Fredag.

Seg uppdate men det skiter jag i.
Har hållt igång med tvätt och städ och allt möjligt, knappt varit hemma och massa mer. Just nu sitter jag och gör inte ett piss. Och det har väl inte hänt speciellt mkt idag över huvud taget, bara ringt massa samtal & även betalat räkningar.
Nu har Henke dessutom fått för sig att vi ska behålla alla kattungar, hahaha, vem kunde tro ngot sdant om honom egentligen? Det kunde inte ens jag tro.

Hepp, nu ska jag duscha.

Hej hopp,

Har haft fullt upp dom senaste dagarna så jag ha rinte haft tid med bloggen, skitsamma, mitt egna val om jag ska skriva eller inte höhö.

Idag har jag typ inga planer alls mer än tvätt och städ, så jag får se vad dagen har att erbjuda. Inte långt kvar nu till skolan kör igång, jobbigt, men samtidigt skönt för nu är det då fan inte långt. Och som många dessutom säger så tycker man att andra året gick fort, (det tyckte även jag) men att tredje året går snabbare än andra + att det är mkt nya grejer som vi ska börja med, bland annat företagande, så det lär ju vara fullt upp heela tiden.

Nu ska jag återgå till städningen, vi hörs.

God middag,

Vaknade för några timmar sedan och fy satan vad trött jag är!
Blev alldeles för sent igår, det känns. Kom inte i säng innan 4 på morgonen och då hade det redan ljusnat ute, det gillas inte! Ikväll SKA jag lägga mig tidigt, jag måste det. Fast så har jag visserligen sagt hela veckan men man har ju märkt hur det har gått med det... Skit.
För övrigt så vet jag inte hur planerna för dagen ser ut, tar la dagen som den kommer antar jag. Och så ska jag förhoppningsvis lyckas se klart Fredagen den 13:de utan att somna. Henke är nog ganska trött på den filmen nu, men han får ha tålamod höhö.

Hepp, nog med skrivande nu, hörs senare.

Dieseldöden,

Driven utav hämndbegär, har jag tänkt ut min karriär,
I kitteln kokar oljan het, dess doft förtäljer min hemlighet.

Jag skall förgifta vattnet först, och skratta när ni dör av törst,
Sedan sticker jag oljan i brand, så alla faller för min hand.

Dieseldöd

När dieseldagen äntligt gryr, skall jag med glädje se hur mina fiender flyr,
Och jag skall erkännas till sist, som terroristernas terrorist.

Dieseldöd

Dieseldöd dricker terpentin och dieseldöd
Dör en dieseldöd i ångor och i nöd

Men vem skall då hedra mina storverk och dåd,
Då alla förgåtts och dräpts utan nåd?
Mitt magnum opus väntar ej, och hatet brinner hett i mig
Då insikt gett mig mod till dygd, dricker jag själv min heta brygd

Dieseldöd




Öl, öl och återigen öl. Kan nog inte minnas senast jag inte satt med en bärs på kvällen.

Söndag,

Hej mina älskade, kära, underbara, äckliga, förbannade, idiotiska jävla läsare.
Näe, jag har ingen anledning att vara otrevlig, men jag är inte på så speciellt bra humör just nu, samtidigt som man enbart kan se dert som något positivt. Anledningen till varför jag är på kasst humör är för att min dator just nu ligger i säkert 100 delar. Det ligger skruvar precis överallt, skärmen ligger enskilt jämte mig här på bordet, plastbitar lite här och var, moderkortet ligger på spisen (ja, det gör det faktiskt) och vems idiotiska dumma jävla idé var det att man skulle ha ett ickelöstagbart grafikkort i laptops? Den jäveln vill man ju bara strypa eller något! Snart tappar jag tålamodet fullständigt och klickar hem en ny dator istället, men jag måste även få ut alla mina grejer från min hårddisk, jävla skit! Känns meningslöst att lämna in en dator på reparation för 5000 kr när ändå risken finns för att den pajjar igen, + att man kan köpa en hellt ny dator för det priset. Hepp, nu ska jag kika runt på nätet efter lite goare & bättre datorer som inte tar sån förbannad plats som en isärskruvad skit gör! (skämt osido)

Tja,

Idag har det inte hänt speciellt mkt, känns som att jag alltid skriver så, men det händer väl grejer så sett men inget värt att diskutera. Hade planer på att lägga mig tidigt igår, och hur gick det? Åt helvete! Fast jag ska la inte klaga för jag var iaf inte bakis när jag vaknade, skönt.

