Här står det återigen still.

Finns faktiskt inte så mkt att skriva om. Eller egentligen finns hur mycket som helst, men inte värt att skriva.
Skolan rullar på förutom att jag är en jäkel på att försova mig, och det är inte bra! Men inatt har jag ist legat i hög feber och knappt kunnat sova, och det är heller inte bra!

Bra är det dock att studentmössan äntligen kommit. Fick hem den i förra veckan. Studenten närmar sig med stormsteg.

Köpte nya pjux i helgen. Skogalen som jag är så får jag aldrig nog av det. Kanske borde fota min lilla skosamling sedan bara för skoj skull... Vi får väl se, vi får väl se. Nu har jag inte ett skit att skriva mer iaf så vi får väl antagligen höras senare.



PUSS!


Freeeedag!

Drar iväg till skolan nu för en kort lektion. Förhoppningsvis blir monterväggarna klara idag så jag kan sätta lite färg på dom. :) Hörs la senare ikväll.


PUSS!

Dagens garv:

När jag och Henke kom hem så gjorde jag som vanligt och kollade till akvarierna.
Den stora krabban satt som vanligt på pumpen och filosoferade, men vart befann sig den andra?
Efter en stunds letande så ser jag att den ligger på rygg inne i grottan...

Jag: HENKE!!! En krabba har dööött!! :O

Henke: Jasså? Näe, du skojar...

Jag: Men neej! Den ligger här inne upp och ner iaf? :S

Lyfter sedan på grottan för att vi båda ska försäkra oss om att krabban faktiskt är död, och mycket riktigt så rörde den sig inte för fem öre.

Hepp, den är väl död då... Säger Henke med en smått sur röst...

Jag: Vad SOOORGLIGT!! :O

Henke går iväg och hämtar håven och när han sedan ska lyfta grottan så kommer helt plötsligt en tredje krabba fram...

Henke ser förvånad ut och säger sedan: Vart fan kommer den ifrån!? Vi har ju bara två krabbor... Hur många krabbor finns det egentligen här i O.o

Den "döda" krabban visade sig vara inget mindre än ett tomt skal. Så det var alltså en av krabborna som hade bytt skal haha!



En glad & inte död krabba.



En tom krabba! :O

Lördag kväll,

Sitter hos min käraste bror i borås. Har varit barnvakt under dagen åt en tokgalen AliCia haha, men det har gått finfint.

Nu sitter jag och tar en bärs eller femton, så jag ska väl fortsätta vara social.


So long,

Uppe med tuppen.

Vaknade vid 6 tiden och låg och drog mig en stund för att sedan gå upp och fixa fram frukost. Jag har extremt svårt för att äta frukost men måste ju eftersom att Henkes lillebror är här.

Nu ska jag gå ut med hunden och sedan dra iväg,

Hörs senare,

Upp tidigt imorgon igen,

Funderar på att gå upp samtidigt som Henke imorgon igen så jag slipper stressa innan jag ska iväg. Ska dra vid halv 10 och det är alltid gött att få lite morgon innan man ska iväg någonstans.

Skitsamma, jag har fan inget vettigt att skriva nu, så nu lämnar jag bloggen för natten.


Hörs imorgon.

Dag 08 – Ett minne.

Ååh, svårt, man har ju så många minnen.

Ett minne som jag nog aldrig glömmer är iaf 25 Mars 2008 då jag emot pappas vilja åkte och hämtade min underbara gos Hero.
Jag snackade med farsan strax innan vi skulle åka och kolla på valparna, sedan ringer han när vi är på plats och frågar oroligt "du tänker väl inte ta med dig en valp nu va!?" "näe, vi kollar la bara".
Senare ringer jag farsan och berättar att hunden ligger i sätet mellan mig och Henke. Först ogillades det väl en del, men när farsan väl träffade Hero så var han helt salig, och vem blir inte det egentligen?

