Motivation på topp!

Bortsett från att mina öron värker jävlar igen så är motivationen på topp.
Jag målar, målar och målar lite till, och när jag inte kommer på vad jag ska måla så improviserar jag, helt sjukt vad kul det är helt plötsligt.
 
Nu har jag äntligen blivit klar med köket och jag är så satans nöjd!
Att ge sig på sånadär "det kan iallafall inte bli värre" projekt är hur kul som helst, framförallt när man lägger tid på det och man ser så stor skillnad. Friheten med hus har många fördelar, och det är bland annat att man kan greja och dona bäst fan man vill, och man gör det för sig själv och inte för någon girig jävla hyresvärd som sedan kan ta överdrivet betalt för att man inte följt någon standard. Man behöver inte heller tänka på vilka tider man kan hålla igång för här störs då fan inga grannar av att jag målar sent på kvällarna.
 
Tiden rusar med en jäkla fart. Snart blir Beppe 9 månader. Från att han bara låg där på golvet i sitt babygym så är han nu överallt och ingenstans, både högt och lågt. Han ålar sig fram snabbt som tusan, han klättrar kring bord och bokhyllor, reser sig upp och ser fruktansvärt arg och bekymrad ut de gånger han ramlar, han biter ihop och muttrar samtidigt som han tittar på golvet. Man kan tänka (ser ut som) att han är väldigt arg på golvet som helt plötsligt slår honom och att han muttrar en jäkla massa svordomar i babyjoller, så sööööt!
Hans åttonde tand är på G upp, men precis som i vanlig ordning så är han lika oberörd som alltid.
 
Vad vill jag med inlägget då? Tja, slänga in en uppdatering så att ni vet att jag lever kanske? Nu ska jag iallafall fortsätta med... Städning? Målning? Jag vet inte, men det lär jag ju märka inom kort.
 
Här kommer lite före/efterbilder på köket.

Detta var ju när vi börjat riva en del, här har jag också tagit ner handtagen från alla luckor och spacklat igen hålen då de nya handtagen inte passade in i de gamla.
 
Här har jag målat köksluckor/lådor och fått upp de nya handtagen, när jag väl hade gjort det så lyckades jag se hur ful färgen bakom var. Den var både skavd på vissa ställen och alldeles för gul för min smak, jag ville hellre ha gråton där bakom och på väggarna som var målade i samma antikvita färg, så jag gav mig på att testa bryta min vita färg.
 
Typ såhär, mycket bättre!

Sedan tyckte vi att vi lika gärna kunde byta ut bänkskivan också, eftersom vi ändå hade den hemma, såhär blev resultatet.
 
Det enda som ska göras i köket nu är byta golv, byta kakel och måla taket, men jag måste skaffa mig takfärg först så det är därför jag inte gjort någonting åt det än. Så, före/efter i helhet.
 
 
Jag har:
• Målat köksluckor/lådor
• Målat kasetterna/väggarna som förut var antikvita (väldigt gula dock)
• Målat taklister & golvlister
• Bytt ut alla handtag
• Bytt ut köksbänk (detta gjorde dock Henke).
 
Jag är som sagt jävligt nöjd! Det är till och med roligt att vara i köket nu hähä!
Nej, men nu ska jag återgå till det jag ska pyssla med. Får väl se när jag slänger in ett inlägg igen!
 
So Long!
 
 

13-01-13

Jag må vara sämst på att uppdatera, men man kan ju inte vara bäst på allting, eller?
 
Idag har varit en såndär dag då jag bara tagit det lugnt. Kanske inte så konstigt dock eftersom vårt sista besök inte åkte hem innan 3 inatt, sedan satt jag uppe framför TV:n och glodde på nyversionen av OMEN, tröttnade dock efter ett tag då det i princip var exakt kopia i nyare filmning (kollade den gamla häromdagen).
 
Vi hade ju dopet för Jesper och Wille igår, äntligen har det blivit av och äntligen är det över! Hade fullt upp hela dagen, eftermiddagen och kvällen igår. Vid ca 20.00 var vi klara i församlingshemmet så vi kunde bege oss hemåt. Det funkade iallafall hur bra som helst. Jesper skötte sig strålande förutom att han blev lite grinig när han fick vatten på huvudet och senare då han var riktigt trött. Jag vette tusan, men de senaste dagarna så tycker han inte att han behöver sin lilla lur på förmiddagen vilket resulterar i en övertrött och grinig bebis. Hur som helst så hängde min älskade faster och hennes gubbe med hem och stannade till 3 inatt innan dom valde att åka hem. Hela dagen var riktigt lyckad igår trots all stress. Någonting kan jag dock garantera, och det är att jag inte kommer vilja göra smörgåstårta på länge nu. 3 stora plåtar + en halvstor skärbräda räckte gott och väl för att man skulle tröttna!
Måste även tillägga att jag är fruktansvärt förvånad över vilka underbara människor som finns runt omkring oss. Så många som bara ville hjälpa till med allt, så många som ställde upp utan att vi ens behövde be om det. TACK ALLA för igår, utan er hade vi nog fått hålla på hela natten med röjning och städning, ni är guld värda! ♥
 
