Bra dag!

Beppe har varit på tokbra humör idag! Han har både låtit mig springa till tvättstugan, diska, städa, dammsuga och skura, underbart skönt!
Nu är hela huset storstädat och ljusen är tända. Mörkret kaaaan nog vara det absolut mysigaste med hösten tror jag, för är det någonting jag älskar så är det levande ljus!
 
Under mina städtimmar nu på eftermiddagen så har Henke passat på att städa iordning i vårt garage eftersom vi mer eller mindre slängt ut gammal bråte där i nödsituation. Han tjatar om att han vill ha en bänk där ute, men varför inte använda vår gamla spis som bänk? Då har han ju till och med utrymme för att lägga skit i ugnsluckan! :)
 
Grävde dessutom fram stridsyxan igen mot idioterna till hyresvärdar... Att människor kan vara så förbannat pantade är verkligen skrämmande! Frågan är ju om dom gör sig till eller om dom blev både tappade och sparkade på som små? Dom borde ju blivit så som dom är av någon anledning, eller!? Eller föds vissa med världens mest idiotiska argument? Och världens mest korkade förklaringar? Jesus fucking krist! Jag tänker inte flyta med strömmen längre, nu, för en gångs jävla skull, så tänker jag göra någonting åt det här!
 
På tal om ingenting, dagens garv!
Satt och smsade tidigare idag, och jag tror att många telefonägare fått iväg en del konstiga sms via "autokorrekt" inställningen? Hur som helst. jag skulle skriva "Inte sådär vrålkul att duscha i kallvatten precis", min telefon valde att autokorrekta det till "inte sådär vrålknull att duscha i kalvarna precis", och jag med kass humor hade ganska kul åt det samtidigt som jag fick försöka ge en förklaring. Jag fick trösta mig med att det var Henkes bror som fick smset och inte min chef, för då hade jag nog lagt min telefon i soporna och bytt nummer, haha!
 
För övrigt!
Jag tröttnade återigen på blont hår!
 
Kommentera inlägget här:
Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?