Vecka 31.

30+0 Idag, magen växer och jag känner mig smärre blåslagen inuti kan jag lova.Fördriva tiden.

Hur gamla är ni, du och din partner? Jag 21 (Fyller 22 i September) och Henke 22 (Fyller 23 nu i mars).


Hur fick du beskedet att du var gravid?
Fem tester fick mig att förstå det.


Vilken vecka var du i då?
Ca vecka 6, testen gav mig negativt fram tills dess.


Hur reagerade du när gravtestet var positivt?
Fick la en smärre chock eftersom jag var lika inställd på negativt som tidigare. Hela storyn är lång, men jag trodde seriöst att jag hade cancer eller vad som helst på grund av mitt mående och allt vad det var och ändå negativa tester, förväntade mig det allra värsta och tänkte kontakta läkare men bestämde mig i sista stund för att beställa nya tester en sista gång först. Tog la en dag undefär att smälta det men sedan var det enbart lycka, och även oro som säkerligen hör till.


Hur berättade du för din pojkvän att du var gravid?

(Via telefon eftersom Henke då var iväg på jobb hela veckorna)
Jag: "Gjorde nya tester idag..."
Henke: "Jasså, vad visade det då?"
Jag: "Ja, det var ju knappast negativt iallafall..."
Henke: "Jasså? Är du säker på det?"
Jag: "Ja, jag är nog ganska så väldigt säker på det, kan skicka bild! Har tagit tre tester nu och alla visar lika!"Henke tog det dock på ett annat sätt! Han blev glad givetvis, men han var inte heller speciellt förvånad då han en längre tid gått och sagt "du måste testa igen, du måste vara gravid".


Var det planerat?
Nej, men ack så välkommet!


Var du orolig för missfall?
Till och från. Försökte att inte tänka på det även om det många gånger var svårt. Efter första UL blev det nästan värre trots att jag då var i vecka 14, för då hade jag sett det lilla livet och kunde inte för mitt liv tänka mig vart jag skulle ta vägen om någonting skulle hända.


Vem i er närhet fick veta nyheten först?
Min syster.


Hur gick ni ut med det officiellt?
Det kom väl ut lite hur som helst, men vi berättade det för de flesta när jag var i vecka 12 ungefär.


Känner du dig redo att bli mamma?
Ja, jag längtar som en tok! Har ju varit bebissjuk ända sedan favoriten (brorsdottern) AliCia kom till världen i Augusti 2008.


Hur känns det att ha en bebis i magen?
Helt olika! Det känns självklart helt underbart och mysigt, även om det nu för tiden är världens kamp att ta sig ur soffan eller sängen, att man inte kommer intill diskbänken riktigt, foglossningar som gör en galen, extremt dålig sömn, listan kan göras lång, men som jag alltid säger, alla jävla besvär, värk och allt vad det är är så värt det med tanken på vad som komma skall! ♥


Hur mycket har du gått upp i vikt under graviditeten?
Har hört väldigt många som gnäller och klagar på deras ynka 5-10kg, här kommer jag med mina (änsålänge) 16(!!)kg, går in i vecka 31 idag, jisses.


Cravings?
I ätväg (Mycket onyttigt) - Gelehallon, glass i STORA lass! BOB´s jordgubbssaft med massa is, is över lag (brukar plocka fram en iskarta att knapra i mig) chokladbollar, Remi (sånadär choklad/mintkakor), Köttfärssås och mycket mer.
Lukter som gör mig tokig - Riven lök, vinkelslip, betong, (brukade tidigare smita ut i hallen och sniffa ihjäl mig på Henkes arbetsbyxor haha! Numera åker jag hellre med honom till arbetet) Diskmedel, sköljmedel (sånt som man vanligtvis älskar att lukta på, men nu för tiden så är det extremt! Tur att man kan motstå frestelsen att äta/dricka det iallafall!.


Gravidkrämpor?
Illamående, gick på åksjuketabletter ett bra tag, huvudvärk (mest mellan vecka 14-17), blödande tandkött, bröst som värker & VÄXER!! Mina bröst har nog vuxit iallafall tre storlekar. Blev dyra utgifter på BH:ar där ett tag. Foglossningar och skräpigt/trassligt/tovigt/asjobbigt hår (om det nu räknas?).