Bilder på dopet och presenter kommer senare då jag fått alla bilder samt orkat fota presenterna. Bjuder på en bild än sålänge iallafall :)
 
 
Nu ska jag få tummen ur och ta itu med disken som blivit under dagen, samt plocka undan och städa lite granna så jag slipper vakna till ett stökigt hem imorgon. Städade ju iordning i hemmet mellan 3-4 inatt för att slippa ha så mycket att göra idag, men nu har det tillkommit en del disk så lika bra att ta det och förbereda allt inför morgondagen.
 
 
Take Care,

...

Är du man nog, nu när du gett dig på en kvinna?
Är du man nog, när hela ditt liv baseras på lögner?
Är du man nog, att nu ta konsekvenserna?

Ibland är det synd att jag har Jesper. Inte synd för den sakens skull för han är hela mitt liv, men även han som får mig att tänka mer förnuftigt och hejda mig för att inte göra allt för fel. Hade det inte varit för Jespers skull så vet jag helt ärligt inte om jag suttit här idag och kladdat i min blogg.

År 2013 firades in med vänner och vi hade oerhört trevligt, och jag önskar att det kunde varit så för andra nära och kära också. Tyvärr blev det inte så.

Jag förstår inte hur vissa människor klarar av att leva med sig själva. Hur människor kan bete sig hur som helst, aldrig svälja stoltheten och ta ansvar för sina handlingar. Det är dessa idioter som man seriöst borde tvångskastrera för att sedan mata med dennes egna lem, helst tills dess att personen i fråga kvävs.
Hur i helaste jävla helvete har man ens mage att förneka och skylla ifrån sig på en grov misshandel?

Det finns idioter till allt, och tyvärr är den sista idioten inte född än!

En sak är iallafall säker, att får du inte konsekvenserna på det lagliga viset så ska vi nog se till att ordna detta på annat vis.

Du är inte ens värd att pissa på!

Liten sammanfattning av 2012.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Yes, en hel del.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag var såpass tråkig så jag hade faktiskt inga nyårslöften, hähä!
 
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Japp.
 
4. Dog någon som stod dig nära?
Ja, tillräckligt nära iallafall.
 
5. Vilka länder besökte du?
Inga faktiskt!
 
6. Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013?
Njae... Inte vad jag kan komma på.
 
7. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?
11 Maj och några fler datum.
 
8. Vad var din största framgång 2012?
Vuxit och mognat ganska rejält!
 
9. Största misstaget?
Har nog inte gjort något speciellt misstag tror jag?
 
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja, alldeles för mycket! Speciellt nu i slutet då jag lyckades dra på mig öroninflammation (hade ju hörselgångsinflammation redan), halsfluss, vanlig förkylning och magsjuka på bara några månader. Vart tog immunförsvaret vägen liksom?
 
11. Bästa köpet?
Hmm, har köpt en hel del, men det bästa kan nog ändå vara vagnen till Jesper tror jag, kunde inte vara nöjdare! Och huset också, ofc.
 
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Räkningar, haha!
 
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Väldigt mycket!
 
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012?
Fun. - We are young & Europe - Final countdown.
 
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare.
 
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Rensat landen i trädgården mer innan vintern? Haha.
 
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Inte en aning.
 
18. Hur tillbringade du julen?
Med familjen i Ulricehamn först, sedan här hemma med anhöriga från Henkes sida,
 
19. Blev du kär i år?
Japp, händer ganska många gånger om året att jag blir kär på nytt typ. Jag är väl kär hela tiden så sett, men vissa dagar är jag enooormt, galet kär.
 
20. Favoritprogram på TV?
Deeeeexter!
 
21. Bästa boken du läste i år?
Det minns jag faktiskt inte. Var ganska längesedan jag läste nu, när jag var alldeles tjock och gravid.
 
22. Största musikaliska upptäckten?
Bra fråga, kan faktiskt inte komma på någon nu.
 
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Ja, absolut. Jag fick vara med dom bästa, och det var det enda jag önskade mig.
 
25. Något du önskade dig men inte fick?
Nope.
 
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2012?
Bjöd hem massa folk.
 
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Jodå, allt kan göras bättre på ett eller annat vis, eller?
 
28. Nyfunna vänner?
Japp.
 
29. Vad fick dig att må bra?
Familj och vänner.
 
30. Vad kommer du att göra år 2013 som du inte gjort i år?
Inte en aning än faktiskt. Har hur mkt som helst som jag vill göra, men jag måste ju även ha tiden för det! :)