Ingen uppdate igår.

Missade det totalt och var på så förbannat kasst humör så det var lika bra att hålla käften. Dessa humörsvängningar kombinerat med mitt temprament asså... Det är inte att leka med!
Har betalat in alla räkningar nu, så nu är jag några lappar fattigare men bättre än att skita i det iaf, och nu behöver jag inte tänka på mer räkningar innan nästa månad. :)

Nu ska jag komma igång med städning här, och funderar på att även slänga upp julsaker men jag vet inte riktigt. Antingen gör jag det idag eller så gör jag det imorgon, det lär vi ju märka iaf.


Hörs senare,

Uhh...

Kass uppdate idag. Har helt enkelt inte hunnit med.
Fy satan vad mkt snö det har kommit, men jag klagar inte... Eller okej, om jag ska vara ärlig så kan jag kanske klaga lite på att det inte är så kul att gå ut till bussen när det inte är plogat på trottoaren, men det är väl det enda jag klagar på isf... Kanske halkan oxå. Snö är mysigt hur som helst!

Kom nyss in efter att först varit i affären och sedan skottat balkongen, så nu slipper jag tjuvröka under fläkten mer, för det luktar fan ingen vidare med rök asså! (säger hó som själv röker). Tror nog att många rökare kan hålla med om det.

Hepp, nu ska la jag inte sitta och tjata utan vi hörs nog senare,

Onsdag.

Ska snart pallra mig ut till bussen. Får väl hoppas att bussarna lyckas ta tig fram så man slipper stå still hur länge som helst. Annars vet jag inte än vad dagen har att erbjuda, men det lär jag ju märka senare iaf.
Fick btw mina skolkort igår, sååå fint sååå, haha.

Nää nu ska jag kasta på mig kläder så hörs vi senare,Min cam är btw jääävligt kass!

Bättre humör.

Suttit och jobbat lite för att fördriva tiden. Snart kommer älskling hem så jag ska la snart börja med käket så det blir klart innan han kommer.
Han ska iväg och träna senare, han tjatar på att jag ska hänga med, men jag vette fan asså, men det ger sig!
Om inte annat så ska jag kladda på E.K´s nya tatuering som jag inte hunnit börja med än. Får inte säga motivet, men kan ju säga att den kommer bli gullig & jävligt färgglad, så får väl hoppas att jag får till det riktigt bra och att E.K blir nöjd med resultatet.


So long,

Hej & hå,

Vad jag blev depp på bara ett fåtal sekunder.
Eller egentligen inte depp, snarare irriterad, arg, förbannad.

Varför ska folk alltid ta mig för givet för!? Varför tror folk alltid att det bara är att bestämma saker och att jag bara ska flyga med i vinden?
Varför blir människor så jävla arga för att man ifrågasätter? Varför blir dom förbannade så fort man förklarar det som är fel? Finns det ingen som vågar erkänna sina fel? Och varför svarar inte folk i telefonen när man konfronterat dem? Frågor... Dessa jävla frågor som mal i huvudet asså!

Nää, nu ska jag gå någon annanstans och komma på bättre tankar, för nu ger jag fan i allt det här!

God morgon.

Vaknade för ett tag sedan av att hemtelefonen ringde stoll. Det har snöat massor inatt vilket gillas väldigt rejält. Har inte så jätte mkt att skriva just nu faktiskt, som vanligt med dessa meningslösa godmorgoninlägg...
Ska snart börja kladd alite på papper eftersom jag ska hjälpa E.K med hennes kommande tatuering, så får väl hoppas att jag får ihop något nice. :)


Hörs senare när jag har mer att skriva om.

Vad blir det för mat?

Denna ständiga fråga om vad det blir för mat alltså, den frågan borde inte få finnas!

Ska traska bortåt till affären nu tänkte jag och handla lite, Roligt nog så snöar det ju massor, vilket får mig på bättre humör! Huvudvärken är så gott som borta, så det var nog bara kaffeabstinensen som bråkade med mig. Borde nog minska mitt kaffeintag, men det är inte lika lätt som det är skrivet...


Tips,

Tips till er som ska skriva en orsaksutredande uppsats,

Tänk först och främst ut noga vilket ämne du ska skriva om, ha alltid i baktanken att du måste känna till att du har mycket att skriva om just det ämnet.

