Bra helg.

I fredags blev det på tok för sent då vi satt borta hos Risto och drack bärs och Jack Daniel´s till klockan 5 på morgonen typ så jag mådde ingen vidare igår. Vaknade först vid klockan 14:00 (!!) och kunde inte ta mig ur sängen utan att bli galet snurrig och illamående och huvudet höll minst sagt på att explodera, uuh! Kom väl upp klockan 16:00 och då åkte vi till falköping för att handla bakissaker till mig, och jag vågar ju lugnt säga att det inte är bra alls när jag är bakis, det blir både cola, chips, popcorn, godis, och massa mer, dyrt och ohälsosamt haha!

Idag drog vi in till fkp igen för att träffa Calle en sväng, sedan åkte han med hem en sväng och det blev städning för min del, så nu är lägenheten genomstädad & räkningarna inbetalda, n i c e !


Nu ska jag in i duschen och sedan enbart ta det lugnt framför en film eller 4.

Hörs kanske senare,





Härligt väder!

Har precis varit ute på promenix med Hero och dricker nu kaffe, intressant huh?

Helgen har förövrigt varit lugn, låg mestadels och kikade film igår, bland annat gamla "festival" & "Sanning eller konsekvens". Blev la även någon Wallander & Beck.

I fredags hände väl inte heller så mkt. Vi rengjorde pumpen i det lilla akvariet och bytte ut pumpen i det stora eftersom jag fick med en enorm pump när jag köpte det lilla, och skulle jag använda den pumpen i det lilla så hade man la antagligen fått se virvlande fiskar, och det är ju inte så snällt haha. Vi var även borta en sväng hos Risto och tjötade och drack lite kaffe, trevligt trevligt.

Ska snart börja med skolarbete så jag skriver la lite senare skulle jag tro,




F R E D A G !

Fyfan vad skönt! Denna dagen har inte varit annat än ganska meningslös faktiskt. Som Jocke sa: Gå upp tidigt för att först sitta på en bänk, sedan spela lite kort, gå till cafeterian, gå tillbaka och sitta på en bänk, vänta, gå upp till en sal för att lyssna på skattemyndigheten, gå till matsalen, gå till bolaget, vänta på buss, åka hem.

Men nu är det annat som gäller iaf. Först och främst ska jag bli klar med städningen, köket är redan klart så då återstår sovrum, vardagsrum, hall och toalett, sedan ska jag nog enbart ta det lugnt ikväll, men vem vet, skenet kan ju bedra, och planer man haft under hela dagen kan ändras på två röda. ;)


Hörs senare,


TORSDAG.

Denna veckan har gått fruktansvärt fort och imorgon är det redan fredag. Men jag tänker definitivt inte klaga iaf.
Dagen har än sålänge bara bestått av skola i princip och det har funkat riktigt bra idag trots att jag råkade pajja våran ena elektrod, *oops*! Men inte fan tvingade jag den jäveln att sätta sig i mitt hår när jag kikade på gnisten? Näe, precis!

Får helt enkelt fixa en ny imorgon, och redan nästa vecka kommer vi förmodligen kunna börja gnista våran underdel i formverktyget höhö.


Nu ska jag diska!

Åhå åhå.

Vad trött man kan vara då, >.< Är det ens lagligt?
Är som vanligt i skolan på dagarna & när jag kommer hem så har jag för mkt att göra än att sitta vid computern, men ingen klagar så då ska väl inte jag heller göra det. :)

Har dessutom ägnat mesta delen av min fritid till att läsa Shy Keenans bok "Broken" och jag kan väl säga att jag är fruktansvärt rörd, och även arg, och ska jag vara helt ärlig så började jag läsa den redan i somras men var tvungen att bryta, och anledningen till att jag började läsa den igen var för att vi ska ha muntig redovisning i svenskan, och det finns så mkt att säga om boken så det var bästa valet jag kunde komma på. Ska berätta mer om den boken sedan.


Imorgon ska jag ringa en del samtal, bland annat läkare ÅTERIGEN (!!) eftersom mina fucked up öron inte vill bli bra, helvetes skit!

Såhär kul hade jag sent i fredags kväll,










Söndag.

Imorgon är det skola som gäller igen.

