I know...

Jag vet mycket väl hur mkt jag just nu suger på att uppdatera, men orkar man inte så orkar man inte. Har den senaste tiden suttit och skrivit CV, inte för att det är det enda jag gjort, men det tog tamigfan 3 dagar(!!) att få klart det, sedan har det varit fullt ös, både med det ena och det andra. Legat ute i solen både igår och idag och jobbat på brännan. Brände ju halft sönder mig för ett tag sedan och började sedan flaga, men nu har jag blivit av med det iaf och fått fin färg, GILLA!

Midsommar firades ända borta i rävlanda hos en gemensam kompis, attans kul hade vi trots att jag i vanlig ordning fick någon jävla alkoholförgiftning.
Skitsamma, det har blivit en vana nu, och sålänge jag kan komma åt frysburkar så löser jag det ganska fint.

Eftersom jag inte hade tänkt att skriva en hel bibel så stoppar jag nog inlägget där, och jag lovar, jag ska verkligen försöka bli bättre med min uppdatering, så fort tiden bara vill räcka till.

Avslutar med bilder från den senaste tiden.


Orkar inte slänga upp fler bilder nu. Vet heller inte vilka från festen som tycker det är okej att hamna i bloggen så nu skiter jag i det här!


Btw, Vad fan ska man käka idag!?

TISDAG.

Kommer denna natt bli lika sömnlös som förgående tro? Grejen är den att i början hade jag inte alls svårt för att somna ensam i (Vad det känns som) världens största säng, men det har bara blivit jobbigare och jobbigare... Förut kunde jag somna som senast vid 00:00 om jag inte fick den dumma idén om att dygna med min käre vän, eller fiende, det väljer ni själva. Numera ligger jag i sängen och vänder och vrider mig för kung och fosterland tills klockan går över 04:00, inte konstigt att jag är helt död på dagarna... Och inte alls konstigt att detta inlägg blir minst lika rörigt som mina tankar och funderingar över allt mellan himmel och jord.
Igår fick jag mina betyg som jag väntat på, och dom var även bättre än förväntat!

2 IG
21 G
10 VG

Imorgon är det jag som börjar kika efter jobb, för jag har redan tröttnat på ett liv där man knappt gör ett skit.

Slutsatsen av hela inlägget: RASTLÖS, så det skriker om det!

Imorgon kommer förhoppningsvis min älskade, bästa älskling hem, och jag längtar till 1000!
So Long.

SÖNDAG!

Helgen har bestått mestadels av filmtittning med grannarna. Skulle egentligen ha befunnit mig i GBG denna helg men eftersom ingenting var som det borde så stannade jag hemma... Mådde inte speciellt bra då jag hade huvudvärk och illamående så in i helvete, så jag vågade inte ta några risker.
Hursomhelst så har det blivit sena nätter då filmerna inte slutat innan 3 på natten ungefär, men det har ändå varit jävligt nice att enbart ha tagit det lugnt i helgen.
Har även fått lägenheten storstädad vilket är jävligt skönt, så idag blir det väl återigen en luuugn dag med massa film, love it!


Bjuder på några cambilder från igår.So long.

Tävling: Memories for life.Jag tävlar hos Deliciously.se om 2000kr i värdecheckar hos Memories for life. Tävla här du med!

Tävling: Bikini.

Jag är med och tävlar om en bikini inne hos Linn i samarbete med Evas Underkläder

God morgon.

Här suger uppdateringen ganska rejält och det enda jag fått upp är tävlingar, men nu har jag inte ett skit att göra mer än att lyssna på åskan så då kan jag ändå passa på att skriva lite grann.
På senaste tiden har det inte hänt så speciellt mycket, Henke jobbar borta på veckorna, grannen har jag fått bra kontakt med så henne har jag väl varit med en del,.. Typ... Varje dag?
Har lyckats med att skaffa mig en ganska bra solbränna dessutom, så skulle jordgetingar vara vitröda ist för svartröda så skulle man nog kunna jämföra mig med en sån, för jag är seriöst helt randig haha!
Har dessutom inte lagt ut bild på mitt hår än hur det blev efter frissan, eller på sätt och vis med tanke på studentbilderna, men tänkte att jag slänger upp tydligare bilder på det.
Kan ju även tillägga att jag har nog aldrig varit så nöjd med mitt hår förut, och ACK så leeent det har blivit nu, underbart! Dock blev jag av med 15cm hår, men skitsamma, det växer ut, och med nogare eftertanke så har jag hellre fint och lent hår, än tunna och risiga toppar!Nu ska jag iaf ge mig ut på promenix med hunden för att sedan luska ut vad jag ska hitta på mer under dagen.


So Long.

Tävling: Babybjörn matstol.Jag tävlar hos emmaoskrutten om en matstol från Babybjörn
Var med och tävla HÄR du med!


Tävling: Spel från O-Råsa.


Jag tävlar hos JessicaAmandah om ett Tre-i-rad spel från O-Råsa. Tävla här du också!