När ämnet väl är valt så gör en mindmap där du skriver olika orsaker som har med ämnet att göra,

Till exempel:


När ni tycker att du är klara med mindmapen så kommer inledningen till hela texten, tänk på att inledningen måste locka läsaren så bra som möjligt för att läsaren ska vara villig att läsa hela texten, för de flesta känner nog till att, läser man en ointressant text så slutat man gärna att läsa. Tänk även på att inte upprepa ord, växla orden mycket för att det inte ska bli tjatigt. Istället för att skriva "då kan det bli så att" så kan man t.ex skriva "då finns möjligheten till att" eller "då börjar fler", "med påföljd av att fler börjar". Man kan omformulera meningar mycket mer än man tror.

När du tycker att inledningen är klar så ska du börja med orsakerna, då ska man alltid börja med den halvstarka orsaken, just för att texten blir mer intressant. Fundera över vilken som är den näst starkaste orsaken och skriv den sedan.

Orsak 2 - Svagaste orsaken, just för att orsak 3 leder in i en stark orsak igen som ska göra hela texten till sist.

Orsak 3 - Starkast.

Till sist kommer avslutet där man ska sammanfatta alla tre orsaker, ett misstag man kan göra då är att man upprepar det man har skrivit i de olika orsakerna, läs igenom det du skrivit och försök med nya ord & meningar att sammanfatta texten. Skriver man om just rökning så kan man till exempel i sista meningen skriva "därför tror jag att de flesta börjar röka".

När du tycker att du är klar med uppsatsen så stressa inte med att lämna in den utan läs noga igenom allt du skrivit och kolla efter felstavningar, särskrivningar, punktmissar med mera.

En sak till man bör tänka på är att inte använda utropstecken om det inte är så att du verkligen vill framföra något du anser viktigt.
Smileys och förkortningar som "mm", "osv", "dvs" med mera brukar vara helt otillåtet och kan drabba ditt betyg.


Kommer inte på så mycket mer just nu, men är det något mer ni undrar över så kan ni gärna fråga. :)

Mysteriet på bajset!

Henke ringde vid 6:30 imorse,

"Ingvor var jävligt arg, hon kom fram med en hög bajs i näven och sa att några snorungar hade roat sig med att smeta ut det på hennes ruta... Bli inte förvånad om hon ringer dig..."
"Ööh... Okej? Jaja hon får väl ringa då. För du vet lika väl som jag att jag inte gjort ett piss!"
"Mjoo, men skit i henne bara... Det är la bara att säga att du inte har med det att göra..."
"Det löser sig."

(trodde Henke drog ett av sina 100 kassa skämt, men tydligen så var inte fallet på det viset.)

Klockan 7:00 imorse ringer grannen.

"Stör jag?"
"Nejdå, ingen fara, jag står ute och väntar på bussen"
"Okej bra. Jag tänkte bara fråga dig, du var ute med hunden igår kväll va?"
"Näe... Henke tog sista rundan med Hero igår, jag var la ute med honom vid 4"
"Jahaaa.... Väldigt konstigt... För någon har smetat ut hundskit över min framruta på bilen!!"
"VA!? Okej... Uhm... Jag har inte med det att göra iaf"
"Nä men det är ju jävligt konstigt eftersom det bara är ni som har hund, och du har ju gjort saker mot mig förut"
"Jo, men det med ditt nummer och skylt är längesedan, jag är inte ens ute efter konflikter, så varför skulle jag smeta skit över din ruta!?"
"Asch, det vet inte jag! Men händer det fler gånger så får jag polianmäla detta!"
"Men gör en polisanmälan, det tycker jag absolut att du ska göra, för då kan jag även bevisa att jag är 100% oskyldig!"
"Nää det tänker jag då fan inte göra!!"
"Okej... Men jag vill inte att du anklagar mig för skit jag inte har gjort, och jag kan garantera dig att jag inte gjort det"

Samtalet fortsatte och efter mycket tjat så la vi på och efter det ringer hon Henke och pratar med honom och förklarar att hon inte vill bråka med mig... Kan hon inte ta det med mig med en gång ist?Det var inte jag! :O

Huvudvärk som satan!