Igår åkte jag & Henke in till stan en sväng, sedan lyckades vi även köra fast, jävligt irriterande! Men vi kom loss tillslut iaf. Kom hem och strax därpå skulle vi iväg igen för att köra Micke, Zizzi & Mögel till en fest, så då passade jag & Henke på att åka till Ojja och dricka massa kaffe och lega med lego med söta Esmeralda, tokbarn! :)

Ska strax dra ut med hunden,
uppdaterar förmodligen senare för när jag kommer in igen så återstår städning.


So long,

Empati!

Jag har faktiskt lätt för att visa empati. Jag har alltid haft lätt för att visa mitt medlidande till människor utan att det skulle ha en falsk sida. Andra gör tvärtom, de utnyttjar situationen för att samla information till sitt nästa symöte. Jag har märkt att jag har för lätt för att lita på människor som egentligen bara bedrar mig totalt. Sådana personer som vill veta allt om mig för att sedan gå vidare till nästa person och berätta allting.
Ibland skulle man nog nästan känna sig som Britney Spears eller något, för varför skulle jag kunna bli ett så hett samtalsämne på bara ett fåtal sekunder för ett litet snedsteg? Alla gör fel någon gång, men synd nog så ser aldrig personer fel hos sig själva utan suktar bara information och fel hos andra!

Många brukar även använda citat som "sköt ditt så sköter jag mitt", men ännu flera verkar ha extrema problem med att leva upp till sina ord. Frågan är vad det egentligen beror på? Taskig uppväxt? För mycket fritid? Eller helt enkelt en jävligt tråkig vardag? Vad vet jag.

Hur som helst så gör jag allt för att ställa upp för mina medmänniskor, för, som sagt, jag har jävligt lätt för att visa empati för människor, kanske ibland för mycket, synd nog.

Alla gör fel någon gång. Men som jag alltid säger, (säkerligen något av mina smartaste meningar) det som är gjort är gjort, och det är omöjligt att få det ogjort om ingen kan spola tillbaka tiden. Kan någon uppfinna det till mig tro?

Nu, gott folk, ska jag ut i kylan och bråka lite med min stackars byracka som inte längre luktar "gammal njure & tarm" utan luktar nytvättad popps.


So long.


Topphumör?

Man kunde ju åtminstone hoppas, men från att vara på helt bäst humör så kan saker förändra det så förbannat fort.

"Jag får inte hamna under ytan!"

Ofc not, självförtroendet bär upp mig starkt. Synd nog så gör det inte det för alla.



So long SuCkers!


Du gamla fria nord...

En låt som jag faktiskt lärt mig spela jävligt bra på gitarren... Kul att man kommer någonstans utan att ens ha en gitarrlärare som skulle tjatat hål i huvudet på en, haha! Dock så är farsan jävligt bra på att lära ut, men vore lite väl långt att åka för att få sig en liten lektion.

Skrev ju en 6 timmars uppsats innan jul, resultatet blev VG och jag är faktiskt nöjd.

Här har det härjat magsjuka. Vi var barnvakt åt lille Benjamin som blev magsjuk på söndagen, sedan blev jag smittad, och nu när jag är så gott som helt okej så blir ist Henke sjuk... Jag ska iaf till skolan imorgon, skönt! Jag orkar verkligen inte gå hemma mer, det räckte gott och väl med jullovet.


Hörs senare,



StOra Akvariet.

I det stora akvariet finns det inte så mkt fisk... ÄN!

I det har vi:

1 Otto, "bara" ca 30 cm.

Egen bild!

2 st Metallpansarmalar,

(De rackarna har dessutom redan lagt ägg på rutan haha!)
Bild lånad från google.

1 Pansarmal,

Bild lånad från google.

2 st Praktbotior,


Bild lånad från google.

2 Öronålar/pansarålar,

Bild lånad från google.

Ska försöka fixa egna bilder på allting när jag väl har tålamod. Men sålänge får det duga med googlelån.

"God Morgon".

Har varit vaken ett bra tag. Vaknade av att Benjamin "sjöng" så fint. Hade helt glömt bort att han var här så jag blev fruktansvärt förvånad och undrade vad det var som lät haha. Det har iaf funkat finfint som barnvakt hehe.

Ska snart göra lite vattenbyte i akvariet. Hade ingen aning om att det skulle ske en gång i veckan, men nu när jag vet det så är det ju lika bra att göra det.

Kommer upp bilder på det stora akvariet inom kort. Ska även försöka ta egna bilder idag på båda våra akvarium så ni får se hur det ser ut.



Tankar & Funderingar.