Har ni planerat några namn?
Ja, men änsålänge bara pojknamn.


Hade ni lätt för att komma överens om namnen?
Ja, pojknamnen var inga problem, men flicknamn kan vi inte bli överens om.


Vad tror ni att det blir, en flicka eller en pojke?
Jag tror flicka, Henke tror pojk (som vanligt).


Hur länge ska du vara föräldraledig?
Har inte bestämt det än. Men jag vill ut i arbete så fort som möjligt, dock inte tidigare än att barnet är 10-11 månader.


Ska ni dela på föräldraledigheten?
Blor jag som är ledig eftersom jag inte har något jobb. Sedan tjänar vi på att jag är hemma medan vi går med förlust om Henke är hemma istället.


När är bebisen beräknad att komma?
9 Maj, fast jag tror att jag kommer gå över tiden.

Måndag.

Kiligt och grått väder idag. Henke snackade om att det kanske skulle snöa idag. Jag har förut sagt att våren gärna får komma nu men att det inte gör någonting med mer snö heller, men nu har jag helt andra inställningar. Efter dessa fina dagar vi haft så längtar jag enormt efter VÅR! Och ju mer vår det blir, desto närmare bebis, eller hur! :-)

Sover dåligt som satan på nätterna nu, vaknar varje gång jag ska vända mig, måste alltid "klättra" på Henke för att kunna ta mig upp ur sängen när jag vaknar akut pissenödig (Henke vaknar inte av det som tur är), vaknar även av att jag är asvarm trots att jag ligger utan täcke. Får då dåligt samvete för att magen känns så kall, och även om jag inte tror att liten stör sig på det så säger samvetet annat och jag måste tvinga mig att ha täcke över magen. Det är iallafall inte långt kvar nu, och jag vet att alla dessa krångel och besvär är värt det till tusen!

Hände en lite tråkig sak natten mellan lördag-söndag också, samtidigt så var det nog ganska komiskt också, återkommer med händelsen sedan.

Här är min nya hårfärg, skulle vara kul att höra andras åsikter om det.GalenCraZy!

Har gjort något tokigt, men man lever ju trotsallt bara en gång, right?Och vad är det för färg på mitt huvud nu då tror ni?
Gissa på ni som känner fört.

Passade även på att färga brynen i fredags när jag ändå förnyade håret.

Vecka 30.

29+0. Och jag undrar fortfarande hur jag lyckas fördriva tiden såpass bra, för dagarna bara rusar förbi trots att man inte har varken skola eller arbete att gå till på dagarna.

Testar en ny grej idag för skoj skull, lägger upp nya bilderna först och jämförelsebilder på magen från förra veckan under.Och från förra veckan,


Någon som ser skillnad?

Och som vanligt så ska jag alltid ha några märken på magen, har inte en aning om vad det är för röd fläck på dagens bild till höger haha, men inga rivmärken denna gång iallafall, magen har lugnat sig med klieriet nu faktiskt, men vem vet, det kanske kommer tillbaka.

Lilla Hjärtat! ♥

Mina värden är fortfarande på topp, så jag slipper, som sagt, dessa vidriga järntabletter iallafall i några veckor till.
Järnvärdet låg på 123 nu, när det går under 120 så blir jag illa tvungen att äta järntabletter, men det får komma då helt enkelt!

Vecka 26 (25+0):
SF-mått: 26cm
Hjärtljud: 140


Vecka 29 (28+5):
SF-mått: 28cm
Hjärtljud: 150

Dessa bilder är tagna i onsdags (28+0)
Nya bilder kommer på onsdag igen då jag går in i vecka 30(!!) (29+0).

MVC idag! ♥

Som rubriken lyder, idag är det dags för återbesök på MVC och det ser jag minst sagt fram emot, dels för att det är spännande, mysigt att lyssna på hjärtljud, kul att höra hur alla värden är, kul att se hur mycket man vuxit sedan senast, och framförallt, det som alltid gör att jag ser fram emot mina besök enormt, det är för att jag har världens bästaste, underbaraste barnmorska som dessutom har humor! ♥

Eftersom hon fortfarande inte kontaktat mig innan så slipper jag förhoppningsvis dessa hemska niferexen också eftersom mitt järnvärde är (var) såpass bra vid första proverna. Får se till att hålla liknande kost genom hela graviditeten så kanske jag slipper järnbrist och hemska niferex!Hörs sedan!