Sitter för tillfället i skolan och har en sån förbannad huvudvärk så jag vet inte vad. Har lyckats somna tre gånger, varav en gång på en jävla betongbänk, inte okej!
Verkar nästan som att det är feber på G för jag fryser som satan dessutom, jobbigt. Tur nog så är vi iaf lediga imorgon så idag ska jag enbart relaxa och göra inte ett skit. Ska berätta en jävligt lustig sak sedan, men det orkar jag inte ta nu.


Hörs senare,

Nu ska jag nana.

Efter en lång dag beståendes av tvätt och städ så ska jag nu krypa till kojs och nana.
Men innan jag stänger ögonen ska jag försöka komma på några bra idéer till bloggen. Jag & E.K har stora planer men vet inte riktigt vad man ska göra, men vi kommer nog fram till något tillslut, det tvivlar jag inte på. Huvudidén har vi ju iaf. :)

Imorgon ska jag upp tidigt så det är lika bra att stänga ner nu iaf och slänga sig framför full frys.Hörs imorgon,

...

Test...

Nigrov.

Jag HATAR min granne!
Hon har ringt till hyresvärden och påstått att mina små 35 storleksskor står i vägen i trappan när dom står in mot väggen, så hyresvärden hade sagt till Henke "det är ju faktiskt lägenheten ni hyr och inte trapphuset" men hur fan tänkte hyresvärden när han sa det där!? Jag menar, om vi nu inte hyr trapphuset, ska vi då gå via ett fönster eller balkong när vi ska gå ut någonstans!? Varför ska vi städa trapphuset om vi inte får ta del av det!? Och sist men inte minst, varför får Nigrov ha alla sina skor utställda uppe hos sig som man alltid får flytta runt som en stoll när man städar!?

Hyresvärden säger ju dessutom "Hehe... Man får ju ta den där med en nypa salt", "Asch... Ni vet nog vem det är som har ringt, för det finns ju bara en gnällkärring i huset hehehehe..."

Bra jobb där!

"God morgon"

Har varit uppe i några timmar nu men inte haft tiden till att skriva. Sitter för tillfället och tokdricker kaffe & Henke var illa tvungen att åka iväg idag igen för att köra djur. Jag är glad sålänge jag slipper det eftersom jag är livrädd för kor, och det är definitivt ingenting att skratta åt!

Btw, nu vill jag fråga mina kära läsare om någon har en aning om var man kan köpa en iller? Jag och Zizzi är på ständig jakt efter annonser men hittar bara illrar som bor fööör långt bort. Någon som känner till någon uppfödare eller säljare inom skaraborg/älvsborgstrakterna? Ni kan väl vara så fruktansvärt gulliga och skriva det då? :)Bilder på Zizzis Trubbel som tråkigt nog sprang bort i vintras/våras. :(

Tjuu,

Kom in nyss, har varit ute och "lekt" i snön med bästa älskling. Har nog inte garvat så mkt på länge! Humorn är på jävligt låg nivå just nu!
Bilder kommer nog imorgon.

Tjalala,

Har inte hunnit uppdatera idag över huvudtaget, och ska jag vara helt ärlig så vaknade jag klockan 1!! idag, inte okej! Men Henke åkte iväg imorse utan att väcka mig så det var väl inte så konstigt att jag inte vaknade. För det är lika sant som det är skrivet att ju mer man sover, desto tröttare blir man, men det ska inte upprepas hoppas jag haha.

Ska iväg på kalas klockan 5 så jag vet inte om det blir så mkt mer uppdatering idag, men man ska aldrig säga aldrig. Beror helt enkelt på när jag kommit hem igen.


Ska nog göra några inlägg iaf som jag kan spara i utkast och kasta in när jag har tid.


So long,

TACK BÄSTA E.K!

Nu har jag äntligen fått in min design. :)
Jag är riktigt nöjd, den saken är klar!

Åkte iväg in till stan för att lösa in en check från Telia innan den skulle gå ut, påväg hem ringde Zizzi och kollade vart vi var, så vi åkte direkt från stan till garaget där Zizzi väntade så åkte jag med henne hem. Senare kom Henke & Micke hem så blev jag bjuden på lite whiskey och sedan skulle vi åka hemåt, men då fick Henke för sig att vi skulle till Jocke ist, så då åkte vi dit och satt och tjöta lite med, trevligt.