Har för tillfället inte speciellt mkt att skriva, men kan hända att jag skriver mer senare,



Haaare gutt!

God kväll, God natt?

Sitter för tillfället och har precis lyckats slå Liljas score på FB. Nej, jag är ingen nörd, men vi har nog smått tävlat emot varandra utan att veta om det? Nu ligger jag iaf etta, så nu slipper jag det förbannade spelet en stund iaf.
Längtar efter sängen då jag & Henke har börjat kolla fredagen den 13:de 3 nu, har kollat första och andra igår, just därför kan det vara kul att se trean. Sedan är vi båda nyfikna på när fan Jason får sin Hockeymask, är det i trean eller? Det lär vi få se iaf.
Nog tjatat om det, tror la inte att det är så intressant att läsa om.
Lånar farsans dator för tillfället dessutom eftersom min dator har TOTALkrashat, :( Buhuu, men kunde nog köpa Mickes & Zizzis gamla dator som åskan tog för att bygga eget, sedan hur bra det går det vet jag inte. Vill bara komma åt alla grejer i min gamla dator eftersom det innehåller en HEEEL del viktig information och arbeten. Jag kommer nog åt det, för oavsett vad så kan man faktiskt köpa en extern hårddisk och slänga in skiten där, eller oxå sätta in min hårddisk i Henkes dator eller något. Skitsamma, det löser sig.

Känns som att jag bara babblar på just nu (vilket jag faktiskt gör), men nu ska jag ut och röka och fortsätta dricka bärs,


Take Care,

Snabb uppdate,

Har varit iväg heeela dagen, därav den kassa uppdaten.
Just nu håller jag på med käk så hinner inte skriva speciellt mkt, men är nog tillbaka senare ikväll igen. :)



So long,

Oj hoppsan,

Kom faktiskt på mitt från ingenstans att jag inte länkat E.K som gör mina designer, slarvigt av mig! :O

HÄR är hennes blogg iaf för er som vill kika in :)

Har för tillfället inte ett skit att göra, men ni kan inte ana hur förbannat skönt det är! Har varit fullt upp i flera veckor och jag är helt slut och har bara väntat på ett tillfälle då jag enbart kan relaxa, vilket är perfekt just nu.
Försökte få bilder på bollarna innan, (bollarna är alltså kattungarna för er som tror jag är sjuk i huvudet) men det är ganska svårt eftersom dom vägrar vara still. Nu kan iaf ingen klaga på uppdateringen, än sålänge, höhö.

Slänger upp lite gamla bilder,


Världens sötaste, <3


Egoist,


Liiiten Hero, <3


Gucci bus leker med vattnet då hon ännu inte hade intagit sin mammaroll :D


Trubadur Trubbel & Gucci bus,


Ett år sedan, och jösses vad kort hår jag hade här.
Btw, Igga mitt sexiga utséende höhö.


Haha! Hero måste ju ha koll på läget han oxå.
Ser ni Herooooo?

Nog babblat & nog bildat, nu ska jag fortsätta att göra inte ett skit.


Take Care,

Helt otroligt!

Tycker dom borde förbättra köerna till försäkringskassan. Fick sitta i över en halvtimme och vänta, sedan blev jag bara ifrånkopplad så jag fick ringa upp igen och sitta i ytterligare en halvtimme, och när jag väl kom fram så kude dom inte hjälpa mig med ärendet så jag fick ringa vidare till ett annat ställe, men som tur var så gick det iaf snabbare att komma fram där.