Roligaste var att han vi köpte Hero av satt och typ snackade ner Hero hela tiden och betonade hur dålig Hero var, men jag ville ändå ha honom, och då började han ist åma sig om hur mkt han tyckte om Hero.
Han sa dessutom att han skulle kontakta oss för att kunna få träffa Hero och få veta hur hunden mådde med mera, men tro det eller ej, det enda han gjorde var att försöka få mig att åka hem till honom!? Han typ stötte på mig och terrade mig på telefon, helt sick!



Hero, liten skrynkelgos



Boss!





HAHA! Härliga hund!





Ny design igen,

Har suttit och pillat designer hela dagen, vrålkul!
Orkar inte ge mig in på allt för detaljerade saker än, men det kommer väl, om jag inte tappar suget d.v.s.
Som det känns nu så vill jag fortsätta, men jag kan ju inte byta design en gång i timmen haha.
Hur som helst så ska jag väl fixa iordning lite käk nu!

Någon som vill ha hjälp med design och som inte kräver allt för komplicerat så säg till, :)

Oj oj.

Jag har för första gången lyckats med en design med en hel del hjälp från E.K.
Kul att man har photoshop nu så man kan pilla ihop lite bilder själv.
Ska väl ge mig på att fixa bakgrunden lite granna sedan oxå, men det får bli senare för nu orkar jag inte med det mer, tålamodet började rinna ur det sista, men jag är inte förvånad. Hörs senare.


God morgon.

Klockan är tidigt och jag har varit uppe sedan 06:00 imorse. Blev sugen som fan på kaffe igår kväll vid läggdags, men jag kan ju inte brygga kaffe när jag ska sova så jag skippade det. Sedan kunde jag inte sova ändå så jag satt uppe och grejade med mitt individuella arbete som jag skrev igår. Hur som helst så blev jag väckt av att en arg Henke inte hittade hans mössa, sedan frös jag och blev så förbannat sugen på kaffe så jag gick upp. Sedan hör man Jan-Erik tassa upp och hämta datorn, så undrade han förvånat varför jag kokade kaffe så jag gick upp och fixade fram frukost och sånt, så nu sitter vi båda och segar framför datorn.

Ska nog ge mig på ett försök att göra en egen design idag eftersom E.K och Johanna tycker att jag ska försöka...
Mitt tålamod är ju som det är, men jag får la ge det ett försök i tio minuter en kvart.



So long,

"Tänk om tänk om inte fanns"

Då skulle jag kunna segla på en sten till Amerika.

Som vanligt så är det omöjligt att sova och tankarna på allt och ingenting mellan himmel och jord gör det inte lättare.
"Jag vill, men det går inte!" - Tankar som går från det att jag var jävligt liten och fortfarande ligger kvar, suck!
Tänk att när man var liten så ville man bli stor, men nu vill man bara bli liten igen. Liten och bekymmersfri, och tanken på att det inte går gör mig bara besviken, skit!

Livet är en dans på rosor, men med jävligt stora taggar.

Nu ska jag fortsätta med mitt individuella arbete inom religion, blir jag klar med den uppgiften så slipper jag förhoppningsvis religionen i fortsättningen, och det vore ju helt underbart!

Dag 07 – Min första bästa vän.

Min första bästa vän var en tjej i borås som jag gick i samma klass med. Men man kan aldrig ta för givet att vänskapen är för evigt när man är så liten som man var då. Vad kan jag vart, 6-7 år kanske.

Hennes mamma var något av en pundare (vad jag fått höra iaf) så henne fick jag aldrig träffa & hennes pappa var mer en idiot än en pappa faktiskt. Man ska aldrig tala illa om någons föräldrar har jag hört, men att man slår sitt barn vid 6-7 års ålder är aldrig okej, och han slog henne, framför ögonen på både mig och min syster.

Den tjejen blev aldrig helt normal då jag faktiskt sett henne på senare dagar. Det är synd om henne tycker jag, och vänskapen vi en gång hade är något jag aldrig glömmer.

För mkt slit & för lite sömn!

Var ju på konsert igår, kommer dock inte ha så mkt bilder att lägga ut, förklarar varför senare.
Var hemma klockan 2 men somnade inte innan 4 och är helt död idag men måste ändå ta tag i städningen.
Skriver nog fan jämt att jag städar!? Skitsamma, hade tvätt för en hel armé att vika och katterna har roat sig med mina växter så det ser ut som fan här!