Jag borde egentligen sova nu, men jag är inte det minsta trött... Jag undrar varför.
Egentligen borde jag vända tillbaka dygnet, fast egentligen så finns det ändå inget att vända tillbaka för det är ju inte så att jag sover bort dagarna utan bara sover lite längre än vad jag gör när jag ska till skolan. Ställer klockan mellan 9-10 på morgonen och det är inte att gå upp för sent som det skulle vara om jag gick upp mellan 12-14.

Varför är det egentligen så svårt att slita sig ifrån en serie när man väl börjat glo?

Varför tar folk på sig massa ansvar som de sedan inte kan stå upp för?

Varför ska det alltid vara något krångel med maskinerna i tvättstugan för!?

Och vem var idioten som gick omkring i trapphuset för en stund sedan vid denna tidpunkten?

Varför kan man inte sluta hinka i sig kaffe när man väl börjat?

Är verkligen rymden oändlig?




Nu ska jag glo tre kronor.

Akvariet.

Har nu öppnat en ny kategori.
Har ju nydligen skaffat 2 akvarier och tänkte därför skriva lite om det, för skoj skull!

Köpte ett akvarie av de som tog över vårat hus, 54L? Och tog även över Henkes bror Rickards akvarie 350L? De flesta fiskar som Rickard hade i sitt akvarie fick flytta in i mitt akvarie. Just nu har jag:

6 Neontetror,


5 st Sorgmanteltetror,

(dessa båda arter kommer från Rickard, kan även tillägga att en av dom är förbannat lik min morfar, helt seriöst! Haha).


Sedan har jag köpt:

3 st Pangio Pangia,


3 st Pangio kuhlii,


1 Ancistrusmal,


1 Pitbull Pleco,


Alla bilder är lånade från Google då det är jävligt svårt att fota fiskarna då de inte vill vara stilla haha!
Speciellt ålarna är det en jäääävla fart på.

Gör ett nytt inlägg om det stora akvariet senare.




So long,

Totalt sömnlös!

Natten till igår fick jag ungefär 3½ timmes sömn, och natten till idag ungefär detsamma, tror jag fått tillbaka mina sömnproblem, men det är skitsamma, huvudsaken är väl ändå att man får lite sömn än ingen alls!
Var på dop för lille Lovis idag, och hon var en riktigt glad bebis så Zizzi kunde pusta ut, hehe :) Det är nog något jag kommer vara nervös för i framtiden när jag ska döpa mitt barn - att barnet skriker och är ilsk :O

Är barnvakt åt lille Benjamin ikväll med, han ska stanna över natten och sussar sött i sängen nu, men snacka om att han bökar när han sover :O Har inte varit med om något liknande haha!

Näe, nu blir det att återgå till kaffet och även skriva lite vid sidan av.


SYL

Jag är... Vaken.

Borde  nog tänka på refrängen nu alltså! Börjar bli förbannat trött men så fort jag lägger mig för att sova så börjar yrseln och illamåendet... Jag vette fan vad det är för skit >.< Det kommer helt plötsligt och då kan jag knappt röra på mig, men efter att ha legat stilla i kanske 15-30 min så går det över,.. Oftast.
Näe får väl lägga mig och glo lite tre kronor och hålla tummarna på att somna. Kan dock säga att jag i timmarna lärt mig spela en låt på gitarren nu, övning ger färdighet. Och farsan har dessutom lovat att om jag får riktigt intresse för gitarren så får jag den. :) Men, bara för det så betyder det definitivt inte att jag kommer att sluta lira bas, jag vill bara kunna spela musik när jag inte har någon att spela bas med. :)


Jag kan inte se min spegelbild i vattnet,
Jag kan inte säga sorglösa ord,
Jag hör inte mitt eko slå mot gatan,
Kan inte minnas vem jag var igår.

Tomt och trist!

Blir jävligt kasst med uppdate nu för tiden, men det har sina skäl. Dels för att jag på dagarna går och funderar under mina städtimmar och för att jag spelar TV-spel med Henkes lillebror. Kan ju även säga att jag har börjat skriva igen,.. Alltså i privat bok, för här är det inte lönt att skriva någonting för vad jag än skriver så lyckas folk att omformulera det jag skriver och sedan snacka skit. Jag fick lära mig en sak som liten som jag fortfarande står fast vid, "sköt ditt så sköter jag mitt", men andra verkar ha för lite fritid och vill så gott det går att lägga sig i andras saker, hur som helst så är det jävligt tråkigt, men vad kan man egentligen begära av folket som lever i detta samhälle!?