Kastrera/sterilisera!

Detta kommer nog bli ett utav mina jobbigaste inlägg jag någonsin skrivit, men efter att månad ut och månad in bara gå och fundera över det så tog jag idag beslutet för att dela med mig utav det. Det var först och främst Therese inlägg som fick mig att bli mer pepp på det, men ännumera nu eftersom jag hör någonting nytt varenda jävla dag!
HÄR KAN NI LÄSA THERESE INLÄGG!

Vill även tillägga att det jag skriver handlar om allmänhet framförallt, och sedan en del som man både hört, sett och läst själv. Vet för övrigt många ensamstående som fixar omhändertagandet av sina barn helt exemplariskt, så döm mig inte!

"Vissa ska inte vara i närheten av barn!"
Vissa borde inte ens få skaffa barn! Varför införs inte lag på kastrering/sterilisering på dem som skaffar barn för nöjet och för att sedan bara skita i alltihopa?

Först och främst så börjar jag fundera över vad kärlek betyder i dagens läge?

Kärlek, eller snarare att älska har definitivt inte samma innebörd i dagens läge som det hade förut. Idag bedrar vi varandra, är otrogna, misshandlar varandra - inte bara fysiskt utan även psykiskt, vi går och skaffar barn med människor som vi tvekar på, och värst av allt, så sätter vi sedan våra barn i kläm!

 

Man blir inte längre speciellt förvånad över allting man får höra runt omkring, men ilskan väcks fortfarande inombords över hur människor, eller föräldrar i detta läget, är så förbannat egoistiska och sätter sina egna behov före sina barns.
Det finns folk som går och blir gravida för att sedan sticka därifrån innan barnet ens har kommit till världen, och varför gör man en sådan sak? Den första tanken som slår mig är bidrag, men vad vet jag. Alla har olika syn på olika saker, men någonting som jag anser är viktigt är att ett barn ska ha lika stor rätt till en mamma som en pappa, sjukt nog så är det inte alla som tycker detsamma som jag.

 

Till att börja med så finns dessa så kallade män, vars hjärna sitter någon helt annanstans än i huvudet, som inleder ett förhållande med någon, gör henne på smällen och sedan väljer att sticka och skaffa sig en ny, för att sedan tröttna och återigen skaffa sig en ny. Det är väl inte så att man inte ska få finna kärlek och lycka igen i sitt liv, men man kan väl åtminstone tänka på barnet i första hand, för ett barn mår aldrig bra i en familj där tjejer kommer och går lite hur som helst.
Detsamma gäller dessa kvinnor som gång på gång släpper in nya män i deras liv och fullständigt accepterar att barnen sedan kallar dessa män för pappa.

 

Ett barn har bara en mamma och en pappa, och det där med plastföräldrar är någonting som jag nog aldrig i hela mitt liv har accepterat, men nog finns det undantag. Jag skulle inte ha emot att barnet skulle se en ny man som funnits där i hela barnets uppväxt som pappa, om det vore så att den biologiske pappan mist sitt liv i barnets tidigare ålder, men fortfarande så ska ett barn ändå ha rätten till att få veta hur sanningen ligger till.


Numera får man höra skräckexempel där föräldrar blandar in sina barn i sina relationsproblem och använder sina barn som täckmantel för att själva inte hamna i allt för stora konflikter. Därmed så lovar man dyrt och heligt att allting ska bli helt okej fast man innerst inne vet att det kommer att gå åt helvete och det slutar med att barnet/barnen sedan blir lidande av sveket och gråter sig till sömns på nätterna.
Det finns de människor som vill försöka bevisa för sina barn hur mycket de betyder för en, genom att supa sig redlös och försöka bryta sig in i barnens hem och sedan hamna i fyllecell en, två, tio gånger om.