Nu är jag iaf äntligen hemma och ska ta mitt efterlängtade bad!
Mysigt dessutom att det snöar ute. :)


Skriver nog mer senare,

Favoriter jag missbrukar,

Jag har blivit lite väl parfymberoende. Eller, snarare fått parfymmani (kan man säga så?). Hur som helst, man får inte nog av det och kan köpa huuur mkt som helst.Britney Spears - Hidden fantasy.
Fick den av min käre faster när hon åkte utomlands, den är dock nästan slut nu, men jag hade den ett bra tag iaf.


Britney Spears - Midnight fantasy.
Har länge gått och luktat på den när man varit i affärer, sedan köpte Zizzi en sån och då missbrukade man den lite smått. Sedan köpte Henke en sån parfym till mig på min födelsedag som dock tog slut ganska fort.
Men det gjorde inte så mkt, för jag köpte hem en ny på 100ml ist, så den ska nog räcka ett tag iaf. :)

Escada - Marine groove.
Luktar förbannat gott, så jag var tvungen att köpa den med.
Escada har gjort en till parfym som jag bara måste ha, men den skriver jag om när jag har köpt den. :)
Har ni några favoriter? Och vilka är det isf? :)

Se där ja,

Nu har jag både hunnit ringa samtal, han jag pratade garvade ganska rejält när jag berättade storyn om den förbannade låneboken, men den ska in på måndag så räkningen kunde jag riva sa han. Sedan har jag hunnit med en storstädning i lägenheten, vilket faktiskt behövdes efter denna veckas stress då jag inte hunnit med så mkt. Jag har blivit klar med all tvätt, jävligt skönt! Den ska bara vikas och det ordnar jag sedan, och sist men inte minst, så har jag även bakat ett förbannat gött bröd, finns nog inget bättre än nybakat bröd när kylan kommer in. :)

Nu väntar jag på att Henkepenke ska komma hem och hur resten av dagen/kvällen ser ut, det vet jag inte än.
Tänk att tiden går så fort.
Vi har redan varit tillsammans i över tre år, <3

OJ!

Har varit helt inställd på att jag lämnat in en bok i skolan, men har ändå fått räkning, och tro det eller ej, jag hittade boken NU! På ett ställe jag varit hur många gånger som helst :O haha!

Ska ringa biblioteket nu och berätta att boken kommer in på måndag så var det problemet löst.

För övrigt så håller jag på att städa, röja, rensa ur saker och jag borde egentligen passa på att ta min överfyllda garderob med,.. Men det återstår att se om jag orkar/hinner med det idag.Hörs senare,

God morgon,

Har varit vaken ett tag nu och sitter för tillfället och väntar på att Zizzi ska komma.
Var nyss ute med hunden dessutom, och HUUA vad kallt det är ute :O
Fick även hem mina foton igår som jag skickade på framkallning, gick ju hur fort som helst :O 2 dagar bara. :)

Hepp, nu ska jag slänga igång Kaffe och invänta Zizzelizzus.PUSS!

Uppsats!

Då var man klar med uppsatsen nu då. Trots att jag inte förstod ett skit av vad jag läste igår så gick det faktiskt jävligt bra för mig idag, tror jag! Om det inte mot förmodan skulle vara så att jag missuppfattat hela uppgiften och skrivit åt helvete fel. Men uppgiften gick ut på att presentera en text, skriva mina åsikter och synpunkter på texten och även komma med argument, och det gjorde jag. Jag kom till och med in på lite orsaksutredande, men det gjorde ingenting sa läraren, och det var ju bra.

Vanligtvis vid uppsatstillfällen så brukar jag få totalt hjärnsläpp, och då sitter man och grubblar över hjärnsläppet i någon timme innan det lossnar och jag kommer på idéer, men idag rullade allt på finfint, så där är förklaringen på att jag skrev en uppsats på 3 timmar istället för 6.Hörs senare,

Swedbankhelvete!

