Är det konstigt att man blir "rasistisk"!?

Jag har tidigare ett antal gånger skrivit om mina problem med mina jävla öron som ulricehamns vårdcentral gång på gång felbedömde. "det är bara vanlig infektssiiiåån" lät det ungefär. Efter många om och men så blev skolsköterskan vansinnig eftersom hon såg att fallet var värre än så, så jag blev skickad till SÄS där dom med en gång konstaterade att det inte alls var en vanlig simpel infektion som skulle försvinna av användande av terracortril utan snarare en kraftig hörselgångsinflammation som gått väääldigt långt. Behandlingar av både locacorten vioform och efterbehandlingar med locoid som för övrigt visade sig vara farligt i sig för mig att använda.

Nu sitter jag här, 4 jävla år senare med smärtan from hell och har inte fått sova på tre nätter (nätterna är värst).
Känslan av att båda öron värker så in i helvete, kindben och käke känns totalt sönderslagna & krossade, minsta rörelse med munnen ger isande & huggande känsla, vända huvudet åt ett annat håll!? Åhnej, det värker fan i hela halsen och nacken med!
Återkommande besvär som blivit värre och värre. Öroninflammation? Jag vet inte, men så här jävla ont har jag aldrig tidigare haft! Var inne 11 Juni för smärtor i vänster öra, och min syster som varit öronbarn och haft miljoner öroninflammationer tycker minst sagt att det låter som detsamma för mig, trots det så kikar läkaren bara snabbt och skriver ut ytterligare en omgång med locacorten, tar han odlingar? Nej!
I måndags började vänster öra värka så in i helvete igen (igår gick det över även i högerörat), och jag börjar med den jävla locacortenen för att det inte ska bli värre,.. What´s happend? Det blev 10 gånger värre och jag lider med Henke som får stå ut med mitt bölande på nätterna! Tro mig, jag har aldrig varit känslig för smärta, men jag skulle, rakt från hjärtat och alldeles helt ärligt hellre genomgå 4 förlossningar på rad än att ha det såhär! Hur som helst så åkte jag in till läkaren igår igen, och bråk blev det, minst sagt! Och jag tänkte "höjer han rösten mot mig en jävla gång till så får jag totalt frispel, vänder uppochner på denna jävla salen och sparkar ut dörren och går härifrån", jag lyckades behärska mig, tack och lov!
Orkar inte skriva om hela händelseförloppet, men i vanlig ordning så väljer han att skriva ut locacorten till mig och skicka remiss till KSS, men... Denna jävla smärtan? Ska jag behöva stå ut med den tills dess att jag får komma till KSS!? Jag bad honom att iallafall skriva ut något smärtstillande eftersom jag i dagsläget ordagrant missbrukar och överdoserar Ipren i kombination med alvedon. Jag har en gång tidigare haft såhär ont och då skrev läkarna ut citodon till mig, och detta är för ca 3 år sedan, men han började argumentera om att det är bättre att jag överdoserar och missbrukar Ipren och alvedon än att skriva ut citodon för att man kaaaaan bli beroende, men what the freaking fuck!? Jag bad la för fan inte om en årsförbrukning!? Förra gången jag åt citodon så var det i rejäla doser, kommer inte exakt ihåg hur mycket men det var runt 2 tabletter var tredje-fjärde timme.

Från mitt FB inlägg igår:
Kommer aldrig i hela mitt fucking jävla liv sätta min fot på en vårdcentral igen! Vore ju bra om de valde att ta in personal som både förstod svenska språket och också kunde tala det, eller!? Jo men tjena, ska en läkare rekommendera att man ska missbruka läkemedel? Alltså äta betydligt mycket mer än vad bruksanvisningen säger istället för att skriva ut något vettigt så man kan få sova åtminstone på nätterna bara för att det KAN vara beroendeframkallande? "Bättre att du får leverskador eller till och med dör av överdoser istället för att du kanske, kanske, kaaanske blir beroende". Jesus jävla krist, detta jävla land!
 
Jag måste erkänna att jag inte har något som helst förtroende för dessa utländska läkare längre. Dels för deras felbedömningar från starten som orsakade dessa extrema problem, samt för att jag bytte vårdcentral i tron om att få bättre hjälp men fortfarande inte märker några framsteg alls. Jag är minst sagt jävligt besviken! Vad har hänt med vården i Sverige!? Gör dom såhär för att få sina "stamgäster"? Är det såhär dom beter sig för att tjäna ihop sin lön? Jag menar, vården är inte längre gratis för mig, och att slänga ut 100 spänn för varje besök för att få ickehjälpande läkemedel utskrivet och ändå måste återkomma nästa vecka? (Skulle egentligen behövt gå dit en gång i veckan för mina jävla öron, men till vilken nytta när jag inte får den hjälp jag behöver?)
 
Jag har nu varit i kontakt med 1177 som tyckte att hela händelseförloppet verkade helt sinnessjukt, samt så kunde hon inte förstå varför dom inte kunde skriva ut citodon med tanke på mitt tillstånd. Idag rinde vårdcentralen tillbaka och tyckte att jag skulle komma in till samma läkare igen, NO WAY! Sedan tyckte hon att jag istället kunde prata med honom, men som jag sa "med tanke på hans raseriutbrott igår så är jag inte så pigg på att prata med honom", till sist föreslog hon att hon kunde prata med honom om mitt tillstånd och se om det fanns något bättre smärtlindrande att skriva ut iallafall oavsett om det inte är citodon, en timme senare ringde hon igen och berättade att han ändå skrivit ut citodon till mig så jag hoppas på att få sova inatt iallafall!
 
För övrigt så känner jag mig som världens sämsta, mest misslyckade och tråkigaste morsa ever! Mitt samvete är totalt kört i botten då jag har extremt svårt att prata, skratta, le, eller underhålla lillen, visst att det räcker med så lite för att göra honom glad, men det är lite svårt att ta hand om, och underhålla ett barn när jag till och med har svårt för att ta hand om mig själv...
Anonym

Vad hände sen? Vad var det? Befinner mig i samma "träsk"

Datum: 2017-01-31 Tid: 23:35:59
Kommentera inlägget här:
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?