Skriver mer senare, och berättar även om gårdagen då + min dag 06.


So long,

Hej alla.

Ryggen värker fortfarande as hell men jag tänker inte klaga. Har precis nopprat brynen och tagit mig en dusch och ska väl snart börja göra mig iordning.
Ska på konsert idag som jag kom på att jag inte skrivit förut, men jag har faktiskt inte haft en tanke på det. Kom närmare bestämt på det igår kväll eftersom Henkes lillebror egentligen skulle kommit idag, men han får komma imorgon ist. Vet dock inte vad jag ska ha på mig, men det löser jag senare för vi åker inte innan Henke slutat jobbet klockan 16:00.

Uppdaterar senare när jag är klar.


So long,

Dag 06 – Min dag.

Min dag har helt seriöst varit piss, skit och allt annat dåligt.
Henke väckte mig innan han åkte till jobbet vid ca 05:45, därefter kunde jag inte somna om p.g.a värken i min rygg, gick upp och gav fiskarna & katterna mat och la mig sedan igen för att kolla film, "inte utan min dotter" jävligt värt att se, så ni som inte sett den, GÖR DET! Somnade till lite lätt men vaknade strax därpå igen. Satte mig vid datorn och kunde helt seriöst inte komma ur datorstolen!? Minsta lilla rörelse så högg det i ryggen som bara helvete, så det var först när telefonen ringde som jag tvingade mig upp, usch! Efter ett tag fick jag även huvudvärk och känner mig helt febrig och slö, har dessutom fått fruktansvärt ont i armhålan!? Ska man ens kunna ha ont där? Och sist men inte minst så har jag fått en jävla inflammation i vänsterhanden, börjar med en liten sak som bara blir värre... Måste vara sjuklighet på G, kan väl inte vara något annat antar jag.

Nu ska jag iaf mysa med bästaste Henke resten av kvällen och försöka göra det så bra som möjligt trots omständigheterna.


Ruskigt bra film, sjukt att det egentligen kan gå till så.

Happy valentines day.

 

Måndag.

Fruktansvärt rolig rubrik.

Sitter och funderar på vad fan jag ska göra. Tror jag borde ringa sjukvårdsupplysningen eftersom jag har haft outhärdligt ont i ryggen ett bra tag nu. Och vem fan var den dumme jäveln som påstod att det bästa är att röra sig vid ryggsmärta!? Dra åt helvete att det hjälper. Jag har hållt igång hela helgen och knappt suttit still en minut men ändå isar hela ryggraden, benen skakar, och jag kan knappt andas för att det gör så jävla ont.

Vad fan gör man!? Åker man till läkare så blir man ju ändå bara hänvisad till sjukgymnast.

Här är bilder jag tog igår på lägenheten iaf.


Hall från kök


Hall från toalett.


Toalett.


Vardagsrum.


Vardagsrum.


Vardagsrum.


Sovrum.




Kök.



Nu har ni åtminstone fått se lite av lägenheten.


So long,

Dag 05 – Vad är kärlek?

Kärlek är för mig olika.

Jag har en kärlek till min familj vilket faktiskt alla borde ha?
Syskonkärlek - Oavsett hur mkt man än bråkar med sina syskon så älskar man dom innerst inne, även om det kan vara svårt att erkänna det, haha. Näe men nu på senare dagar så är det väl inget bråk syskonen imellan, tror jag?
Kärlek till föräldrar - det är ju dom som skapat en till världen, de som fött en, och de som varit ens förebilder, de som man såg upp till redan när man fick ett medvetande.

Kärlek till den man älskar - Svårt att beskriva det. Man älskar personen, man vill dela resten av sitt liv med honom/henne. Man hjälper varandra i motgångar och man känner trygghet hos personen. Där handlar det inte om du & jag, utan vi, där handlar det inte om ditt eller mitt utan vårat.

Kärlek till sina vänner - Man ger dem förtroende, man vet att de inte går och snackar skit om en så fort man vänder ryggen till & tvärtom. Man vet att de ställer upp för en likaväl som jag ställer upp för dem om det krisar.