 

Man får även se föräldrar, vars engagemang & intresse ligger på noll. Man orkar helt enkelt inte engagera sig i utvecklingen och det som är väsentligt utan väljer istället att tillbringa så mycket ledig tid som möjligt framför dator, TV eller andra saker som man finner mer roande än att till exempel vara ute med barnet/barnen, pott/toaletträna dem, se till att de kommer till förskolor/skolor och mycket mer.Ytterligare ett skräckexempel som får mig att vilja spy! – Att vissa föräldrar väljer att stöta bort sitt/sina barn och/eller ser sina barn som ett stort problem eller en enorm belastning.Någonting jag funderar mycket över är: Om man anser att det är stora krav nog, extrema påfrestningar och mycket problem med ett barn, varför skaffar man då fler?

 

 


Fortsättning kommer...

Typiska situationer!

Igår var en sån dag då jag var extremt lat. Hade gårdagens smink på mig och oborstat hår. Sedan kände jag för att gå ut en sväng och tänkte att jag lika gärna kunde gå förbi posten.

"Borde jag tvätta bort sminket som sitter i halva ansiktet och borsta iordning håret innan jag går ut tro? Njae,.. Jag möter aldrig någon bekant i byn såhär dags vanligtvis när jag går till posten ändå så det är nog lugnt..."

TRODDE JAG JA!
Jag traskade glatt iväg och träffar till min förvåning flera stycken som också skulle till posten exakt samma tidspunkt som jag, för första gången sedan vi fick våran postbox typ? Så där fick jag stå och se helt jättedum ut medan folk frågade ut mig om hur det gick med magen och annat,.. Pinsamt!

Här bjuder jag på gårdagens fulbild!Nästa gång tänker jag inte tänka på hur många jag inte brukar träffa på när jag är ute, utan snarare hur många jag KANSKE faktiskt stöter på.

Inga förhastade slutsatser...

Försöker hålla mig lugn och koppla bort tankarna som farit runt i huvudet på mig hela dagen sedan Henke kom hem på lunch.
Våra grannar har en liten nyfödd som man hört till och från på morgnar, dagar och kvällar. Idag stod ambulansen utanför huset här med den lille på en bår. Henke sa att den var lika blek som ett pappersark och gav inte ifrån sig ett ljud. Jag är glad att jag slapp se det men jag kan med all säkerhet säga att om någonting hemskt har hänt så tänker jag aldrig i hela mitt liv förlåta Gud! Eller vem fan är han ens egentligen!?

Behöver jag ens säga att jag har lipat som en idiot?

Tiden står totalt stilla här och jag bara väntar på att få höra ett ynka barnaskrik så man vet att allting är okej!

Vecka 29.

Bättre sent än aldrig, right? :)
Hade aldrig tiden till att ladda upp bilderna igår men här kommer dom! :)

28+0
Har än sålänge sluppit bristningar, och ränderna man kan skåda på första bilden är bara mina klassiska rivmärken. Får försöka tänka på att inte klia på magen innan bilder ska tas ;)
Någon annan som har samma som jag? Att magen kliar som satan vissa stunder? Vet att Henkes brors tjej hade samma bekymmer till och från när hon väntade den senaste.

Dagarna närmar sig!

Av listan jag tidigare laddade upp så har jag än sålänge:

[x] - Spjälsäng
[x] - Madrass till spjälsäng
[x] - Madrasskydd - x2, bra att ha.
[x] - Handdukar - Ska inhandla mer.
[x] - Påslakan + Örngott - Ska inhandla mer.
[x] - Täcke - x2, alltid bra med extra.
[x] - Kudde
[x] - Dra-på-lakan - Ska inhandla mer.
[x] - Babyfiltar

[x] - Badbalja
[x] - Skötbädd
[x] - Haklappar - Både dregglisar & någon hård.
[/] - Blöjor - Har en del för bebisar från 3-4 månader? Men bara två prover för nyfödd.
[x] - tvättlappar - Fick ju från babyproffsen men ska inhandla mer.

