Åh, vad jag borde sova nu!

Tröttsamt att man på något vis ställt om sig totalt och vaknar tidigt trots att barn inte ens är hemma.
Henke tog med Jesper på morgonen till farmor (Jespers) för att jag skulle kunna ta ut världens längsta sovmorgon, men hej och hå så slår jag ändå upp mina blå redan klockan 8 och kan inte somna om.
 
Har ju äntligen lyckats få jobb och denna veckan jobbar jag natt, så jag skulle mer än mycket behöva min sovmorgon. Får helt enkelt försöka sova senare innan jag går på passet.
 
Denna veckan jobbar jag från 21.00-5.30 och kommande vecka från 11.00-21.00 och så rullar det på på det viset.
Vad tycker jag om det? Helt megatoppen faktiskt! På dag/kväll passet får jag lite möjlighet att umgås med pojken innan jag åker, och på nattpasset så har jag hela eftermiddagen på mig, så jag kunde inte haft bättre tider! :)
 
Än sålänge funkar det finfint på arbetet och truckkörningen blir bättre och bättre öven om det fortfarande är lite knackigt, men det tar nog inte lång tid innan man får in det ordentligt. Får ju köra varje dag trotsallt.
 
Allt gick så satans fort, jag skickade ansökan och 8 minuter senare ringer min telefon och dom vill ha in mig på intervju. Sagt och gjort. Jag ringde Henke som fick komma hem med min bil och sedan drog jag till borås. Efter intervjun (som f.ö kändes jävligt bra) så åkte jag en sväng till bror & E.K och pratade lite med dom, drog mig därifrån strax efter 6 och när jag ska köra ut därifrån så krockar jag, ja, ni läste rätt! Jag krockade min stackars bil efter två veckors innehav av körkort! Höjden av oflyt, jajjemen! Det var dock inte mitt fel. Det var en tjej som körde ut framför min bil i en korsning där högerregeln gäller, hon missade nog mig totalt och det fanns inte en chans i världen att jag skulle få stopp på bilen innan vi skulle smälla. Hon var nybörjare precis som jag och jag är inte mer än människa och tyckte att vi lika gärna kunde byta kontaktuppgifter och sedan stryka ett sträck över det hela, både för min och hennes skull.
Det löste sig på ett bra vis och nu ska jag bara försöka få ordning på min bil igen. Den är körduglig men ser inte sådär jättefin ut precis. Behöver trycka ut plåten och beställa ny nummerplåt, sedan ska den nog vara så gott som intakt. Måste trycka dit spolarvätskepluppen på något vis med. Den hittade pappa dagen efter där vi krockade så han plockade med sig den haha!
 
 
Förhoppningsvis går de flesta repor att "tvättas" bort, men det kunde ju vart värre! :)
Kommentera inlägget här:
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?