Good morning.

Vaknade för ett tag sedan, pallrade mig upp och fick på mig kläder så jag slapp frysa ihjäl, (Vårat sovrum blir iskallt när det är minus ute), slängde i mat till fiskarna, drog igång kaffebryggaren och slängde i en tvätt i maskinen.

Igår gjorde jag en totalutrensning i alla köksluckor och skåp, så nu känner man inte igen sig någonting. Allt står helt plötsligt så prydligt så jag inte ens kunde hitta kaffefiltrerna som vanligtvis ligger utspridda i skåpet haha. Fick iaf bort allt skit och slängde det på återvinningsstationen. Jag värnar om miljön, oavsett om det är svårt att tro det.

Nu ska jag iaf dra i mig lite kaffe och sedan städa lite granna. Funderar även på om jag ska ta bilder på lägenheten om det är någon som är intresserad av att de hur vi har det?

Nog tjatat,

So long,




Krabbkaret, :)



Bild från igår då vi blev bortbjudna.

Dag 04 – Det här åt jag i dag.

Typiskt att man ska se vad man ska skriva om nu vid denna tidspunkten, och jag har ingen direkt lust att fota käket NU, jag lånar bild ifrån google, som jag så effektivt brukar göra när jag inte har bilder höhö.

Idag blev det grekisk sallad, förbannat friskt och gott! :)


Jag skippade dock oliverna eftersom det inte är någon favorit hos mig.

Åhåå,

Jag och mitt minne alltså!
Igår gjorde jag näst intill INGENTING och ändå missade jag min "Dag 04", men vet ni vad mina kära vänner, jag slänger upp det ändå, så får ni vara så vänliga och låtsas som att ingenting är annorlunda.

Äsch, jag bara babblar på, jag kirrar inlägget och sedan säger jag nog nattinatti, :)



I väntan på ingenting.

Blir så rastlös när man är ledig (har jag ens berättat det?).
Egentligen är jag inte ledig, utan det är min lärare som är det, så vi fick välja om vi ville ha våran gamla lärare idag eller om vi ville jobba hemma med något, så jag valde hemarbetet.

Testade kameran lite till eftersom jag ändå behöver nya pics till kommande design. Dock är ingenting planerat om den ÄN och jag vet inte när tiden erbjuder E.K att fixa det till mig, men det löser sig sa han som sket i badkar´t.



"Dagens outfit"







Nu blir det kaffe.

Fy fan vad jag hatar västtrafik!

Kom precis in efter att ha stått ute och väntat på bussen. På tidtabellen här ute står det att bussen ska gå klockan 09:27, på nätet står det att den ska gå 09:26, men varför i helvete har bussjäveln redan åkt förbi när klockan är 09:24!?

Min mobilklocka är ställd efter TV:n, likaså min dator. Kollade klockan när jag var framme vid hållplatsen och då var den 09:24. Efter att ha stått och väntat i typ 5 minuter så ropar en tant från andra sidan gatan "Väntar du på bussen?"
Jag "Aah?"
Hon "Men den har redan åkt förbi för ett tag sedan".

Att bussarna är försenade, det är en sak, för då kommer man åtminstone iväg efter att få stått och frysa en stund, men hur i helvete ska man veta om bussarna är minuter för tidiga!?

Återstår nu att skicka ett argt mail till västtrafik!

Dag 03 – Min familj.


Min familj är något av det som betyder mest för mig i mitt liv. Jag vet alltid vart jag har dom och vet alltid att jag kan vända mig till någon av dom när någonting känns jobbigt eller krisar.


Jag har min älskade syster Johanna som jag saknar så innerligt. Minns så jävla väl när vi varenda morgon sminkade oss inför skolan och alltid började bråka om sminket haha, fruktansvärda morgonar som man konstigt nog saknar nu?

Jag har mina 2 underbara bröder Mathias & Andreas som väldigt ofta tvingade mig bädda deras sängar när jag var liten :O Näe men allvarligt talat, jag älskar mina syskon!


