fråga mig inte, jag har ingen aning!

Långa dagar,

Jävligt tråkigt faktiskt, eftersom det är fint väder nu, och man hinner inte med alls mkt när man går i skolan till 4, är hemma 5, ska käka och så, tiden rinner iväg, men men, man ska väl vara tacksam för att tiden går iaf och man närmar sig en hel del mer och mer. SKÖNT!

Idag har jag bestämt mig för att lägga mig tidigt, och hur tror ni det kommer gå?
Tror ni att jag lägger mig tidigt? Eller tror ni det går lika mkt åt helvete som alltid? Jag säger ingenting så har jag ingenting sagt, men jag har mina aningar, ajaj.

Nu ska jag iaf sysselsätta mig med storstädning så jag sliter ut krafterna totalt så jag kan somna gött ikväll.


Hörs senare,

Vill ha mina prenumeranter!

Men nu är ju det svåra att jag inte vet vilka alla prenumeranter var, just därför kan jag inte informera dom om att jag har en ny blogg heller, vilket känns ganska kasst.
Skit samma, jag ska nog lyckas få in några till så småningom!
Nu ska jag krypa ner i sängen iaf, om jag spelar lite super nintendo eller glor på film vet jag inte,
men det blir nog lite spelande innan jag nanar iaf.



Take Care,

Uttråkad,

Städningen är klar, & tvätten är så gott som klar, Henke är ute och kör och jag har inte ett skit att göra.
Funderar på att hoppa in i duschen och sedan bara lägga mig och tjocka framför film, tanken känns jävla bra iaf.
Skulle ju kollat på Rose Red förra helgen, MEN jag somnade ju likförbannat varje gång jag satte igång den nästan, eller jag såg la kanske en timme på den,
så det är nog vad jag ska göra, duscha, fixa popcorn och annat gott, ta mig en filt och några goa kuddar och sedan slänga mig i soffan och glo klart på denna förbannade 4 timmars långa filmen haha.


Hörs senare,

Kass uppdate igår,

Var ju som sagt i badhuset igår, var nice, det är ju nybyggt och var jävla mysigt inrett.
Efter det åkte vi hem hit, och Zizzi och Emelie stannade här, så spelade vi massa kort tills Zizzi skulle köra Micke, då körde jag och Emelie igång wii:t och spelade super mario, kom ganska långt faktiskt. Zizzi kom tillbaka och var med och spelade, sedan åkte vi till ulricehamn för att lämna Katja och sedan handla, drog tillbaka hit, käkade kvällsmat och tjötade lite innan dom skulle åka hem.
Klockan blev sent och jag la mig och spelade Super nintendo innan jag somnade.

Idag har jag typ inga planer mer än tvätt typ,
möjligtvis städa klart oxå, men men, får se vad dagen har att erbjuda.



So long,

Uppe med tuppen!

Snart ska vi dra iväg till badhuset, det är nice.
Ska fixa fram lite frukost nu och sedan packa lite smått.
Är trött som aset eftersom jag inte sovit alls mycket inatt, låg uppe och kollade mysteriet på greve holm, haha, alltid lika bra iaf.

Katten har fått för sig att hon ska hoppa från balkongen dessutom (tror jag kan ha skrivit det förut?) Jag trodde iaf först att hon ramlade ner, men så var det inte, utan igår senast, så såg jag med egna ögon hur hon lätt som en plätt skuttade ner. Förvånar mig inte om det blir kattungar snart asså :O Men då får man ju hoppas att dom små oxå får skeppistassar! :)


Nog om det,
nu ska jag fixa och greja lite innan vi ska åka,
by the way så har jag fortfarande svinont i halsen, vilket är mindre okej,
men men, hörs senare,


So long,

Sjuk igen?

Vaknade imorse och hade så satans ont i halsen, kunde knappt prata utan att det gjorde sepeont, och sedan under dagen så har huvudvärken bara ökat mer och mer och jag känner mig trött och slö som satan, alltså jag tror att jag har feber, usch!
Har iaf slängt i mig en ipren nu & hoppas på att det går över snart så jag kan komma igång med städning och sånt där skit, men det tror jag väl, om inte annat så får jag väl förtränga huvudvärken!

Hade prov i CNC idag,
något inför svensk mästerskap, men om vi gick vidare tvivlar jag på, för det var rätt så jävla svåra frågor faktiskt.


Nog om det,
nu blir det TV för min del,
vila & sedan städa och vika tvätt.



So long,

Måste byta larmsignal!!

Vaknar inte längre när min telefon ringer på morgonen, så nu har jag lyckats försova mig IGEN, men det gjorde ine så mkt ändå, kom bara lite för sent, men måste nog ändå byta signal haha.
Hemma nu iaf, hade först CNC & sedan prov i svenska. Fick 5,5 poäng ifrån VG, men sedan har jag ju inte varit bäst på att läsa på heller, så jag är nöjd iaf, och det är väl det som är huvudsaken iaf.


Ska slänga igång kaffe nu, sedan sätta mig ute på balkongen och ta mig en cigg, vilket känns förjävla nice.
Och nu åker nog vinterjackan in med, för satan vad varmt det börjar bli nu, men ska inte klaga, för värmen har jag längtat efter.



So long,

Ska gosa ner mig i sängen nu!