Btw, E.K testade en ny grej i min bloggdesign, nämligen att man kan både gilla mina inlägg och jag kan göra smileys :) hähä. Det kan man även göra när man kommenterar. Ska ta lite nya bilder på bollarna om en stund och slänga in dom i bloggen eftersom det är många som vill se hur stora dom blivit bland annat.

Ska även sätta ut lite annonser i nästa vecka.


So Long,

Torsdag,

Vaknade för några timmar sedan av att flugbetten kliade som satan. Jag tål verkligen inte flugbett, eller om det är blindingbett? Skitsamma, dom svullnar upp och blir som bowlingklot ungefär, och dom kliar och svider, isch!
Minns förra sommaren då jag fick ett bett mitt på låret, och det jävla bettet svullnade upp och blev så stort att det täckte mitt lår, inte okej!
Har dessutom fortfarande ont i min hålfot efter att ha trampat in ett häftstiftshelvete rakt in i foten och jag riktigt kände hur det krasade till i foten, uuh. Jag och min otur asså, haha.

Sitter och håller tummarna på att grannfanskapen ska åka härifrån och stanna borta i några veckor, deras unge är helt otrolig! Att vakna klockan 6 på morgonen av att ungen gapar och skriker som en idiot med ytterdörren & balkongen öppen är inte okej. Och nej, jag snackar inte spädbarn nu, utan det är en unge på kanske 10 bast. Och vem har uppe sin unge på 10 år klockan 12 halv ett på nätterna? Det är nog inte många, men grannarna har det, så den förbannade ungen sitter i köket med vidöppet fönster sent på kvällarna/nätterna och sjunger för full hals, jävla mongobarn!

Ibland hatar jag barn!

Ny design,

Har lovat E.K att när min nya design så ska jag skärpa mig med uppdateringen, vilket antagligen kommer vara lättare sagt än gjort, men det lär vi ju märka.

Hur som helst så har jag varit iväg typ hela dagen, först åkte jag & Henke till Micke & Zizzi, sedan åkte vi hem, drog till pizzerian och efter det drog vi hem till Anton och dom för att bada vilket var förjävla gött faktiskt. Tur nog så skulle vi precis åka hem när det kom ett jävla oväder, men regnet är enbart mysigt när det ändå är ganska sent och man inte ska ut mer. Skitsamma, ska iaf nana nu så jag kommer upp i någorlunda tid imorgon.
Håll tummarna för mig nu att min uppdate blir bättre oxå, så jag slipper få stryk av E.K höhö.


Nattinatti,

Rehab,

Kan man lugnt säga. Dessa tre dagar har sugit musten ur mig totalt.
Christian kom till oss i lördags, kvällen slutade  med en jävla massa groggar, så fick man sitta och tycka synd om sig själv söndag morgon för att sedan fortsätta drickandet till klockan 8 på måndag morgon och sedan sova i någon timme, och tro fan att man var på skiten igårkväll/inatt igen, så jag vaknade halv 8 på soffan imorse nerdränkt i öl, eftersom Henke hade somnat ifrån sin öl, inte så mysigt va? Så denna dagen har jag enbart tagit det lugnt och städat efter alla bravader, SKÖNT! Nu ska jag in och ta mig en dusch och sedan lägga mig och läsa.

Kanske uppdaterar senare igen,
So long,

Nattblogg,

Vem mer än jag, Henke & Gallon sitter uppe just nu och dricker öl? Tror inte att det är så många.
Ingen av oss har planer för att lägga sig och nana heller, men inte fan har jag ont av det.

Vi var borta hos Peter en sväng innan men det hände inte speciellt mkt så vi drog oss hemåt så fick jag laga fyllekäk åt dom jävlarna, och nu är det enbart musik som gäller, det är naajs.

Nu ska jag till mina bollar och kika till dom lite, sedan blir det väl mer bärs och kortspel om jag ite har misstagit mig.



So long,

Min åsikt, inte din!

Vet ni vad ett av dom värsta sakerna jag vet är?
Det tror jag nog inte, så därför tänkte jag dela med mig av det.