Sedan har vi ju även dom bästa av alla, dom som faktiskt fick oss till världen, pappa & mamma. Oavsett om Mamma inte finns i livet längre så är hon fortfarande (Självklart!!) lika älskad av oss, och oerhört saknad.

Jag är fruktansvärt tacksam för den underbara familj jag har.

Sedan kan jag väl även tillägga mina syskons sambos som jag faktiskt ser som en del av familjen, jag är glad för att ni kommit in i mitt liv!





P.s - Anledningen till att det inte blev några bilder är för att jag är mycket och klockan är trött, så jag orkar inte plocka fram, leta och greja med bilder nu. Nattinatti.

16:15

Sitter för tillfället och väntar på att min käresta ska komma hem, så under tiden har jag diskat lite och slängt ut sopor och annat sånt där nödvändigt.
Jobbigt att vädret inte kan bestämma sig! Imorse var MarCus hos tandläkaren och ville upp och hälsa på skolan så han hämtade upp mig på busstorget och jag kan ju lova att det var total kaoZ i hela jävla ulricehamn! Bilar och lastbilar blockerade vägar så vi fick ta en jävla lång omväg för att komma upp till skolan, näe nu vill jag faktiskt ha vår!

Hörs senare,
ska även se om jag kan ägna lite tid till att fota idag nu när jag ändå har en bra kamera ;)
So long,

Dag 02 - Min kärlek.

Dom flesta av er vet redan vem min kärlek är, men det finns säkert dom som inte vet det också.

Min kärlek är Henke och har varit det ett bra tag nu, vi blev tillsammans i Oktober 2007 och har sedan dess i princip hållt ihop. Hade ett kort uppehåll i Januari 09 men sedan dess har det varit bra och bara blivit bättre. Vi flyttade ihop på riktigt i December 09, fast egentligen har vi väl bott ihop sedan 08. Rörigt hehe.

Hur som helst, vi har levt ihop i 3 år och 4 månader ungefär, och mkt längre kommer det att bli :)



Evig kärlek! <3

Go kwell!

Här händer inte alls mkt! Har precis duschat och ska la lägga mig och kika film. Kom från ingenstans att tänka på "Föräldrafällan", ni vet den där gamla filmen man såg när man var liten? Så den tänkte jag kolla nu.

För övrigt så har jag inte gjort mkt efter skolan. Hämtade ut min nya kamera (wiie) och städade lägenheten, mycket mer än så har jag faktiskt inte gjort.


Slänger upp inlägg "dag 02" sedan, OM jag inte somnar d.v.s.


So long,

Två testbilder jag tog med kameran innan.


God morgon.

Sitter för tillf'llet och slänger i mig en snabb frukost & kaffe innan jag ska dra iväg till skolan. Har en ganska kort dag idag då jag börjar vid 10:00 och slutar strax innan 14:00, så får väl åtminstone hoppas att jag får möjligheten att köra mitt program idag till den ena elektroden.


Hörs senare, :)


Dag 01 - Presentera mig själv.

JessiCa Hansson heter jag som nog de flesta känner till. Född i september 1990.
Just nu går jag tredje året på gymnasiet och kommer att ta studenten den 27:e maj, och jag kan ju garantera att tiden går fasligt fort för tillfället och man verkligen känner hur nära studenten är! Kan hända att jag dessutom har ett jobb redan när jag går ut skolan, men det är ingenting som är garanterat än.


Mina största intressen är att skriva, musik, djur & inredning (faktiskt). Sedan finns det lite övriga intressen som till exempel dammsugare och skurmoppar? Näe men kommer inte på så mkt mer.


Det som lyfter upp mig i mina "bad days" är familjen & Henke, men sedan är jag jävligt stark som person vilket gör att jag har jävligt lätt för att bearbeta saker och ting.


(Gammal bild).

Det värsta jag vet är skitsnack (vilket jag jävligt ofta nämt), jag hatar falska människor (hata är ett starkt ord, men i dessa lägen skiter jag faktiskt i det), folk som dömer innan de vet sanningen, och framför allt föräldrar som saboterar för sina barn, för barn ska aldrig bli lidande för sin/sina föräldrars misslyckanden.