I morse när jag skulle köpa kaffe så stod det bara "medges ej", vilket både förvånade och chockade mig då jag var helt säker på att jag hade pengar på kortet. Helvete tänker jag i tron på att det är mitt kort som pajjat, men icke sa nicke, för det är något jävla fel på swedbank, så man kan varken handla på kortet, gå in på internetbanken eller någonting. Jag ringde till swedbank och dom kunde nästan lova att det skulle fungera igen klockan 18.00. Jag har, som jag skrivit förut, en uppsats på 6 timmar imorgon & har just nu bara EN cigg. Gick tillbaka till affären nyss för att testa kortet, MEN, det funkar fortfarande inte. Jag klarar inte uppsatsen om jag inte har cigg... Jag kommer bara bli fruktansvärt otålig, få ett jävla humör och till slut bara slänga skiten och gå därifrån, iallafall om jag känner mig själv rätt. Och synd nog så hade jag kunnat krita det i affären,... OM det inte hade varit tobak det gällde....


Det löser sig... Sa han som sket i batkaret!

TISDAG.

Klarade provet idag vilket känns förjävla bra faktiskt eftersom jag inte gjorde provet inom buddhism senast. Läraren berättade att jag visade såpass mkt kunskaper idag inom buddhism och kristendom så jag slipper göra buddhismprovet och det är nice! Idag fick jag snällt nog sluta tidigare för att ha tid att plugga inför uppsatsen imorgon, så nu ska jag fortsätta att vrålplugga, så imorgon efter 14:00 får min hjärna äntligen koppla av lite, förhoppningsvis iaf haha. Dessutom "ledig" torsdag & fredag. Ska få någon hemuppgift ist eftersom lärare ska till borås på någon utbildning på torsdag och våran lärare ska på begravning på fredag, så ganska go vecka ändå, som startar med en helvetes massa stress och slutar med ledighet i 4 dagar. :)

Hörs kanske senare,

Natti,

Passar på att slänga in ett godnatt inlägg i min lilla pause, har precis käkat min första måltid nu, så nu behöver jag inte tänka på käk mer iaf.

Tro mig eller ej, men när jag hade skrivit en hel A4 sida, (fram & baksida) så skulle jag extrachecka frågorna i mailen, och då får jag se att jag besvarat heeelt fel frågor, så där gick en timmes arbete åt helvete, jävla skit! Men nu har jag skrivit betydligt mkt mer och ska i princip bara läsa på det jag skrivit, så det är nice.


Nu säger jag natti, för nu kryper jag ner och fortsätter läsa. >.<

En snabb rackare!

Kör på en snabb uppdatering nu. Har fullt upp och mycket mer att göra och jag vettifan om jag kommer att fixa detta? Hade TOTALT glömt bort att svenskaläraren sa till oss att vi skulle skriva uppsats vecka 46, och förra veckan var hon ju sjuk så blev inte mkt info då heller, så idag först fick jag veta att uppsatsen är på onsdag och på 6!! timmars tid (om jag inte fattat fel) samt så kom jag på att vi har muntligt prov i religion imorgon, tur nog så har jag åtminstone besvarat de flesta frågorna det handlar om så det är bara till att lusläsa dessa förbannade frågor, om inte annat får jag be Zizzi hjälpa mig banka in dom i skallen på mig. :O Skämt osido.

Hade även krismöte för företaget, och hur tror ni det gick!? Det gick rent ut sagt åt HELVETE! Ibland förstår jag fan inte hur lärare tänker! Hade utvecklingssamtal idag och berättade situationen och hur läget är just nu, och det enda läraren kan säga är "ni måste ge det en chans". Jo visst, EN chans, men 20? Där borde väl gränsen snart gå eller? Att EN person hindrar tre andra från att komma framåt, är det ens värt fler försök då? Skitsamma, jag har inte tid att sitta här mer nu, för nu ska jag plugga... Plugga... OOOOCH,.. Plugga...


Tyck synd om mig!

Juldesign,

Tror nog att det är det som är roligaste med bloggen faktiskt, när man fått in en fin juldesign, MYSIGT!
Har ju tjatat massor om min design nu, men över till annat, Zizzi har fått sin juldesign på plats nu, och den blev riktigt riktigt fin, så nu längtar jag extra mkt efter min :D


Kika Zizzis juldesign och lämna gärna en kommentar. :)

SÖNDAG,

Och fars dag idag. Synd bara att man inte kunde fira det lite mer, men det fick bli lite kaffe och tjöt med världens bästaste pappa. ♥

Förövrigt så har det varit en kanonhelg med farsan, brorsan, Henke & MarCus. Matte (brorsan) åkte hem på lördag förmiddag och senare på kvällen kom MarCus upp och spelade kort mm, jag vann inte på någonting, så det var definitivt inte min turdag i kortspel iaf haha. Henke vann första omgången och sedan tappade alla kollen och la ner spelandet typ haha. Kom väl i säng vid 3 på natten och kollade film till 4, så nu är man lagom seg faktiskt.