Har ju glömt skriva det.
I söndags så köpte vi en ny sängram, eller, ska betalas nu i veckan. Fick dessutom en tjock bäddmadrass till så nu sover man som en prinsessa typ, haha! Näe men den är asnice, svart massivt trä. Så nu är mina funderingar på att skaffa BARA svarta möbler till sovrummet, det är vad jag vill, och då ska det bli så oxå!!
Haha näe men kors i taket, Henke gillar min idé så det får nog bli så. =)


Nej nu väntar sista ciggen,



Hörs imorgon,

Nattinatti,

Bloggen funkar nu som den ska?

Tror och hoppas innerligt på det iaf,
läsarna börjar komma in igen, så jag tror nog att det funkar.

Åter igen dessa tankar som i princip äter upp mig inifrån, tror att det är min största svaghet, eller hur man nu ska säga. Huvudvärk så det skriker om det, kanske kan kaffe hjälpa mig? Det är något jag får märka när Zizziizzi dyker upp!
Imorgon är det prov, och som det verkar så har jag inga böcker, vilket resulterar i att jag inte kan läsa på!!
Men, då slår tanken mig, att jag faktiskt har gjort instuderingsfrågorna säkert 3 gånger om, så dom svaren lär ju sitta iaf, sedan har jag läst kapitlet ca 4 gånger om dessutom, det går nog bra. det SKA gå bra!


Snart sparkas dörren in här, så nu stoppar jag skrivandet för stunden iaf.



Hörs senare,

Tystnaden tar livet av mig,

Kanske lät lite väl allvarligt, men att gå i flera timmar i tystnad är ingenting som är så där att hoppa i taket för. Om ungefär en timme kommer Henkedarling hem, och jag hoppas innerligt att Micke & Zizzi kommer in på kaffe
i d a g  i g e n ! Det har dom gjort hela veckan + förra veckan, tror jag? haha, minnet sviker!
På lördag är det badhuset som gäller, igen, eftersom vi ska bli såpass hälsosamma, och då snackar jag inte bara om mig och Henke, utan även Micke och Zizzi. På tiden att bli det kanske?

Har iaf städat och bakat, städat är inget ovanligt, men att jag ställer mig och bakar bara hur som helst, det är iiinte likt mig, haha!


näe, vad ska man hitta på sista timmen nu då tro?
Inga idéer, men jag ska nog komma på något.


"Så vitt jag vet så känner inte du mig, så du behöver inte skriva massa skit"


Eeeheheh, Så vitt jag vet så har du inte en blekaste jävla aning om varken mig eller min familj, håll dig till fakta ist för massa jävla skitsnack och påhitt! Och by the way, så har jag inte ens nämnt dig, för som sagt, jag känner inte dig, och bildar inte uppfattningar efter skitsnack, så sluta tro så jävla mkt! Att leva på lögner är aldrig roligt...





Over and Out!

Tjo, Tja, Tjenare.

Underbart med korta dagar i skolan, att sluta 09:20 på dagarna är aldrig fel.
Ska iaf slänga mig framför TV:n nu och kolla Top Model, sedan försöka lösa mysteriet på mina försvunna cigg. Såg dom senast i påsen efter att vi hade handlat, för då låg dom kvar i påsen tillsammans med balsamet som jag tog när jag gick in i duschen, men nu finns dom inte kvar i påsen och jag har definitivt inte rört det, så det är alltså ett helt nytt oöppnat paket som är spårlöst borta. Sånt gör mig galen!

Hepp, nu till Top Model,



Hörs senare,

Back on track i think.

Bloggade inte ett skit igår, vilket var jävligt skönt faktiskt!
Vet inte om bloggen funkar som den ska än? Men det märker vi.
Jag är både sur, arg och irriterad, en funderande människa som jag är så har jag funderat och tänkt hela dagen i princip. Kan inte förstå vad folk vill få ut av att trakassera mig för att min mamma dog när jag var 3 år gammal? Vill dessa personer i fråga att jag ska ta åt mig och bli ledsen? Sorry, men jag är starkare än så, och ska jag vara helt ärlig så vräker man enbart ur sig såna saker för att man själv är så jävla svag. Avundsjuk för att jag inte har någon familj? Tyvärr så vet ni, lika väl som jag att jag har en familj som jag älskar och som jag är så jävla glad att jag har, för det är liksom dom som får mig att vara där jag är idag. Mina underbara bröder som alltid ställt upp för mig, och min underbara syster som jag alltid haft vid min sida vad det än har varit, och pappa, han som fostrat alla oss 4 barn ensam, banden i våran familj är så jävla starka, och det finns inte en jävel som kan klippa dom, kärleken övervinner allt, så enkelt är det, och denna "cirkel" vi är i, är obrytbar.
Och att mamma gick bort när jag var så liten är tragiskt, MEN, oavsett det, så vet jag att hon är med oss hela tiden, även om hon inte vandrar med oss här på jorden, och jag vet att hon älskar oss lika mkt som vi älskar henne.




Over and out,

Ojdå...

Trodde att allt skulle funka finfint, men det gjorde det visst inte eftersom min förra blogg är lösenordsskyddad så är bilderna till header och liknande det oxå, därav att dom kräver lösenord här med.
Det ska nog vara ordnat snart iaf :)



Take Care,

A new beginning.

Kändes bäst att byta blogg faktiskt, även om det kommer förvirra en hel del.
Finns möjlighet för att min gamla blogg kommer att öppnas igen, men det blir inte än på ett tag av olika skäl.
Lyckades få in min design helt själv faktiskt, stort plus på det, eller kors i taket kanske man ska säga?
Nog om det,
ska iaf svara på kommentarer i min gamla blogg nu, fast med länkning till denna bloggen ist, sedan försöka pilla oxh fixa klart allt annat här i.


Hörs senare.