Allt i klädesväg kommer att fyllas på mer, men jag har allt så det både räcker och blir över ett år framåt iallafall eftersom jag fått ärva en HEL DEL!
[x] - Overall (om det behövs?) - Har fleeceoveraller ifall det blir kyligare kvällar utomhus.
[x] - Pyjamaser
[x] - Bodys
[x] - Byxor
[x] - Tröjor
[x] - Strumpor
[x] - Mössor
[x] - Vantar (om det behövs)

[ ] - Nappflaskor
[ ] - Barnvakter (om det behövs)
[ ] - Nappar

[ ] - Vårdkit
[ ] - Febertemp
[ ] - Snorpump

[ ] - Åkpåse (om det behövs)
[x] - Bärsele
[x] - Babysitter
[x] - Babygym - x2, Ett i plast och ett i tyg.
[x] - Bilbarnstol - x2, alltid bra att ha en extra.
[x] - Vagn
[x] - Kudde till vagn
[x] - Täcke till vagn
[x] - Sängkläder till vagn
[x] - Regnskydd till vagn
[ ] - Insektsskydd till vagn
[x] - Skötväska
[x] - Amningskudde
[x] - Bitsaker

Förberedelser.

Jag vet att många är av typen att man inte ska förbereda för mycket innan bebis kommit, jag är snarare den som tycker att det är lika bra att ha allting klart till nykomlingen. "Vad som helst kan hända", jovisst, det kan det, men varför alltid gå och tänka på det värsta sålänge man känner det underbara liv som leker rövare i magen?
Hittade en liten lista på "bra att ha innan bebis kommer" saker:

- Spjälsäng
- Madrass till spjälsäng
- Handdukar
- Påslakan + Örngott
- Täcke
- Kudde
- Dra-på-lakan
- Babyfiltar
- Badbalja
- Skötbädd
- Haklappar
- Blöjor
- tvättlappar

- Overall (om det behövs?)
- Pyjamaser
- Bodys
- Byxor
- Tröjor
- Strumpor
- Nappflaskor
- Barnvakter (om det behövs)
- Nappar
- Mössor
- Vantar (om det behövs)
- Vårdkit
- Febertemp
- Snorpump
- Åkpåse (om det behövs)
- Bitsaker
- Bärsele

- Babysitter
- Babygym
- Bilbarnstol
- Vagn
- Kudde till vagn?
- Regnskydd till vagn
- Insektsskydd till vagn
- Skötväska
- Amningskudde

Finns nog mycket mycket mer som jag glömt att lägga till, så hjälp mig gärna om jag missat någonting. :)
Ska även ladda upp ett till inlägg om vad jag behöver och/eller vad jag redan har.

Ja ä int bitter!

Eller så kanske jag är det iallafall? Hur som helst!
Någonting som jag retar mig mer och mer på varje dag som går är dessa människor som fullkomligt överger hela sitt liv åt Facebook, och med hela så menar jag verkligen HELA! Vissa folk gör verkligen allt för att få någon som helst sympati och skriver klagouppdate efter klagouppdate. Vad är det egentligen man vill förmedla?
"Hej, mitt liv suger, jag har aldrig mått sämre än nu, facebook snälla, gör någonting åt det?"
Det finns faktiskt ett liv utanför Facebook, men allt för många verkar snöa in sig mer och mer i skiten.
Förut kunde man ringa människor och människor ringde till en, numera verkar telefonkontakt och besök allt mer främmande och jag tycker att det är så förbannat trist!

Folk uppdaterar sina statusar med skit som bland annat (kan inte meningarna helt exakt):
- "Sätt detta på din status inom 5 minuter, annars kommer du vara singel för resten av ditt liv"
- "Om du har världens bästa pojk/flickvän så sätt detta på din status"
- "skulle du bry dig om jag dog? Kommentera isåfall med ett ♥, kopiera sedan och se hur många som skulle bry sig om du dog"


Jo, för det är ju verkligen facebook som kommer att avgöra din framtid och ditt relationsskapande? Sätter inte du upp en meningslös status på din facebook så kommer du att dö alldeles ensam!

Om man gör så gott man kan för att bevisa sin kärlek för sin pojk/flickvän så kan man nog lite bättre än att bevisa den via en uppdatering på facebook, right?

Varför är det så fruktansvärt många som vill ha reda på vilka som skulle bry sig om man dog? Förväntar man sig att "si och så många bryr sig om jag dör, så nu vet jag det och kan lika gärna gå och dö idag, imorgon eller nästa vecka eller så!"- "Hur kunde du veta det?"
- "Jag såg det på facebook..."