Har precis duschat & har nu gosat ner mig i soffan och ska kika lite film medan Henke spelar sina tråkiga spel, höhö. :)

Såhär slutade fredagskvällen för min käre bror haha. :D
Tur att han inte bor så nära för då hade han nog slött mig för att jag lägger ut bilderna! :O

 


Skriver kanske senare,

Och btw så är snart min design klar, and I love it!

UTMANAD!

Blev utmanad av: E.K.

Fyra tv-program jag ser:
1. Top Model.
2. 2½. men.
3. Väderleksrapporten.
4. Tyra Banks show.

Fyra saker jag gjort idag:

1. Åkt bil.
2. Hälsat på käre syster.
3. Druckit kaffe & käkat.
4. Handlat.


Fyra saker jag längtar efter:
1. December.
2. Julpynt.
3. SNÖ!!
4. Henke (som ligger precis bredvid).

Fyra saker på önskelistan:

1. Något jag inte kan skriva.
2. Möbler.
3. Pengar.
4. Snö!

Fyra personer jag utmanar:

1. Zizzi
2. Johanna
3. Marita
4. Therese

LÖRDAG!

Från en seg dag till en helt perfekt dag!
Vaknade vid 10 imorse och åkte iväg vid halv 12 eller något, farsan och Henke kikade lite medan jag väntade i bilen. Åkte sedan vidare upp till brorsan & E.K som inte var hemma, så när vi är påväg att åka hem så ringer min käre syster och vrålar i luren att vi ska komma till henne, (jävla vrål asså!) så vi åkte dit och fikade lite och drack kaffe och kollade ett avsnitt av den underbara gamla serien tre kronor som alla i familjen följde när jag var ung, haha.

Nu ska vi fixa lite med käket och sedan blir det bärs med MarCus och även lite röjande. :)


So long,

Tjocken v.15,

Kul att umgås med brorsan & farsan idag. Ska fortsätta dricka bärs nu och lira lite :)

Wihoo,

Zizzi is back on track!
Nu gäller det bara för henne att hon kommer igång igen :)
Ska även se om E.K har lust att hjälpa Zizzi med en fin design sedan när hon har tid. :)

Besök hennes än sålänge tomma blogg HÄR

Fredag,

Sitter för tillfället och gör... Ingenting. Ska väl snart fixa mitt hår. Väntar på att Henke ska komma hem, men det gör han ju inte än om några timmar >.< Mitt tidsfördriv får bli musik och lite arbete skulle jag tro. Hörs senare.

En meeegagammal bild på mig från år 2003, HAHA. Tur att man förändras med tiden iaf.

Förändringar,

Snart har jag en ny design på plats, OM jag har längtat! Vet inte när den blir klar, men E.K sitter och pillar lite smått med den nu och hon har kommit en bra bit på vägen iaf.

Förövrigt har jag typ bara städat idag, och jag har haft PISSont i ryggen och träningsvärk i hela kroppen, men enda som hjälper mot ryggont är att röra på sig, så nu har jag inte speciellt ont längre :)

Hörs senare,

Ojdå...

Blickade nyss igenom hyreskontraktet (har äntligen hittat det!) och det ser inte bättre ut än att grannen bryter mot en del regler. Hon klagar på att vi har djur, men det står inget om att man inte får inneha djur i lägenheten, men en intressant punkt i kontraktet är:

• Inte ge tillträde till gemensam tvättstuga, cykelkällare, toalett samt andra gemensamma låsta utrymmen, till annan än en i hyresobjektet skriven person.

Så nu kan ju kärringen sluta ta hit hennes farsas mattor och tvätta dom här, samt ge fan i att ta hit sin dotters kläder. Lite lustigt att det är hon själv som bryter mot kontraktet och inte vi för att vi har djur.

Lätt att vara efterklok.