Någonting som irriterar mig enormt mkt och får mig att bli tokig är särskrivningar & felstavningar.
Visst att man kan råka stava fel någon gång ibland, det händer vilken människa som helst, men så finns det dom som skriver så förbannat illa och inte gör någonting åt det, ytterst irriterande!
Sedan just särskrivningar är jävligt irriterande oxå, just för att det blir fel! Ibland är det jävligt krångligt att läsa igenom en mening när det finns någon form av särskrivning. Jag tycker att om man är osäker på ett ord så kan man kolla upp det istället för att gå på sin egna känsla, för det tar inte många sekunder att göra det.
Eller oxå finns ett annat alternativ, och det är att gå i skolan som vilken annan människa som helst och lära sig lite mer. ;)

S som i söndag & skittråkigt!

Tänk att min uppdatering är så jävla kass så att E.K är tvungen att tvinga mig att skriva för att jag ska roa henne i några fåtal minuter. Hon tyckte att jag skulle skriva ett inlägg på 30.000 ord, men en bok har jag definitivt inte tid till att skriva.
Jadu E.K, nu när jag ändå vet att du läser detta så kan jag passa på att fråga vart min nya design har tagit vägen? Det är ju trots allt typ 4 veckor sedan nu som du började med den, skäms på dig. =D

Igår drog jag, Henke & Gallon till Peter och försökte få tag i bärs, men det slutade med att Peter bjöd på stänkare efter stänkare, (nivet sådär som Becks granne alltid säger på balkongen) och ja, han frågade faktikt på det sättet,
"Vill ni ha en varsin stänkare" ganska lustigt faktiskt.

(Har ni sett just denna filmen när han har limmat ihop gaddarna? HAHA)

Känns som att jag har en jävla bloggtorka, men sanningen är den att jag har så förbannat mkt jag vill skriva om men som jag inte kan skriva om och det suger, men man kan ju kanske släppa mer och mer på det. Dessutom är det ju aldrig roligt med millånga inlägg, och bilder har jag knappt...

Henke & Gallon är iväg nu så jag sitter här i min ensamhet och fördröjer tiden, då kan man ju lika gärna passa på att slänga in ett meningslöst inlägg, eller hur? Dom kommer la snart hem skulle jag tro och efter det så blir det en del bärs, gött!
Hur sjukt det än låter så vill jag att skolan ska komma igång igen, vill bara bli klar med skiten så jag kan börja jobba på heltid, underbart det kommer bli, för man är ju ingen idiot som vissa andra som strävar efter socialbidrag, nej nej, så dum är jag inte.
Nu får det nog räcka med text för stunden, och jag vet med säkerhet att inte många kommer orka läsa detta inlägg, men vem bryr sig?


Kurt är fruktansvärt söt!
Tittar man på honom i helhet så ser man att det är en kurt, därav namnet.




Giiiizmoo, Min favorit, mitt monster!


Små små små, <3


Naaw!


Nu hoppas jag att Hickelito är nöjd iaf, =)
Take Care,

Tjalala,

Har inte orkat blogga över huvud taget, sedan har jag dessutom inte varit hemma speciellt mkt.
Igår åkte vi hemifrån vid 06:00 för att åka till Bohuslän & fiska och så, var nice. Kom hem vid 9 på kvällen om inte senare.
Ska inte vara osocial nu eftersom vi har besök.
Bättre uppdate tror jag iaf att det blir, men som vanligt så lovar jag inget.


So long,

Kass uppdate,

Nygaddad.



Kattbebisar,













Underbara små liv. <3

God morgon,

Vaknade för ett tag sedan, lyckades decka av fullständigt igår. Snackade med farsan i tele, och det enda jag minns är att han säger "Du ligger ju och sover, HALLÅÅ!? Vi får höras imorgon istället." Så på det viset slutade min kväll igår.
Får snart ett break här på alla förbannade flugor, dom attackerar ju vad fan, jobbiga as!
Vad har flugor för liv egentligen? Flyga runt, sätta sig någonstans, flyga vidare och enbart irritera varenda människa. Näe, då är det bättre i Nitta där vi har ett två-trehundratals fladdermöss som käkar upp dom jävlarna.


Hörs senare,



Saknaden är enorm!