Du vet att du är gravid när...

Hittade denna lista HÄR

... Du rör dig som en gammal tant på kvällarna
... Du måste kissa varje kvart
... Du väcks på nätterna för att någon sparkar dig
... Du slår i magen varje gång du öppnar kylskåpsdörren
... Ingen tittar dig i ögonen längre
... Sötbegäret är oemotståndligt
... Det är en kamp bara att ta sig upp ur sängen
... Alla tröjor man har på sig har fläckar mitt på magen
... Tycker att det är skönt när sambon sover på soffan så man får hela sängen för sig själv
... Man ena stunden fryser för att andra stunden vara jättevarm
... Det är en kamp att raka benen (näst intill omöjligt)
... Man går och oroar sig för förkylningar fast det egentligen bara är vanlig "gravidnästäppa"
... Du blir skitförbannad för att sambon köpt hem helt fel godsaker
... Det tar evigheter innan man hittar rätt och bekväm ställning för att kunna somna
... Du försöker ta dig igenom trånga utrymmen genom att dra in magen trots att det inte går
... Du inte kan se displayen på vågen eller dina fötter på grund av magen


Någon som känner igen sig?
Lägg gärna till fler förslag! :)Det där med namn...

Vet ju inte om det är en pojke eller flicka som leker karatekid i magen, just därför är det la kanske smart att ha några namn på lager! Trodde att pojknamn skulle vara svårare än flicknamn men så var ju inte fallet! Eller också tycker jag bara att det är så mycket svårare med flicknamn bara för att jag har mina små aningar om att plutten är en tös.
Pojknamn har vi redan två stycken iallafall, så det är väl mest flicknamn jag är ute efter.
Har kikat runt lite granna på en sida iallafall (FLICKNAMN) där man kan hitta ganska så väldigt många namn, så jag hoppas jag blir av med mina problem i sinom tid! :)

Hade glömt av!

Skulle ju visa före & efterbilder på vårat vardagsrum. Målade ju klart möblerna där inne för längesedan nu.

Såhär rörigt och vidrigt såg det ut förut!Slängde ut sofforna, soffbordet och överdelarna på den bruna bokhyllan.

Sedan:Här är den nya soffan, soffbordet & TV:n på plats. "TV-bänken" är två av delarna som blev kvar av våran bokhylla.

Och nu:Här har jag äntligen fått svart färg på möblerna!

Ska fixa bättre före och efterbilder sedan när jag har min riktiga kamera. Henke tog med sig den nu under helgen så därför får det bli kassa iPhonebilder änsålänge.

Tips för gravida!

För er som inte redan vet så finns ju en del gratis gravidpaket att beställa hem, jag gjorde det i början av februari och kunde med en gång hämta ut det i min närmaste babyproffsenbutik.

INNEHÅLL I BABYBOX:

En babyproffsenbox & Angelcare Blöjhink.


I Babyproffsenboxen fanns bland annat:

Massa Brochyrer & erbjudanden.                                                           En liten bok.


Två blöjor, Natusan & Pampers tvättlappar.                          En kolikvänlig nappflaska & badskum.


Amningsinlägg & en gullig reflex.


Angående nappflaskan så passar den även till Philips AVENT bröstpump m.fl.


Ett erbjudande var bland annat olika böcker med mera från goboken som jag valde att beställa hem, bilder på det kommer upp så snart jag fått hem paketet i brevlådan. :)


För er som är intresserade, GÅ IN HÄR!
Räcker att bara fylla i personuppgifter och barnets beräknade födelse. Paketet får man sedan som sagt hämta ut i en babyproffsenbutik tidigast 3 månader innan BF.

O.B.S - Innehållet i paketen kan variera.

Rekord idag?

Vågar man testa på att försöka sätta ett rekord i uppdatering idag tro? Eftersom jag har blivit så fruktansvärt lam vad det gäller bloggning så funderar jag på att åtminstone göra ett gott försök till att sätta rekord idag, vilka tror att jag kommer lyckas? Hehehe!Design!

Har halvt lovat att fixa nya designer till två stycken, E.K & Therese, så då tänkte jag att jag har det perfekta tillfället att fixa det nu under helgen eftersom Henke ändå inte kommer hem innan söndag, vad händer då tro?

