God morgon världen.

Jaha, då var man uppe redan vid 4 imorse eftersom jag har sån extrem molande "mensvärk" som fan värker ner till knäna. Att ligga på sidan är omöjligt då det gör satans ont i hela höfterna och ryggen, och rygg kan jag inte heller ligga på, så det var bara att krypa ner i ett bad och kasta i sig två alvedon. Det hjälpte väl för stunden men nu molar det igen. Hade gärna sluppit det där molandet alltså!
Känner mig som världens mest gnälliga människa just nu, men jag känner att jag vill kunna försöka ladda till max inför vad som komma skall, men hur fan ska det vara möjligt när jag inte får ens 4 timmars sömn på natten och inte kan vila under dagen?

Passade på att köpa hem lite nytt till bebis i förra veckan eller vad det nu var (trots att jag redan har överflöd med kläder)


Jilina.se ♥ - Tävling hos mig!

Bebis på G? Måste vara svinigt jobbigt att gå över tiden huvva! Och jobbigt att du inte får sova bra. Du får gnälla bäst du vill, du ska ju bli mamma ;9

Datum: 2012-05-10 Tid: 07:28:33
URL: http://www.jilina.se
Therese

Ååh! Det setet är så fint! Jag var påväg att köpa det till min väns bebis, men valde något med mumin på istället. Mamman valde rättare sagt :P

Datum: 2012-05-10 Tid: 10:47:48
URL: http://tessiiestankar.blogg.se/
Jilina.se ♥ - Tävling hos mig!

svar: usch låter inte alls kul att inget vill hjälpa typ.

Datum: 2012-05-10 Tid: 12:36:47
URL: http://www.jilina.se
Rebecka

Wieeehoo:) de låter ju som att de är något på G, de brukar ju börja med molande mensverk. Så kändes de iaf när jag fick Maja ! Håller tummarna, Lycka till!

Datum: 2012-05-10 Tid: 14:21:33
URL: http://rebeckasoderblom.blogg.se/
Kommentera inlägget här:
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?