Ligger här i min ensamhet och bara önskar att min älskade Henke vore här, men han kommer ju imorgon iaf så jag lipper att plågas ihjäl :O Hehe, nää så illa är det inte.
Jag har äntligen fått kattungarna att stanna i sin "lya" och nana, man märker ju att dom får mer och mer energi. Förut gick dom bara en liiten kort bit, nu springer dom i hela lägenheten och vill så gärna komma upp i sängen.
Ja, ensam är jag ju inte iallafall, eftersom jag har min underbara hund och 4 katter, men jag har ingen att prata med vilket är ganska irriterande, och efter att ha terrat farsan och inte kan ringa till någon så får jag väl hålla käften.

Tjohoo,

Torsdagskvällen var inte så värst lyckad, men jag behåller det privata för mig själv. klockan ca 3 på natten så kom helt plötsligt vårat trådlösa internet igång, man kunde ansluta men inte bli uppkopplad till internet.

Vaknade vid halv 11 igår och snackade med E.K & farsan, och när jag väl startar datorn så ser jag att jag är ansluten till internetet utan att jag ens kopplat upp mig på det mobila, så ÄNTLIGEN så har vi vårat internet, skönt!
Farsan kom hit vid 12 och sedan åkte vi till skövde och kikade lite och senare blev det bärs och så, lyckad fredagskväll med andra ord.

Farsan åkte vid 3 idag ungefär och sedan dess har jag knappt gjort ett piss. Har typ städat och jagat kattungar som promenixar överallt, sötbollar.


Hepp, ska nog sätta mig och spela lite, ta en bärs och bara relaxa.
Ska försöka ta bilder på hårbollarna sedan med, men får se om jag uppdaterar mer idag, annars kommer bilder upp imorgon tror jag.



So long,

Misslyckade får misslyckade,

Och det slutar aldrig bra, den saken är helt säker!

Har lyckats fördriva tiden ganska bra faktiskt, och nu väntar duschen efter att jag druckit upp kaffet, känner att jag druckit för mkt men det är ju inget ovanligt. skiten borde förbjudas, men vad hemskt det vore.

Vädret är ju kasst idag så funderar på att fixa nya bilder, o m  j a g  o r k a r.

hörs senare,

What´s up?

Henke kom hem vid 12 halv ett inatt så det blev att lägga sig med en gång typ och kika film. Simpsons som vanligt, något man inte tröttnar på i första läget, men efter att ha sett en säsong ca 20 gånger så kan det bli lite väl drygt, men brorsan var såpass snäll så han fixade senaste säsongen till mig när jag fick tillbaka datorn. :)

Ja, så vad händer denna helg? Jag har definitivt inga planer alls.
Henke åkte iväg idag så det är enbart jag, hunden och katterna hemma nu.
Zizzi och dom ska iväg senare och vara borta över helgen med, så jag kommer ha det sååå socialt, not!
Får väl trösta mig med att jag har bloggen och FB, *nörd*

Schleeten!

Blev ett hårt arbete, och det känns i hela kroppen, men man behöver ju inte ha dåligt samvete eller klaga för man känner ju verkligen att man gjort något bra både för sig själv & hälsan, (som om jag någongång har brytt mig om den?)

Är uttråkad så in i helvete, inte trött (jävligt trött igår däremot), förkylningen är tillbaka, vaknade vid 5 först när Henke åkte, sedan vaknade jag vid 7 igen av att jag hostade som en jävla idiot. Som jag sa till Henke
"tänk om jag har fått kol"
Henke: Då är det bäst att du slutar röka! :O
Jag: Tss, som om jag skulle anpassa mig efter en jävla sjukdom? Glöm det!
Henke: Försöker du vara rolig eller?
Men nej, det försökte jag faktiskt inte, för jag var helt seriös, och jag tror faktiskt bara att det är förkylningen som jävlas med mig. snorar dessutom som en idiot, jävla mysigt!

Inhandlade en ny kaffebryggare idag eftersom jag, Micke & Zizzi har fått nog av den förbannade perkolatorn som bara brygger bra varannan gång och varannan gång blir skiten bara blask, yääck! Men nu är det slut på det iaf och jag har en kanonbryggare, jävligt intressant.