Tänkte först testa någonting nytt och i princip gå bakifrån, alltså börja med bakgrunden först och inte headern, hade full koll på mina idéer och wooooops(!) så finns inga av mina laddade penslar kvar i photoshop. Suckar lätt och ska gå in och ladda in alla penslar igen, *WTF*, penslarna hittas inte, så nu har jag bara ett par sketna fula originalpenslar kvar som finns i photoshop, och de andra penslarna är helt spårlöst borta! Finns inte ett ynka spår av något penselhelvete att ladda in, och DÄR(!) tog mitt tålamod slut.

Helt stört att varenda gång jag är till tusen motiverad så är det någonting som ska krångla, och folk som känner mig vet hur det ligger till med mitt tålamod.

Med det här så säger jag nog natti natti, för nu är jag svintrött! Vågar dock inte garantera att jag kan sova för inom en kort tid så kommer plutten i vanlig ordning vakna och träna kickboxning igen. ♥

Vecka 28 (27+0)

Idag går jag in i vecka 28, hoppas enormt på att tiden fortsätter att rusa iväg!
Träffade Rickard & Katjas nykomling idag, bara 4 dagar gammal och det fick mig att längta ännumera! ♥

Jag är sämst!

Åtminstone vad det gäller uppdateringen.
Har som vanligt massor att skriva om men som inte riktigt vill komma ut i text, hur som helst,
dagarna rullar på som vanligt, simpel vardag: vaknar, går upp, käkar frukost, städar iordning och plockar och pysslar lite, fast kan dock säga att denna veckan inte börjat sådär jättebra kanske. Våra förbannade hyresvärdar är så förbannat jävla snåla så vi har bara 14 grader varmt inomhus och varmvatten som räcker i cirka 30 sekunder. Idag har termometern iallafall visat som mest 18 grader men då hade jag ugnen öppen och spisen igång och nu är det återigen kallt här inne. Att försöka värma kroppen med ett bad eller en dusch är ju bara att glömma med tanke på att det som sagt inte håller värmen i mer än cirka 30 sekunder. Tur nog bor Henkes mamma i huset bredvid så jag brukar gå över dit när jag känner att jag blir för kall. Huvudsaken är ändå att jag håller magen varm!

På tal om magen, min plutt har blivit extremt aktiv både på dagar och kvällar nu. Eller jag tror snarare att det är så att sparkarna känns tydligare nu trots att jag är i rörelse, hur som helst, när jag väl lägger mig i sängen på kvällarna så sätter den igång med några mystiska rörelser på höger sida och jag kan inte annat säga än att det kittlas så in i bomben så jag nästan hoppar ur sängen och måste hålla andan! Dessutom har jag även fått känna av extrema karatesparkar ibland som GÖR ONT!!! Och jag vågar nästan inte tänka på hur det känns den sista tiden, jösses! Men kan inte känna annat än enorm kärlek för min lille plutt ändå! :)

Har småkänningar om att det är ny förkylning på G, kanske inte så konstigt med tanke på värmesystemet här? Har världens tryck i bihålorna, ont i halsen och småsnuvig (som jag iofs varit sedan innan jul), håller tummar och tår på att jag slipper förkylning igen!

För övrigt går jag in i ny vecka imorgon, underbart!
Imorgon är det bara 12 veckor kvar tills bebis är beräknad, lycka! ♥

Imorgon kommer nya bilder! Dessa är från förra veckan, 27 (26+0)

Irriterande!!

Satt precis, fuuuuullt motiverad till att skriva ett bra, starkt, och helt ärligt inlägg, men sedan fick jag se att "oj, dethär kommer att bli ganska långt", efter det tänkte jag "borde jag ens ta upp det här?", nu sitter jag och är irriterad över att tankarna tog över mitt inlägg och hamnade istället i utkastet, gör ett nytt försök imorgon!

Nu ska jag försöka nana med min lille kickboxare som alltid får en redig fart när jag äntligen lagt mig bekvämt! ♥

Vecka 27.

Idag går jag in i vecka 27, alltså 26 veckor + 0 dagar och jag vet inte vart dagarna tar vägen?
Tiden går så fruktansvärt fort men tur är väl det!