Jag har fobi för småkryp, men framför allt för spindlar, jag tror att det beror på deras snuskiga ben faktiskt, eftersom myror inte är lika hemska som spindlar haha.



UUUH!!! Ryser bara jag ser bilden!

För övrigt så är jag vanligtvis en glad och social person fast med ett jävla temprament, men någon behöver ju ha det oxå ;)
Där var en ganska lång presentation om mig, så jag hoppas inte att jag missat något även om jag känner just nu att jag gjort det.


Take Care,

Kan andra så kan jag!

Dag 01 – Presentera mig själv.
Dag 02 – Min kärlek
Dag 03 – Mina familj.
Dag 04 – Det här åt jag i dag.
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag.
Dag 07 – Min första bästa vän
Dag 08 – Ett minne
Dag 09 – Mitt rum
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag.
Dag 11 – Mina bästa vänner
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Något du vill uppleva igen.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat minne
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – favorit godis
Dag 25 – En favorit färg
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina favorit saker
Dag 30 – Ett sista minne

Jag ska alltså göra ett inlägg om dagen om just dessa punkter.

Tjollahopp.

Idag har det inte hänt speciellt mkt faktiskt. Skolan som vanligt och sedan lite plock och städ här hemma, men eftersom jag storstädade igår så var det bara lite disk att ta itu med typ, och klädhögen som alltid hamnar på badrumsgolvet så fort jag går in i duschen. Hade satt upp krokar på väggarna innan, men eftersom mina kära katter har en tendens av att hoppa och hänga sig i saker och ting så finns dessa krokar inte kvar. Får la sätta upp något mer hållbart kanske, eller ställa in någon hylla.

Ska snart hoppa in i duschen och dessutom lägga mig i tid idag. Jag känner att jag inte riktigt fungerar när jag inte fått mer än 4 timmars sömn, >.<

På tal om ingenting så känner jag för att göra någon förändring med mitt hår, för nu är det bara långt och tråkigt. Ska kika lite på olika frisyrer sedan om tiden tillåter.

Fick även hem min tröja i onsdags förra veckan, älskvärd, ohja!





Hörs senare,

Hem, ljuva hem.

Skönt att vara hemma, men ska jag vara helt ärlig så hade jag gärna stannat kvar på samma plats ett tag till. Återigen sitter man hemma och ser folks vidriga falskhet. Men vem är jag att sitta och irritera mig för det egentligen? Livet är för kort för att haka upp sig på någonting så simpelt, men när det är folk i ens närhet som bevisar det så väl så kan man inte bli annat än både irriterad och jävligt besviken.

Vad är egentligen meningen med att sitta och baktala en person så jävla illa och sedan låtsas som ingenting? Hur fan kan man ens ha ett samvete att snacka så jävla mkt skit om någon och sedan se personen i ögonen och låtsas vara dennes vän? Helt sick!

"Döm aldrig en människa innan du känner till dess personlighet!"
Lika jävla sant som det är skrivet, och det har jag för en gång skull lärt mig.

Ingen har över huvud taget anledning att ta mig för givet, för vart fan finns ni andra när jag ber om det!?




Nu ska jag ut och ta sista blosset, sedan nana.

Här dammar det igen ser jag!

Men hur ska man egentligen hinna med att uppdatera när man ordagrant har fullt upp dagarna i ända!? Näe, gott folk, ni får allt stå ut med min kassa uppdate.
I helgen kommer jag inte vara hemma över huvud taget, för jag tänkte lämna alla skitsnackande people ett tag, dra ifrån verkligheten ett tag så att säga, förjävla skönt faktiskt! Förövrigt så hade jag den vanliga oturen att försova mig idag vilket resulterade i att jag ist fick stanna hemma och ska inom kort börja packa och sedan är det bara för mig att invänta Henke Penke som slutar tidigare idag.

Nog om skrivande nu, ska slita mig från datorn så jag slipper att stressa med allting senare,


So LoOong SuCkers,



(Bild från när jag var barnvakt åt AliCia och gjorde en "kickepigga" till henne i lera, överlycklig blev hon! Btw, jag tror till och med att jag hade roligare med leran än AliCia haha!)