Dessa gånger våran granne är igång så är det så jävla mkt man har lust att säga till henne, men man får inte chansen eftersom hennes käft går som en kulspruta. I tisdags när hon kom på baksidan och gapade stoll så hade hon tur att hon stod såpass långt bort, för hade hon stått närmare så hade jag fan dragit sopkvasten i huvudet på henne! "Det är ju faktiskt Henke som står på lägenheten så det vore ju jävligt synd om du förstörde för honom genom att inte städa trapphuset". Hör hon själv vad hon snackar om eller? Är det nu, som hon säger, Henke som står för lägenheten så är det ju isf hans ansvar att ta trapphuset, men vad fan vet hon om vem av oss som står på lägenheten? Om det bara är han eller vi båda två? Hon har ingen anledning överhuvudtaget att yttra sig om saker och ting. Sjukaste är att hon tror att Henke tycker bra om henne, när han i själva verket hatar henne minst lika mkt som jag gör, och som alla andra som känner henne gör, jävla psykfall! Man vet ju iaf vart hon fått sitt betéende ifrån, och det är hennes morsa, som inte behandlade hennes farsa så väl, men det är ju ingenting man borde ta efter, att föräldrar behandlar nära illa, för det är ju ingen fördel med det?
Jag kan inte ens längre sitta och fika med kompisar utan att hon ordagrant går in i lägenheten för att klaga och gnälla på mina kompisar, whats the problem!?

Från topphumör till botthumör.

Den där förbannade jävla haggan till granne är någon som jag har extremt god lust att strypa. Nu har den idioten gått FÖR långt. Hon kommer aldrig växa upp, den saken har jag lärt mig. Den gången hon slutar gnälla och snacka skit är den dagen då hon begravs, den dagen hon flyttar härifrån är den dagen då hon blir alldeles för gammal för att bo här, den dagen hon börjar ta ansvar är den dagen då hennes son faktiskt vill ha kontakt med henne, han som alla längst in från hjärtat hatar henne, den dagen då hon blir normal, den finns inte.Bloggar mer imorgon.

Tisdag.

Hade egentligen sovmorgon idag, men blev väckt när Henke skulle åka till jobbet vid halv 6 och då kunde jag inte låta bli att gå upp eftersom det första Henke sa var "Jävla helvetes snö!!", och jag förstår honom,.. Eftersom han jobbar utomhus & det kan ju inte vara någon vidare att jobba ute i sånt väder som det varit idag. Men annars är jag på topphumör för att det kommit så mkt snö under natten och för att det ska snöa hela dagen, synd bara att inte alla är förberedda på det och råkar ut för snökaos i trafiken.

Nu ska jag slänga i mig lite kaffe, bjuder på bilder från imorse när jag testade min cam i datorn.

Kvaliten är inte den bästa, kan bero på att det var ganska mörkt,
ser dessutom jävligt skelögd ut, schäääxigt! ;)

Sena nätter!

Blev inget skrivande igår, glömde helt enkelt av det & hade fullt upp hela kvällen igår. Först när Henke kom hem så skulle han duscha och direkt efter det skulle vi åka och lämna Henkes lillebror för att sedan åka vidare till glasbanken och åka hem till några kompisar på en jävla massa kaffe och tjöt, mkt mkt trevligt!Bör även göras om oftare tycker jag. Kom väl hem vid halv 9 och fick enbart springa in för att hämta en nyckel för att sedan åka vidare till Zizzi & Micke och ge katterna mat och så, och dom hade minst sagt haft lattjo när Micke & Zizzi inte varit hemma. Dom hade vält ner tvättställningar och allt möjligt, men jag lyckades iaf pyssla ihop det igen så dom slipper komma hem till ett bombnedslag. Mattorna verkade katterna ha använt som surfingbrädor eller något, haha!

Nää nu ska vi väl fortsätta spela och ta en bärs till eller två,

Skriver kanske senare,

Skööönt!

Klockan är inte lastgammal och jag är helt klar med precis allt jag skulle göra idag, känns underbart!
Så nu ska jag krypa ner och fortsätta på min bok som jag inte kunnat läsa på ett tag, berättar om den när jag är klar med den så jag även kan ge ett betyg. Lär ju få gå bak något kapitel, men det bjuder mig inte emot, bara jag får ligga och relaxa resten av kvällen så klagar jag absolut inte.