Hepp, nog om allt tjat, nu ska jag fortsätta att sitta i min ensamhet och sakna min älskling som fortfarande jobbar, han är inte nådig som orkar jobba från "5" (han gick upp 5). Hoppas han kommer hem snart iaf.

Btw, kissemissarna är 4 veckor idag & går in i 5:e veckan,
trollisar som promenixar omkring i hela lägenheten =)





2½ Vecka gamla bara,
underbara små liv!

Slänger in nyare bilder på dom imorgon om jag har tid.

Uppo med tuppo,

Ska snart iväg för att arbeta. Hoppas att vädret blir bra idag men det ser lovande ut iaf.
När jag kommer hem vet jag inte än, men man får väl se vart dagen tar mig.
Har precis duschat och väntar nu på att kaffet ska bli klart.


So long suCkers,

Ooh wow!

Tänk att det blev av att jag skrev idag igen.
Vad ska man skriva om då tro? Dagens planer har jag typ inte, eller... Vi ska la in till stan en sväng, om jag orkar hänga med dvs.
Morgonen började med att Micke kom och togplingade på dörren, kom in, hällde vatten på oss och allt möjligt. Sedan fixade jag kaffe, men den där jävla perkulatorjäveln är sjuk i knoppen (den har ju inget huvud) så missar man en ynka trejdedels skopa extra så får man världens äckligaste blaskkaffe, om man väljer 6 koppar, däremot vet jag inte hur mkt man borde ta extra för 8 koppar. skitsamma, helt ointressant ändå!
Och eftersom alla skrivit om det där förbannade bröllopet med,.. Vad heter dom? Klamydia & AIDS, så kan ju även jag passa på såhär i efterhand att säga att hela den där skiten var överdrift och att jag inte brydde mig ett skit medan andra satt fastbänkade framför TV:n. Sämsta skiten.

Haregutt.

Jag är inte död.

Varför ska jag bry mig om att folk vill läsa mina inlägg? Varför ska jag bry mig om datorn? Att ha en bloggjävel är inte hela världen och jag orkar faktiskt inte bry mig om den.
Mycket saker har hänt, firade midsommar med min underbara familj, där inräknat pojkvänner/flickvänner, helt jävla bäst. Två kattungar blev sjuka och dom båda dog, inget kul alls, men dom tre andra mår finfint och växer bra, fasar bara för att dom jävlarna har börjat ta långa "promenader" och snart kommer att vara i mina krukor, isch! Gäller att göra hela stället kattbebissäkert, den saken är klar. Har fått tillbaka min stora laptop och kom precis på att det är första gången jag bloggar från den sedan jag fick den tillbaka, "wow".
Min underbaring Henke fick äntligen sitt körkort i tisdags, köpte bil i torsdags. Under loppet av bara denna vecka fick han körkort, bil, helförsäkrad bil OCH lägenhet inräknat.

Jobbigt att komma på vad som har hänt mer, kan inte sluta undra varför jag är så dum och sitter uppe till sent på nätterna och dricker kaffe, och att dessutom Henke är uppe med mig. 01:20 är klockan och jag är inne på min andra kopp,..

Sedan har jag en viss lust att sparka in fejjan på en del idioter som aldrig kan sköta sitt.
Jag har lust att trösta dessa stackars jävla puckon som är så förbannat avundsjuka.
Lust att sätta skott i pallet på djurplågare, (tyvärr känner jag till en del).
Jag vill plåga pedofiler så illa att det är precis att dom överlever, skära av ***** på dom och sedan tvångsmata dom med den (Har läst tre böcker inom loppet av 2 veckor, sjukaste jag läst).

Jag tänker inte vara snäll längre,
jag tänker inte vara snäll mot någon som inte förtjänar det, och det kan jag fullständigt garantera!

Nu väntar ytterligare en kopp kaffe och sedan ut och blossa.

Om jag skriver imorgon eller om 1 år vet ingen.
So long suCkers!