"Folk ser inte sina egna fel, bara andras"

Näe allvarligt, jag är trött på allt som har med skitsnack att göra. Kan någon säga mig vart landet ligger där baktal inte existerar?


Bjuder på några "sexy as hell" bilder på mig och Zizzi från nyår.
Vi löste våra strömlösa bekymmer genom att plocka fram kameran ;)






Året 2010.



Hur har året 2010 varit för dig?
- Fine, inga medgångar utan motgångar, jag är nöjd!

Bättre än förra året? - Ja, på sätt och vis, men ska inte klaga.

Någonting du aldrig kommer glömma från år 2010? - Helt klart, minnen är ju till för att minnas, eller hur?

Har du flyttat under år 2010? - På sätt och vis, flyttade ju ut helt ur huset om det nu räknas?

Har du hittat en ny låt som du älskar? - Of course I have.

Isåfall vilken? - Mycket med Danko Jones, bland annat Had enough & I Think Bad Though.



Har du kysst en främling? - Nej.

 

KÄRLEK

Hur har din kärlek varit 2010? - Bra, bättre, bäst.

Har du varit kär? - Klart.

Har du sagt jag älskar dig till någon? - Många gånger.

Har någon sagt jag älskar dig till dig? - Yes, många gånger där med.

Har du haft ett hemligt förhållande? -  Haha, nej, klart inte!

SORG & HÄMD

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? - Nope, inte vad jag vet iaf.

Har någon i din släkt avlidit? - Nej, tacka gudarna för det.

Har du slagit någon riktigt med knytnäven? - Jo.

Varit i slagsmål? - Njae.


PERSONLIGT

Har du gjort någonting du ångrar? - Alla gör det, man lär sig av sina misstag, eller hur?

Isåfall vad? - Nja, saker och ting borde blivit osagda, även där lär man sig av misstagen.

Har du skämt ut dig? - Vem har inte?

Har du ljugit för en vän? - Nope.

Har du varit ute en hel natt? - Typ, ja!

Har du blivit tagen av polisen? - Nära på, dock inte p.g.a mig utan mest av missförstånd!

Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - Jaoo.

Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - Nope.

 

SKOLAN & FRITIDEN

Vilken skola går du på? - Tingsholmsgymnasiet.

Har någon varit elak mot dig i skolan? - Nope.

Hatar du någon på din skola? - Nej, ogillar är nog rättare ord för det.

Har du gjort något framsteg? - Klart.

Haft alla rätt på ett prov? - Nej, faktiskt inte.

 

VÄNSKAP

Har du träffat nya vänner? - Jaoo!

Har du förlorat en vän? - Nej.

Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - Yes.

Har du gått bakom ryggen på en vän? - På sätt och vis, men det gjorde vi båda två.

Har du ljugit för en bästavän? - Nej!

Har du haft en relation med en vän? -Nej.

Söndag,

Ett steg framåt och två tillbaka. Känns som att städning inte är annat än ogjort arbete, någon som håller med om det?
Om jag till exempel har storstädat lägenheten och dammsugit & skurat så kommer Henke hem från jobbet i sina arbetsskor, ställer dom i hallen och genast är det blött och lerigt på golvet igen, sedan kanske man ska åka iväg någonstans, då kommer Henke på att han glömt något, skippar att ta av sig skorna och går in för att hämta det han glömt, och därefter är det skitit på resten utav golven med, isch! Samma gäller disken, när man äntligen diskat och städat så ska man helt plötsligt laga mat, och genast är det en jävla massa disk igen... Skit det där! Får väl hoppas på diskmaskin nästa gång man lyfter röven och flyttar.

Nu ska jag inte sitta här och beklaga mig mer, ska slänga igång ett avsnitt tre kronor och bara ta det lugnt.
Imorgon blir det kanske borås, *hoppas, hoppas, hoppas*

2011.

Nyår började bra och slutade helt åt helvete. Det började med att vi fick sitta utan ström i ca 2 timmar, fick prata med någon jävla surkärring på elbolaget, men fick tillbaka strömmen efter ett tag iaf.
Hade det trevligt tills allt spårade ut och jag är trött på trångsynta människor. Här i sängen tänker jag ligga i min bitterhet resten av kvällen men kan väl ändå passa på att öndka alla andra en god fortsättning iaf även om jag inte ser något sånt just nu.




Fuck off.