Hörs imorgon.

Torsdag.

Vilket underbart väder det är idag! Synd bara att det ska blåsa så förbannat, men man ska väl inte klaga, för sålänge solen är framme och man slipper regnet så är jag nöjd.
Förövrigt så har jag knappt sovit en blund. Jag har haft en otålig hund jämte mig på golvet som bökat, två katter som levt jävel och jagat varandra, vält krukor och allt möjligt, så det slutade med att jag fick hämta den ena katten så dom skulle lugna sig, det tog ungefär en halvtimme så var dom lugna. Hero fortsatte att böka, Henke låg och snarkade högt och ljudligt, och till sist när jag väl somnade så vaknade man av HÖG arabisk musik och ett helvetes dundrande i lägenheten ovanför, grannarna körde nog misshandel av lägenhet med dammsugare & möbler, för det var då fan vad det väsnades, haha!

Ska försöka fixa lite spel till min dator tänkte jag, känner att jag vill ha något att sysselsätta mig med när ändå Henkes bror sitter och spelar för fullt på sin dator.
Snart ett år sedan, shit vad tiden går fort!
Btw så ska jag försöka ägna mig tid att fixa nyare bilder idag om jag hinner, ska även tömma datorn på allt jag hade i min gamla, för ny dator = nya bilder mm.


Hörs senare,

God natt.

Ska ta och krypa ner och kika en film nu, ska försöka komma upp i någorlunda tid imorgon så jag hinner med tvätt och städ. Tro det eller ej, men jag har fått storstäda 4 gånger sedan i fredags, och det är inte okej. Men sedan har vi ju Henkes lillebror här oxå, och han är minst lika bra på att stöka ner som Henke är, och han är minst lika bra som Henke på att ignorera skiten, och då är det jag som får plocka, men men, det kallas även tidsfördriv, för det var då fan vad jag blir rastlös av att bara gå hemma, det ogillas skarpt!


Nu ska jag nana.


Nattinatti,

Tatueringar,

Har nog kanske laddat upp ett liknande inlägg förut, men eftersom en del frågar så tänkte jag ladda upp bilder på mina olika tatueringar jag har.

Detta är den första jag gjorde, sommaren 2006.
Det var även då jag bestämde mig för att aldrig mer tatuera magen, dock så har jag en ny planerad, >.<


Denna gjorde jag i början av 2007 och den gjorde definitivt inte lika ont som den första, ska dock fylla i & fylla ut den, jag väntar på motiv som en ska rita åt mig.


Denna gjordes någon gång i sommar, kommer inte riktigt ihåg när, men kan ha varit i Juli?
Även den ska fyllas ut mer sedan när jag ritat motivet.


Här har vi ödlan Per, gjordes också i somras, gjorde den som en komisk grej, ska nog bygga ut den med tror jag, men är inte riktigt säker än.


Här har vi den sista jag gjorde, den gjordes faktiskt på min födelsedag 25 September.
På den ska text läggas till senare, men han som gjorde den vågade inte göra texten då han var osäker på om han verkligen skulle klara av något så detaljerat.
Den sitter på samma arm som mitt namn.
Kass bild btw.

Tjoo.

Fy satan vad tiden går fort! Vi är redan inne i November och om lite mer än en månad så är det julafton, jisses!
Zizzi och Emelie åkte nyss härifrån men de kommer tillbaka om någon timme igen, de skulle i princip bara säga hejdå till Micke som åker iväg på tävling idag och kommer hem på söndag.

Hur ser livet ut för övrigt då?
Allt rullar på, lite för fort ibland kanske, men det dunkar och jag överlever trots att jag går på högvarv dagarna i ända. Ska väl försöka ta tag i resten av flytten så snart som möjligt, får hoppas att tiden räcker till till det och att jag & käre syster kan planera in en dag ihop där vi bara går igenom allting och delar upp saker och ting utan att slå ihjäl varandra. Syskonkärlek på hög nivå ;)

Nu har jag även bestämt mig för att på allvar skärpa till uppdateringen här för att slippa alla millånga inlägg de få gånger jag faktiskt skriver, så mer uppdate får jag lägga till på checklistan :)Hörs senare,